מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. uri מנהלים

גם לדעתי אופציה כזו היא לא יותר מחלום באספמיא. גם עסקת דרנטה כרגע תקועה כי ריאל, קרוב לוודאי, חזרו בהם ורוצים למכור את דרנטה מניה וביה ולא להשאיל. עם כל ההוצאות שלהם, כאלה שכבר נעשו וכאלו שעוד יועשו, הם לא יכולים להרשות לעצמם גם להשאיל שחקנים.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ליגת הגוגואים התכוונתם.

3. עודד (אוהד הצלחות) Member

מה שיפה בסטראסר, זה שהוא ממש דומה לסיידורף (במראה, לא בכדורגל). ככה שליאונרדו יכול לשתף אותו, ואז כשגליאני יבוא עם הסרגל להרביץ לו כי הוא שיתך שחקן צעיר ולא מוכח במקום "אלוף", הוא יגיד לו "אתה מתבלבל, זה היה סיידורף. הנה, תראה... פשוט האימונים שלי כל-כך טובים שהוא מסוגל לרוץ עכשיו".

ולעניין, אני ממש התרשמתי ממנו באותן 20 דקות מול אודינזה, ומאז לא ראינו אותו שוב, לא ברור איך ולמה. אם לליאונרדו יש זוג ביצים, וסטראסר מסוגל להציג יכולת כזאת, הוא יכול לספסל כל אחד משחקני מרכז השדה שלנו.

4. milanezi22 Member

רק תיקון קטן לכתבה הנהדרת
    זאקרוני שיחק 3-4-3 (אפשר לאמת עם גוגל למי ששכח)
    שכלל שלושה בלמים והלבג עם ציגה בכנפיים. בכל מקרה לאורנדו אמור לשחק שיטה שונה לגמרי גם בהתקפה. השלושה בהתקפה אמורים להיות שניים בכנפיים וחלוץ מטרה. אצל זאקרוני מילאן שיחקה עם בירהוף בשפיץ ולצידו מתחלפים וואה לאונרדו ובובאן שמגיע מאחורי החלוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/09
  5. Milanista3 Member

תגידו, האוהדים באיטליה עושים משהו כנגד הביזיון המתמשך הזה?
    איך אפשר להיות אדישים ?

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יש עוד אוהדים באיטליה שאני איתם בקשר מתמשך והם אופטימים לחלוטין, דבר שמשגע אותי לגמרי. אבל אני חושב שרוב אוהדי מילאן מבינים מה קורה באמת, וחלק מהחברים שלי הבטיחו שהם לא הולכים לעשות מנוי העונה, בתקווה שזה יזיז משהו.

7. 亚历山大帕托 Member

התבלבלתי כאן, אבל אני לא צריך גוגל בשביל להשוות בין השיטות. גם אם על הנייר זה היה 3-4-3, הלבג שימש כמגן ימני מודרני כאשר גם מאלדיני עלה להתקפה, וזאקרוני שיחק בהרבה מקרים עם שני חלוצים בלבד. ציגה בכלל לא היה שחקן הרכב. אין שום הבדל בהתקפה, שלושה חלוצים זה שלושה חלוצים. ובכלל התכוונתי להכניס את השיטה של זאקרוני כפרט טריוויאלי בלבד, כי לאונרדו כאילו מחזיר שלושה חלוצים למילאן מה שלא היה מאז זאקרוני, ולא להציג את זה כאילו הוא הולך להשתמש בשיטה שלו.

8. milanezi22 Member

עוד קצת מהביצועים של הצייד
    http://www.youtube.com/watch?v=BOd8ZFn09DU&feature=related

THE STORY
    http://www.youtube.com/watch?v=nDWhf81iQfk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xHuajGdrvpI&feature=related

מהדיווחים האחרונים, יש פערים גדולים בין הדרישות של סביליה לגליאני שמציא 15 מיליון על הברזיאלי (הוא באמת לא שווה יותר מזה).
    וכעת הדלת נפתחה לאופציית הונטלאר. אולי היחסים בין גליאני לפרז יוכלו להועיל, וסוף סוף נראה חלוץ סופר כשרוני מגיע למיאצה.
    הוא ופאטו ביחד, חלום

