מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 4, 2010.

1. 亚历山大帕托 Member

http://media2.acmilan.com/201008/19756_big.Xxx

http://media2.acmilan.com/201008/19755_big.Xxx

http://media2.acmilan.com/201008/19754_big.Xxx

2. 亚历山大帕托 Member

טוב, מוקדם מדי לשמוח... ברלוסקוני דיבר אחרי המשחק על רכישה של עוד שחקן שבו המועדון מתעניין ושאם מחירו יהיה בהישג יד אז הוא יקנה אותו. בתקשורת משוכנעים שמדובר ברוביניו, וגם אם זה לא יקרה הקיץ אז בינואר.

-------------------------------------------------

ההצגה של זלאטן בסאן סירו הערב:

Last edited by a moderator: Aug 30, 2010
  3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

למה לא להביא שחקן הגנה צעיר להשקעה בעתיד? את רוביניו אני משאיר את בחופי סאנטוס.

4. Carlo Zampa Member

רוביניו יהיה תוספת אדירה. ביחד איתו ההתקפה של מילאן תהיה הכי איכותית בפער עצום.

5. המבין Member

אני אשמח מאוד אם רוביניו יגיע כי הוא יוסיף עומק, ויותר חשוב, לא נהיה תלויים ברונאלדיניו כמו בשנה שעברה כי אם רוביניו יגיע בסופו של דבר נוכל לתת לדיניו מנוחה במשחקים לא חשובים ולשמור אותו רענן למשחקים החשובים. ואם דיניו לא יהיה בכושר טוב אז יהיה לנו את המחליף המושלם עבורו.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מופתע שברלוסקוני עדיין לא סגר את המרקאטו שלנו. הייתי בטוח שההחתמה של זלאטן תסגור את חלון ההעברות. אם סילביו מתעקש אז מי אני שאתנגד, כנראה שהנצחון אמש האיר לו את העיניים.
    כרגע העמדה שהכי זקוקה לחיזוק היא קיצוני מחליף כי פאטו עלול להפצע ורונאלדיניו עדיין צריך להוריד ממשקלו. המחליף היחיד שלהם בסגל הוא אודומאדי הצעיר שעדדין אינו בשל לרמות האלו. דווקא רוביניו יכול להיות הרכש המתאים. בתור שחקן ספסל הוא יכול לתרום לנו. רוביניו אינו נמצא בתוכניות של הסיטי, כך שנוכל להתמקח על מחירו. את זה כבר נשאיר לגליאני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

http://img841.imageshack.us/img841/2158/19768big.Xxx
    עדיין איברהימוביץ' ללא מספר. אני חושב שמתכננים לתת לו את ה 11 של הונטלאאר שבנראה יעזוב לשאלקה.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא כל-כך מתלהב מרוביניו וחושב שהוא אחד השחקנים המטומטמים עלי אדמות, אבל נניח שהוא מגיע - האם זה באמת דבר רע? אם הוא יקבל את זה שהוא שחקן מחליף, אין לי בעיה. יכול להיות בסדר גמור לרגעים שבהם נצטך איזה סופר-סאב שייכנס ויעשה בלאגן בהגנת היריבה כשאנחנו לא מצליחים לפרוץ אותה. זה שהוא על עמדה של רונאלדיניו זה בכלל טוב - כי אנחנו יודעים עד כמה יש לו נטייה להעלם. עם רוביניו לפחות יהיה לנו PLAN B, שזה עדיף מכלום.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פפ הרים להנחתה, אבל לא כולם יודעים לנצל דברים כאלה. גליאני תותח והוא צריך לקבל את מירב הקרדיט. זה אותו האיש שרק לפני שנה עשה קופה של 67 מיליון על שחקן גמור שנתן 4 משחקים טובים מאז 2007. משום מה הקבוצות האנגליות ואוהדיהן רועדים מפחד כשזה נוגע לענקיות הספרדיות (הפרנואידיות שלהם זה אחד הדברים המשעשעים), אבל אין לי מושג למה. ברצלונה וריאל מדריד זה שתי ישויות משוגעות שדי קל לנצל את המגלומאניות שלהן ואת היריבות הפנימית שהן מחזיקות בה. מצד אחד אפשר לעשות עליהם קופה, כשמצד שני, אפשר לקנות מהם שחקנים שבכל סיטואציה אחרת היה בלתי אפשרי או לא משתלם לקנות. הם בעצם הפראיירים שעושים בשבילך את העבודה. קח את הונטלאר למשל - אי אפשר היה להוציא אותו מאייאקס. הם דרשו עליו סכומים גבוהים מאוד שלא היו משתלמים לכל קבוצה שפויה (כ-25 מיליון). באה ריאל מדריד, משלמת את הסכום, ואז כמה חודשים אחר-כך מעמידה אותו למכירה ב-15. כל מה שצריך לעשות זה להגיד תודה פלורנטינו על כך שעשית עבורנו את העובדה השחורה ולקנות במחיר חיסול. התגובה האנגלית לריאל/בארסה? "הם חלאות! אמאלה! הם יקחו לנו את הכוכב!". במקום לפתח קשרי ידידות ולנצל אותם, הם רבים איתם ושורפים את הגשר לחנות הכי מגניבה בעולם הכדורגל.

