זה מזכיר את אחת החולצות של תחילת העשור, או של סוף שנות התשעים, אין הרבה פסים, פשוט 2 פסים שחורים עבים והשאר אדום.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/merca...colo35140.shtml לפי הדיווח גליאני עשוי לבקש מלאונרדו לחזור למילאן לעמדת המאמן אם החתמתו של אלגרי לא תתבצע, הזוי משהו.
מה זה הדיווח הזה שנכנס לראש של גליאני? סתם שטויות. הסיבה היחידה שכותבים את זה היא שלפי המסמכים, לאונרדו עדיין מאמן מילאן וחוזהו טרם הופר.
:aa1: רשמי: אלגרי שוחרר מקליארי בחינם, למרות הצעות לפיצוי מצד מילאן. גליאני אישר והודה לצ'לינו שלא ביקש דבר בתמורה.
עכשיו כשכבר יש לנו מאמן לעונה הבאה הגיע הזמן שאלגרי יתחיל לחזק את הקבוצה. אני סומך עליו ומאמין שיצליח. באיזה מערך הוא אמור לשחק? ביהלום כמו בקליארי או שימשיך ב 4-3-3 ששיחקה בו מילאן?
גבריאלה סאבינו, סוכנו של זיגוני מעוניין שהחלוץ הצעיר יושאל לקבוצת תחתית/ אמצע טבלה או לאחת מקבוצות הליגה השנייה כדי שיצבור נסיון ודקות משחק.
החתימה הרשמית של אלגרי צפויה להיות או היום או ביום שני הקרוב. בינתיים שלל של שמות בינוניים מוצעים למילאן כמו קאסראס, חלב, לואיס פביאנו. אין חדש בכל הנוגע לרשימת העוזבים אבל כן ישנה התפתחות בגזרת אסטורי שכנראה יישאר בקליארי שתקבל את החצי שמילאן מחזיקה בו.
פרציוזי על עסקת אמליה עם מילאן: "לחצנו ידיים. בדיקות רפואיות יתקיימו ביום שני, וביום שלישי הכל יהיה רשמי." מהלך חכם מאוד של גליאני שחיזק אותנו בשוער טוב בהרבה מסטורארי, ומצד שני הכניס 5 מ' אירו לקופה מכלום. אם נקבל את קאסרס בהשאלה חינמית, גם טוב.
לי אישית לא היתה שום בעיה ששלושת השערים שלנו יהיו אבייאטי, דידה\סטורארי, ורומה, אבל אני מחזיק מאמליה שוער הרבה יותר טוב מדידה וסטורארי (ורומה) והוא עוד יכול להתפתח לשוער ראשון מעולה (אבייאטי כבר מבוגר), ככה שהשאלה עם אופציה לרכישה זו עסקה מצוינת, בנוסף ל5 מליון יורו. שאפו לגליאני.
נכון שהרבה זמן עמדת השוער הייתה הבעייתית אצל מילאן , אבל בחלון העברות הזה יש עמדות שיותר דחוף לחזק אותן. בכל אופן אמליה זה שוער שמזמן רציתי לראות במילאן, עסקה מצויינת.