מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אלו היו מסתננים.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עדיין אני זוכר שטאסוטי היה לידי והוא אמר "כבר חתמתי לכם!", הגבתי לו, "הם לא מזהים אותך".... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  2. Milanista3 Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  3. 亚历山大帕托 Member

אינזאגי הצהיר שהוא עדיין רעב לכדורגל ורוצה להמשיך לשבור שיאים במדי מילאן, ונראה שהארכת החוזה תתבצע בשבועיים הקרובים. אני הייתי מרוצה מהצעד הזה בתנאי שהיינו נפטרים מבוריילו (או מבוריילו+הונטלאאר ובמקומם דז'קו). אני מקווה מאוד שיש עוד איזה 15 מ' מתחת למזרון של דה לאורנטיס והוא מבין שזה בדיוק השחקן שהוא צריך בקבוצתו.

לפי טוטוספורט, היום תתקיים פגישה בין רונאלדיניו וסוכנו לבין ראשי מילאן, בהשתתפות ארנסטו ברונצטי שתיווך בין הצדדים מלכתחילה. ההצעה שתונח בפני הברזילאי לא צפויה לשמח אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/10
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיבכה. אתמול קראסיץ' שוב פעם התראיין והצהיר על אהדתו למילאן תוך כדי הבעת תקווה שיוכל לשחק אצלנו ולשתף פעולה עם אוהד אחר שהוא מכיר - אדין דז'קו.

רכישה של קראסיץ' ודז'קו אומנם תעלה כנראה יותר מהסכום שייכנס ממכירה היפוטתית של רונאלדיניו, בוריילו והונטלאר, אבל לדעתי זה סכום שאפשר לחסוך במשכורות. הונטלאר ובוריילו לבדם מרוויחים ביחד 6 מיליון יורו נטו בעונה. זה אמור להיות הסכום שיעלה להחזיק בו את הצמד הסרבי-בוסני. במילים אחרות: אנחנו יכולים לוותר לחלוטין על המשכורת של רונאלדיניו (7.5? בעונה), וזאת ככל הנראה עם שידרוג להתקפה (קראסיץ'-דז'קו-פאטו >>> פאטו-בוריילו-רונאלדיניו).

הסבירות למהלך: 0.5%

5. 亚历山大帕托 Member

ואם להיפגש באמצע, אני מעדיף קראסיץ'-הונטלאר-פאטו מאשר פאטו-דז'קו-רואנדליניו. הבעיה העונה לא נובעת מעמדת החלוץ המרכזי, אלא מ-80 הקילו העודפים בקבוצה. רונאלדיניו כופה עלינו את המערך שהוא עצמו גורם לחוסר איזון בו.

ובכלל, אנחנו צריכים לחזור לשחק דרך המרכז עם קישור מעובה ופליימייקר מתחת לחלוצים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/10
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח שסוף סוף הבנת שיש עמדות דחופות יותר לחיזוק מאשר חוד ההתקפה ושעדיף להוציא 40 מיליון (25, בסדר, אל תתחכם) על שיפור עמדות אחרות בהרכב. אני טענתי שצריך לבזבז את הכסף על מחליף לסיידורף, אתה על מחליף לרונאלדיניו. לא מושלם, אבל לפחות אתה מתקדם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אז מה נעשה עם קראסיץ'? ובכל מקרה אבאטה ואנטוניני לא טובים מספיק בשביל מערך כזה. אנחנו צריכים מפלצות התקפיות בעמדות המגנים (או לפחות באחת מהן).

7. 亚历山大帕托 Member

זה לא אני שהתקדם, זה רונאלדיניו שהוכיח ברגעי האמת המכריעים בחודשים האחרונים שהוא הבעיה שלנו. בעיניי גם קשר מרכזי שיחליף את סיידורף זה רכש ברמת חשיבות זהה, אבל אם הייתי חייב להתפשר - הפדלאה החוצה ללא ספק.

בגלל זה אני לא כזה להוט על קראסיץ'.

לגבי המגנים -קודם כל, במצב הנוכחי אבאטה וזמברוטה צריכים לפתוח. שנית, הייתי מעדיף שנרכוש מגן שמאלי טוב. מי המפלצות ההתקפיות שהיו לנו בעמדות האלה בתקופת השליטה באירופה? למרות שהמערך דרש תרומה התקפית מהמגנים, זה לא בדיוק התבטא בבישולים ושערים רבים, ובסה"כ אפשר לסמוך על אבאטה שימשוך איתו שחקנים ויעשה בלאגנים לפחות בצד שלו.

8. המבין Member

כמה שערים ובישולים יש לרונאלדיניו העונה?

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אינזאגי צריך להישאר רק אם יקצץ משמעותית בשכר, הוא כבר לא יכול גם ככה לשחק משחק מלא אבל הוא תמיד אופציה מעולה לספסל. אני שותף לדעה של אנדריי לגבי בוריילו.

העזיבה של רונאלדיניו היא פנטזיה. דזקו וקראסיץ' יותר. לא מאמין שההנהלה שלנו מסוגלת להברקות שכאלה היום.

10. 亚历山大帕托 Member

13 שערים (7 פ') ו-15 בישולים ב-41 הופעות (ליגה + צ'מפיונס).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/5/10
  11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני מקווה שהשמועה בנוגע לואן באסטן תתעופף לה כמו השמועות על קרולדרופ. המאמן הזה היה כישלון גם בהולנד וגם באייאקס. שום דבר טוב לא ייצא מזה ועדיף כבר להחתים את גאלי.

12. 亚历山大帕托 Member

ואן באסטן ממש לא היה כשלון בהולנד, כבר עברנו על זה בקיץ שעבר. האמת שממש לא אכפת לי מי ימונה - אלגרי, ואן באסטן או גאלי. בכולם אני רואה משהו חיובי ושלילי באותה המידה. יותר מכל אני רוצה מאמן עם ידע טקטי נרחב וזה הכי חשוב בעיניי. אגב, אחד היתרונות של ואן באסטן הוא הקשיחות שלו, ואני בטוח שהוא לא יסבול את השטויות של רונאלדיניו ויהיה חבר שלו.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי איכויותיו של ואן באסטן בתור מאמן אני עדיין לא סגור, מצד אחד הוא הצליח יחסית בנבחרת הולנד אבל מצד שני נכשל ללא שום ויכוח באיאקס. ברלוסקוני לא סתם מתעניין בו, זה הרי לא סוד שלואן באסטן היתה קריירה מפוארת במילאן בתקופת הזוהר של ברלוסקוני, כך שכנראה סילביו חושב שמרקו יוכל להתגמש איתו ולהיות בובה של ההנהלה.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ברלוסקוני על לאונרדו.

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://msc.walla.co.il/archive/574420-5.Xxx

+

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01054/ronaldinho-ac-mila_1054022c.Xxx

=

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx