מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. 亚历山大帕托 Member

אלגרי צריך לעשות שיעורי בית ולחשוב איך לגרום למערך הזה לעבוד. בעיניי, כל מה שצריך זה להזיז את זלאטן ימינה, לתת לו כדורים כשהוא עם הפנים לשער ולתת לפאטו לעשות בלאגן ברחבה כאשר רונאלדיניו מגיח לאמצע. נגד קבוצות טובות יותר לא נצליח.

עוד: אני מקווה שבואטנג העלה את המניות שלו אצל אלגרי במשחק הזה. שחקן נפלא עם פוטנציאל רב שטמון בו. זמברוטה הראה שעדיין יש לו את זה. כפי שחשבתי, החילוף של פאטו היה מאולץ עקב פציעה קלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/10
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה חומרת הפציעה של אמברוזיני?
    בואטנג שחקן ענק, כבר עכשיו נראה שהוא כבר התאקלם במועדון. אני רוצה לראות אותו ואת פלאמיני כשיתאושש מהפציעה פותחים בקישור לצד פירלו. רק אז נזכה לקישור מהיר, יצירתי, די צעיר ולא שוכח לעשות הגנה.
    כרגע, זמברוטה הוא המגן הטוב ביותר שלנו ועל כן הוא חייב לפתוח לצד אנטוניני.
    קרוב ל 70,000 אוהדים היו אתמול בסן סירו, נגד מוריניו ואיאקס אני בטוח שתהיה תפוסה מלאה.

אין לי בעיה שאיברה ימשיך לכבוש במילאן, רק שיזכור לא לנשק את הסמל הטהור.

3. המבין Member

היכולת מהניצחון אתמול קצת מדאיגה, וגם הפציעות. זה טוב שהמניאק הבקיע כדי שיכנס יותר מהר לעניינים ומי שהיה הבולט בקבוצה, רונאלדיניו מראה לכולם שהקסם עדיין לא אבד לו.

4. 亚历山大帕托 Member

לא צריך לדאוג מהפציעות. יש מחליפים טובים, בדיוק בשביל זה הסגל הורחב, ועד הפגרה נשארו רק חמישה משחקים שאנחנו אמורים לנצח גם בהרכב חסר. חבל על פאטו ואני מקווה שזה יהיה דוקא אינזאגי שיזכה לפתוח, אבל בשאר העמדות אנחנו מכוסים. במקום אמברו יש לנו את פלאמיני או בואטנג, בונרה עושה עבודה מספקת ולא לשכוח את סוקרטיס, גם זמברוטה יכול להחליף את אנטוניני שנפצע קלות אתמול והוחלף.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

Ibra tells Sacchi to shut up

The Sweden international was being interviewed on Italian TV after scoring a brace and didn’t take too kindly to a joke Sacchi made about his shoe size.

Sacchi had made a rather innocuous comment suggesting that one of Ibrahimovic’s goals could only have been scored because he has such big feet.

“Sacchi should learn to shut up. He also seems jealous because he is speaking too much,” Ibra raged.

“He must speak less on TV and in the newspapers. If he wants something, he must come and see me.

“If you don’t like how I play, don’t watch me.”

The Mediaset studio was in total shock at Ibrahimovic’s backlash.

Sacchi could only reply: “Look it was only a compliment.”

There was then an awkward silence before Ibra ended the interview.

גועל נפש.

6. 亚历山大帕托 Member

7. 亚历山大帕托 Member

לפי תוצאות הבדיקות שנערכו הבוקר, אמברוזיני ייעדר לשלושה שבועות ופאטו לשבועיים-שלושה.

8. עודד (אוהד הצלחות) Member

בואטנג נגד אוקזר

http://www.youtube.com/watch?v=H0Yis9ceW3A

שימו לב בעיקר לרגע האחרון- מסירת העומק לסיידורף. גם במשחק מול לצ'ה הוא הראה שמסירה זאת עוד אחת המיכולות הנפלאות של הנסיך הזה, משהו שלא בהכרח ידענו

9. 亚历山大帕托 Member

בשער השני הוא בכלל לא מעורב, השדר התבלבל בינו לבין רוביניו שהוציא את הכדור להתקפה.

