פאטו נמצא יותר שנים במילאן ויש לזכותו יותר הופעות מאשר לטיאגו סילבה ולכן מגיע לו את סרט הקפטן בעתיד. מצד שני יכול להיות שאתה צודק כי אם מתחשבים בתדירות הפציעות של פאטו תוך שנתיים סילבה יעקוף אותו (בהנחה ששניהם נשארים) ובנוסף נהוג לתת את הסרט לבלם מאשר לחלוץ. פאטו או טיאגו סילבה זה לא כל כך משנה מכיוון שתוך מספר שנים השושלת תימשך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx : http://img188.imageshack.us/img188/146/2yy2.Xxx
זה לא קשור לותק, עמדה או פציעות. זה קשור לאופי וגם הגיל משחק תפקיד. פאטו הוא עדיין ילד, גם בכל הקשור למשחק שלו.
חבריו לקבוצה כבר מתחילים לדבר על זה! פאטו התראיין ושוב אישר שהוא נשאר ורוצה לזכות בתארים, אך בנושא אחר אמר שיותר חשוב שרונאלדיניו יישאר. זה טוב! אמנם אין מספיק דיבורים על זה, אבל יכול להיות שבמילאן שומרים הכל בשקט ורוצים קודם להביא מחליף לפני שנפרדים ממנו? בכל מקרה, אין לי הרבה תקוות ריאליות ואני חושב שגאושו יעזוב רק בעונה הבאה, אבל אני מקווה לפחות שיהפוך בהדרגה לשחקן רוטציה.
אם יגיע פליימייקר שמכוון להפוך לשחקן מפתח בשנים הקרובות אני דווקא אשמח לראות את רונאלדיניו נשאר. אחרי הכל יש לנו בסך הכל שלושה קשרים יצירתיים בסגל (גאושו, פירלו, וסידורף, אולי גם מנסיני), ומספיק קשה להביא 3\2 (בהנחה שמשחקים יהלום צריכים 6 קשרים עם יכולת התקפית בסגל) שאחד מתוכם פליימיקר, אז אין צורך לסבך עוד יותר את המצב. ---פאטו(רכש1\אדייה\נוער)---בוריילו\הונטלאר(+אינזאגי)--- -------------------רונאלדיניו\רכש2--------------------- -----פלאמיני(אמברוזיני)-------------סידורף\רכש3---- --------------------פירלו(רכש4)-------------------- ---אבאטה(בונרה)--נסטה(ייפס)--סילבה(אוטמאמנדי\אסטורי)--זמברוטה\אנטוניני ---------------------אבייאטי(סטורארי\רומה)-------- רכש1 - עם היסטוריית הפציעות של פאטו זה דווקא חשוב אבל אני מקווה שסומכים אל אדייה ויש עמדות חשובות יותר. רכש2 - פשוט מאוד, הכי חשוב. רכש3 - השחקן שלדעתי הכי מתאים הוא ואן דר וארט, לא יודע אם הוא למכירה בכלל אבל שחקן בסגנונו. רכש4 - קשה לי להאמין שיגיע אבל לבנות על פירלו לבד שנה שלמה זה לא חכם. אולי אם יגיע גם מחליף לרונאלדיניו וגם מחליף לסידורף אז סידורף עצמו יוכל למלא את המעדה הזאת, אבל הקישור שלנו עדין קצר מדי, בטח בשחקנים יצירתיים. בהגנה אנחנו די סגורים, אני לא חושב שצריך להוציא כסף על אוטאמנדי או שחקן אחר כשאפשר להחזיר את אסטורי בזול וכבר החתמנו את ייפס.
שאר העמדות הרבה יותר דחופות. חוץ מזה, יש לנו בלמים צעירים שיכולים להתפתח לבלמים מעולים (אסטורי, אלברטאצי).
