מה לא ידוע? יש לו אזרחות ספרדית. אני לא אוהב שחקנים שנוגעים בהם והם ישר משתטחים. אם מישהו נוגע בך, על אחת כמה וכמה אגרוף - כרטיס אדום או לא - תפוצץ את המניאק.
תרגילים ישנים של ההנהלה להנמיך ציפיות, ואז להביא מישהו כדי לעלות את רמת האדרנלין של האוהדים, כמו במקרה רונאלדיניו. חוץ מפאביאנו שיגיע, אני מצפה לעוד שחקן לפחות. כנראה איזה סאנטוס למגן שמאלי והמיסטר X הוא לקישור, רק שכאן יש בעיה. מישהו צריך לעזוב כדי שזה יקרה. אין מצב שאחד הקשרים האחוריים, יחד עם פירלו/סיידורף יפנו את העמדה והסטטוס שלהם לרוקי. גליאני כרגע עם כל הנשקים הישנים מנסה לשדר לעולם שמילאן לא צריכה אף אחד, ושלא ינסו לרכב על ה80 מיליון שהוא קיבל ממכירת שחקנים. הבעיה זה שלא משנה כמה ניסו את השיטה הזו בשנים האחרונות, זה לא עבד. השחקנים שהוא בוחר לא מצליחים לעזור לקבוצה. האחרון שהיה בסדר זה פאטו, אבל עליו הגיעו פי כמה בינוניים ומטה. נקווה שהפעם לא יהיו טעויות, אם כי קשה למצוא סיבות לאופטימיות.
הונטלר סיכם בשטוטגארט.. ראיתי שהם העלו את ההצעה על פאבינו ל20 מיליון אירו. מה שכל הזמן מהדהד בראשי, שגם אם פאבינו יבוא זה פשוט לא מספיק.
אני דווקא יודע שעכשיו הוא קרוב יותר להמבורג. המבורג הציעה 20 מיליון ויש סיכום בין שתי הקבוצות נשאר רק הסכמה של השחקן. טעות בסוף שטוטגרט
הקוריירה דלו ספורט מדווח: רונאלדיניו לא התמיד עם הדיאטה שהוכנה עבורו בסוף העונה שעברה והגיע לאימוני פתיחת העונה כשהוא העלה עוד 3-4 קילו. http://74.125.43.132/translate_c?hl=iw&ie=...8F-m5Q-grZoiSMQ כאילו שלא היו מספיק דאגות, רונאלדיניו מוכיח עד כמה ההנהלה של הקבוצה שלנו ולאונרדו ה"מאמן" ליצנים. עלוב, זה השחקן שאמור להצעיד את חבורת "האלופים" שלנו לכל התארים. העיקר ששהותו בקבוצה יכלה לשמש תירוץ של "לא צריך את קאקה או גורקוף או כל קשר התקפי נורמלי אחר, יש לנו את רונאלדיניו" ולתת לברלוסקוני לעשות מאיתנו צחוק בזה שהוא יהיה השחקן שהקבוצה תסתמך עליו.
עד ה-31 באוגוסט הכל פתוח אבל בכל זאת מדהים לראות כמה אפשר להתאכזב קיץ אחר קיץ. שני דברים שמעצבנים אותי במיוחד זה רונאלדיניו ועניין הצעירים, הכרזתם שאתם הולכים על צעירים אז מה הקשר עכשיו לבלם האמריקאי הזה? אם להביא בלם חדש אז להביא מישהו שיכול להוות אופציה יעילה לספסל ולא על חשבונם של דרמיאן ואלברטצי. הוויתור המכאיב על גורקוף והעזיבה של קאקה אכן נותנת את התחושה שיותר מידי נעשה כדי לתת הכל לשמן לעשות את העבודה והוא מצפצף עליהם, לפחות הבלוף הזה לא ישרוד מעבר לשנה הקשה שהולכת להיות לנו איתו העונה.
Onyewu said after the spanish sensation: "Great victory. Now we want to win the tournament. If I want to play in Serie A? Sure, if I had the opportunity. played in Belgium, are now released, perhaps after this cup something happen."
עודכן אגף כל אירגוני האולטראס של מילאן עם מידע מפורט על כל ארגון וארגון. קרדיט למרינה אם יש תיקונים, נישמח לשמוע http://www.acmfdd.com/site/modules.php?nam...showpage&pid=10 --תקציר הידידות מול וארזה-צמד של אינזאגי ועוד כמה סלאלומים של רונאלדיניו על הקונוסים של וארזה, גם ברלוסקוני מצא זמן להגיע למשחק, ואפילו ענה לאיזה אוהד שהתלונן על המכירה של קאקא. "לא יכולנו לסרב ל75 מיליון, גם אם היו נותנים לך סכום כזה תאמין לי שהיית לוקח" ענה לו סילביו http://www.youtube.com/watch?v=BGrD_0J1uUk משחקי ידידות עד סוף אוגוסט 19 LUGLIO - Los Angeles Galaxy - Milan (Los Angeles); 22 LUGLIO - Milan - Club America (Atlanta, ore 19 locali); 24 LUGLIO - Milan - Chelsea (Baltimora, ore 17 locali); 26 LUGLIO - Inter - Milan (Boston, ore 20 locali); 29 LUGLIO - Bayern Monaco - Milan (Monaco, ore 20.30); 8 AGOSTO - Benfica-Milan; 14 AGOSTO - Trofeo Tim: Juve - Milan - Inter; 17 AGOSTO - Trofeo Berlusconi: Milan - Juve; 25 AGOSTO - Real Madrid - Milan.
עפ"י "המארקה" העברתו של פירלו לצ'לסי תתבצע בתוך שעות ומילאן תקבל 18 מיליון יורו שיבאו את הרננס למילאן
נראה כאילו שמחקת המשחק חזרה אליו. הוא נראה חזק ומהיר שוב וגם ירד עוד במשקל. אז בכל זאת אולי קצת חדשות טובות בין כל האלו הפחות טובות למועדון שלכם השנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
רונאלדיניו אכן עשה אתמול דברים שלא עשה באף משחק תחרותי בעונה שעברה ונראה ממש טוב. במידה והרננס יחליף את פירלו ופביאנו יירכש במחיר של ~15 מ' אירו (כולי תקווה שגליאני יתקמצן לאור הכושר של בוריילו), אפשר להגיד שזה היה קיץ מוצלח ויש לנו סגל טוב שיכול להתחרות על הסקודטו. הייתי רוצה לראות עוד רכש נוסף בדמות של קשר התקפי שיכול להוות מחליף לרונאלדיניו או פאטו.
הבעיה של בלוסקוני היא שהוא קשיש והוא מתחיל להמציא דברים. כמו 10 מיליון יורו נוספים שהוא המציא לעסקה שלא היו קיימים בכלל. אבל לך תדע אולי הוא בזז אותם לעצמו ולא לכיסוי חובות, שיעשה לי טובה החובות היחידים שיש לבן אדם זה המסיבות בריכה והנערות ליווי שלו.