10. עודד (אוהד הצלחות) Member

אני הולך להגיד משהו שראוי לתגובה "בוקר טוב אליהו"
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

חייבים להסיר את רונאלדיניו ממילאן ומהר. אפילו אם כל משחק מהיום והלאה הוא מבשל שני שערים. ולא, זה לא בגלל שהוא גרוע.

רונאלדיניו מתאים לעמדה אחת בלבד- קיצוני שמאלי. העמדה הזאת היא חלק ממערך 4-3-3. המערך הזה הולם אותו- אבל יוצר בעיה לארבעה שחקנים אחרים:

1. פאטו- פאטו הוא חלוץ נסוג מהטובים בעולם, אם לא הטוב שבהם. הוא אחד השחקנים המהירם בעולם בכל העמדות. יש לו משחק ראש נהדר, בעיטה מעולה, זריזות לא נורמלית, דריבל מושלם, מהירות עם הכדור, ופיניש של סקורר ברמה עולמית. במערך הזה, פאטו נאלץ לשחק כקיצוני ימני. בעמדה הזאת הרגל הבועטת שלו לא פונה לשער, ולכן הוא מאבד המון מהיעילות שלו. היא מאלצת אותו לפרוץ מימין ולעבור שחקן בתנועה ימינה- ואז הוא תקוע. כל מי שמשחק כדורגל מכיר את זה- הסיכוי שלך להגיע למצב בעיטה כשאתה משחק בצד של הרגל הבועטת נמוך יותר, והמשיכה הטבעית שלך היא תמיד לאותו צד. ואנשים, איכשהוא, מאשימים את פאטו בזה, כאילו... "איך העזת להיוולד ימני?"
    2. איברהימוביץ'- זלאטן עשה קריירה מלהיות מוריד כדורים מושלם, להבקיע ממצבים בלתי אפשריים, וחסל בלמים על שטח קטן. אף אחת מהתכונות האלה לא באה לידי ביטוי כשהוא חלוץ מרכזי בודד- אין למי להוריד כדורים, כי אין חלוץ נוסף ואין קשר התקפי שממש קרוב אליו, ומאידך הדבר הכי חשוב לחלוץ כזה- תנועה מהירה לשטח- זה בדיוק החולשה הבודדת שלו!
    3. רוביניו- רוביניו יודע לשחק כחלוץ נסוג, כקיצוני שמאלי, ואולי גם כמספר 10. הוא לא יודע לשחק כקיצוני ימני. ככה שהוא לא יכול להשתלב כמחליף לפאטו, מאותן סיבות שפאטו חלש בעמדה, לא כמחליף לזלאטן, ואם הוא מחליף את דיניו נשארות אותן צרות עם השניים האחרים.
    4. אנטוניני- המגן השמאלי הפותח של הקבוצה, דווקא הראה בעונה שעברה שיתוף פעולה נאה עם רונאלדיניו. אבל, השיתוף פעולה הזה התבסס למעשה על מהלך אחד ספציפי- עקיפה על הקו. לכו לתקצירים של משחקים בעונה שעברה, ותראו כמה מהמלכים של מילאן התבססו עם עקיפה של רונלדיניו מאחוריו על-ידי אנטוניני, אמברוזיני, או סיידורף. העונה, רונאלדיניו כל-כך חלש, שהוא אפילו לא מתרחק מהקו, ואז המהלך הזה מתבטל. הוא חוסם לאנטוניני את הגישה ההתקפית, ולמעשה רק מנטרל את אגף שמאל.

אה, ובלי קשר, הוא חלש ממש.

אז תגידו לי- רונאלדיניו אחד חשוב יותר מכל הארבעה האלה ביחד?

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/10
  11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://rlv.zcache.com/i_told_you_so_tshirt-p235244171084972097qr2x_400.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

רונאלדיניו הוא סרטן בקבוצה הזאת, הוא כופה על אלגרי שיטת משחק שאני בטוח שהוא יודע שהיא לא מתאימה והיא שיטה שתמשיך לתת לאינטר להתרווח ולעשות צחוק מהליגה, נותר כנראה לחכות מתי יסירו אותו. אם בכלל.

12. 亚历山大帕托 Member

טוב, תחליפו תקליט.

