מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף שיחרור של דידה, רק שאני לא בטוח עד כמה זה מגיע מכביכול ניתוח מקצועי של הבחור. אני רוצה לראות אותו עובר הלאה יותר מתוך רצון לראות ריענון מסויים במועדון וויתור על שחקנים שמייצגים תקופות פחות טובות בעשור האחרון. אני בקלות אסתדר עם אביאטי בתור שוער ראשון וסטורארי בתור שני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/09
  2. 亚历山大帕托 Member

את סטורארי אני מקווה לראות בחוץ לתמיד כבר בינואר. אני מעדיף 9 הדיפות והשמטה אחת עם דידה, מאשר 10 כדורים ברשת עם סטורארי.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, לא הארכנו כבר חוזה לסטורארי? אם לא, אז סביר מבחינתי שדידה ישאר כשוער מחליף. אבל רק אם הוא יקצץ את החוזה במשהו כמו 50%-70%.

4. 亚历山大帕托 Member

יש לו חוזה עד 2012. למכור כל עוד יש הזדמנות! עם הארכה לדידה לחכות עד מאי ואם ירצה להישאר בתור שוער שני, חוזה לעונה נוספת עם מיליון אירו בשכר.

5. uri מנהלים

אנדרי יא נקניק. עם סטורארי בין הקורות מילאן ספגה בממוצע שער למשחק, עם דידה 1.22.

הו הא (נו כמו אל פאצ'ינו).

6. 亚历山大帕托 Member

ומה עם עצירות? זה מה שאני התרכזתי בו בהודעה שלי. מאז שעברנו לשיטה התקפית ופתוחה יותר, מספר האיומים על השער שלנו גדל ומכאן הספיגות. למרות זאת, אפשר לראות איך בכל משחק מאז רומא דידה מביא לנו נקודות במו ידיו. כמעט בכל משחק יש לו 7-8 עצירות של שוער ענק. מה אתה יכול להגיד על סטורארי מהבחינה הזאת? 3 עצירות בממוצע, אולי פחות, צריך לבדוק את זה. מה שבטוח, השפלה כזאת בדרבי לא היינו מקבלים עם שוער נורמלי בעל זמן תגובה מעל הממוצע שהיה משאיר את אינטר על שער אחד (לעצור פנדל זה די קשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx).

7. uri מנהלים

יאללה, יאללה מערך התקפי אעלק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. 亚历山大帕托 Member

אתה לא יכול להתמודד עם האמת! (נו, כמו ההוא שיותר טוב מפאצ'ינו)

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לאונרדו מבקש לראות כיצד יסתיימו הארכות החוזה המתקיימים לגבי מספר שחקנים בסגל הבוגרים ובנוער כדי להתכונן לקיץ כאשר שתי המטרות המרכזיות יהיו כרגע אינלר של אודינזה שמבוקש כבר שנתיים על ידי ארסן ונגר וארסנל וכמובן דזקו.

ג'נואה בודקת אפשרות של השאלה של הונטלאר כבר בינואר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/09
  10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על פי דיווחים דייויד בקהאם ינחת במילאנו ב 24 השעות הבאות וכמו כן יוכל כבר לשחק במפגש הקרוב נגד ג'נואה.

11. 亚历山大帕托 Member

מבחינתי ינואר הוא החודש שיקבע את המשך דרכנו בליגה. זה החודש היחיד בו אינטר יכולה למעוד מספיק פעמים כדי לצמק את הפער, אבל בשביל זה נצטרך לנצח את כל המשחקים, ממש כך, ואילו משחקים קשים צפויים לנו:

6.1 - (ב) ג'נואה
    10.1 - (ח) יובנטוס
    17.1 - (ב) סיינה
    24.1 - (ח) אינטר
    27.1 - (ח) פיורנטינה
    31.1 - (ב) ליבורנו

יש 18 נק' בקופה, המטרה היא לפחות 15 בהן 3 מאינטר. איך נעשה את זה, במיוחד בטורינו ובפירנצה שכל אחד מהם מגיע אחרי משחק מתיש אחר? אינטר לא תשחק נגד קבוצות חזקות במיוחד, אבל היא תתארח אצל שתי המפתיעות של העונה, בארי ופארמה, ועל המשחקים האלה אני בונה במיוחד.

בגזרת החיזוקים לא יגיע אף שחקן הרכב. בקהאם יחליף את פירלו/סיידורף בעת הצורך, ואדייה כנראה יושאל עד סוף העונה (ליבורנו מעוניינת) כי גליאני עובד בימים אלה על החתמת אחד הסרבים - מילוש קראסיץ' (25) מצסק"א שיכול להחליף את דיניו ולהסיט את פאטו שמאלה, או מילאן יובנוביץ' (28) מסטנדרט ליאז' שמשחק כחלוץ שני ויותר התקפי במאפייניו.

משהו אומר לי שמילאן תשים על השולחן 15 מ' ותחתים את קראסיץ'...

12. uri מנהלים

כמה אופטימיות באיש אחד. יש עוד ואריאציה: מילאן תאבד פעמיים נקודות מול ג'נואה ויובנטוס ואינטר תקח את כל השש מול קייבו וסיינה ותפתח פער שיבטיח לה שקט עד סיום העונה.

אגב, אני דווקא חושב שזה יהיה טוב עבור מילאן כי אז יתאפשר לה השקט והמנוחה לשחקני המפתח בכדי להצליח במקום היחיד בו יש לה סיכוי להצליח וזה ליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/09
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קורה עם אלברטו פאלוסקי, הוא לא אמור לחזור למילאן?

14. 亚历山大帕托 Member

אני לא יכול להתמודד עם האמת! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    ------------------------------------------

בקהאם מגיע למילאנלו:

http://cache.daylife.com/imageserve/09uWdUR9uf9pv/610x.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/12/09
  15. Gnus Avenue Member

איך מתיו פלאמיני העונה?