יותם, דוקא אני מאוד מסכים שהיה צריך להכניס את שטראסר נגד מארסיי במקום סיידורף כדי לשנות את מהלך המשחק בגלל החופש שהצרפתים קיבלו מההגנה שלנו. מאחר שלא היה היתה שום אופציה התקפית (ושטראסר הוא לא כזה), אולי זה היה משנה משהו. אני עכשיו שם לב שכל החלק על חוסר החילופים עד סוף המשחק שהיה לי בראש לא קיבל ביטוי בתוכן ההודעה. ובכל זאת, אני לא מאשים את לאונרדו ששטראסר לא שותף יותר במשחקי ליגה בגלל הסיבה אותה ציינתי. לגבי היותו של גאטוזו החוליה החלשה, זה קצת מוגזם. בכושר גופני מלא הוא יותר טוב מאמברו ופלאמיני, ויש היגיון לשחרר אותו רק בגלל מעמדו (לא יכול להיות מחליף) והעובדה שהוא פצוע חצי מהזמן בשנתיים האחרונות. ברור לגמרי שמאז עזיבתו של אנצ'לוטי הוא לא באותו הראש עם הקבוצה והמאמן, ולדעתי ה-fallout בדרבי לא היה מקרי. אמברוזיני במערך הנוכחי בעמדה של גאטוזו עושה דברים נהדרים, משחק כמו קפטן אמיתי. פלאמיני, בתקווה שיישאר, מחליף מעולה שאני עדיין מחכה שיראה מה הוא יודע ואולי בלי תחרות מצד גאטוזו הוא יצליח.
אנדרי, תיארת כאן את כל הקבוצות בליגות הבכירות של אירופה, אולי למעט צ'לסי שנהנת משקט ובטחון הן בליגה והן באלופות. הסיטואציה הזו של אין אפשרות לחשוב קדימה כי יש לחץ לנצח כל משחק אופיינית לכולם, אלא שבמילאן, כמו ביובנטוס, היא הופכת לרדיקלית ומוקצנת יותר בשל הלחץ ואי שקט בו שרוי המאמן. על כל מקרה, אני חושב שאם מילאן עוברת לשלב הבא באלופות, מה שככל הנראה יקרה, היא צריכה ללכת על קאנדרבה בכל הכוח. לדעתי הוא בדיוק השחקן שיוכל לתפוס את העמדה של סיידורף בעונה הבאה וכבר השנה לחלוק איתו דקות משחק וללמוד ממנו, כל עוד ניתן. ומכאן אני מבקש מכל קבוצות (צמרת) הסריה A. מספיק כבר אם התפיסה האבסורדית הזו שלא לשלם סכומים גבוהים על שחקנים רק משום שהם איטלקים. זו מגמה שלא מובנת, איך על שחקנים זרים הקבוצות מוכנות לשפוך מיליונים ואילו על איטלקים,אם הם לא מגיעים באיזה מבצע סוף עונה, אין טעם לשלם. כמו למשל יובנטוס הקיץ שלא היתה מוכנה לתת יותר מ-13 מיליון על ד'אגוסטינו, אבל לא היתה לה שום בעיה לשפוך 25 על מלו. בכל מקרה, מילאן לדידי תעשה חכם אם תשקיע אפילו 15 מיליןו על קאנדרבה. בעניין גאטוזו, אני ממש לא רוצה לראות אותו עוזב, הרי זה בטח יהיה לאיזה מנצ'סטר סיטי. מה גם, שפלאמיני לדעתי כשלון חרוץ וכל דקה שהוא מקבל על חשבון גאטוזו, בעמדה של אמברוסיני, היא בזבוז. רינו תשאר!!! למרות שאי אפשר שלא להבחין בירידה הדרסטית שיש ביכולתו.
הוא יתחיל להקריח אם יאמן בפאלרמו. בכל אופן, זה רק מחזק את הטענה שלי שלא רק לאונרדו נמצא בלחץ ולא יכול לחשוב מעבר למשחק הבא.
אני בטוח שללאונרדו היו תכניות אחרות חוץ מלסחוט את אותם 11-12 שחקני שדה כל העונה, רק שהן השתבשו בגלל ההתחלה הנוראית. עכשיו אסור לתת לאינטר לברוח ונלחמים בכל משחק על מנת להשאיר סיכוי בסיבוב השני. אגב, במחזור הבא אין לנו את פירלו ואודו. סיידורף במרכז, ומי יחליף אותו? אולי פלאמיני, בכל זאת - משחק חוץ קשה. או שאולי אנטוניני ידחוף את אבאטה קדימה? אני לא אוהב אותו בקישור. שטראסר כנראה יזכה לדקות שלו בסיציליה.
