מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

בתרגילים הכי פשוטים של לוגיקה: כלב->חתלתול, ז"א חתול->כלבלב. ניסוח שגוי נשאר שגוי בהקבלה. זהו, אני בסין.

אם נחזור לדיון ולהודעה שלך בה טענת שהבעיה היא האמון שנותנים בבקהאם ולא קונים חלוץ שני שיחליף את פאטו במקרה פציעה, אז אני שוב אציין את מה שהתעלמת ממנו כשיצאת למרדף אחר מילים. אחרי שמילאן שינתה את השיטה שלה ל-4-3-3, גליאני לא הפסיק לדבר במשך חודשים על רכישת חלוץ נוסף שיהיה מחליף לפאטו. עד כדי כך שאפילו כאשר אחד כזה נרכש - דומיניק אדייה - הוא רצה לרכוש עוד שחקן לעמדה הזאת ולשלוח את הגנאי לקבוצת תחתית בהשאלה. בקהאם לא הגיע על תקן שחקן הרכב, הוא הגיע כדי לסתום חורים ולבצע כל תפקיד שיידרש ממנו. הנסיון והחריצות שלו מדברים בעד עצמם, לכן שחקן כמוהו מהווה ברכה לכל סגל של כל מאמן. אז איפה הבעיה? האם גליאני לא עשה מספיק כאשר הביא את מלך השערים של המונדיאליטו? בעיניי, עשה די והותר. הבעיה היא שפאטו נפצע בדיוק כאשר אדייה טס לאפריקה, זה הכל.

קובי, מה לא ברור? מילאן של פאטו בבעיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/10
  2. 亚历山大帕托 Member

כנראה שהוא יחמיץ את המשחק הבא ויהיה כשיר רק במחזור שאחרי (בולוניה בחוץ).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/10
  3. עודד (אוהד הצלחות) Member

בקהאם בסגל? סבבה, שחקן חרוץ עם המון נסיון, שיכניס כסף ממכירת חולצות לילדות אסיאתיות. למרות שאני אישית לא אוהב אותו זה איכשהוא נתפס.
    בקהאם כשחקן הרכב בעמדת החלוץ הימני? WTF?! מה לו ולעמדה הזאת? למה מה הוא יודע לעשות בהתקפה? הוא יכול לעבור שחקן עם הכדור? לפרוץ לרחבה?

לפאטו יש כעקרון כבר מחליף, רק שהוא באליפות אפריקה. מילאן לא תרכוש, ובצדק, שחקן נוסף כשהמחליף של פאטו חוזר בזמן הקרוב בכל מקרה. אין לי מושג מה היכולת שלו, אבל מבחינת מילאן כבר יש מחליף.

לבינתיים, ליאונרדו צריך לחשוב על פתרון אחר למשחקים מאשר בקהאם כחלוץ, כי זה מגוחך. כבר יותר הגיוני שפירלו הצב אבל הסופר טכני יאייש את העמדה הזאת. אני הכי מפחד שתהיה הנחיה שבקהאם חייב לשחק מול מנצ'סטר, כי זה מקדם מרצ'נדייזינג עצבני, ונראה בצד ימין של ההתקפה כמו מול אינטר.

4. 亚历山大帕托 Member

בקהאם לא משחק כחלוץ, הוא משחק כווינגר. הוא נמצא בעמדה של פאטו, אבל הוא לא מתיימר לעשות שום דבר דומה. זה לא המערך הרגיל שלנו ובעצם אנחנו משחקים עם חלוץ אחד פחות. מה כבר לאונרדו יכול לעשות אם אין לו חלוץ מהיר.

5. uri מנהלים

אני אישית הייתי פותח עם אנטוניני כמגן ימין, יאנקולובסקי כמגן שמאלי ואבאטה בעמדה של פאטו. כאשר די ג'אנרו על הספסל במקרה שהייתי זקוק למעט יצירתיות במחצית השניה. לאונרדו? שיתפטר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/10
  6. milanezi22 Member

ביינתים עושה רושם שפלאמיני והונטלאר לא הולכים לשום מקום בינואר.
    כאן לאונרדו חייב לתקן את הטעויות ולהתחיל להכשיר ולשתף אותם יותר בליגה (עם כל הכבוד לבוריילו וגאטוזו/אמברו).
    בנושא הבלמים יש לנו בעיה רצינית. אי אפשר לבקש מלאונרדו שיתרגל את בונרה, כי אין לו מקום כרגע לא במקום נסטה ולא במקום סילבה. מה שכן אפשר לעשות רוטציה במשחקים קטנים ולתת מנוחה לנסטה. משהו שלאונרדו לא עשה, כי בונרה היה פצוע, ולהסתמך על ..אתם יודעים מי זה לא בדיוק הבחירה המועדפת.

בקישור גם לא קל, די ג'נארו עם כל הכבוד, לא יכול היום להיכנס לנעליים של אף אחד , אולי אבאטה או בקהאם אבל אין לשניהם עמדה קבוע בקישור והם סותמי חורים כך שכאן המאמן יצטרך לחפש פתרונות.
    כל האלתורים האלה הביאו אותנו למצב שהגענו לדרבי והעמדנו הרכב עלוב מאוד.
    הרי אם לאונרדו היה מכין את המחליפים לתסריט שבו יש 4 שחקנים מרכזיים פצועים, לא היינו צריכים לעלות עם גאטוזו ואמברו במרכז. לגבי הבלמים לא היה מה לעשות כי כאן ההנהלה פישלה במחליפים.

