מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ארצה לראות את זלאטן במילאן משתי סיבות:
    א. רכישה שלו אמרת שלא נחזק עמדות אחרות וחשובות יותר כמו מגן ופליימייקר.
    ב. זלאטן אוהב לתת את השואו במגרש ולרדת כדי לעשות דריבלים עם הכדור. דבר זה יגרום לאגו גדול במגרש בין זלאטן לרונאלדיניו ואולי פאטו כשכל אחד מהם ירצה להיות הכוכב על המגרש.
    ג.זלאטן הוא שכיר חרב מטונף. לא ארצה לראות במילאן שחקן שהיה גם ביובנטוס וגם באינטר.

2. yonmu Member

אמרת 2 סיבות וכתבת 3... בכל מקרה -
    א. מגן עמדה חשובה יותר מחלוץ? אנטוניני הוא אולי לא מאיקון אבל הוא מגן סביר בהחלט, גם אם לא שווה הרכב. אבאטה מגן מצוין, זמברוטה מחליף ברמה גבוהה, ואודו (או אפילו יאנקולובסקי) לא יהיו נוראיים כל כך בתור אופציה רביעית.
    פליימייקר בהחלט צריך אבל אני לא רואה את זה קורה, לא נראה שרונאלדיניו עוזב אני גם לא רואה אופציות טובות מספיק בשוק. חוץ מזה, כשמשחקים עם חלוץ כמו זלטאן אפשר להסתדר עם קישור אפור יותר שעובד בשבילו.
    ב. לא ראיתי בעיה כזאת עם רוני-רונאלדו, או מסי-זלטאן, או קאקא-רונאלדו וכו'.
    ג. לא כל אחד מאלדיני.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

התרומה של המגן והגיבוי לקישור אותם היית רוצה לראות במקומו לא תהיה משמעותית ביחס למה שזלאטן יכול להביא לקבוצה. מילאן צריכה חלוץ, זלאטן הוא עדיין אחד החלוצים הטובים בעולם ששווה 20 שערים בעונה ושום רכש שמילאן תביא אפילו לעמדות החלשות ביותר לא ישדרג את הקבוצה כמוהו.
    אפשר להגיד את זה על כל צמד שחקנים מובילים בקבוצות שלהם. זה לא קרה לו לאורך הקריירה, למה שזה יקרה במילאן?
    אני מבין את הצורך בשחקנים שמזוהים עם המועדון, אבל מדובר פה במקצוען אמיתי ללא סנטימנטית לאף צד שנותן את המקסימום בשביל הקבוצה שלו.

אני מודע לזה שהסיכוי שיגיע למילאן הוא אפסי ואין טעם לעסוק בזה, אבל תגובות כאלה מזכירות לי אוהדי מנצ'סטר סיטי שלא רצו את רונלדיניו בקבוצתם כשזה עזב את בארסה מסיבות תמוהות שנבעו משגעון גדלות לא מובן.

4. milanezi22 Member

זלאטאן לדעתי דווקא יכול רק להועיל למילאן.
    א. הסיכוי שיגיעו שחקנים לעמדות הקישור , ובמקביל שיהיו שחקנים איכותיים (לא אבאטה) שואפים לאפס. לכן עדיף ללכת על האגו של סילביו, רק שהפעם נקבל שחקן בכושר ולא קציצה ברזילאית שנמצאת מעבר לשיא.
    ב. כרגע המצב של מילאן לא שונה בהרבה מאיך שאינטר נראת כשזלאטאן היה שם. בלי סניידר ובלי אטו. לאור המצב העגום של הקישור שלנו, שלא מסוגל לרוץ למתפרצת צריך אחד כמו זלאטאן שיוכל להשתמש בגוף שלו, ובשליטה שלו בכדור כדי לייצר מצבים מכלום.
    ג. כמה גרוע זה כבר יכול להיות? זה לא שוולסבורג מציע לנו את דזקו במחיר מציאה, שחקן שהשליטה שלו בכדור רחוקה מלהרשים, שלא שיחק באיטליה בחיים, ובמילאן הרקובה ספק אם ימצא את עצמו.
    אז כן, אומנם שכיר חרב אבל עם יכולות מגוונות. אם היינו מעיפים את פירלו/סיידורף/אמברוזיני/גאטוזו מההרכב לטובת שחקנים מהירים עם רעב לקרוע את הדשא...אז עוד היה מקום לדבר על ציפיות ופנטז על כדורגל אטרקטיבי...אבל זה לא המצב, לכן יותר שכיר חרב או פחות אחד זה לא מה שישנה. ברצלונה אנחנו לא נהיה בכל מקרה בשנים הקרובות.

