אני מבין שאתה כמו רוב הח'ברה פה מעדיפים לא להסתכן אבל בשורה התחתונה בלם- מעולה ככל שיהיה לא יביא לנו אליפות ולא יחזיק לנו את הקבוצה. חיזוק למספר עמדות יכול לתרום הרבה יותר. אם לא מסתכנים מדי פעם לא מצליחים (או נכשלים) אבל לפחות יהיה נסיון להזיז משהו בקבוצה שאחרת לא יזוז. לגבי פאטו- הדוג' שנתת לא טובה כי השחקנים הראשונים לא ברמה שלו ואיברה לא יכול לשחק ברמה הגבוהה לעוד הרבה שנים כמו שפאטו יכול וישחק.
מילאן לא יכלה להביא את כל השחקנים האלה, כשקבוצה גדולה נכנסת לשוק המחירים עולים, בטח כשהיא רוצה מספר גדול של שחקנים. אם מילאן תמכור את סילבה היא תישאר עם הזין ביד ובלי הגנה. אין שום סיבה להחליף את אחד הבלמים הטובים בעולם בשלושה שחקנים בינוניים.
למה נראה לך עדיף בלם ברמה הגבוהה ביותר כמו טיאגו סילבה מאשר אוסף של ליצנים בינוניים (שלא יותר טובים מאלו הקיימים) שרק יפגעו בקבוצה. זה בדיוק מה שאני טוען על טיאגו סילבה, אין הרבה (אם בכלל) בלמים בגילו שיותר טובים ממנו. למה לאבסי כמחליף לפאטו פחות טוב מגודין כמחליף לסילבה? אתה בעצמך אמרת שצריך לקחת סיכונים מדי פעם. פאטו וטיאגו סילבה זהים לחלוטין- שניהם התאקלמו מצוין במועדון והם השחקנים הטובים ביותר של מילאן, הם כנראה השחקנים הטובים ביותר בתפקידיהם ביחס לגילם ועל כל אחד מהם אתה יכול להרוויח מיליונים שיספיקו למחליפים ולשאר העמדות. שורה תחתונה, אם אתה מוכן לוותר על טיאגו סילבה אין סיבה שלא תוותר על גם פאטו תמורת סכום הולם.
עבר זמן מה מאז שהקבוצה חזרה להתאמן, ברלוסקוני הצהיר שרונאלדיניו נשאר, אלגרי שיבח אותו ודיבר על התכניות שלו לגביו... מאז כל השחקנים החשובים כבר הספיקו להתראיין ולדבר על ההווה והעתיד שלהם במילאן, חוץ מאדם אחד שנעלם גם מכל משחקי האימון עד כה. רק אחד שהעתיד שלו במילאן היה הכי מעורער הקיץ מסרב להתראיין ולצאת בהצהרות. זה, כמובן, מבשר על כיוון חיובי בכל הנוגע לעזיבתו של גאושו, והדיווחים הטריים מברזיל כי פלמיירס מציעה 8 מ' אירו והנשיא נתן OK לטרנספר רק מאשרים את זה. הייתי אומר שטרם אבדה התקווה...
זה היה צפוי, לפחות הוא גם ציין שטיאגו סילבה ישאר. פאטו נפצע היום באימון המסכם לקראת המפגש נגד פנאתינאיקוס בדטרויט בחצות. הברווזילאי (אחלה כינוי שהמצאתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) סבל מכאבים חזקים בברכו, אך הטיפולים הראו שיפור במצבו, בלילה הוא יעבור בדיקות רפואיות שיכריעו אם יוכל לשחק, כרגע הוא בספק. ההרכב הצפוי לפי האתר הרשמי: אביאטי אנטוניני- סילבה- נסטה- זמברוטה פלאמיני- סיידורף- גאטוזו פאטו(?) - בוריילו- מרקל חבל שמבין הצעירים רק מרקל יקבל כנראה הזדמנות מהדקה הראשונה. אלקסנדר מרקל עושה רושם של שחקן מאוד כשרוני ומבטיח שיכול להשתלב בקבוצה הבוגרת. אני עדיין לא ידוע מה הלאום שלו, הוא נולד בקזאחסטן להורים בלארוסים וגדל בגרמניה. הנבחרת הלאומית שהוא בחר לייצג היא בלארוס למרות פניות מהנבחרות הצעירות של גרמניה. כנראה שנקרא לו בלארוסי.
גם לי זה היה נשמע מוזר, אבל בדיוק כך היה כתוב בכתבה מהגזטה שפרסמתי לאחרונה בדיון התקשורת: " La furia si chiama Alexander Merkel, 18 anni, genitori bielorussi, nato in Kazakistan e emigrato a 6 anni in Germania."
הערב נפגשו גליאני ופרציוזי, נשיא ג'נואה, על מנת לדון בהחלפת שחקנים בהשאלה - מארק יאנקלובסקי עבור סלבאטורה בוקטי. איניאציו אבאטה עלול להוות תחליף במקרה שהצ'כי יסרב, והשאלתו תהיה עם אופציה לרכישה ב-9-10 מ' בקיץ הבא. סעיף דומה יהיה גם לבוקטי. אם יש אמת בשמועות על כך שג'נואה תרכוש את קווין פרינס בואטנג רק כדי להשאיל אותו למילאן, אז בכלל לא ברור לי איך גליאני מחזיק ככה את פרציוזי בכיס שלו. מה יש לו עליו?
הסיפור עם בואטנג הוא אחד המוזרים ביותר ששמעתי, מה שגורם לי לחשוב שהוא פשוט הנפצה. אחת הגרסאות היא שזאת תהיה עסקה של 50-50... לחלוטין לא ברור.
בגאזטה מדווחים שעיסקת בואטנג צפויה להיסגר עוד היום בבעלות משותפת ושהשחקן ישחק במילאן. ממש לא ברור מה נסגר עם הגריפוני אבל מי אני שאתלונן?
ניצחנו בזכות טעות שיפוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx היה שער ברור של היוונים שנפסל לפי התקציר נסטה איטי נורא, בהרבה מצבים של פאנא הוא פשוט לא עומד בקצב של המשחק. עוד מישהו מפנטז על עזיבה של דיניו והשתלבות של אודומאדי?