9. benos Member

אני מסכים איתך באופן כללי יותם, עדיין ברצלונה רכשה את מסצ'ראנו בסכום מצחיק ומסי יצא בהצהרה לא ממש מכובדת שזה לא "הומני" שישאר בליברפול כאילו מישהו צר על הבית שלו ויורה בו, גם כל העסק עם ססק היה ממש מסריח ולפי מה שהבנתי ההצעה של בארסה גם הייתה דיי מעליבה ולכן עדיין יש לקבוצות האנגליות איזה צורך של לשמור מרחק מהספרדיות הגדולות, במיוחד עכשיו ששני הנשיאים החדשים עושים רושם של פחות באזר טורקי מהשני נשיאים הקודמים שהיו לריאל ולבארסה.

10. Carlo Zampa Member

אם ברצלונה רכשה את מאסצ'רנו בסכום מצחיק, מעניין מה עשתה מילאן...
    בסה"כ הוא לא ברמה של יאיא טורה שנמכר לסיטי במעל 30 מיליון. הסכום שלו הוא היגיוני ביותר.

Last edited: Aug 30, 2010
  11. 亚历山大帕托 Member

מסצ'ראנו נרכש בסכום שפוי (לא שווה יותר מזה), אבל לא היה שום דבר גאוני בהתנהלות של בארסה. הארגנטינאי דפק שביתה ושרף את עצמו במועדון שזקוק לכסף.

12. benos Member

בהשוואה להתנהלות של בארסה עם קאסרס, קיירירסון, זלאטאן ועוד הרבה אחרים ההתנהלות עם מסצ'ראנו היא יותר טובה בהרבה. אפשר להתווכח אם זה מחיר מצחיק או לא, מה שכן אני חושב ששנינו מסכימים שזה רכישה של שחקן טוב במחיר טוב.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא מתלהב ולא מעוניין לראות את רוביניו, יש לנו פראטי בוי עצלן בקבוצה אז למה להעמיס עוד אחד? הסגל הזה מספיק טוב ואפשר להשתמש סוף כל סוף בפרימברה. יש שם כמה ילדים שהוכיחו כבר הקיץ שהם ראוים להזדמנות. אם לא עכשיו אז מתי?

סקאי איטליה מפרסמים שיש הסכם בין מילאן ויובנטוס לגבי מעבר של בוריילו ליובנטוס. מדובר על השאלה עם אופציה לרכישה בסוף העונה. כל מה שחסר זה רק חתימה של השחקן על ההסכם.

14. uri מנהלים

זה יהיה במקום המכירה של הונטלאר או בנוסף?
    ובכלל לא מובן לי המהלך הזה. מה יש למילאן להיפטר מבוריילו. גם אם לא יהיה שחקן הרכב, הרי יש לו חשיבות לא קטנה כשחקן סגל (וראינו זאת היטב אמש). וגם מבחיתה של יובה המהלך לא ברור, הרי הוא משחק על המשבצת הבודדת שגם כה וכה יש עליה את אמאורי ואת יאקווינטה. נראה לי סתם נובע מבהלה לאחר ההפסד לבארי שנבע בין היתר עקב הפציעות של אמאורי ויאקווינטה. בכל אופן מוזר.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הצעד מאוד תמוה כי הונטלאר בדרכו לשאלקה, עיסקה שאמורה להסתיים ביומיים הקרובים. בוריילו הוא שחקן סגל לגיטימי, הוא גם איטלקי ושחקן בית. אני לא בעד ריבוי ברזילאים וזרים אחרים על חשבון האיטלקים. מילאן היא לא אינטר. אלא אם במילאן חושבים להקפיץ את ברטה לסגל הבוגרת.