לא אוהב את זה בכלל, אני לא אוהב שמספר האיטלקים יורד כי במילא הוא לא גבוה וכי גם אני לא תופס מרוביניו, לא הרשים בריאל וגם לא בסיטי. יש לו אופי בעייתי ועם השפן אנחנו לא צריכים צרות נוספות. גליאני בבקשה אל תהרוס את השבוע הנהדר שלך!
לדעתי רוביניו רק יפרח במילאן, הכישלון בריאל הוא לא מדד בעיניי כיוון שהרבה שחקנים מצויינים נכשלו שם אבל פרחו בקבוצות אחרות- לא חסרות דוגמאות. לגבי הסיטי- לדעתי הכישלון שלו שם נובע ממנטליות דומה מאוד לזו של דיניו- הוא צריך להיות שמח כדי להצליח, הוא לא סוס עבודה שיבוא ויתן 100% גם כשלא טוב לו (כמו הרבה ברזילאים אגב) אבל במילאן משופעת הברזילאים עם כל הח'ברה שלו מהנבחרת הוא יפרח בעיניי. מה גם שהוא יכול לשחק בהרבה עמדות בהתקפה ולא על עמדה אחת (וגם זה בצורה לא טובה) כמו בוריילו/הונטלאר. אני מברך על המעבר. ו 15 מיל' זה לא סכום גבוה לשחקן מגוון כזה- רק תזכרו כמה שילמנו על הונטלאר המוגבל תפקודית. השכר קצת גבוה אבל הכל יחסי- ביחס למה שחבריו בקבוצה מרוויחים זה לא גבוה כל כך. בניגוד לרוב מה שראיתי פה אני חושב שהוא יעשה לנו רק טוב- נוכל לגוון את שיטת המשחק מול קבוצות שיבואו להסתגר וגם אי אפשר לצפות שפאטו ימשוך עונה שלמה בלי פציעות או שדיניו ימשוך עונה שלמה בלי להיות עייף. החתמה (אם תבוא) מבורכת.
רוביניו הוא מסוג השחקנים שלא מוערכים מספיק, בנבחרת ברזיל כשהוא שיחק מאחורי החלוץ הוא תמיד היה מצויין, הוא בדיוק השחקן שבסוף יצליח באיטליה בתפקיד של השחקן החופשי מאחורי 2 החלוצים.
השחקן הכי אוברייטד והכי אנדרייטד. אני אישית תופס ממנו, במונדיאל ראיתי ממנו המון רעב, שאני מניח הוא יביא גם לסריה א' ולליגת האלופות, וביחד איתו הרוטציה של מילאן תהיה נורא איכותית. וכמובן המהירות שהוא יוסיף להתקפת מילאן...
בדיוק, מילאן צריכה להראות ההפך מאינטר ולהתפאר בכמה שיותר שחקנים מקומיים. חבל שהשנה למרות הרכישות הנהדרות שלנו מספר האיטלקים קטן ואולי גם ימשיך לקטון בקצב מדאיג. עוד יותר מדאיג שבסגל הנוכחי של מילאן אין אפילו שחקן איטלקי אחד שאפשר לסמוך עליו לשנים הקרובות, אלא נסטה, פירלו, אמברו, רינו, פיפו, אביאטי שתוך שנתיים נצטרף להפרד מהם. הקיץ היינו צריכים לחזק את הסגל בצורה קיצונית ולכן נסלח לברלוסקוני וגליאני שלא חשבו על התוצרת המקומית, אבל אני מקווה שבעונה הבאה נרכוש יותר איטלקים ועדיף כאלו מהפרימברה שנוכל להתגאות בהם. אפשר להגיד שאלו צרות של עשירים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx . העיקר שלא נדרדר להיות כמו יובנטוס שמחיליטים להתמקד באיטלקים בינוניים, למרות שכיף לראות אותם מתרסקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx . אם כבר סילביו נעול על רוביניו הוא חייב להעזר ביכולות המיקוח האגדיות של גליאני כי 15 מיליון אירו זה סכום מוגזם ועוד יותר מוגזם לאחר הרכישה של זלאטן. אין סיכוי. אם נשחק במערך היהלום רונאלדיניו יהיה זה שישחק מתחת לחלוצים, אבל המערך איתו אנחנו מתכננים לשחק העונה יהיה 4-3-3 עם רוני ופאטו באגפים. אם רוביניו יגיע הוא יהיה על תקן שחקן מחליף לשני הברזילאים האחרים שצויינו. אין לו מקום בהרכב ואני לא חושב שמגיע לו יותר מאשר שחקן ספסל במילאן.
מה זה משנה מה יש בסגל הנוכחי אם אתה מדבר על השנים הקרובות? תראה מה הולך אצלנו בגילאי 18-20, זה מה שחשוב. פוסאטי, ברטה, דה-ויטו, ורדי, אלברטאצי - חסרים כישרונות? בינתיים רוביניו נחת במאלפנזה והוא בדרכו לבדיקות הרפואיות. הכל עדיין תלוי בבוריילו. אם הוא לא יסגור עם יובנטוס, רוביניו ייבעט בחזרה אל מדינת השלוליות.
אז הוא ימשיך לאכזב. באגף הוא לא מצא את עצמו לא בסיטי ולא בריאל, הוא שחקן שאוהב לרוץ במגרש לעזור בהנעת הכדור ועוזר להתקפה לזרום. בברזיל הוא תמיד היה מצויין באמצע מאחורי החלוץ המרכזי.
עידכון שרלוונטי גם לאוהדי יובנטוס: על-פי מקורות ברומא, בוריילו סיכם בבירה, כשסנסי ושות' ינסו לסגור את ההעברה בדקות הקרובות. יש גם שמועות על טרייד עם מקסס, אבל זה נראה פחות רציני.
שני שחקנים שאין להם מקום בקבוצה בכירה. אפילו בלאציו אין להם מקום בהרכב. ***זה לא נגמר - עכשיו מגיעים דיווחים מסקייספורטס (אנגליה): בוריילו צפוי להמריא על טיסה לליברפול ולעבור בדיקות רפואיות במלווד או איך שלא קוראים לגינה שלהם. שיגמר כבר...
יכול להתאים להם מאוד, הם צריכים שחקן בעמדה שלו (אנגוג לא ברמה גבוהה מספיק) חבל שכבר השאילו את אקווילאני ליובה היה יכול להיות טרייד השאלות מעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
בקוריירה כותבים גם על טוטנהאם שנכנסה למירוץ. לפחות המועדונים האנגליים יכולים לרכוש את כל הכרטיס ולהציע לו הרבה כסף, בדיוק מה שבוריילו מחפש.