מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאנסיני ירק בזמנו על מלכת אנגליה והוא מורחק מהממלכה עד לסוף חייו - הוא לא ילווה את הקבוצה לגומלין במנצ'סטר. בזאת אני מבקש מכם להפסיק לכלול אותו בחישובים שלכם לקראת המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Andrea21 Member

הפציעה של פאטו זה פשוט מכה,באולד טראפורד הייתי הולך על המערך השני שאורי הציע.שיטת עץ האשוח לא תעבוד לדעתי.
    באולימפיקו הייתי הולך על איידאה הצעיר,אומרים שהוא כישרון צעיר ומבטיח לא?אז תנו לילד לשחק!

3. milanezi22 Member

היתי עולה עם אינזאגי והונטלאר ביחד, ואם לא הונטלאר אז בוריילו. עם חלוץ אחד יהיה קשה לכבוש.
    יש לנו בעיה קשה בקישור, אני לא יודע כמה אמברוזיני יעזור(היה זוועה במשחק הראשון), אנחנו צריכים יותר התקפה ופחות גרזנים, אין מה להפסיד.
    פירלו וסיידורף מספיק נמצאים מאחור כדי לחפות על המחליף של אמברו ועדיף שזה יהיה פלאמיני.
    בהגנה בונרה וזאמברוטה נראים לי בסדר.
    בנוגע לאבאטה לדעתי הוא לא מתאים למעמד ואין לו שום יתרון על המגנים של היונייטד לא במהירות ולא בטכניקה.

אביאטי
    זאמבורטה-סילבה-נסטה-בונרה
    פלאמיני-פירלו
    גאושו סיידורף
    אינזאגי---הונטלאר

נותר להתפלל, אבל אם היו צ'אנסים הזויים עם פאטו כשיר, אז עכשיו אין בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10
  4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כבר מדברים על המשחק ביום רביעי הבא? אין איזה משחק חשוב ביום שבת?

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בציניות נכון?

6. milanezi22 Member

מאנסיני לא יכול לשחק העונה באלופות, הוא עלה באחד המשחקים של אינטר , משמע אסור לו לשחק. כבר היו מקרים שפסקו הפסדים טכניים על כך שאי אילו קבוצות שיתפו שחקנים שלא כחוק.

התוצאה במשחק הזה לא בהכרח תשפיע על גורל הסקודטו כך שלא רלוונטי, אני לא יודע מה פחות ריאלי לנצח בלי פאטו באולד טראפורד, או לקחת מאינטר סקודטו השנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. yonmu Member

אם אין את מאנסיני אולי באמת אין שום ברירה אלא להמר על אדייה. לשנות מערך שעובד יהיה לא חכם כי רונאלדיניו מתפקד טוב רק בתור חלוץ-אגף שמאלי.

אני גם לא חושב שלפתוח עם שני חלוצים יעזור כי לא רק שזה משנה את המערך המצליח (או היחיד שעובד) אלא גם שאין לנו (מלבד פאטו) חלוץ נסוג שיעזור לרונאלדיניו.

אורי - אתה באמת חושב שעם ההרכב שלך אנחנו יכולים לכבוש שני שערים מול מנצ'סטר יונייטד הגנתית באולד טראפורד? משחק מבולגן זה הסיכוי הכי טוב שלנו (בטח שעם רונאלדיניו בכושר).

יואב - המשחק מול רומא חשוב אבל זה עדין משחק רגיל שאין מה לחשוב על הרכב-מערך בשבילו כי זה עדין רק משחק ליגה שצריך לנצח. המשחק נגד היונייטד מורכב הרבה יותר.

לסיכום, ההרכב שלי -
    --------אבייאטי----------
    זמברוטה-סילבה-נסטה-אבאטה
    ----אמברוזיני-פירלו-----
    רונאלדיניו-סידורף-אדייה
    --------בוריילו----------

אולי בכלל כדאי לוותר על זה ולהשקיע הכל בסקודטו...

