מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. milanezi22 Member

למען האמת מכל המשחקים בחודש האחרון, הכי התרשמתי מהמחצית השניה מול ריאל בסן סירו. מילאן השתלטה על מרכז השדה ושלטה בעניינים, מול קבוצה עם שלל כוכבים שמהירים יותר מהשחקנים שלנו.
    ראינו גם אופי, וגם יכולת , בניגוד למשחקים אחרים שהיה רק אופי וגם לא מעט מזל-קרי ניצול מצבים אופטימלי.
    בלי גאושו דומיננטי ורץ, אני לא רואה את מילאן מצליחה להציג יכולת ועמידה נכונה מול קבוצות צמרת. אפילו אותה נאפולי, הצליחה להביך באופן אבסולוטי את הרוסונרי כששלטו ללא הרף החל מהדקה ה6 במגרש.

אני כמובן לא מכניס למשוואה את המשחקים מול פארמה,קאליארי, קייבו כי עם כל הכבוד קשה למדוד יכולת אמיתית של הקבוצה, כשאין יריבה ראויה.

ההייפ טבעי לגמרי, בכל זאת הציפיות שלנו ירדו לרצפה אחרי הפתיחה העלובה, הדרבי,אודינזה,ציריך.
    אבל אי אפשר שלא להסכים עם יניב, יש פה אשלייה כלשהיא שתיגמר, ולדעתי אחרי הפגרה, בדרבי הבא נירד חזרה לקרקע.
    זה לא חדש שאין לנו מספיק עומק בקבוצה, והמחליף של גאושו זה פלאמיני או איזה אבאטה שלא קשור בכלל לתפקיד של קשר יצירתי.
    ראינו כבר מספיק קסמים בליגת האלופות, ולא יודע כמה זה יימשך.

מה שכן, הופתעתי לטובה ממה שלאונרדו הצליח להוציא מהמערך החדש, במיוחד התוצאות.
    נותר להתפלל שגליאני מכין עוד שפן לקישור, מלבד בקהאם. אחרת חוזרים לבינוניות בצניחה חופשית.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחליף של גאושו יהיה הגנאי הצעיר, או אבאטה שידחוף את פאטו שמאלה. הבעיה היא סיידורף - מי יחליף אותו? הפגרה נהדרת בשבילו, כי תהיה לו הזדמנות לנוח, אבל אי אפשר לבנות כל הזמן על פגרות. כמו שזה נראה, המערך של לאונרדו הולך להיות קבוע, כשלושת הקשרים יורכבו מפירלו + קשר הורס + קשר 50/50. אנחנו צריכים גיבוי להולנדי.

אינזאגי מסיים חוזה בסוף העונה - לחדש, או לא?

עריכה - אני מפגר. בקהאם הוא הגיבוי לסיידורף...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/11/09
  3. 亚历山大帕托 Member

אינזאגי לבד יודע מתי לסיים את החוזה, הוא לא צריך שמישהו יגיד לו. שיחדשו לו עד הפרישה.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

דזקו שוב דיבר השבוע על החלום שלו להגיע למילאן. שתי דקות אח"כ הוא כבר קושר ליובנטוס ואנחנו שוב עם סימן השאלה של סביליה וכאן נשאלת השאלה "מה לעזאזל יהיה?". אין צורך לספר על כך שאני לפחות התאהבתי בשחקן שמדבר ככה בפתיחות על רצונו להגיע למילאן ועל החלום וכולי והוא מתאים בול למערך והוא מתאים לכל מה שאנחנו מחפשים אז למה אנחנו לא סוגרים את הסיפור? למה אני עדיין צריך לשמוע על פאביאנו או איזה צרפתי עלום שם. החלום שלי יהיה לראות את הבוסני במילאן.

5. yonmu Member

להיפטר מהונטלאר כמה שיותר מהר, להביא את דזקו, ועמדת חלוץ המטרה שלנו מצוינת עם דזקו בהרכב, בוריילו לגיבוי ורוטציה, ואינזאגי כמשלים.
    לעמדות האגפים - פאטו באנקר, רונאלדיניו עדין סימן שאלה אבל עם שיפור. אידייאה גיבוי מצוין, ואני נורא אוהב את אבאטה אבל אני לא חושב שהוא טוב לעמדה הזאת אלא רק סביר (אני אשמח לראות אותו בתור מגן ימני קבוע, למרות שזה מעט הרפתקני).
    מרכז הקישור גם כן מתחיל להראות טוב, למרות שגם עם בקהאם יהיו לנו יותר מדי גרזנים ופחות מדי שחקנים יצירתיים - שלושה קשרים אחוריים (על עמדה אחת), שלושה קשרים יצירתיים (על שני עמדות).