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/09
  9. עודד (אוהד הצלחות) Member

הונטלאר יהיה רכש מצוין, שמצדיק מחיאות כפיים לגליאני. אבל, גם אם הוא יחתים את דויד ויאה וריברי לשלישיה הקדמית, היא עדיין תתיתן תפוקה מאד מוגבלת עם שלישיה אחורית כל-כך אנמית ואפורה. מבחינתי, הרכש הדחוף ביותר הוא דווקא לשלישיה המרכזית, וזאת צריכה להיות העדיפות ברגע שיסתיים העניין עם החלוץ. אם העניין עם החלוץ לא יסתיים עד יום שני, יותר דחוף להתעסק בקישור. שלישיה של אמברו-רינו-פירלו (או תחליפו אחד מהם בפלאמיני) לא תיתן כלום, עם כל האהבה לכל אחד מהם ועם כל היכולת הפנטסטית של כל אחד מהם בנפרד (חוץ מפירלו לאחרונה, וכן, כולל פלאמיני- תזכרו במשחקים הבודדים שלו העונה כנגר יחיד)

10. Mr.Eko Member

רציתי לדעת האם באמת לפי הדיווחים מילאן לא תרצה להחזיק את פירלו בכל מחיר ? האם מדווח כך באיטליה?

לא ממש עקבתי אחרי המשחקים של מילאן העונה אבל אני בטוח שיש לפירלו עוד הרבה לתת,האם באמת לא הייתם מתנגדים לראות את פירלו מחוץ לקבוצה? די מוזרה לי כל הסיטואציה שכן פירלו מבחינתי כבר שנים הקשר המרכזי האהוב עליי(טוב יחד עם צ'אבי ודקו).

11. Milanista3 Member

פירלו הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב ומעריך,אבל בעונה האחרונה הוא היה קטסטרופה.
    אם מביאים לו מחליף ראוי ,אדרבה.
    ובכלל אם כבר מדברים על הקישור של מילאן,חייבים מישהו יצירתי שיזיז קצת את מה שהולך שם באמצע ,כי אמברוסיני גאטוסוסיידורף ופירלו לא ממש מפחידים את הקבוצות באיטליה כבר מזמן.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שראה אותו בדרא"פ יודע שפירלו ממש לא גמר את הסוס. הכושר הבינוני שלו בליגה נבע כנראה מבעיות מנטליות ו/או טקטיות. את שניהם אפשר לתקן. כשמדובר בכישרון של פירלו, מנסים לתקן - לא זורקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/7/09
  13. 亚历山大帕托 Member

אני לא חושב שאפשר לפתור את הבעיה שלו. הוא לא רוצה לשחק, הוא לא רץ ולא נלחם עבור הקבוצה. אפילו רונאלדיניו התאמץ יותר ממנו, שלא לדבר על שאר השחקנים שנתנו את הכל למרות התסכול שלא הלך שום דבר. אפשר בהחלט להחליף שחקן שכבר שנתיים אין ממנו תועלת ממשית.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגיעה לו מבחינתי עונת מבחן אחת תחת לאו. אם גם בה הוא כביכול ייכשל, יהיה אפשר להגיד שהכל באמת באשמתו.

15. 亚历山大帕托 Member

צריך לעשות עליו קופה כל עוד אפשר. כמה חבל שהוא לא שוחרר לריאל או ברצלונה כשהתעניינו בו לפני שנתיים. לעולם לא היינו נקלעים למצב שבו אנחנו היום עם כמה עשרות מיליונים על חשבונו. עכשיו זו הזדמנות נהדרת לנצל את הכיסים העמוקים של אברמוביץ', הזדמנות שלא תחזור בעוד שנה. הוא כבר בן 30 ונמצא בירידה מתמדת בשנתיים האחרונות. פשוט לא רואה טעם בלבזבז עוד עונה איתו כאשר אפשר להביא שחקן שיוכל לעשות את ההבדל או לפחות על להמר על מניה בטוחה יותר.