גאטוזו חזר היום להתאמן עם כל הקבוצה ופאטו כשיר לאחר שערך אימונים מלאים במשך שבוע. כרגע לא ידוע אם השניים יפתחו בהרכב או שיישבו על הספסל.
אין מה להשוות בין אינטר של העונה שעברה למילאן של העונה,כי אינטר שיחקה בכל המפעלים,משהו שלמילאן לא יצא להכיר בשנים האחרונות. מקום רביעי באנגליה,שהודחה בחצי גמר באותה עונה אם אני לא טועה אבל אני מצטער,אתם הודחתם מול אימפריה נכון?אותה אימפריה שקיבלה 5-0 מריאל מדריד בשני המשחקים.
עזבו אתכם משטויות. בכלל לא חשוב ולא מעניין (אותי לפחות) אם מילאן של העונה טובה מאינטר של מוריניו. יש הרבה היבטים שאמורים לקבוע מי טובה יותר אבל זה מיותר לחלוטין. כשמילאן תקבע כאלופה ירשמו על דפי ההיסטוריה והסטטיסטיקה סקודטו 18 ולא זאת שהייתה חלשה מאינטר או ששיחקה בליגה חלשה. מה שכן, אני לא פוסל קנאה נראצורית בגלל העקיפה של מילאן בכמות האליפויות.
קנאה זה כשאתה שנים מסתכל על היריבות שלך מלמטה ומנסה להכפיש ולמגר את ההישגים שלהן. לי למשל אין שום דבר נגד מילאן (למרות מספר שחקנים שאני נגעל לראות) ואני מעדיף אליפות שלה על פני אינטר או יובנטוס בכל מצב. למרות זאת, לדעתי זאת המילאן החלשה ביותר שראיתי מאז פאתיח טרים. אין בה שום דבר שיכול לסמן על עתיד או התקדמות של הקבוצה לרמות הגבוהות באמת. הסגל מלא בביינוניות והיכולת על המגרש לאורך העונה די עלובה (כשהשיא הוא הקמפיין האירופי האומלל). באחת מעונות השפל של הכדורגל האיטלקי בה כל היריבות ללא יוצאות מהכלל ירו לעצמן ברגל, מילאן היא הקבוצה הכי פחות גרוע באיטליה ולכן היא אלופה ראויה.
את הדעה שלך אני יכול לכבד למרות שאני לא מסכים אבל כאן הגזמת. יש לנו מאמן לא מהטובים ביותר אך עם השנים יצבור ידע ויהיה מאמן גדול. אביאטי, נסטה, גאטוזו, ואן בומל נותנים עונה נהדרת ולמרות גילם יכולים לתת עוד עונה כחלק מהרוטציות. מעבר לשחקנים המבוגרים והמנוסים, מילאן מחזיקה ברשימה של שחקנים צעירים מוכשרים ביותר: טיאגו סילבה הוא הבלם הטוב בעולם (בשיא האובייקטיביות) ויהיה הבלם שלנו במשך 10 שנים, אבאטה בעונת פריצה, פאטו מתחיל להיות סקורר, בואטנג קשר עומתי שמוסיף פיזיות ומהירות לקישור ויש את זלאטן שהוא החלוץ האולטימטיבי לליגה. וכל זה בלי לדבר על השחקנים החדשים שצפויים להגיע כמו טאיוו ואולי גאנסו ויש גם את הצעירים כמו מרקל ושטראסר שיהיו חלק בלתי נפרד מהקבוצה. אתם שוכחים שהעונה מילאן בעונת בנייה והתחילה תהליך של הצערת הסגל כך שלא הוגן להגיד עליה שהיא אלופה חלשה. להפך, מגיע שאפו ענק לקבוצה שעל העונה הראשונה של בנייתה מחדש ושל חילופי דורות תזכה בסקודטו.
אני גם יכול להסכים בחלק מהדעה שלך, אבל שום דבר לא יכול לסמן על עתיד הקבוצה וחזרה לרמה הגבוהה? כשהקבוצה רק בעונה הראשונה של הבנייה?
אני ממש לא מעוניין להתחיל ויכוחו ילדותי על מי יותר טוב אבל יש לי שאלה קטנה אליך- ראית השנה את מילאן (אני מתאר לעצמי שרק בצ'מפיונס) ואת טיאגו סילבה בפרט?