למה??? בגלל שלרונאלדיניו אין מחויבות לקבוצה. יוצא לקלאבים משמין ואני לא חודע מה הוא עושה עוד. אחר כך במשחקים שהוא משחק כמו פדלאה לא זז ומשחק בלי חשק. לחבר שתי מסירות מול סיינה כל אחד יכול לעשות אבל שמגיע משחק חשוב באמת כמו בדרבי רואים מה הוא שווה באמת.
איך מהמשחק של סיינה השכר של דיניו הגיע ל7.5 נטו עד 2012 זה בעיות כלכליות? מיילא היה איזה סטאר בלתי מעורער , בניון כבר יותר יעיל ממנו. אשכרה מתנהלים כמו העבריינים בארץ, יש בנק הימורים , מלבינים כספים, יש אחוזים...אם מילאן פתאום רוצה לצאת לדרך חדשה בעונת 09/10 תמיד טוב שאיזה כריש מהעולם התחתון יאיים על אי אילו אנשים בויה טוראטי , כדי להחתים את פאבאלי ואוג'וצי על חוזה חדש (הרי בשום קבוצה עם תקציב משכורות של 130 מיליון אירו לא תראו את הבדיחות האלה, אבל משום מה במילאן זה הפך לסטטוס קוו), וכמובן לשמר את קאחה בקבוצה שחס וחלילה לא יעבור לבאיירן או מועדון אחר באיטליה. אם איזה קבוצה רוצה את פירלו שגמר תסוס במילאן, לפתע פתאום סילביו (שאין לו זמן לכדורגל) מבשיל שרוולים ומסדר לו חוזה משודרג עד סוף הקריירה. כך גם עם אמברוזיני וגאטוזו שהיו בדרך החוצה ובסוף נשארו. אכן קו ירוק עד גיל 23
בויה טוראטי נהים מפגרים מיום ליום. יש סיכום עקרונ בין מילאן לבקהאם שהוא יחזור בינואר. אני עודזוכר שברלוסקוני סיפר לנו סיפורים על עונה פיננסית והצערת הסגל. http://sport.sky.it/sport/calcio_italiano/...no_beckham.html
זה כל כך עצוב, שכבר התרגלתי ממילאן לכלום. אני כבר במצב שאני אומר "מה יותר גרוע ומה פחות גרוע" ואם לא בקהאם אני לא רואה אף קשר יצירתי מגיע לסגל, אז נו טוב - שיהיה... חצי שנה של בזבוז כסף. העיקר שיש עכשיו כסף לשלם שחקנים מעבר לשיא כמו רונלאידניו, פירלו ובקהאם כי מכרנו את קאקה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
זה יותר מצחיק מהמשכורת המנופחת של אטו באינטר. על מה מוציאים סכומי עתק כאלו במילאן? על שמן מעבר לשיא? שורפים 7.5 מיליון אירו על כלום, דייגו משתכר ב-4.5 לעונה... העיקר אין כסף לרכש. עצוב לראות את גראנדה מילאן נהפכת לערימה של פח אשפה.
בקהאם היה אחד מהמצטיינים של מילאן בחצי השני של העונה שעברה, הוא צפוי להגיע בסכום נמוך (אולי אפילו בחינם), לחתום על חוזה לתקופה קצרה ולהוסיף עומק ואיכות לקישור הדי מוגבל של מילאן. אף אחד לא מתכוון לשלם עליו 40 מליון יורו ולהציע לו חוזה של 10 מליון יורו ל5 שנים. כמו כן, אני חושב שמיותר לציין כמה נוכחות שלו בקבוצה תעזור למצב הכלכלי של מילאן. השאלה היא באיזה כושר הוא יגיע לקבוצה, והאם יצליח לשחזר את ההתאקלמות המוצלחת שלו מהעונה שעברה. נכון שאף אחד לא יכול להבטיח שזה אכן יהיה המצב, אבל אני הייתי לוקח את ההימור ונותן לו צ'אנס.