8. uri מנהלים

איזה הרכב, כפתור ופרח! הרי ברי לך שהרכב כזה יוכל לעבוד רק בפרו החדש, וגם שם לא בטוח, הרי החברה מנסים בכל כוחם להפוך את המשחק למציאותי.

אני לא מכיר שיטת משחק של כדורגל מבולגן. כאשר לאונרדו, או כל מאמן אחר, מכין את הקבוצה שלו, אין הוא אומר לשחקניו "כאן את אמור להתבלבל" או "כאשר הכדור אצלך תבלגן את המשחק". המערך שאתה מציע הוא מערך הרפתקני, אלא ששער אחד של היונייטד וההרפתקה תסתיים. המערך שאני מציע לדידי ניתן להגיע עימו לדקה ה-70 עם יתרון של 0:1. משם כבר אפשר לנסות להמר.

9. milanezi22 Member

לא ההרכב עם גאטוזו ואמברוזיני עדיף, גרזן ובול עץ. צריך גם לעבור תחצי ולכבוש 2 שערים אם לא שלושה. אפילו לאונרדו לא יעז לעלות עם שניהם יחד באנגליה.

ההרכב השני שלך, עם בוריילו כשפיץ יחיד ועם אבאטה בצד אולי יכול לעבוד בנצחון דחוק, וגם זה באסמפיה (עם הניסיון של בורי באלופות...). כשצריך יותר שערים,ועוד באלופות המינימום שבמינימום זה פיפו.
    בקשר לפלאמיני במשחק מהסוג הזה הוא עדיף על אמברוזיני. ראית לבד איך הוא נראה במשחק הראשון. הוא פספס את כל התיקולים ואיבד כדור אחרי כדור.
    במשחק מולכם בפירנצה, מיד עם כניסתו של פלאמיני מילאן ניראתה יותר טוב והוא עצמו ביצעה מספר מהלכים ראויים לשבח.
    לא אומר שהצרפתי עדיף על אמברו בכל מצב, אבל יש סיטואציות שצריך דם צעיר ורעב (וגם מהיר יותר)

אדייה? עם הנפשות שפועלות במילאן הם יעדיפו להחזיר את איברהים בה מפרישה בשיא, ולא יעלו עם הטירון.
    ודווקא בעניין הזה אני מעדיף שהוא באמת יקבל את הצ'אנסים שלו מול אטאלאנטה וסיינה ולא במשחק כל כך גורלי.
    המצב שלנו עגום, אבל לא עד כדי כך שאנחנו צריכים לפנות לגנאי שלא ראה מגרש במשך תקופה ארוכה, וגם לא קיבל דקות באליפות אפריקה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10
  10. uri מנהלים

ברצינות, בוא נעזוב רגע את הצד המקצועי שהצעת מערך שמילאן לעולם לא שיחקה איתו, שחקנים שבקושי רואים דשא, צמד חלוצים שמשחקים על אותה המשבצת, וחוסר איזון של מערך (שחקנים עובדים מול יוצרים).

מה, לעזאזל זה אומר שחקן "רעב" יותר, ואיך ה"רעב" הזה מתבטא אצל פלאמיני כפי שאינו מתבטא אצל אמברוסיני?
    ושאלה נוספת? אתה באמת חושב שלכתוב על שחקנים גרזנים ובולי עץ זו דרך לגיטימית להביע דעה שיש להתייחס עליה ברצינות?

11. milanezi22 Member

מי לא ראה דשא? אינזאגי? הוא לא צריך דשא, אתה יודע את זה יותר טוב ממני.
    כשפלאמיני עלה מול פיורנטינה הוא לא נראה כמו מישהו שנחת מהירח, יישר נכנס לעניינים.
    לגבי הונטלאר, בתקופה האחרונה הוא מקבל יותר דקות אבל אין לי בעיה שבוריילו ישחק חלק מהזמן, לפחות מהפתיחה.