13. yonmu Member

השאלה היא איזה אופציה יש לנו?
    זלטאן ופאטו בחוד (רוביניו ואינזאגי מחליפים), ואיך הקישור יראה? השחקן הכי קרוב צלנו להיות פליימייקר הוא סידורף והוא כבר לא טוב מספיק בשביל זה. בואטנג, פלאמיני, פירלו, אמברוזיני (וסידורף) - כולם טובים לשלישיה המרכזית (ביהלום), אבל אין לנו אף אחד שיכול לשחק כפליימייקר.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מאיפה באה לכם כל האופטימיות בנוגע לעונה הזאת של מילאן?

בסך הכל אם ניקח את הסגל של מילאן היום במה הוא שונה לטובה מזה של העונה שעברה? מזה שהביאו את זלאטן ורוביניו? שני שחקנים שנמצאים בירידה, האחד שנה שלמה בבארסה והשני כבר כמה שנים לא פוגע בשום מקום (ועם כל הכבוד סאנטוס והליגה בברזיל זה לא רמה).

במילאן עדיין מסתובבים להם בהרכב שחקנים כמו סיידורף, נסטה, רונאלדיניו, אינזאגי, פירלו, גאטוסו, זאמברוטה, אביאטי והבירטוזים, שחקנים שעם כל הכבוד, עברם המפואר מאחוריהם, ובניגוד לשחקנים המבוגרים באינטר לצורך ההמחשה, הם לא מגיעים למאה האחוז שלהם, ואני מתכוון לשחקנים המבוגרים באינטר שכבר עברו את גיל 30, אם זה זאנטי שהוא בגיל 37 נתן עונת שיא, לוסיו שכבר עבר את ה-30 וסמואל כמוהו שגם נתנו עונת שיא, מיליטו בגיל 30 סיים כסקורר הכי טוב באירופה ובסך הכל להבדיל ממילאן השחקנים של אינטר עם כל האליפויות עדיין מצליחים להרים את עצמם גם אחרי גיל ה-30, לעומת השחקנים במילאן שנראים כבויים, ולא נותנים את היכולת שהיתה להם בעונות הגדולות של המועדון לפני 6-7 שנים. עם כל הכבוד, הסגל הזה של מילאן כבר רץ כבר עוד מעט עשור כשב-5 השנים האחרונות הוא לא הגיע לכלום בליגה. אני לא מבין מאיפה האופטימיות לחשוב שהשנה זה יהיה שונה, מה יש משהו שונה במשחק של מילאן שאתם רואים ושאר העולם לא? מילאן בינונית, היא אפילו לא מסכנת את אינטר עם כל הכבוד, ואם זה תלוי באינטר? אז זה שאלה של זמן מתי ההפרש יגיע ל-10 בפער בין 2 הקבוצות.

פרינס בואטנג אני לא מבין מה הוא עושה במילאן. אנטוניני ואבאטה הם שינויים מצוינים, לצד טיאגו סילבה ופאטו הגדול, אבל הם טיפה בים, הכוונה היא שצריך עוד 4-5 שחקנים כמוהם, ואין ספק שכשהם משחקים, מילאן נראית יותר טוב. זה שמילאן הביאה את רוביניו וזלאטן בחלון העברות בסכום של 40 מיליון יורו במצטבר לא בהכרח הופך אותה ליותר טובה או למאיימת, בכסף הזה הם יכלו להביא 4-5 שחקנים שרק מחכים להתפוצץ מקבוצות אחרות...ולחשוב שעוד זרקתם את בוריילו לרומא, במה אינזאגי עדיף עליו?

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/10
  15. yonmu Member

אינזאגי לא עדיף עיל בוריילו, אבל זלטאן הוא ללא ספק מהטובים ביותר בעולם בעמדה שלו. בסף הכל הרכישות של זלטאן ורוביניו נתנו את האיכות להתקפה, ואם מתעלמים מבעית רונאלדיניו (כמו שאיכשהוא ברלוסקוני עושה) אז ההתקפה שלנו מצוינת. בקישור בואטנג הביא את הרענון הדרוש כשבנוסף אליו יש גם את פלאמיני המצוין. ההגנה שלנו בעונה האחרונה סבלה ממכת פציעות כך שבעצם התווספו לנו העונה אוניוו, בונרה, ייפס וסוקרטיס. זה חיזוק מצוין, בנוסף לאמליה (וממתי היתה בעיה עם אביאטי?).