מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. Roma מנהלים

התוקף של ברלוסקוני: "מצטער על המעשה הפזיז"

מסימו טרטליה, שתקף את ראש הממשלה האיטלקי בפסלון חד וטען "עשיתי את זה בשביל המדינה", מתחיל להצטער. ברלוסקוני צפוי להישאר בבית החולים יום נוסף

לכתבה המלאה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. uri מנהלים

"להצטער". הוא אומר זאת כי עורכי הדין שלו יודעים שמילות חרטה צפויים לקצץ במעט את עונשו.

3. 亚历山大帕托 Member

הפציעה של טיאגו סילבה התבררה כהרבה יותר קלה ממה שחששו בהתחלה. הוא כבר התחיל לרוץ, אך עדיין התאמן בנפרד מהקבוצה. בימים הקרובים יעריכו את מצבו לקראת הנסיעה לפירנצה, אך הוא ישחק רק אם יהיה כשיר ב-100% כדי לא לסכן אותו להמשך העונה.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברכות לאוהדי מילאן- היום הוא יום השנה ה- 110 לקיומו של המועדון האהוב עלינו.

http://up197.siz.co.il/up3/yzw2mymvnlnh.Xxx

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

באתר הרשמי של מילאן פורסם הסגל של הרוסונרי למשחק נגד פיורנטינה בעוד שדי ג'נארו נרשם ברשימת הלא זמינים. האם הוא נפצע שוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/12/09
  6. 亚历山大帕托 Member

לפי איך שזה נראה, פשוט אין לו מקום בסגל הנוכחי, גם כי הוא כנראה בכושר הכי פחות טוב.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מילאן מתכוונת להציע הארכת חוזה לדידה שיצטרך לקצץ משמעותית בשכרו.

זה שהוא שיפר את יכולתו לא מרצה אותי והייתי שמח לראות אותו עוזב סוף כל סוף וגורם ללב שלי להיות רגוע יותר במשחקים אבל קשה להיות מופתעים מהחלטותיה של ההנהלה הזו.

8. yonmu Member

אני מסכים איתך שדידה לא בדיוק השוער הכי יציב בעולם, אבל אני דווקא בעד הארכת החוזה הזאת. דידה בהבחלט מספיק טוב בשביל להיות שוער שני במילאן, ובתור שחקן ותיק לא הכי יפה בעולם להעיף אותו.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא יפה? זה טיעון ההגנה שלך?

מרוב ה"לא יפה" הגענו למצב המדכא הזה שבו אנחנו רואים את אינטר שנות אור לפנינו, סגל מזדקן וירידה במותג הזה שנקרא מילאן בפני שחקני העילית של אירופה. דידה צריך ללכת הביתה ללא קשר לעונה הנוכחית.

10. yonmu Member

לא רק 'לא יפה'. אני לא אומר שהוא שחקן מזעזע שצריך להשאיר סתם כי הוא הרבה זמן בקבוצה (גם קאלאדזה הרבה זמן בקבוצה ואני מת שהוא יעוף). גם אני לפני תחילת העונה רציתי שהוא ימצא קבוצה אחרת, ניפטר ממנו ונביא שוער אחר לספסל (כמו פיוריליו), אבל העונה הוא בהחלט טוב, ואין שום סיבה להחליף שחקן כשיש לנו כבר את העמדה מכוסה.

11. עודד (אוהד הצלחות) Member

יש לך כבר שוער שני אביאטי, או לחילופין סטורארי, שניהם כששיחקו הראו יכולת טובה מאד, ובשונה מדידה- אין להם עבר של ברתוזי-על. אתה מעיף לחכות לפאשלה הבאה שלו כדי שתוכל להגיד "טוב, אולי היה עדיף לשחרר אותו?".

12. Solskjær Member

אני בעד הישארות של דידה רק אם הוא מקצץ את השכר שלו ל21 שקל לשעה ומסכים לעבוד בניקיון במילאנלו...

אחרי כל החרא שהוא האכיל את מילאן והכסף שסחט בעזרת הטיפשות בחלונות הגבוהים מן הראוי שהוא ישוחרר לשלום בתום החוזה שלו. לצערי מילאן פיספסה הזמדנות להביא שוער צעיר וטוב בדמותו של לוריס והיא צריכה להפנות מאמצים כדי להביא אחד בקיץ (אביאטי שוער טוב, אבל אני לא בטוח עד כמה יהיה אפשר לסמוך עליו אחרי שיחזור מהפציעה).

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו אותכם משוער עכשיו. יש לנו עמדות הרבה יותר קריטיות שבהם ההנהלה מתקמצנת להשקיע (בלם לספסל, קשר יצירתי ומחליף ראוי לרונאלדיניו).
    אני לא אתנגד עם דידה ימשיך במועדון אך שיקצץ משמעותית בשכרו כי מהכסף שמשלמים לו כל חודש אפשר כבר להביא שחקני רכש.

14. מילאנזי בנשמה1 Member

כולם תמיד אומרים שעמדת השוער היא לא קריטית כמו עמדות אחרות, אבל חדעתי צריך קודם להשקיע בעמדה הזאת ברכישה אחת טובה לעוד מספר שנים, ואז להתמקד בעמדות אחרות.
    אני רק נזכר כמה חרא האכילו אותנו דידה וקאלאץ' בשנים האחרונות עם חוסר הביטחון והשלומיאליות שלהם.

15. yonmu Member

ואתה כל כך בטוח שסטורארי שוער טוב יותר מדידה?

אני די בטוח בהפך. אמנם דידה עושה שטויות יותר בולטות (כשהוא עושה), אבל סטורארי סופג הרבה יותר שערים באשמתו.

אבייאטי בהרכב, דידה על הספסל, רומה במקרה הכי גרוע. יש מספיק בעיות, לא צריך לחפש איפה שאין.