מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

:aaagath:

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הוא בן 36 אז על איזה שנים טובות הוא כבר יכול לבנות? מקסימום עוד שנתיים. סה"כ אופציה זולה ומיותרת לספסל או לרוטציה הלא מובנת. עוד צעד מטופש של גליאני ואני לא רוצה בכלל לדבר על השמועות המיותרות לגבי דרנטה.

3. Marchisio Member

מה קפצת? הוא בן 35 והיה אחד מהשוערים הטובים ביותר בצרפת בעונה שעברה. יש לו עוד כמה שנים לתת, ואני לא מבין למה לו לתת לו את ההזדמנות. את מי יש לכם? דידה שהוא סוס מת כבר שנים, כריסטיאן "ידיי זכוכית" אביאטי, ועוד איזה אחד סטורארי? אני לא מבין מה הקטע של הסמיילי המטומטם, במקומך לא הייתי עושה סמיילים מחייכים, כי איך שאתם ביינתים נראים לא יספיק לכם לעבור את שלב הבתים.

פלאביו רומא יכול להיות אחד השוערים הטובים באיטליה, ומי שמתכחש, יש לו בעיה רצינית בראש. זכותך לחשוב אחרת, הרי לכולנו יש דיעה שונה...

4. 亚历山大帕托 Member

קפצתי כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. אביאטי היה השוער הטוב באיטליה עד שנפצע. לא היתה לו טעות אחת במשך כל הזמן ששיחק והציל את ההגנה החלשה של מילאן מאות פעמים. ידי זכוכית עלק.

כמה שנים טובות? אולי שנה אחת בתור מחליף - בשביל זה הביאו אותו. אם עדיין יראה שיש לו את זה, אולי יקבל עוד שנה.

5. Marchisio Member

השוער הטוב באיטליה? שחכת במקרה שוער אחד קטן בשם בופון? אביאטי אף פעם לא הותיר רושם של שוער מהרמה הגבוהה ביותר, כמו ואלדס, שוער מצוין שעושה יותר מדי שטויות. אני לא אומר שחובה לפתוח עם רומא בשער, אך לפחות לתת הזדמנות, הוא לא שחקן פלופ, אחד השוערים האנדרייטים הכי גדולים שיש כיום בכדורגל האירופי, אם ייתנו לו את ההזדמנות אני בטוח שהוא ייקח אותה. הרי ברוב העונה שעברה פתחתם עם ג'ירפה עלובה ששמה קאלאץ', ככה שגרוע יותר כבר לא יכול להיות.

6. 亚历山大帕托 Member

הוא הציג יכולת יותר טובה מבופון על סמך 3/4 העונה עד שנפצע.

אני זוכר משחק אחד בלבד בו הוא שיחק בעונה שעברה, אבל אם אתה אומר אז אתה בטח יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/09
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אביאטי היה השוער הטוב ביותר באיטליה בעונה שעברה עד שנפצע, החלטה מפגרת לתת לדידה דקות באירופה מנעה ממנו הופעות אירופאיות ובדיעבד חבל. אני מקווה שהוא יחלים בזמן לדרבי.

לגבי קאלאץ', אבי השנאה מעבירה אותך על דעתך. הוא בקושי שיחק בשנה שעברה ותודה לאל לאונרדו הבהיר להנהלה שככה אי אפשר להמשיך. לא ברור לי המהלך הזה אבל טוב שהליצן הלך, בכלל אני מרוצה מלאונרדו..את קאלאץ' הוא העיף, לאודו וקלאדזה הובהר שהם לא בראש מעייניו. אולי יש תקווה.

8. 亚历山大帕托 Member

לאונרדו הוא זה שעומד מאחורי הישארותו של פירלו. נקודה לזכותו על ההשפעה בנעשה, 10 נקודות שחורות על הבחירה.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

האטלקי או באיטליה?

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/09
  10. milanezi22 Member

יניב בהקשר למה ללאונרדו?
    אם תשים לב לא יצא לי עדיין למתוח עליו איזשהיא ביקורת, כי צריך לראות איך הדברים יעבדו.
    זה שרמת ההשפעה שלו על שינויים בסגל זה לא הצד החזק שלו היה ניתן לראות כבר במספר פעולות שנעשו הקיץ (לצערינו ההנהלה בוחרת את המאמנים שיצייתו למדיניות). מה שלי יותר חשוב זה מה יהיה על המגרש ואיזה כדורגל נקבל ממילאן.

בכל מקרה רציתי לשאול פה את האוהדים האופטימיים יותר מה לדעתם יקרה עם הקישור שלנו בשנים הקרובות, כי אני לצערי לא מצליח לראות אפילו נר קטן בקצה המנהרה.
    גם המחליפים בהגנה כרגע דיי מפחידים אבל זה עוד צרות של עשירים.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מוחמד- ביחס לקבוצה שלו אז כן הוא היה הכי טוב באיטליה, נכון שסזאר ובופון שמרו על רמה גבוהה אבל לדעתי אביאטי הצטיין יתר על המידה.

אבי- לא דיברתי על לאונרדו אלא על ההנהלה, ד"א אני יכול להיות כבר רגוע?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. 亚历山大帕托 Member

http://media2.acmilan.com/200908/14838_big.Xxx

בנוונוטו.

13. milanezi22 Member

יכול להיות רגוע , ספר לי היתה האווירה אחרי המשחק. דרבי זה דרבי

מברוק על הצ'ק של רומה, בלי להתאמץ יותר מדי כבר עושה שכר כמו של אוגוצ'י (כמה זה היה 800). יש לו עוד לשאוף כדי להגיע לדידה

14. Burgul Member

לדעתי כרגע מילאן עומדת בפני רגע מכריע.אם הקבוצה תפתח את הכיס ותביא לפחות 2-3 שחקנים חדשים(באמת צריך משהו כמו 8-9) ברמה גבוהה אז הקבוצה תמשיך להיות פחות או יותר במקום שבו מועדונים בסדר גודל של מילאן צריכים להיות(לא תמיד הטובים ביותר אבל תמיד מתחרים בטופ),אבל לא נראה לי שזה יקרה וגליאני כרגיל יאכזב ולכן המצב בקרשים..כמה חבל!

15. 亚历山大帕托 Member

כי יש כאלה שתמיד הטובים ביותר?