עודד, יש מספיק פראיירים. הונטלאאר 15, בוריילו לפחות 15 בגלל החשיבות למילאן (לכאורה), לגאטוזו יש מעריצים בגרמניה שישלמו 8, לקלאדזה מעריצים ברוסיה שישימו 8, ויאנקו שווה 5 גם באיטליה. רונאלדיניו? המותג? יימכר בלפחות 15 גם היום. פפה ריינה, תסגור את המנג'ר ותתחיל לעקוב אחרי שווקי ההעברות במציאות.
כי אתה חי בסרט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מי בדיוק ישלם 15 מיליון על רונאלדיניו? האם אתה חושב שריאלי שמנצ'סטר יונייטד או נאפולי ישלמו עכשיו על בוריילו 20 מיליון (או אפילו 15)? האם אתה באמת מאמין שיש מישהו שמוכן לשלם 8 מיליון על בלם כושל בן 205 (ולא, שמועה יחידה על קאזאן לפני חצי שנה לא נחשבת)? פפה ריינה, תתעלם ממנו. אתה מוזמן לבוא ולהגיב פה יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אנדרי השחקנים שציינת אולי למעט הגרוזיני נמצאים תחת חוזה שמן תהיה בטוח שגם אם יש איזשהו סרט שמישהו ישיקע בהם כמה גרושים, יהיה צורך להפחית מהסכום הכולל 50% מהשכר הנוכחי שלהם. למעשה כולם אולי חוץ מיאנקו מרוויחים שם מעל 3.3 מיליון נקי ויש להם חוזה לפחות לעוד שנתיים. רונאלדיניו לא יגיע יותר למועדון גדול, אבל אולי איזה שייח ייקח אותו בתור מותג, וגם זה לא בטוח אקיצר נדפקנו לעוד כמה שנים, לא משהו חדש.
על רונאלדיניו סיטי ישלמו אף יותר. כל מועדון שירצה אותו יצטרך להוציא סכום כזה. מה עם ארה"ב? הגיע הזמן. נאפולי שילמה לא פחות מזה על קוואליירלה. חלוץ 9 חזק ומוכח בסריה אה זה בדיוק מה שהיא צריכה, והוא גם אוהד. בוריילו ליונייטד? זה בכלל פאנטקלצ'ו. קלאדזה יילך לאנשהו ולא כזה משנה אם זה ב-5 או 8. זה הסכום שיצטרכו לשים. אתה באמת תופתע בעמקי נפשך אם יתרחשו עסקאות בסכומים שנקבתי? כל טרנספר בפני עצמו הוא סביר ביותר. הסכומים הם לא מה שימנע אותם.
אם כל מי שברשימה הזאת באמת יעזוב אז לדעתי עשינו חצי מהעבודה. רשימת הרכש של אנדריי באמת דימיונית אבל אפשר בכל זאת כן להוציא משהו בקיץ הזה, רק שלא יהיה אסון שוב.
מאוד מעניין אותי איך רונאלדיניו מגיב לעניין עזיבתו של לאונרדו, זה לא סוד שהשניים היו ביחסים טובים וצריך לראות איך הוא יסתדר עם מאמן אחר, אולי אחד שינסה להכניס בו קצת משמעת טקטית. אני מקווה שהוא יודיע על עזיבה בעקבות לאונרדו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
לרשימת הפאנטקאלצ'ו של אדריי אפשר להוסיף את אודו ואונייוו, סביר בהחלט להוציא 8 מיליון משניהם. ישנן שמועות די הזויות שטוענות שברלוסקוני רוצה את מרצ'לו ליפי בתור מחליפו של לאונרדו, מה שמקשה על המינוי הוא שליפי יוכל לחתום רק לאחר המונדיאל, דבר שיקשה על ההכנות לקראת העונה הבאה.
אודו אולי שווה 2 מ' לפראייר מצוי, וסביר להניח שאוניוו יושאל. בכוונה לא הזכרתי שחקנים שעזיבתם לא תכניס לנו מאומה. אגב, שכחתי את סטורארי, אבל משום מה אני לא בונה שיימכר.
סטורארי כנראה יחליף את דידה שיעזוב בתור שוער שני למרות שבסמפדוריה מאוד מרוצים ממנו ולו יתנגדו להחתים אותו אצלם.
אונייו עם חוזה רק לעונה אחת, או שמחדשים לו או שהוא עוזב בחינם. אודו- מרוויח 3.5 מליון נטו, סכום שהוא צפוי להרוויח בערך רבע ממנו ברגע שיעבור לקבוצה אחרת- הוא ישאר. גם אם תהיה קונה, הוא לא יסגור על חוזה. קלאדזה- אותה בעיה עם המשכורת, אבל הוא יעזוב גם אם זה אומר שמילאן תשלם לו פיצויים. הרבה כסף לא נעשה עליו בכל מקרה, אם לא נפסיד. ינקולובסקי- שוב בעיית המשכורת המוגזמת שתפגע במכירה שלו. הונטלאר- קנינו ב-15 מליון, והוא נחשב כשלון. אז בטוח שכל סכום מכירה יהיה נמוך מ-15. בוריילו- הקונה הקלאסית היא נאפולי, במשהו סביב ה-15. רונאלדיניו- השכר שלו כל-כך גבוה... והוא אוהב להיות במרכז, הרי כל האינטרס שלו לשחק במהלך העונה היה המונדיאל. אז ארה"ב/סעודיה זאת לא אופציה בשבילו. הסיטי ראו מה הוא שווה ולא שווה העונה, והם לא יתפרעו עליו גם במשכורת וגם בסכום העברה. שורה תחתונה- סביב ה-15, אבל הוא לא ירצה לעבור למועדון "קטן". בכל אופן, לא נראה לי שמתכוונים למכור אותו.
בינתיים בשער רוצים את דייגו אלבש, שוערה הברזילאי הצעיר של אלמריה. מוכשר מאוד, תגובות מצוינות, יחס הצלות מטורף בפנדלים. אגב, המגן השמאלי יהיה כנראה דניס אאוגו, גרמני ממוצא ניגרי שהצטיין העונה במדי המבורג. בגרמניה מפרסמים כבר זמן מה שמילאן עוקבת אחריו ולפי הדיווחים אחרונים, תנסה לסגור את העסקה בקרוב.
אאוגו מוכשר מאוד לפי מה שראיתי ממנו העונה (יצא לי לראות לא מעט את המבורג) עד כמה שאני יודע הוא יכול לשחק גם כקשר הגנתי (לא שחסרים לנו שחקנים לעמדה הזו אבל מילא...) לדייגו אלבש יש אזרחות אירופאית או שהוא יחשב לזר?
במילאן בכל מקרה למאמן אין שום מילה ברכש ובניית הקבוצה, אפשר להחתים מאמן חדש ב-30.8 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx