http://africanfootball.mtnfootball.com/content/081118_Adriano-Galliani.Xxx מה, עכשיו זה אומר שאנחנו כאילו חייבים לו טובה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/unsure.Xxx
סיכום הרכש לקיץ 2010 (רק שחקני הסגל הבכיר) מריו ז'פס (קייבו) - העברה חופשית מרקו אמליה (ג'נואה) - השאלה עם אופציה לרכישה סוקרטיס פאפסטת'ופולוס (ג'נואה) - 5 מ' + 50% מכרטיסיהם של זיגוני, שטראסר ואודואמדי קווין פרינס בואטנג (ג'נואה) - בעלות משותפת עבור 50% מכרטיסו של ברטה ברונו מונטלונגו (ריבר פלייט מונטבידיו) - השאלה עם אופציה לרכישה זלאטן איברהימוביץ' (ברצלונה) - השאלה עם אופצייה לרכישה ב-24 מ' רוביניו (מנצ'סטר סיטי) - 18 מ' --------------------------------------------- סה"כ - 23 מיליון אירו עם מכירתם של מרקו סטורארי (4.5 מ') וקלאס יאן הונטלאאר (14 מ'), המרקאטו מסתכם במינוס 4.5 מ' אירו. בהתחשב בכך שתקציב הרכש היה 15 מ' והשאר הושקע ברכישת שחקני פרימברה, לא היתה חריגה מהתקציב. בקיץ הבא במקרה של מימוש כל אופציות הרכישה ומכירתו המתוכננת של מרקו בוריילו (10 מ'), צפוי ניכוי נוסף בגובה של כ-15 מ'. הגדלת תקציב הרכש תהיה תלויה בחוזים שיסתיימו (נסטה, יאנקולובסקי, סיידורף, פירלו, אמברוזיני, רונאלדיניו, אינזאגי), מכירת חולצות ומנויים עקב הגעת כוכבים וזכייה בתארים. גליאני מציג: קלצ'ומרקאטו 101.
פורסם הסגל הרשמי של מילאן לשלב הבתים של ליגת האלופות: A LIST: GOALKEEPERS - Abbiati, Amelia, Roma. DEFENDERS - Nesta, Papastathopoulos, Oddo, Jankulovski, Zambrotta, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini. MIDFIELDERS - Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo, Ambrosini, Boateng. STRIKERS - Inzaghi, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho. B LIST: PATO - STRASSER מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליסט A ו B?
אם אני לא טועה, B ליסט זה שחקנים שמתחת לגיל 21 (אני חושב) שאין להם צורך להרשם, או משהו דומה לזה. זה גם למה אודואמנדי לא נרשם סביר להניח.
מרקטו נהדר! אח שלי דיווח לי על זלטאן ורוביניו, אבל גם העזיבה של קאלאדזה מצוינת. זלטאן - זר, שכיר חרב ששיחק בשתי היריבות הגדולות, אבל מבחינה מקצועית - אחד החלוצים הטובים בעולם, וכל זה בהשאלה כרגע. עסקה מעולה. רוביניו - בדרך כלל אני לא אוהב שחקנים שהרגליים שלהם עובדות מהר יותר מהראש שלהם, אבל הו בהחלט עדיף על כלום. לפאטו ודיניו לא היה גיבוי ורוביניו גם יכול להיכנס ולעשות בלגן כשצריך. כשמוסיפים אליהם את הרענון של הקישור עם בואטנג (ושטראסר) ואת העומק בהגנה (עם ייפס, סוקרטיס ואמליה), הסגל שלנו מקבל צורה נהדרת. מקום שלישי ורבע גמר צ'מפיונז זה המינמום עם הסגל הזה. אליפות זה לא שאיפה מוגזמת (בטח כשאינטר נחלשה עם בניטז) ועם חיבור טוב גם ריצה מכובדת בצ'מפיונז. ודווקא את העונה הזאת (והארבע הבאות) אני בקושי אראה...
+1 אפילו כאוהד אינטר, מרקל תפס לי את העין בקדם עונה... נתן לי את אותה תחושה שהייתה לי כשראיתי את תומאס מולר בפעם הראשונה בבאיירן מינכן בתחילת העונה שעברה.(למרות שמולר יותר חלוץ עם אינסטינקטים רצחניים, ומרקל הרבה יותר קשר) אני חסיד גדול של שחקנים אינטיליגנטים שמבינים את המשחק ועושים תנועה והוא בהחלט עונה לדרישות.. התנועה שלו בלי כדור מצויינת, IQ הכדורגל שלו גם כן, והחשיבה והפעולות שלו במצבי לחץ, אפילו אם יש עליו שחקן בתוך הרחבה היא יוצאת דופן לשחקן בגיל שלו... תמיד נדמה שהוא עושה את הדבר הנכון ביותר ושזה בא לו בקלות. כישרון ענק.
מולר... :aaagath: הוא רק בן 18, הוא לא ראוי להרכב ואפילו הסגל עבה מדי בשבילו. עוד שנה-שנתיים לפחות בפרימברה, אולי השאלה לקבוצה קטנה ואז נראה.
דווקא בואם של זלטאן ורוביניו יכול לדעתי להפוך את מילאן להפתעת העונה בצ'מפיונס והיא יכולה להגיע עד הסוף,קצת פרופורציות מעולם לא הזיקו...
http://2.bp.blogspot.com/_l0n1ddpQ2FE/SWyRrzLEcsI/AAAAAAAAB6M/E7OV-TjRLeQ/s320/Coates.Xxx כבר מיוני יש דיווחים על העניין של מילאן בסבסטיאן קואטס, בלם אורוגוואי (יליד 90') בעל דרכון ספרדי שהרשים סקאוטים רבים וכבר בגילו הצעיר מוכן פיזית לכדורגל אירופאי. בחודש האחרון גליאני ניסה להנחית אותו יחד עם מונטלונגו, אך כנראה שהמו"מ לא צלח. כעת מדווחים שהמעבר יתממש בינואר ומילאן מובילה במירוץ אחריו בגלל היחסים הטובים עם סוכנו שמייצג גם את מונטלונגו. אליאס, יש לך מה לספר לנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
במידה ויצא לפועל זו החתמה מצויינת, מפגין יכולת גבוהה מאוד מאז שעלה לבוגרים ולטעמי היה הבלם הבולט של הטורניר במונדיאליטו האחרון במצרים. גבוה וחזק, עם טכניקה טובה שמאפשרת לו להיות מעורב למדי גם במשחק הנעת הכדור ואף להפתיע ביציאות קדימה. עושה רושם של שחקן בוגר באופיו וכבר בעל נסיון לא מועט יחסית. בקרוב מאוד יצטרף לסגל הנבחרת הבוגרת לדעתי, מה שיוסיף לו הרבה ביטחון בוודאי. לדעתי מדובר אולי בכישרון האורוגוואי הבולט בשנתון שלו, למרות שמדובר בעמדה אפורה יחסית