מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

“It seems odd that the idea of Allegri going to Milan was one which started 15 days ago. It gave me the impression that the move was sorted out long ago. I felt that I’ve been taken for a ride.”

אלגרי דיי הצליח עם קליארי וזה נראה מוזר בזמנו שהוא פוטר בגלל סדרה לא ארוכה של משחקים לא טובים. חשבתי שחייבת להיות סיבה נוספת ועכשיו אחרי דבריו של צ'ילינו הכל נראה הגיוני ומוצדק.

2. 亚历山大帕托 Member

איפה הוא אמר את זה? וזה לא נראה לך מוזר שהוא לא מאשים את מילאן שפנו אליו בחשאי? כי זה מה שהם עשו, לפי המשתמע.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בחר להתרכז באיש שלטענו בגד בו וזלזל במועדון שלו במקום במילאן אליה אין לו שום קשר. על אותו משקל אפשר לשאול למה אלגרי תמיד מתחמק בצורה "ג'נטלמנית" משאלות על הנושא כשבצד השני צ'לני לא מפסיק לתקוף אותו בתקשורת?

זה לא נראה לי מוזר, זה נראה לי משעמם לחפור כל כך עמוק בשביל להפריך טענה שאף אחד פרט למעורבים לא יודע במדויוק. בחרתי צד שנראה לי הגיוני יותר והטענות שלך לא משכנעות.

4. 亚历山大帕托 Member

"תמיד" - זו הפעם הראשונה שצ'לינו דיבר עליו וזו הפעם הראשונה שאלגרי סירב להגיב. הסיבה שלו לפחות ברורה, הוא לא רוצה בעיות ונותן לגליאני לפתור את הסוגיה. לגבי מילאן צ'לינו עמד על כך שהיחסים טובים וגליאני הוא איש עם קלאסה וכו'. קצת לא מסתדר כאשר הוא רומז שהם ניסו לדפוק אותו, נכון? האמת היא שכנראה הוא נורא לא אהב את הדיבורים על אלגרי כמועמד ביובה או במילאן, ראה ששזה משפיע על עבודת האימון, החליט שהוא משחק אותה קשוח בנושא ודי נדפק בסופו של דבר.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציטוט של צ'לינו מלפני חודש בערך (היו עוד כמה כאלה) :
    "I have been stupid. I should have sacked him before.
    "Allegri profited from my good faith.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון הטענות של קובי נשמעות הגיוניות, אבל התבססות על ציטוטים של צ'לינו והגיון לא כל-כך מסתדר לי ביחד. מדובר בבנאדם שלא תמיד הכי אמין. אני מתעצל לחשוב על האינטרס שלו לשקר כאן - או לפחות לעוות את הדברים - אבל מתוך רצון טבעי להגן על אלגרי, אני נוטה לחשוב שכן היה כזה (אינטרס).

7. uri מנהלים

לסחוט ממילאן פיצוי הולם.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

טוב אז מסתמן לו פיתרון, בשבוע הבא צ'לינו חוזר לאיטליה והוא ייפגש בהקדם עם גליאני ולפי פרסומים הבוקר באיטליה הוא כבר יורד מהעץ וטוען שאם מילאן תבקש ממנו אישית לוותר על אלגרי אז הוא יסכים. (כאילו שיש אופציה אחרת)

בינתיים סילביו לא משחרר כספים ודורש קודם כל להיפטר משחקנים כדי להעלות את תקציב הרכש. המועמדים החמים לעזוב הם אודו (כנראה ללאציו, הוא מוכן לעזוב), יאנקולובסקי (דחה הצעה של סמפדוריה וסוכנו טוען שהוא מחכה לראות מה מתכנן עבורו המאמן החדש, רמז: אתה לא בתוכניות...) וקלאדזה שמאוהב בכסף על פני השאר בהתחשב בדברים המזעזעים שלו נגד המועדון מוקדם יותר העונה. יש תקווה בעניין של הגיאורגי כי הבוגד מנסה לשכנע אותו להצטרף אליו לדינמו קייב ואני אומר שאני מוכן להתחיל בתהליך סליחה אם הוא יצליח כאן.

9. 亚历山大帕托 Member

לפי הקוריירה, מילאן רוצה את סטורארי כשוער שני והציעה לו חוזה חדש עד 2012 כדי לא לאבד אותו בחינם בקיץ הבא, וזה אחרי שסמפדוריה לא הסכימה לעמוד בדרישות של גליאני - 5 מ' אירו.

לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://files.splinder.com/58a1d6e330a4b63b812e1ffd726be850.Xxx

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.adidas.com/product_images/P96287_F_p2.Xxx

החולצה החדשה לעונת 2010/11, לפחות זה נראה טוב...

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הבעיה שלכם עם סטורארי?

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אין איתו שום בעיה. אם סטורארי אכן ישאר במילאן הוא יהיה על תקן שוער שני ויפתח אם אביאטי יפצע (דבר שכיח בשנים האחרונות), לעומת זאת סטוראי רוצה לפתוח בהרכב כמו שסמפ מציעה לו אך הבלוצ'רקיאטי מתקמצנים להוציא 5 מ' אירו על מי שהיה כנראה שוער העונה בסרייה א'.
    בכלל לא נראה שסמפ מעוניינת להתחזק לקראת העונה הבאה בה תתמודד על מקום בליגת האלופות אלא רוצה לשמור על הכוכבים שנשארו. בעיני זה לא אמור לפגוע בה מפני שיש לה מחלקת נוער מהמוכשרות במגף ומלא שחקנים כשרוניים שמושאלים.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יש לאנדריי טראומה מהדרבי ההוא...

15. 亚历山大帕托 Member

בקבוצות סוג ב' וג' הוא אחלה, אבל אצלנו הוא אפס. אין מה לנסות שוב, לא צריך להתעלל בנו, הוא לא בנוי לזה.