בקשר ל2 חלוצים על אותה משבצת, גם אני נגד זה , אבל אם אחד מהחלוצים יצא מחוץ לרחבה, והונטלאר זה אחד שיש לו גם בעיטה לא רעה מקו ה16 אז קיבלנו כבר 2 שחקנים שהבלמים של היונייטד יצטרכו לפקוח עליהם עין.
    אם היו לנו 5 קשרים שאשכרה יכולים לעזור לרונאלדיניו לצאת מהפלונטר שיהיה עליו אז היתי בעד, אבל לא זה המצב. אתה מכניס לי פה את אבאטה במקום פאטו, עם כל הכבוד לאיגנציו הוא לא מסוגל לעבור את השומר שלו ולכן מיותר לחלוטין.

לאמברוזיני אין מה להוכיח לאף אחד, כולם יודעים מי הוא ומה הוא מסוגל. פלאמיני נמצא בשלב כזה בקריירה שבו משחקים מהסוג הזה יכולים להקפיץ את המניות שלו גם מחוץ למילאן.
    אם רק היו נותנים לו צ'אנס, היינו רואים ממנו הופעה הירואית במיוחד כשחקן ארסנל לשעבר שמכיר הייטב את היונייטד.
    מה גם שלא מצאתי הסבר להופעה החלשה של אמברו במשחק הראשון. אולי שחקני היריבה גדולים עליו, לא יודע.

מה לעשות ששניהם יחד על המגרש זה אסון( ועוד מול יריבה כזאת והתוצאה הנדרש).
    אין אחד שלא רוכש את הכבוד הראוי לגאטוזו על מה שעשה, אבל אי אפשר להתעלם מהירידה ביעילות של גאטוזו. האופציה היחידה זה לשים אותו במקום אמברוזיני , אך מאסימו עדיף על רינו כמעט בכל פרמטר.
    בקשר לכינויים, אחרי שראינו אי אילו משחקים תחת הדרכתו של אנצ'לוטי שגם אדון ברוקי/אמרסון היו בחבורה, לא נותר אלא להדביק שמות להרכבים ההזויים האלה. קשר הורס זה מחמאה ביחס לאיך שזה נראה על המגרש

12. 亚历山大帕托 Member

הדיון שהתפתח פה דורש הגירה למדור הפנטזיות. אורי, תפסיק לעודד.

לפי ההערכות, פאטו ייעדר 15 יום אלא אם כן יקרה נס.

13. 亚历山大帕托 Member

לפי הגאזטה, נראה שהפציעה של פאטו לא רצינית כפי שנראה בהתחלה ויש סיכוי שישחק נגד יונייטד.

לפי הרפבוליקה, במילאן הוחלט שמעתה ואילך פירלו ייקח את בעיטות העונשין. אולי זו סתם ספקולציה שנובעת מההערה של גליאני אחרי המשחק שרונאלדיניו צריך להיות יותר מרוכז בפנדלים, אבל הוא אכן לקח כמה בעיטות מרושלות. אמנם יש לו פנדלים מושלמים כשהוא בועט חזק לחיבורים, אבל המאזן שלו לא מבטיח בגלל ההחמצות המעצבנות. למרות זאת, אם יהיה פנדל שיכריע תואר כלשהו, הייתי רוצה שדיניו ייקח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/3/10
  14. 亚历山大帕托 Member

לאונרדו לא רק ניסה להפתיע את ראניירי אתמול, אלא גם לנסות את מערך שני החלוצים לקראת יונייטד. כפי שזה נראה עכשיו, פאטו לא יהיה כשיר לפתוח כי לא התאמן כל השבוע (יהיה על הספסל), וכעת זה בהחלט אפשרי שהונטלאאר יהיה זה שיתפוס את מקומו.

המשימה היא קשה אך לא בלתי אפשרית. שער מהיר, הרבה תשומת לב בהגנה, ואולי יש סיכוי למשוך את המתח עד הסוף. כדי להיות ראויים להתחרות על גביע האלופות צריך לדעת לנצח משחקים כאלה. הבעיה היא שבדו-קרב הזה יונייטד כבר ניצחה את המשחק "כזה" שלה. אין הרבה סיכויים, אבל היו דברים מעולם.

15. 亚历山大帕托 Member

:aa1: סיידורף החלים מהפציעה ויגיע לאולד טראפורד. סיכוייים גבוהים להרכב פותח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/10