לא בטוח כמה מצויין אסטורי יהיה ואלברטאצי עדיין צעיר מדי. להביא עכשיו את אוטמנדי יהיה מעולה- עונת התאקלמות כמחליף לנסטה וגבו הדואב ובהמשך בלם פותח לצד סילבה. אם הולכים עליו צריך לסגור את הפרטים לפני המונדיאל
המונדיאל מתחיל מחר ועוד לא סגרנו אף רכישה, מה שאומר שמעכשיו המחיר של כל שחקן שאנחנו רוצים יכול לנסוק בטירוף או לצנוח פלאים. מקווה שאוטאמונדי יפשל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כל הסיפור של רונאלדיניו הוא נקודה עיקרית. אלגר אוהב יהלום, ורונאלדיניו אוהב לשחק כקיצוני שמאלי. כשהוא קיצוני שמאלי זה משאיר אותנו עם פאטו כקיצוני ימני, עמדה שגרועה לו. אנחנו שבמילאן, יש שחקנים שהם מעל למאמן, ואם רונאלדיניו יעשה סצינה על הצבתו כטרקוורטיסטה, ברלוסקוני פתאום יתראיין ויגיד ש"אם הוא היה מאמן..." ואז באורח פלא אלגרי "יבין" שזה המערך שטוב לנו... בכל אופן, במצב הנוכחי היהלום לא מתאים, כי אין לנו מגנים תוקפים מספיק טובים. נקווה שזה ישתנה. גם בקישור אנחנו חייבים שינוי, וסיידורף ופירלו לא יכולים כבר להחזיק אותנו. אבל הנקודה הכ חשובה, שפשוט אין כרגע עושה משחק מתחת לחלוצים- ואם באמת עוברים למערך הזה זה השחקן הראשון שצריך לרכוש.
יאנקולובסקי וקאלדזה דחו הצעות מסמפדוריה ודינמו קייב בהתאמה וישארו במילאן עד תום החוזה. ייפי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/evil5.Xxx
בהחלט אי אפשר עדיין לפתוח את השמפניות, וככל הנראה שגם יהיה מוקדם מדי להכניס אותן למקרר, אבל לדעתי אפשר כבר ללכת ולקנות כמה בקבוקים. הדיווחים מתגברים על עזיבה של רונאלדיניו - היעד: מנצ'סטר סיטי של מאנצ'יני או פלאמנגו של זיקו. פרט לכך שאם נוותר עליו נכניס סכום חביב ונוותר על התלות בשחקן עצלן, ניפטר גם מהחוזה העצום שלו. יניב, תתחיל לעבוד על כוריאוגרפיה. אנחנו רוצים לראות ריקוד ניצחון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא מאמין לזה עד שלא אראה אותו עושה פרסומת למרפאות שיניים במדי חולצה אחרת. אם וכאשר אני מבטיח להפתיע. כל העסק עם אלגרי נמרח המון זמן ולמרות רצון הנקמה של קליארי להשאיר אותו זה פשוט מגוחך להשאיר ככה בחור במערכת למרות שהוא בפירוש לא רוצה להישאר שם. נכון שזה לא נעים לדעת שהאמנת במאמן והוא כבר פינטז על מועדון אחר, גדול יותר אבל לפעמים צריך לשחרר. מאותה הסיבה אני לא מצליח להבין את קלאדזה ויאנקולובסקי שאמנם מרוויחים יפה אבל מעדיפים את הכסף על פני דקות משחק במועדון שלא רוצה אותם יותר. אני מקווה שהדברים יתחילו להסתדר גם בגזרת אלגרי וגם בשאר הגזרות.
לאלגרי לא מגיע לאמן מועדון כמו מילאן. לא בגלל שהוא לא מנוסה מספיק ולא הגיע לשום הישג ממשי בקריירה, אלא בגלל זלזול במקום עבודתו שבלעדיו לא היה נמצא במעמד בו נמצא היום. לא חסרים שחקנים ומאמנים שסוגרים עם מועדונים אחרים באמצע העונה אך אם הנשיא מגלה זאת בגלל החוסר מקצועיות שהוא משדר וגורם לקבוצתו להתדרדר, מילאן חייבת לבחור מאמן ראוי יותר ולהשאיר את הפישר הזה ללא קבוצה בסריה א'.
אלגרי מעולם לא יצר קשר עם מילאן, שלא לדבר על אמצע העונה. צ'לינו חשב שאלגרי לא נתן את המקסימום בחודש שלפני סיום הליגה, ובהחלטה שלו אכל אותה כי הוא קיבל תוצאות הרבה יותר גרועות. סתם פרינציפ.
של צ'לינו? איפה הוא אמר שאלגרי סגר עם קבוצות אחרות? בכל מקרה, אלגרי בכלל לא היה בעדיפות הראשונה אצל ברלוסקוני שקודם בחן אפשרויות אחרות כמו ואן באסטן וגאלי, וזה בטוח.