מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מופתע לגבי ורדי. הוא רק בן 17 ושמעתי לאחרונה התבטאויות מגורמים מילאנזיים שטוענים ששחקן בגיל כזה עדיין לא מוכן לסגל הבכיר ושהוא אמור להישאר עוד עונה אחת לפחות בפרימברה על מנת להתפתח. אני לא רואה אותו משחק יותר משדי-ג'נארו שיחק ולכן אני חושב שמדובר בביזבוז.

הוזכרה אפשרות של לשלוח את אלברטאצי לקליארי כמחווה על החזרת אסטורי. נשמע לי כמו אפשרות לא רעה.

2. 亚历山大帕托 Member

איפה קראת? חשבתי לכתוב סתם בתור פנטזיה לשלוח אותו כחלק מעסקה לקליארי (אסטורי) או כמחווה לקייבו (ז'פס).

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

באחד ממיליוני טורי הפרשנות/סיכום מצב העניינים שמופיעים בנוגע לקבוצה ב-TMW. תמיד מעדכנים שם על הלך הרוחות בגזרת המרקאטו ומהן האפשרויות שנבחנו על-ידי המועדון בימים האחרונים שלפני פירסום הטור.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

היה כתוב היום שלא מתכוונים לשחרר שם בקליארי את אסטורי. כמובן שאלה דיבורים באוויר והרבה תלוי בכסף שהם יקבלו. עוד משהו שקראתי היום ששחקן הפוטבול שלנו כנראה יושאל ואת מקומו בסגל אמור להחליף אלברטאצי אבל אתם צודקים, עדיף להשאיל (לא למכור חצי כרטיס) לאיזו קבוצה שהוא יוכל לשחק קבוע.

5. uri מנהלים

http://www.corrieredellosport.it/images/01/C_3_Media_1054801_immagine_oleft.Xxx

אוהדי מילאן תכירו, פליפו גאלי הוא המאמן החדש!
    כך לפחות טוען הקוריירה דלו ספורט ברגע זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/10
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שזה מגיע בעקבות הדברים של ברלוסקוני בכנס שבו הוא נאם לגבי הקבוצה. הוא סירב לתת שם, אך אמר שההעדפה היא למישהו שמכיר את מערכת הנוער של המועדון וידע איך לשלב את הצעירים בקבוצה הבוגרת. בכל התקשורת ובעצם בראש של כל אדם בעל הגיון סביר, ברור שהוא מדבר על גאלי ולא על אף אחד אחר.

מבין דבריו, היה משהו אפילו עוד יותר מעניין. הוא אמר שבמצב הכלכלי ששורר היום בעולם בכלל ובאירופה בפרט, לא יהיה זה אחראי לבזבז כספים על רכישות גדולות ושהוא מעוניין לנצל בעיקר את הכישרון הרב שיש בפרימברה - אך הוסיף לאחר מכן שבעקבות האהבה הגדולה שלו למועדון, שבשבילו הוא כמו ילד, הוא יהיה מוכן לפתוח את הכיס ולהזרים את הכסף שנדרש על מנת לרכוש שחקן בעל שם עולמי, אבל רק במידה והשחקן ישדרג את הקבוצה באופן משמעותי מבחינה מקצועית, כמו רונאלדו.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

נכון שהוא לא כוכב ברמה של כריסטיאנו רונאלדו אבל הוא כל כך חיוני להתקפה. שיביא את דזקו כבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. zoharco Member

עזוב דז'קו, שיביא את רונאלדו... שטויות, חסרים שחקנים שיכולים לשדרג אותנו? למען האמת לא צריך להיות רונאלדו כדי לשדרג אותנו אז שפשוט כמו שאמרו פעם לקלי באנדי- put out or get out

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מעודד אותי לשמוע שארבעת הצעירים הנ"ל יעלו לבוגרת. אך מבין ארבעתם רק שטראסר יכול לקבל דקות משמעותיות. העיקר שיטפחו אותם כדי לקבל תוצאות בעתיד.אודומנדי מאוד כשרוני ופיזי ואם אני לא טועה הוא מלך השערים של הפרימברה. לא צריך לפחד לזרוק מדי פעם את הצעירים להרכב אפילו אם נכשל. אני מוכן לקבל עונה נטולת הישגים בתנאי שנתנו במה לצעירים למען השנים הבאות, עדיף להרוס עונה ולהרוויח ממנה לחמש אחרות.

אני לא יכול להגיד אם אני מרוצה מהמינוי של גאלי ככל הנראה לעמדת המאמן כי אני לא יודע מה יכולתיו המקצועיות אך מה שמעודד אותי במינויו הינו שהוא בה מהפרימברה ומכיר אחד אחד מהצעירים. נקווה לטוב.

נחמד מאוד לשמוע שברלוסקוני רוצה לרכוש שחקן בעל שם עולמי, אבל לדעתי כדאי להשקיע בשלושה שחקנים סבירים לעמדות הנחוצות בהרכב מאשר שחקן אחד שישפר רק עמדה אחת בלבד.

10. עודד (אוהד הצלחות) Member

ולמה ששחקן בעל שם עולמי יבוא לקבוצה לא חזקה שלא משפרת את הסגל שלה במאומה?

חבל לי על ורדי, אני חושב שמעלים אותו מוקדם מדי. הוא לא בנוי פיזית לסריה A עדיין ויהיה פגיע לפציעות.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בגלל שהוא אוהד של הקבוצה כמו במקרה של דזקו. אני לא רואה שחקן אחר בעל שם מגיע למילאן בקיץ בגלל הסיבות שכתבת.

12. SeRgInHo Member

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.one.co.il/Oppinion/228/158570.html

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

אחחח...הבטן כואבת..

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/10
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי הטור הזה... לא ייאמן פשוט. זו ממש חוצפה לתת לטור כזה להתפרסם בפומבי. הקטע הוא שרוב הגולשים המלומדים שיקראו את הטור הזה יחשבו שהכותב צודק לגמרי. וכתוצאה מכך יחשבו שצ'לסי קבוצה יותר גדולה ממילאן וכו'. וכמובן יחשבו שאברם הוא המשיח (בעצם את זה הם כבר חושבים).

למה הכל במדינה הזו כל כך רדוד, רקוב ואינטרסנטי... תת-תרבות בחיי.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תלמדו:
    בישראל ההיסטוריה לא נחשבת,ובגלל זה ברצלונה,יונייטד וצ'לסי הם המועדונים המפוארים בעולם.