6. Roma מנהלים

אני דווקא חושב שדזקו הזה יצליח במילאן בדיוק כמו הונטאלר הרי מה שונה בהם?לדעתי מילאן צריכה משהו מהיר סטייל פאטו כי הכול תקוע כולם עומדים במקום ואם כבר מדברים אתם צריכים שחקני אגף איידאה ופאטו עדיף שישארו בחוד וזה יהיה חוד מהיר מאוד ואפשר לשחק בשיטת היהלום שרוני מאחורי החלוצים ופאטו ואיידאה בורחים לאגפים אולי זה יצליח.

7. Jose Mourinho Member

לעמדה של רונלדיניו? ז"א קשר התקפי באמצע/שמאל? למה?

עכשיו שמילאן כבר התייצבה פחות או יותר בתוצאות וכמעט בכל העמדות על המגרש, אני חושב שזה הזמן לתת לאבאטה להיכנס לעניינים בצורה יותר משוחררת כמגן ימני ולהכניס קצת פלפל לאגף הזה, במקום אודו האפור שגם שמילאן נראית טוב הוא תמיד אחת מהחוליות החלשות בקבוצה.

8. Roma מנהלים

:aa1: קראתי עכשיו בYNET שאולמרט הציע את גרנט למילאן, ברלוסקוני סירב ולקח את לאונרדו. קישור

אם זה היה קורה הייתם בכלל משתגעים בגלל המינוי הזה אבל אברהם מאמן מזל ותמיד מצליח בכל קבוצה שהוא בא אליה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/09
  9. milanezi22 Member

מצד אחד לברלוסקוני לא ממש שינה אם זה היה גרנט או איצחק שום. זה שאולמרט חושב שסילביו על סמים וימנה מישהו שהקשר בינו לכדורגל מיקרי בהחלט, לאמן את מילאן, אז שויין..אמר אמר.
    לך תדע עוד כמה אנשים הציעו את עצמם לאימון של מילאן ולא מפרסמים את השטויות האלה בתקשורת.

הנקודה פה היא אחרת לגמרי. ברגע שאדון סילביו בעצמו נותן לגליאני לנהל את המועדון, והוא עצמו מקבל החלטות הזויות בדבר הסגל (כל הקטע עם דיניו , שבצנקו , קשרים אחוריים, ושאר האלופים שיש על הספסל)...ולצפות ממאמן כלשהוא על הפלנטה להפוך את מילאן לקבוצה שמציגה כדורגל, זה קצת יותר מדיי.
    אפשר להגיד על הרבה קבוצות העונה ביניהן מדריד, יובה, ליברפול וכדומה שהמאמנים שלהם לא הצליחו עדיין לשים חותם על הקבוצה..
    אבל במילאן? כמעט כל מה שלאונרדו יעשה או לא יעשה יפיל את מלוא האחריות על ההנהלה , אלא אם אנשים אשכרה האמינו שהסגל שלנו בנוי לסקודטו ולצמפיונס. (לעומת זאת מקום 3-4 בליגה זה משהו שהסגל הזה צריך לגרד וכאן לאונרדו יצטרך להתאמץ לא מעט)

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הונטלאר דחה את ההצעה של טוטנהאם לעבור לשורותיה עוד בינואר. מנגד הקבוצה חידשה לדברי התקשורת הברזילאית את עניינה בהרננס של סאו פאולו.

11. 亚历山大帕托 Member

עוד 90 דקות ורשת נקייה לטיאגו סילבה במדי ברזיל. אנחנו צריכים אותו בכושר שיא ועם בטחון גבוה לקראת קליארי, המבחן הראשון שלנו ללא נסטה.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש אהבתי את ההופעה שלו ביום שבת נגד אנגליה. הוא שיתק לחלוטין את רוני, והיה לו קטע ענק שבו הוא עשה דריבל על דפו 20 מטר מהשער והעביר אותו כאילו כלום, למרות שאם הוא היה מאבד, דפו היה פשוט צריך לרוץ עם הכדור אל ז'וליו סזאר. יש לו ביטחון.

13. 亚历山大帕托 Member

אני יותר אהבתי כשרוני ניסה לעבור דרכו ונחסם על סף הרחבה בעבירה גסה שלא נשרקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

רק אל תגידו לי שראיתם את המשחק של עומאן.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדריאנו גליאני קיבל איומים לחייו ועל חיי משפחתו בשיחות טלפון שקיבל. הסיבה העיקרית לאיומים שקיבל היא מכירתו של קאקה. ביינתים נעצר חשוד בן 29 ממילאנו ונמצע תחת חקירה. עןד נמסר שאין שום קשר לארגוני האולטראס.