3 משחקים על כך ש"החזיר" לרוסי, אולי. 3 משחקים על קללה מתחת לאף? אל תהיה ליצן. יש הבדל בין אופי מגעיל לבין רמאות.
אז לגבי ואן בומל אתה קובע אותו לפני איך שהוא משחק אצלכם ולא לפי העבר ה"מפואר" שלו, אבל לגבי שחקנים אחרים זה לא תקף? תרד מהעץ אנדריי, אין שום דבר מיוחד בקבוצה שלכם בכל הנוגע ללקחת שחקנים יותר הוגנים, אנשים טובים וכו', אתם בדיוק כמו כל השאר.. כל הטענה הזאת מגוחכת וכמו שאמרתי יותר מתאימה לאוהד בועה של בארסה מאשר לך.
אני לא אומר שכל השחקנים שאנחנו רוכשים הם קדושים, אני אומר שכאשר הם מגיעים אלינו הם צריכים להתנהג לפי הקוד האתי של המועדון. אגב, אני מצטער שאמרתי שאצלנו ואן בומל היה שחקן הגון: :aaatv:
גליאני אמר היום שאם אף אחד מהשחקנים הטובים שלנו יעזוב אז מילאן תרכוש רק שחקן אחד, שהוא קשר לצד שמאל. בכך גליאני רומז שבואטנג מיועד לשחק מאחורי החלוצים כמו שצוטטי אותו לפני כמה ימים, חבל. גליאני הוסיף שלאחר הרכישות של מקסס וטאייוו ההגנה מלאה וכך גם ההתקפה שלא צריכים חיזוק. כמו כן, הוא הכחיש התעניינות מצד מילאן בהאמשיק, פאסטורה והשאר בטענה שהם יקרים מדי והמועדונים שלהם לא מתכוונים לעשות הנחות. אמברוזיני צפוי להאריך היום את חוזהו. טיאגו סילבה נבחר לשחקן העונה על ידי גולשי MILAN NEWS. שחקני מילאן מדגמנים לדולצ'ה וגבאנה מזל טוב לפירלו שחוגג היום את יום הולדתו ה 32.
שמע, ואן בומל הוא לא טלית שכולה תכלת ולדעתי רחוק מכך, אבל גם טוטי לא התנהג כראוי במקרה הזה (ואני אחד שמאוד מעריך את טוטי). התגובה המילולית של טוטי לגיטמית, אך כמה דקות לאחר מכן הוא החזיר לואן בומל באותה מידה.
החזיר לו באותה מידה? מאיפה הבאת את השטות הזאת? ואן בומל דרך עליו מאחורה אחרי שלא הצליח לעצור אותו. לא מכובד ולא מתאים לקוד האתי שאנדריי המציע. אגב, רוביניו הפסיק לצלול במילאן? שואל ברצינות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
לא. כשרומא יצאה להתקפה לאחר מכן טוטי נתקל בואן בומל מולו בצד השמאלי ליד הקרן ונתן מרפק (לא מה שבסרטון) להולנדי.
ואן בומל יכול לעשות בית ספר גם לילדים מבארסה. האמת מאז שהוא קיבל את סרט הקפטן בבאיירן הוא כמעט ולא עשה את השטויות שלו,כאילו הוא התבגר והפך למנהיג(אולי זה גם קשור לאפקט ואן חאל הקשוח). בכל מקרה כבר במשחק הראשון שהוא עזב את באיירן הוא חזר לעצמו וקיבל כרטיס אדום. אני מקווה בשבילו שהוא ייזכר לטובה ולא ייזכר ככסחן(מה שצפוי להיות),אחרי הכל הוא אחד הקשרים האחורים מהטובים בעולם גם היום.