מילאן מחזירה מרונאלדיניו יותר מההפרש שכביכול יובה חוסכת במשכורת של דייגו. הוא מותג. בקהאם גם הוא מותג, ומחתימים אותו כמו בשנה שעברה, על בסיס משכורת לא גבוהה. הוא גיבוי מצוין לסגל.
המוזמנים של מילאן לליבורנו: Dida, Roma, Storari Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho סטורארי כנראה שוב יקבל את המקום בשער למרות התצוגות המזוויעות והיותו השוער הגרוע בסגל. באגפים אודו עלול לתפוס את מקומו של יאנקו שנראה מאוד חלש בדרבי, מה שיעביר את זמברוטה שמאלה. אלא אם כן סיידורף כשיר לפתוח, ה"קפיטנו" יאייש מרכז שדה חסר השראה שיקווה ליום טוב של דיניו. הונטלאאר יקבל הזדמנות להראות מה הוא שווה מהדקה הראשונה.
מי אמר שהוא השחקן הכי טוב שלנו? קשה שלא להבחין בכך שכשהוא משחק בתור טרקווארטיסטה הוא פורח - זה קרה גם בגביע הקונפדרציות. אולי הגיע הזמן לשנות לו תיפקוד בפעם השנייה בקריירה ולהחזיר אותו סופית לעמדה שבה הוא התחיל לשחק כדורגל. לא שווה לנסות אפילו? לא יסתדר, נחזיר אותו לקישור האחורי. פירלו איטי - איטי מאוד אפילו - אבל רונאלדיניו פשוט עומד, שזה עוד יותר גרוע.
פירלו הוא זה שעומד ולא מסוגל לעבור שחקן אחד בריצה. מה יש לו לעשות בתור טרקוורטיסטה? אפילו כשהוא ניצב בעמדה הזאת על הנייר נגד בולגריה, הוא לא השפיע על המשחק בתור טרקוורטיסטה. היתה לו נגיעה אחת טובה בבישול לגרוסו, והוא עשה את זה מעמדה עמוקה כקשר 50/50. ובכלל, המשחק הטוב שלו לא נבע מהעמדה, אלא כי סוף סוף הכדורים שלו (בעיקר מצבים נייחים) הגיעו ליעדים שלהם. מתי פירלו הוציא מסירה גאונית במדים שלנו? רונאלדיניו עושה את זה בכל משחק למעט הפיאסקו בדרבי. אני מרגיש שעם חלוץ 9 גבוה וזריז סוף סוף נוכל לראות משהו שונה בהתקפה.
שאתה חוזר על אותו הדבר שוב ושוב אתה מתחיל להאמין במה שאתה אומר? משחק אחד טוב בעונה שעברה (הדרבי הראשון) ובמחזור הראשון מול סיינה לא ישנו את העובדה שרונאלדיניו לא עשה שום דבר מועיל במילאן והוא רק מחבל בקבוצה, נותר רק לקוות שבמהרה גם ללאונרדו יימאס ממנו.
ומה אתה קשור לנושא? מדברים על דיניו VS פירלו. הסטטיסטיקה של דיניו עד כה: 10 שערים ו-6 בישולים. כשחקן רוטציה, יש לזכור. פירלו בתקופה הזאת: 2 שערים ו-2 בישולים. בהרבה יותר דקות משחק. על המגרש אין ספק בכלל מי יותר טוב.
ססק וצ'אבי מציליחם לעשות הרבה יותר מהעמדה הזאת, לא? אפילו בעונה גרועה שלו לפני שנתיים כשהיה לנו את קאקא וסיידורף בתור שני קשרים קדמיים, הוא בישל 11. בעונה שלפני כן מספר דומה, וגם מבחינת שערים הוא תמיד עמד על ממוצע של 5. הוא לוקח את כל הכדורים הנייחים ומניע את המשחק כפליימייקר לכל דבר. הכושר הזוועתי שלו הוא לא תוצאה של עמדה, הוא משחק באותו המיקום מאז שאנצ'לוטי ראה את הפוטנציאל.