עזבו רגע את הדעות האישיות של כך אחד ממכם על פירלו. השאלה היא, אם צ'לסי באמת היתה רוצה לרכוש את פירלו או לחלופין מילאן להיפטר ממנו. לא נראה לכם שזה כבר היה קורה קודם. לי קשה להאמין שאנצ'לוטי, שאם באמת רוצה את פירלו, כנראה גם בונה עליו כארכיטקט של קבוצתו, יתמהמה עם ההחלטה ויחכה לשריקת הפתיחה של העונה (עוד שבועים באנגליה) כדי להתחיל לבנות הכל מחדש מסביב לפירלו.
אתה יודע איזה shitstorm יהיה מצד האוהדים אם פירלו יימכר כאשר לא הגיע אפילו שחקן רכש אחד? לפי הדיווחים בטללומברדיה היום, במילאן ינסו להמתיק את הגלולה בסיכום עם ריאל על הונטלאאר כאשר פירלו יטוס ללונדון לסכם על תנאים עד יום שני. אם התכנית למכור את פירלו היתה קיימת מזמן, אני בטוח שכל הבעיות סביב רכישת חלוץ דחו את המועד בצורה משמעותית.
מול באיירן שלאונרדו ניסה לעשות קישור שמורכב מיאנקו,פירלו,אבאטה,פלאמיני ורונאלדיניו לא הצלחנו לעבור את החצי. לא היה מי שיחזיק בכדור כי הבאווארים לחצו בלי סוף. בלי עוד קשר התקפי או פליימיקר שיידע לשמור על הכדור אנחנו נהיה בבעיה רצינית. לאונרדו בכל הפעמים שהתבטא תמיד דיבר רק על מגן וחלוץ, עמדות שאולי קריטיות אבל קשר לא פחות קריטי מזה. קאקא עזב קיבלנו את דה ג'נארו ואבאטה, שניהם לא בשלים עדיין. א. כי אין ביקוש, שחקנים מעל 32 . בוא נגיד שחוץ מפנרבכצ'ה שהתעניינה בסיידורף לא שמענו כלום ב. יש להם חוזים, וכשאין קונה שיתחזק את החוזים, במיוחד במצב הכלכלי הקשה של מילאן (כך אומרים), גליאני מעדיף לשמור על מה שיש כי אין לו כסף להביא משהו מוכח שיותר טוב מהם. ולצערי גם כשיש כסף אז מעדיפים את פאביאנו על כל חלוץ אחר במחיר הזה. לך תבין לגבי פירלו , יש לצ'לסי סגל מספיק חזק גם בלעדיו, אנצ'לוטי יכול להתחיל איתו על הספסל, ועם הזמן לשלב אותו זו הבעיה האחרונה של צ'לסי. חוץ מזה לא שמענו את פירלו נלהב כל כך להישאר במילאן, שוב זה משהו שמגיע בהסכמה משני הצדדים. השאלות עכשיו מי יגיעו, עוד חודש שלם להמתין ולראות , מצד אחד נקווה שישתלם מצד שני לא נופתע אם יביאו עוד פעם פתרונות זולים שיעלו לנו ביוקר.
ואם לחזור לדעה האישית, אני מקבל שפירלו נמצא בדעיכה, אני מסכים שהוא כבוי יותר בכל הקשור למוטיבציה שלו, אך הוא עדיין השחקן היחיד שיכול להוציא מהסגל הזה של מילאן משהו. הוא אחד השחקנים הבודדים בעולם שיכול להאט משחק. לא תטעו, יש אין ספור שחקנים בעולם שיכולים להאט את המשחק של קבוצתם, אלא שפירלו כאשר הוא מעט את המשחק הוא גורם גם ליריבה לשחק איתי הרבה יותר. ולהיום, אין בסגל של מילאן פרט לפאטו ואבטאה אף שחקן שיכול להסתגל ולספק את התפוקה בקצב מהיר יותר. מילאן, בסגל הנוכחי, לעולם לא תוכל להתחרות מול צ'לסי, ברצלונה או מנצ'סטר יונייטד אם תשחק כדורגל מהיר, פיזי ודינמי. אם היא תמכור את פירלו, אנדרי בוודאי ישמח, כי מילאן תשחק כדורגל אחר, שוטף יוצר, מהיר יותר, אבל אני בספק שעם כדורגל כזה היא באמת תוכל לגבור על צמרת היריבות שלה, עם כדורגל איטי, עד כדי קפוא, דווקא כן. מול צ'לסי זה עבד נהדר, אז נכון שיום אחרי זה פירלו לא סיפק את אותה התפוקה, גם שלושה ימים אחרי, אלפי קיולמטר משם ושעון ביולי אחר לחלוטין, כשל. ושום ביום למחורת נראה עייף מתמיד, אך לדידי כל זה טבעי, בטח ובטח בגילו ועוד אחרי גביע קונפדרציות, ששם דווקא "קרע את התחת". אני עדיין חושב, שעדיף למילאן עם פירלו, מאשר בלעדיו. בטח לאור העובדה שלא צ'אבי ולא ד'אגוסטינו יהיו המחליפים שלו, אולי שני השחקנים היחידים היום שיכולים להאט את המשחק.
