להזכירכם גליאני אף פעם לא הוגדר כבן אדם שפוי... וכנראה שהבעיטה שאלגרי חטף מלאבצי לפני שנתיים שיבשה לו משהו במוח ושלא נדבר על הפרזידנטה שהשם שלו ושפיות לא הולכים באותו משפט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
חדשות סקנדינביות: זלאטן עם שלושער נגד פינלנד. :aa1: ג'ון דאל תומאסון, הג'וקר הדני של מילאן פרש היום מכדורגל! http://www.as.com/diarioasmedia/diarioas/media/200505/27/futbol/20050527dasdasftb_11_I_LCO.Xxx הגיע מפיינורד ב 2002 בהעברה חופשית ולבש את החולצה הרוסונרית במשך שלוש שנים, עזב עקב ההגעה המיותרת של בובו ויירי. 22 שערים ב 78 הופעות כשברובן הוא עולה כמחליף לאינזאגי או שבצ'נקו ומבקיע שערים מכריעים. לזכותו זכייה בסקודטו, בקופה איטליה, בסופר קאפ האיטלקי ובליגת האלופות.
לוצ'אנו ד'ונופריו סגן נשיא סטנדרד ליאז' על אקסל ויסטל: "אני חושב שכרגע הוא השחקן הטוב ביותר בבלגיה, הוא התבגר ומאוד תכליתי. הוא שיחק בצד ימין ושמאל בשנים האחרונות אך אני חושב שהמיקום האידיאלי עבורו במרכז. מילאן? יום שישי ראיתי את המשחק (בלגיה-טורקיה) עם בראידה, אבל הוא סיפר לי שהוא בא לצפות בכמה שחקנים ובוודאי גם באקסל. מהו השווי? אני לא יודע, זה תלוי... אנחנו מכרנו את פלאייני ב 20 מ' אירו וויסטל הוא שחקן באותה רמה. בא נגיד 12-20 מיליון. האם הוא יישאר בליאז'? יש לו הצעות רבות, לא יהיה קל להשאירו." ---------------------------------------- http://www.animatedsmileyfaces.net/wp-content/plugins/zaazu-emoticons/emoticons/000268-medium.Xxx
:aa1: האתר הרשמי של אספניול מאשר כי דידק וילה יושאל לקטאלונים לעונה הבאה. השחקן אישר את המעבר בעמוד הפייסבוק שלו. שיהיה לו בהצלחה ואולי יחזור אלינו טוב יותר.
כנראה שאותו לא נראה יותר לעולם. מה טוב בלשלוח לליגה אחרת שחקן שצריך להתאקלם? מה יהפוך אותו לשחקן יותר טוב עבורנו באספניול? במה זה יהיה שונה מהיום בו הגיע אלינו?
מה הבעיה בזה ומה מפריע לך? לא היה מעולם ששחקן נתן עונת השאלה טובה בליגה אחרת וחזר לקבוצה שלו? בניגוד לכל מיני השאלות חסרות טעם וחסרות עתיד כמו טראורה ורינאודו ליובנטוס השנה, הוא גם הולך לשחק שם - הם הולכים לעונה פיננסית לחלוטין ומעיפים מי שאפשר מהסגל.
זה שחקן שצריך להתאקלם בכדורגל האיטלקי כדי להמשיך במילאן. כל פעולה שלא משרתת את הצורך הזה מצביעה על כיוון אחר.
פאלוסקי עם החמצה שגורמת לרוביניו להראות כמו וילהלם טל. ילד מבולבל שצריך להתקדם עוד הרבה כדי להיות חלק מהסגל שלנו.
מה קורה בגזרת סופר מאריו? ממה שהבנתי די מרוצים ממנו במילאן למרות גילו המתקדם, אני מניח שהוא יישאר עוד עונה?
לאור היכולת הדלה של שאר הבלמים המחליפים, לאורך רוב העונה הוא תופקד בתור מחליף ראשון לנסטה/סילבה ושיחק לא מעט. בעונה הקרובה מקסס מצטרף, מה שאמור להוריד את הקולומביאני ברוטציה, אבל הוא יקבל את הדקות שלו - מקסס מתאושש מניתוח ויחזור רק בעוד מספר חודשים ולנסטה יש נטייה לפציעות קטנות רבות במהלך העונה. קצת מבוגר ואיטי, אבל הניסיון מחפה על כך והוא משתלב לא רע עם הדינאמיות של טיאגו סילבה. אחלה בחור.
גליאני טס שוב לברזיל. ככל הנראה אולי משהו מתפתח שוב בגזאת גאנסו. אני מאוד מקווה שכל הבולשיט הזה סביב מקסוול ימות בקרוב.
בשיאו היה אחד הבלמים הטובים בדרא"מ, הוא וקורדובה היו חלק מאחת ההגנות החזקות ביבשת. חבל לי שהוא הגיע לקבוצה גדולה רק לקראת סיום הקריירה שלו, כי לטעמי היה מגיע לו לפני כן וגם היה יכול לתרום את אותה תרומה שאיבן נתן לאינטר, אבל הוא באמת אחלה בחור ואני שמח שלפחות טעם אליפות איטליה ואולי יקבל גם קצת דקות בצ'מפיונס השנה.
היתה לו עונה יותר טובה מכל הבלמים של אינטר, לא הפסדנו משחק ליגה אחד איתו. יישאר ובזכות, אבל אני מקווה שיזכה לפחות דקות מאשר העונה.