נקווה שמול היונייטד כולם יבריאו ונוכל לחזור להרכב שעשה ריצה כל כך יפה העונה.
    מול קבוצות גדולות לא נוכל להרשות לעצמנו לעלות בלי פאטו ונסטה.

7. yonmu Member

רק אני חושב שהסגל שלנו בנוי דווקא די טוב?
    בחוד יש לנו מספיק רוטציה, עם אדייאה יש לנו מחליף לפאטו ובהנחה שדי ג'נארו נחשב משהו גם לרונאלדיניו יש מחליף. ברגע שפאטו או איידאה חוזרים בקהאם יכול לגבות את פירלו וסידורף במרכז, וגם עמדת הקשר האחורי מספיק עמוקה. בהגנה המחליף של נסטה הוא בונרה - לא מכיר הרבה קבוצות עם בלם שלישי ברמה הזאת, וגם פאבאלי, למרות הגיל בלם סביר בהחלט.

בסך הכל נדפקנו בדרבי כי פאטו היה פצוע בדיוק כשאיידאה לא היה זמין. וכי נסטה החליט להיפצע בדיוק כשגם בונרה פצוע (לא שזה כזה קשה... ).

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/10
  8. Milanista3 Member

אני בטוח שמילאן לא הייתה מפסידה גם אם פאטו היה משחק.
    למרות שלא ראיתי אותו משחק, אדייאה נשמע מבטיח וחוד של פאטו את אדייאה נשמע ממש לא רע.
    מילאן צריכה באופן דחוף קשר יצירתי ובלם ושניהם ברמות הגבוהות.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגבי קשר יצירתי, אבל לא לגבי הבלם. אני לא יודע מה נעשה עכשיו עם עוד בלם ברמה גבוהה - נושיב אותו על הספסל לצידו של בונרה? ומה עם אותו בונרה? ואלברטאצי?

yonmu, הסגל שלנו סביר, אבל צר מאוד. אנחנו חשופים בכמה עמדות מפתח וכשיש מכת פציעות ולו הקטנה ביותר, אנחנו בבעיה גדולה. חוסר ההשקעה בשנים האחרונות יצרה פער קטן בין השחקנים (או שהם מעבר לשיא או שהם עוד לא בשיא) ואנחנו בתקופת מעבר. רכש נקודתי יעזור לנו. שיפוץ מאסיבי רק יעשה בלאגן, כי מחכה לנו בשנים הקרובות כמות גדולה מאוד של שחקנים מוכשרים בפרימברה.

10. Milanista3 Member

צודק, טעות שלי, למרות שצריך להסתמך על הכשירות של נסטה ובונרה ,דבר שדי מפחיד להסתמך עליו למען האמת.

11. 亚历山大帕托 Member

עדכון פצועים:

פאטו - ייעדר 2-3 שבועות. בעוד עשרה ימים יחזור להתאמן עם הקבוצה.
    נסטה - יחזור להתאמן עם הקבוצה במהלך השבוע הקרוב, כלומר יפספס את ליבורנו (ב) ויהיה בבולוניה (ח).
    אודו - יחזור להתאמן עם הקבוצה בתחילת השבוע הבא.

12. 亚历山大帕托 Member

:aa1: דוידה די ג'נארו הצטרף לליבורנו בהשאלה עד סוף העונה.

אם אני לא טועה, הוא לא יוכל לשחק במחזור הקרוב כאשר קבוצתו החדשה תתארח בסאן סירו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/1/10
  13. 亚历山大帕托 Member

:aa1: רשמי: אמנטינו מנסיני הצטרף בהשאלה עד סוף העונה. בקיץ תהיה אופציה לרכישת מחצית מכרטיסו.

יובאניי רוט. שונא את הטמבל הזה, אבל יש כמה נקודות חיוביות: א. אולי ישחזר משהו מימיו ברומא בחממה שלאונרדו מנהל. ב. במקרה של כשלון הוא לא יישאר אצלנו, ובמקרה של הצלחה יהיה רק שחקן רוטציה. ג. לפחות זה לא קווארז'מה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/2/10
  14. yonmu Member

רק אני מאושר מההשאלה הזאת?

אני לא אוהב את השחקן הזה יותר מדי, אבל פוטנציאל בטוח יש לו והוא לא טמבל כמו רוביניו וקווארז'מה (לפחות ממה שאני ראיתי). הוא יכול להיות קלף התקפי טוב מהספסל (הונטלאר ואינזאגי רק לשפיץ, די ג'נארו הושאל וגם לפני לא נספר) וזה דבר שלא היה לנו עד עכשיו. בשורה התחתונה - אין מה להפסיד, יש לא מעט להרוויח.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון שמנסיני כבר שנתיים וחצי מעבר לשיא אבל בסגל של מילאן אין אף שחקן טוב ממנו שיכול להחליף את רונלדיניו (ללא שינוי של המערך) כך שהעיסקה לא כזאת נוראית.