פירלו לא יישאר במילאן וזה רק עניין של זמן, של כמה ימים עד שהכל יהיה רשמי. מאז שקאקה עזב אותנו הוא לא הפסיק לדבר וזה הרצון שלו לעזוב ולכן צריך למקד את הדיון במה יהיה אחרי פירלו במקום ויכוחי סרק אם הוא צריך או לא צריך לעזוב.
אורי, מה שאתה מדבר עליו לא עובד בשבילנו כבר שנתיים, אז למה אנחנו צריכים את זה? תסכים איתי שפירלו לא יחזור פתאום לכושר ומוטיבציה של 2002-2006? ושמילאן לא תשחק אחרת כל עוד הוא מהווה בורג מרכזי במערך כמו שהיה עד עכשיו?
עוד לא היה ציטוט אחד, אבל אחד, שלו בו אמר שרוצה לעזוב. נכון, שלא היה ציטוט אחד בו אמר שאינו נשאר במועדון ויהיה אשר יהיה. אני מעריך שפירלו, באופיו הנחבא אל הכלים, אינו כופה את עצמו על אף אחד, ויסכים לשחק איפה שירצו אותו.
כי אני חושב שגם אם פירלו יגיע ל-80% מהיכולת של אותן שנים, מילאן הנוכחית תהיה טובה יותר מאשר בלעדיו בצורה ניכרת. כדי שמילאן תהיה טובה יותר בלעדיו יש צורך בשינוי גדול ומין השורש, וכיוון שכזה לא הולך לקרות, אין טעם לשחרר את פירלו. העזיבה של פירלו בלבד תפגע בקבוצה, כדי שעזיבה זו תהיה ליתרון ולא לחסרון מילאן צריכה להביא לפחות 3-4 שחקנים מהירים, פיזים ואתלטים (מגן שמאלי, קשר מרכזי, קשר תוקף וחלוץ) וגם זה לא בהכרח יספיק עם הכושר של פלאמיני, זמברוטה ורונאלדיניו. כפי שכבר כתבתי בהודעה קודם, פירלו הוא אחד השחקנים היחידים בעולם, שעם עוד טיפה עליה בכושר ומוטיבציה, יכול להוציא מהסגל הנוכחי של מילאן את המירב, כן בכודרגל איטי ומשעמם לעיתים. תראו אותו כסוג של ויזארד, המקפיא את הזמן מצידי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
"אם יגיע"... מה הפריע לו עד עכשיו? או יותר נכון - מה שהפריע לו עד עכשיו נעלם? בוא נסכם שלא משנה מה אתה תגיד שהוא יהיה טוב וצריך להשאיר, ואני אגיד שהוא יהיה רע וצריך למכור. אתה מדבר מתוך תקווה כאוהד איטליה ומעריץ של פירלו. לי אין את האינטרסים האלה כי הוא לא סמל במועדון ואני ממש לא רוצה שחקנים שלא רוצים לתת 100% מעצמם.
זה מה שנקרא מן הפח אל הפחת: http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1529898 ומי מיועד להיות הנשיא הבא של מילאן,עמוס לוזון או אלי טביב?
לעולם לא כפיתי את דעתי על זו שלך, ולעולם גם לא הכחשתי שכל דברי בפורום האיטלקי מהולים בהיותי אוהד הכדורגל האיטלקי. לכן, וזו הבמה היחידה בה אני מרשה זאת לעצמי, דברי לא פעם נותנים יד לרגש, ומשחררים, מדי פעם, איזה מרפק להגיון. ברם, לדעתי בכך טמון המושג "אוהד", אחרת הייתי עובר למנצ'סטר סיטי, נשען אחורה על הכיסא ונאנח מנחת רוח, כאשר ארשת של עונג, עד כדי טמטום על פני ומחייך.
פאנוצ'י קיבל מגליאני מתנה, שיחזור של מה שעשה לסיסוקו. (והפעם זה עבד לטובתינו) המגן בן ה36 , היה קרוב מתמיד להצטרף למילאן ואפילו לחץ עם גליאני את היד. אבל כידוע השנה אין משקל למילים של אדריאנו. אגב גילו של פאנוצ'י מסתדר מצויין עם מדיניות החיסכון והשאיפות של המועדון השנה, וכנראה סילביו או אולי לאונרדו לחצו על גליאני שלא להביא את הקשיש לקבוצה. ציטוט מהצ'אנל
גליאני הכחיש בתוקף את הידיעה שהוא מנהיג קבוצת משקיעים שרוצה לרכוש את מילאן והגדיר אותה כ"יותר גרועה משקר".
מילאן חוזרת לאופציית פאביאנו על פי הגאזטה (מהמכירה של פירלו יהיה כסף להגדיל את ההצעה לסביליה). הכל חייב להיות שחור העונה? לאונרדו מחליט לחזור למערך הישן של אנצ'לוטי לאחר שה4-3-3 לא עבד עם הסגל הנוכחי. הנל תורגל כבר במשחק מול בוקה ועבד טוב יותר