אותי מדאיג יותר שבמקום לבנות השנה שחקנים צעירים, החזקנו מספר פדלאות שלא הועילו בכלום וסתם תפסו עמדה. שאתה לא נותן צ'אנסים לילדים, בחיים לא יהיה אפילו סיכוי קלוש לגלות כשרון
    סלחו לי אבל לא מאמין שבכל השנים האלה לא יצא שחקן אחד גדול ממחלקת הנוער.
    זה בעיקר המדיניות של חוסר האמון...להשאיל שחקן לטריסטאנה ולצפות שיהפוך שם למסי/מאלדיני זה לא בדיוק השיטה לפיה עובדים מועדונים בספרד ואנגליה.

5. המבין Member

למה לעזאזל אתם חושבים שזלאטן יגיע למילאן? ברלוסקוני בקושי מוציא כסף, והסיכוי היחיד שהוא יגיע זה שחברת הגז הרוסית הזאת תקנה את ה30% ממניות מילאן ותשקיע, ואת זלאטן ממש לא יהיה זול לרכוש.

6. 亚历山大帕托 Member

זלאטן? אם אתם לא מתביישים בעצמכם, אז אני מתבייש בכם.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. milanezi22 Member

על איזה בושה אפשר לדבר כשרונאלדיניו הוא הGO TO GUY שלנו. הוא מייצג את כל מה שרקוב במילאן על הצד הטוב ביותר.
    כל העונה נבנת על שחקן 1 , שאם יש הגדרה של שכיר חרב בכדורגל אז הוא מבייש אפילו אותה...לפחות שכירי חרב מנסים לעשות רושם של שחקנים שעושים את העבודה שלהם .
    צריך להתבייש שאנחנו מחזיקים בקבוצה שחקנים שעברו את השיא, ושחקנים מחליפים שבקושי מתאימים לקאליארי. שים אותם בקבוצת תחתית גם שם הם יהיו שחקני ספסל

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/10
  9. yonmu Member

מה הקשר בין שחקנים ברמה נמוכה לבין שכירי חרב?
    איך בדיוק רונאלדיניו יותר שכיר חרב במילאן לעומת זלטאן ששיחק ביובנטוס ואינטר?

זלטאן, אם יבוא, יהיה שכיר חרב מובהק. חסרון קטן בשביל יתרון ענק.

10. 亚历山大帕托 Member

ומה הקשר? אז תביא עוד רונאלדיניו אחד, יופי. כל אוהד מילאן צריך להתבייש אם 3 שנות יובש גורמות לו להתבטל בפני שחקנים כמו זלאטן.

11. yonmu Member

מי ישמע, 'שחקן כמו זלטאן'. אפשר לחשוב שפירלו, סידורף, ורונאלדו גדלו במחלקות נוער מגיל 11. אז הוא שיחק ביובה\אינטר, בסדר. זה שחסר לנו שחקני-בית\סמלים לא אומר שאסור לרכוש שחקנים שלא אמורים להיות סמלים.

12. 亚历山大帕托 Member

יש סיבה שהוא השניא את עצמו על אוהדי יובה ואינטר. יש סיבה שהוא לא הופיע לאף משחק גדול בליגת האלופות. יש סיבה שהוא לא משתלב בבארסה והקטלונים החליטו להשקיע 40 מ' בדויד וייה רק עונה אחת אחרי שהוציאו 46 מ'+אטו (המוערך ב-25-30 מ') על זלאטן. האם היתה סיבה להוציא עליו סכום כזה מלכתחילה? לא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/10
  13. yonmu Member

אז אתה נגדו מבחינה מקצועית או מבחינה ערכית (שכיר-חרב)?

מבחינת זה שהוא שכיר חרב ששיחק ביובנטוס ואינטר אני מודה שיש בעיה אבל אני לא חושב שזה צריך לפסול רכישה שלו.

מבחינה מקצועית לדעתי השליטה שהוא הביא לאינטר באיטליה אומרת עליו הרבה יותר מאשר הכשלון היחסי (16 שערי ליגה, כמה שחקנים שלנו עשו את זה העונה?) בבארסה שמשחקת בסגנון שלגמרי לא מתאים לו. הרכישה שלו על ידי בארסה היתה טעות של גווארדיולה (חוץ מזה כרגע מדברים שם על שלישיה התקפית של מסי-זלטאן-ויאה) אבל לדעתי הוא כן שווה סכום כזה פחות או יותר ויתן תפוקה מתאימה בקבוצה שתשחק בצורה שמתאימה לו.

14. המבין Member

די כבר עם הדיבורים על זלאטן, אם ברלוסקוני ירכוש אותו זה יהיה רק בעוד 10 שנים שהוא יהיה שווה שקל וחצי ובנשיא שלנו יוכל לעמוד ברכישה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/10
  15. 亚历山大帕托 Member

מבחינה ערכית אולי הייתי מתגמש אם זו היתה רכישה טובה מבחינה מקצועית, אבל היא לא. אנחנו לא צריכים חלוץ שיקבל כדורים 30 מטר מהשער, אנחנו צריכים חלוץ שיסיים מהלכים בתוך הרחבה. זה לא מה שהוא היה באינטר, זה משהו שהוא די נכשל בו בברצלונה. אין לנו צורך בשחקן כמוהו, אנחנו צריכים פליימייקר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/10