מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 4, 2010.

1. Ian Wright Member

"Nesta: "Thiago Silva is a giant. He can become like Maldini and Fabio Cannavaro

Nesta: "The funniest image of the season was when Oddo ran around the pitch at Olimpico. It takes guts to do and he even did it for free!".

Nesta: "It was fantastic winning this Scudetto, but if I had to choose, then I would prefer winning the Champions League".

Nesta: "I've already won the Champions League twice and hopefully I will get to win another".

Last edited: May 23, 2011
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מאסימו אודו התערב עם החברים לקבוצה שהוא מצליח לעבור 400 מטרים בריצה בפחות מדקה (דניאלה טוניאצ'יני מדד 58 שניות), ואחר כך הוא צחק על זה ואמר: "עכשיו מר גליאני האריך לי את החוזה בעוד שנה". זה לא רע יחסית לאצנים מהשורה הראשונים שבדרך כלל מגיעים 44-45 שניות.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסאמואה יהיה החתמה נהדרת ולקישור. העונה הוא פחות הרשים אותי אך נהנתי לראות אותו בנבחרת ובעונה שעברה. יש לו פוטנציאל אדיר ויחד עם בואטנג חברו לנבחרת הם יכולים להרכיב קישור עוצמתי ומהיר שיודע לסייע להתקפה בעוד ואן בומל/גאטוזו דואגים יותר להגנה. בתקווה שבואטנג יחזור לקישור המרכזי ושסיידורף יימכר (כן, הגיע הזמן) רק אז נוכל להחתים קשר קדמי ובכך לסגור מרקאטו כמעט מושלם (אסטורי חסר לי).

עונה הבאה מילאן אמורה לשחק עם 2-3 איטלקים בהרכב, דעתי ידועה על כך, אבל מה אתם חושבים על הנושא?

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

12/7: הקבוצה מתכנסת במילאנלו וחוזרת להתאמן
    26-27/7: גביע אאודי במינכן
    6/8: הסופר קאפ האיטלקי בבייג'ינג
    27/8: נפתחת עונת 2011/12 של הסרייה אה במטרה להגן על התואר

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסמואה הוא אחד הקשרים הצעירים היותר מוערכים עליי ואני אשמח אם נחתים אותו. ההתנייה היא שיגיע בנוסף אליו קשר מנהל משחק. פיזיות וניידות זה דבר מבורך בכדורגל המודרני, אבל אנחנו חייבים לגוון את ההתקפה ולהביא מישהו שיודע לייצר מצבים מכלום. מונטוליבו ואסמואה יכולים להיות צמד רכישות מושלם בעיניי - גם מבחינת מחיר, שיהיה שווה ערך למחיר של קולפו גדול. ראיולה יכול לנוח הקיץ.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה לראות את מונטוליבו בקישור (והשמועות על כך מתחזקות) אבל לא חראם על בואטנג?

7. 亚历山大帕托 Member

שחקנים כמו אסמואה ומונטוליבו לא מביאים לך גביעי צ'מפיונס. שחקנים כמו פאסטורה, גאנסו ולאמלה כן. חייבים את הטרקוורטיסטה הזה מתחת לחלוצים, אחרת נמשיך עם בצורת נצחונות במשחקי פלייאוף.

8. 亚历山大帕托 Member

מה הקשר ביניהם?

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מונטוליבו יחתום יחד עם אסאמואה אז בואטנג יצטרך לשחק כטרקווארטיסטה, עמדה בה הוא מתקשה (באופן יחסי) לממש את הפוטנציאל שלו. הגעה של איזה פאסטורה מתחת לחלוצים תאפשר לבואטנג לשחק במרכז.

10. Yoavzruya Member

אני אישית בכלל לא מת על מונטוליבו, יותר מדי סיכונים שיפשל במילאן, גם ככה בפיורנטינה הוא לא תמיד בקו היציבות.

אני מאוד הייתי רוצה את האמשיק, שמדברים עליו בלי סוף בתור ה"מתנה" של סילביו לאוהדים. שחקן מצוין שיכול לשחק מאחורי החלוצים ובכך בואטנג יוסט למרכז, ואתו אני מקווה מאוד לראות עוד קשר, אחד כמו אסמואה/סאנדרו.

רק יש לי שאלה.. איך בדיוק מתכננים להביא את אסמואה כשאין לו דרכון אירופאי וכבר החתמנו זר אחד?

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה של שחקנים זרים בתוך איטליה לא נחשבת כהחתמה של שחקן זר.

12. 亚历山大帕托 Member

:aa1: אין סיבוכים בפציעה של פאטו ואין צורך בניתוח. הוא יהיה בחוץ במשך 4-5 שבועות ונוכחותו בקופה אמריקה תלויה בהערכות של רופאי מילאן ונבחרת ברזיל שייעשו בסוף יוני.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=53262
    הודעות חמות מהMN (עדיין לא רשמיות): לאחר פגישה בין פרציוזי לגליאני הוחלט כי בואטונג יהיה שחקנה של מילאן תמורת 7 מיליון אירו.
    מרקו אמליה נשאר במילאן (לא רע).
    סוקראטיס יחזור לג'נואה (מצויין).
    חצי כרטיס של ברטה יהיה בבעלות ג'נואה (טמטום).
    שטראסר, אודואמאדי וזיגוני שנמכר לג'נואה חצי מכרטיסם בגלל העברת היווני נשארים במילאן בבעלות מלאה(אם הבנתי נכון). פאלוסקי גם כן חוזר למילאן.

עריכה: לאחר ראיון עם גליאני התברר כי אמליה ושטראסר בבעלות מלאה של מילאן. פאלוסקי, אודואמאדי וזיגוני עדיין בבעלות שיתופית אך יחזרו למילאן לעומת ברטה שישחק בג'נואה. בואטנג במילאן ל3 שנים.

מחר הפגישה של גליאני עם סיידורף.

Last edited by a moderator: May 24, 2011
  14. zoharco Member

הבנת לא נכון. כולם בבעלות מלאה שלנו פרט לבארטה

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה על התיקון, הכתבות במילאן ניוז סיבכו אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx.

Last edited by a moderator: May 24, 2011