מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

מה ההבדל בין מה שאתה אומר (למכור X ב-Y כסף, לחזק עמדה Z וכו') לבין מה שאני אומר?

2. uri מנהלים

נעזוב את זה שאני לא מסכים איתך מקצועית, נעזוב את זה שהסכומים שרשמת אז לא יתפסו אפילו לא במנג'ר, אתה באמת מאמין שמילאן תמכור הקיץ את בוריילו, הונטלאר, גאטוזו ורונלדיניו?!

3. 亚历山大帕托 Member

אתה מדבר על מצב בו יתרחשו כל המכירות או כל מקרה לגופו? קודם כל, אחד מהונטלאאר או בוריילו יעזוב בודאות, עם נטייה חזקה להולנדי. רונאלדיניו בספק כרגע, "הבעיה" איתו טרם נפתרה. יש לו חוזה לעונה אחת, הוא לא מרוצה מהצעת ההארכה, הוא לא פוסל אופציות אחרות. אני לא חושב שבמילאן מעוניינים להחזיק בו אם יש סיכוי שיאבדו אותו ללא תמורה בקיץ הבא. גאטוזו? מועמד לעזוב כל קיץ בחמש השנים האחרונות. העונה היו לו 28 הופעות בהרכב הפותח בכל המסגרות וזה גם כי הסגל שלו, במיוחד בקישור, צר כמו בתולה.

אני לא רואה שום צורך מקצועי באף אחד מהם, וכל מכירה שתתממש תכניס מספיק כסף כדי להביא שחקן חשוב יותר.

4. 亚历山大帕托 Member

ברלוסקוני: "אם הייתי מאמן העונה, היינו זוכים באליפות ב-5-6 נקודות הפרש למרות הפציעות הרבות."

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

5. 亚历山大帕托 Member

היילייטס ממשחק הידידות לפנות בוקר:

ראיתי אתמול חצי שעה עד שחטפנו 2:0 ואז הייתי צריך ללכת לישון. בחצי השעה הזאת נראינו עלוב מאוד, ואמנם זה לא משנה הרבה, אבל אבאטה היה גרוע במיוחד וגם פאטו היה חלש מאוד. פתחנו את המשחק עם 4-3-1-2 שנראה די דבילי בזכות חומר השחקנים.

נ.ב.: אמריקאים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tard.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/10
  6. zoharco Member

האל מונדו דפורטיבו בספרד מדווח שמילאן הציעה או תציע לבארסה 35 מיל' + הונטלאאר או בוריילו בתמורה לזלאטן ושזו תהיה המתנה של ברלוסקוני השנה

http://www.elmundodeportivo.es/fc-barcelona/index.html

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/10
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ברלוסקוני צריך לדעת מתי לשתוק. לא רוצה לראות את זלטאן אם זה תלוי מבחינתי, לא מבין למה אנחנו לא הולכים חזק על דזקו אם הוא באמת מוכן להוציא סכומים שכאלה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מדיווחים שעולים היום סילביו דווקא רצה להשקיע 60 מיליון אירו אבל בתו מרינה שאחראית על חברת האחזקות ששולטת בין היתר במילאן התנגדה והקציבה רק 30 שספק אם יכולים להספיק משהו.

9. מראדונה Member

תארו לכם את מילאן בעונה הבאה עם חוד של באלוטלי וזלאטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

לא יקרה אבל מפחיד.

10. Milanista3 Member

אני אסתפק בפאטו וזלטאן.

11. yonmu Member

לדעתי זלטאן יכול לתרום המון לקבוצה ולהפוך אותנו לקבוצה תחרותית בהחלט. הבעיה היא שאפילו שהוא אחרי עונה לא טובה עדין מדובר בשחקן שרק לפני שנה שולם עליו כ80 מליון יורו. אם התקציב העברות שלנו הוא 20-30 מליון יורו נצטרך להוציא את כל התקציב + הונטלאר\בוריילו (ואולי סכומים שנקבל ממכירת עוד שחקנים) בשביל להביא אותו, וכך לא נישאר עם כסף לחיזוק הקישור (שצריך 2\3 שחקנים).
    האמת? בשביל זלטאן זה שווה.

12. 亚历山大帕托 Member

זלאטן לא שחקן של משחקים גדולים וחשובים. הוא CHOKER רציני. נוצר לו מחסום מנטלי אחרי כל הכשלונות בליגת האלופות. בכל מקרה, אין מה לדבר עליו, זה לא יקרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/10
  13. yonmu Member

מסכים, ועם זה, יותר חשוב לי סקודטו. כמה אליפויות רצופות כבר יש לו?
    ולמה לא יקרה? אני לא מאמין להצהרות של ברצלונה. אם תגיע הצעת מחיר הם יעדיפו הפסד קטן מאשר להיתקע איתו עוד עונה, ואם אנחנו נציע את כל מה שיש אני מאמין שזה יספיק.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהיית פסיכולוג? כמה שלא תנסה להמעיט מערכו מכל סיבה שהיא, הגעתו של שחקן ברמתו למילאן היא הדרך הבטוחה ביותר ואולי אף היחידה של הקבוצה לחזור לצמרת. אין לך את הפריבילגיה לחפש בו פגמים. אם יש אפילו סיכוי קטן שזה יקרה, מילאן חייבת לעשות את המקסימום מבחינתה.

6 אליפויות רצופות (2 עם יובה,3 עם אינטר ואחת עם בארסה). נתון מדהים שמוכיח עד כמה השחקן הזה ווינר.

15. Milanista3 Member

מזה משנה כמה אליפויות יש לו?
    זה בדיוק החלוץ שאנחנו צריכים.
    טכני , חזק ובעל נוכחות שיכול לעשות גול מכלום.