המוזמנים לנאפולי: Dida, Roma, Donnarumma Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho פצועים: Abbiati, Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro זה המשחק הכי קשה שלנו החודש, וחובה לבוא עם נכונות לנצח אם אנחנו רוצים להמשיך ברצף הנהדר שלנו, ולא לוותר לעובדה שגם הפסד יתקבל על הדעת. מחר הקבוצה תצטרך לתת את המשחק הכי טוב שלה העונה בשביל לצאת עם נקודות. לפי לאונרדו, גאטוזו אמור להיות כשיר לגמרי ביום ראשון הבא. בונרה, יאנקו ודי ג'נארו אחרי פגרת החורף.
אני מאמין שמול נאפולי מחר המזל שלכם יגמר כי בכל המשחקים שניצחתם שחקתם גרוע וגם מול קבוצות עם הגנה שהיא פשוט שערוריה(ריאל ורומא) ובמשחק שהייתם בו מעולים פיגרתם עד דקה 80 ואז גול דקה 93 נגיחות של נסטה שגם כן השחקנים על הקו קצת יותר טכניקה,לפחות יש לכם אופי לא כמו רומא. מצפה משחק מעניין יש שידור ?
דווקא מול נאפולי דיי הולך למילאן, השאלה אם יתרגמו את המזל הזה גם במשחק החוץ. בסה"כ נאפולי לא ידוע באיזה הגננת ברזל, והיא התחילה את העונה גרוע כמו מילאן. בכל מקרה מילאן משחקת סביר רק כשזה עם קשר אחורי אחד, ורק כשנותנים לה... אין לה כבר את היכולת להשתלט על משחק מול יריבה ראויה. העונה מול אינטר ואודינזה זה נראה פשוט בדיחה, כל הבעיות והרקבון נחשפו במשחקים האלה. אבל זין על העולם יש לנו את נסטה, אני לא דואג
בטוח? גם ברג'ינה וגם במעט שהוא שיחק אצלנו, הוא תמיד נטה ימינה במשחק שלו. מעניין אם הוא יכול בכלל לשחק בכנף שמאל.
אם אני זוכר נכון, המשחק הטוב בקריירה שלו שהיה אשתקד בתיקו 1-1 מול מילאן הוא שיחק דווקא בצד שמאל. אבל באמת שאין זה משנה, כי פאטו אפילו טוב עוד יותר בשמאל מאשר הוא בימין. הנקודה היא שכחלוץ אגפי במערך של 4-3-3 לדעתי די ג'אנרו יכול לבוא הכי טוב לידי ביטוי. לפחות מהתכונות והיכולות שראיתי ממנו בעונה שעברה.
הסיבה ליציאתו המוקדמת של נסטה אתמול היתה מתיחת שריר קלה, אבל, לפי הגאזטה, לאונרדו לא מתכוון לסכן אותו מול פארמה וייתן לו מנוחה עד המפגש עם ריאל מדריד. גאטוזו ערך אימון מלא הבוקר ויכול מאוד להיות שנראה אותו בסגל בשבת.
הסגל של מילאן למשחק נגד פארמה הלילה: שוערים: דידה, רומא הגנה:אנטוניני, פבאלי, קלאדזה, אודו, טיאגו סילבה, זמברוטה קישור:אמברוזיני, פירלו, פלאמיני, גאטוזו, סידורף התקפה:בוריילו, הנטלאאר, אינזאגי, פאטו, רונאלדיניו, ורדי (פרימוורה) כאמור, אבאטה מורחק מהמשחק האחרון נגד נאפולי ונסטה הפצוע לא נכלל בסגל אך יהיה כשיר למשחק נגד ריאל מדריד.
מישהו יכול להסביר למה אנטוניני משחק כל כך מעט? ממה שראיתי הוא עושה הגנה בצורה מעולה וגם תומך בהתקפה בצורה רצינית, אז למה אודו מועדף עליו? אנטוניני יכול לשחק בשני הצדדים למיטב יעדיתי (וגם אם לא זמבקוטה יכול לשחק בימין). חמישיה איטלקית מאחורה (אביאטי, זמברוטה-נסטה-בונרה-אנטוניני) היא הרבה יותר מסבירה.
לוקה אנטוניני הוא פשוט מגן בינוני ואפילו פחות מזה בשביל מועדון כמו מילאן. בעוד שמאסימו אודו די הרשים בהופעתו במדריד והופעות טובות של אבאטה בתפקיד זה אנטוניני לא מי שצריך לאייש את עמדת המגן הימני במילאן. לוקה אנטוניני שיחק לפני שבא למילאן בקבוצות תחתית בסרייה א ואפילו בקבוצות מהסרייה ב (אמפולי, סיינה, ארצו...) כך שלטעמי הוא לא מי שאמור להיות מגנה של מילאן.
המקומות שבהם הוא שיחק לפני זה לא מה שחשוב. אתה ראית אותו מאכזב במדי מילאן? אני לא (או כמעט ולא). אודו סביר בהגנה אבל לא תורם כלום בהתקפה (מה קרה להגבהות המדויקות ולבעיטות מרחוק?) ואבאטה אמנם שחקן מצוין לדעתי, אבל קשה לי להאמין ששחקן התקפי (יחסית) כמוהו יפתח באופן קבוע כמגן ימני.