כתבה בגיליון האחרון של המגזין האיטלקי FORZA MILAN על מועדון האוהדים הישראלי-2 עמודים שלמים. כבוד! (מי שלא מכיר, זהו מגזין ספורט חודשי המוקדש לקבוצתינו מילאן, הנמכר באיטליה וגם מחוצה לה, בתפוצה מאוד גדולה, מאז 1968) יואב אתה מוזמן לתרגם את הHIGHLIGHTS לא מבין עד היום מה הפריע לך להצטלם קצת יותר, עד שיש הזדמנות. הנה לינק להורדת הPDF http://www.multiupload.com/Q291IBAT2E כולל תמונות שלנו מהמילאנלו, סן סירו, מהמאש ועוד! http://i247.photobucket.com/albums/gg124/marina74/111-3.Xxx http://i247.photobucket.com/albums/gg124/marina74/2222-1.Xxx http://i247.photobucket.com/albums/gg124/marina74/333-1.Xxx
עוד פעם זה? אני ממש לא תופס מבונרה בתור בלם, והדרך היחידה שבה הוא אולי יועיל לנו, זה אם יתן מדי פעם מנוחה לאודו שאחרי 10 דקות משחק נראה כאילו הקיף את הסאן-סירו 2,000 פעם. הייתה תקופה שבה בונרה ונסטה היו צמד הבלמים, וזאת הייתה אחת התקופות ההגנתיות הכי קשות שאני זוכר אצלנו. עדיף אבל על קלאדזה... דרך אגב - גאטוזו הוא החוליה החלשה וזה לא מוגזם. יכול להיות שזה נשמע רע ולא נעים לנו לחשוב עליו במושגים כאלו, אבל אתה בעצמך הודית שכרגע אמברו ופלאמיני עדיפים עליו. אן רובינסון הייתה חוגגת עליו. http://www.bbc.co.uk/wales/mid/sites/aberystwyth/images/anne_robinson_400x300.Xxx גוד ביי! נ.ב. מזל טוב אבי על ההכרה באיטליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
בורנה לא בלם? כמה טעויות אישיות שלו אתה זוכר? דווקא בתור מגן אתה מעדיף אותו? בונרה לדעתי בלם טוב, לא יודע אם טוב יותר מסילבה (מנסטה אין) אבל בהחלט טוב יותר מקאלדזה ואוגוצ'י וראוי לפחות להיות מחליף ראשון. דווקא בתור מגן אני לא אוהב אותו, הוא עוד אחד מהבלמים שעושים הגנה יפה בתור מגן, אבל בהתקפה לא מועילים כמעט בכלל.
אני לא חושב שהוא יותר טוב מסילבה (בטח לא אחרי שלא שיחק באופן מסודר כבר 300 שנה). הוא כן ראוי נכון להיום להיות הבלם השלישי, אבל זה לא מצב שהייתי מציע לשמר לו היה לנו תקציב רכש ראוי. הוא לא מגן להיט, אבל התיאור שלך לגביו מדויק - הוא סולידי בהגנה ולא קיים בהתקפה. בדיוק כמו אודו. בגלל זה הצעתי אותו כמחליף מדי פעם לאודו הסחוט.
סתם הגיג על אודו. וגם למה ראיתי אותו בהרכב מילאן כבר בפגרת הקיץ. מבחינתי תמיד היה מדובר בשחקן מאוד חכם טקטית. לא רק הגנתית שם הוא ממעט לטעות, אלא אם לא עומד על רגליו התשושות. כי אם גם התקפית, מדובר בשחקן מאוד חכם טקטית, שיודע לקרוא את המשחק בצורה נפלאה. בלי להגזים (כך לפחות לדעתי) יש לו יציאה קדימה מהמתזמנות ביותר בעולם הכדורגל. הבעיה! בשנתיים-שלוש האחרונות, מסיבה בלתי מובנת, הבחור, זה שבמדי לאציו בישל שתי עונות ברציפות מעל לעשרה שערים, לא מצליח להרים כדור אחד נורמלי. זה מוזר, ושוב, בכיוון שהוא שחקן שתמיד יודע לעלות בזמן הנכון ולהיות תמיד אופציה טובה למסירה, הוא מגיע להזדמנויות חוזרות ונשנות להראות שרגל ימין שלו, נדפקה. מוזר!
:aa1: מאסימו אודו עשוי להיעדר לתקופה של כחודשיים מהמגרשים לאחר שנפצע בירכו השמאלית במשחק התיקו 1:1 של הרוסונרי נגד מארסיי. מי אמור להחליפו?פליי-מני?
לא חסר ללאונרדו אפשרויות. ראשית, אבאטה שגם נכנס במקומו במשחק האחרון. כמו כן, תמיד ישנה האפשרות לחזור לאופצית יאנקולובסקי (כשמאלי) ועכשיו עם חזרתו של בונרה, גם הוא יכול למלא את המשבצת. ויש גם את אנטוניני שיכול לשחק גם שם.
חדשות די טובות. זה אומר שאבאטה יתפוס את המקום בהרכב, ולאנטוניני יהיו יותר הזדמנויות לעלות כמחליף מאחר שהוא גם יכול להחליף את זמברוטה בשמאל. יאנקולובסקי עדיין לא החלים באופן מלא מניתוח, לכן ייקח זמן עד שיחזור לסגל.
אנטוניני לא משחק גם בימין? בכל מקרה, מבחינתי המשחק נגד מארסיי הראה שאבאטה לא מגן. היו בערך ארבע התקפות מסוכנות של מארסיי שהגיעו דרך הצד של אבאטה. הוא פשוט לא טוב מספיק בהגנה. מאנטוניני לעומת זאת לא זכורות לי טעויות כאלה (בעיקר בגלל שהוא שיחק פחות). אני מקווה לראות את אנטוניני וזמברוטה עד שיאנקולובסקי חוזר לפחות.