מילאן 2009/10 :: כשאלגרי בשטח, אינטר במתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏2/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

פירלו מקרטע על אדים כבר שנתיים במילאן. לאן אתה רוצה שימכרו אותו? יובה? אינטר?

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאוד מעניין אותי לדעת מי חבורת הישראלים שיש להם כסף לקנות את מילאן ולתחזק אותה כראוי, יותר סביר בעיניי שאיזה אייל נפט ירכוש אותנו. בכל אופן זה נדרש לאור העובדה שלברלוסקוני קשה להחזיק בנו וככה אנחנו לא יכולים להמשיך.

3. Joel Gion Member

עזוב את זה שהתגובה שלי באה מתוך צער על זה שעוד שחקן ענק כזה קרוב מאוד לעזוב את איטליה לטובת הגועל נפש הממוסחר באנגליה, אבל גם בלי קשר - כמו שאני רואה את זה, פירלו הוא הנכס הגדול ביותר של מילאן הנוכחית למעט פאטו. בעונה טובה שלו, מה שבכלל לא רחוק מהמציאות שיקרה, אין לי ספק שהוא יכול להוביל את מילאן למקומות טובים ויפים. גם נסטה, רינו וסיידורף היו רחוקים מלהרשים בשנתיים האחרונות (כל אחד מסיבותיו), למה מהם לא ממהרים להפטר?

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רינו עד שנפצע בשנה שעברה היה אחד מהשחקנים הטובים שעוד עשו משהו בשנה שעברה, סיידורף לא רצוי כל כך אצל האוהדים אבל הוא תרם יותר מהשמן ואני צופה שהמגמה הזו תימשך גם בעונה הבאה.

מתי נסטה לא הרשים לפני שנתיים? המציאות הכואבת שפירלו ממזמן כבר לא תורם, מאז הזכייה ב-2007 הוא החל בתהליך כואב של דעיכה במילאן והפרידה היא בלתי נמנעת, שיילך לפנסיה טובה באנגליה.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מודעים לזה שהמחליף המיועד של פירלו הולך להיות יאנקולובסקי, נכון? או שאתם באמת חושבים שאנחנו הולכים להחתים חלוץ+קשר+מגן שמאלי?

6. 亚历山大帕托 Member

סלח לי, אבל אלה שטויות ואני לא מאמין שאתה יודע על מה אתה מדבר. מתי נסטה וגאטוזו לא הרשימו?! ולא נפטרים מהם ומסיידורף כי אלה שחקנים שנותנים את הכל עבור הקבוצה כשהם משחקים.

פירלו בגיל 30 הוא לא נכס אלא נטל. יש לו את אחת המשכורות הגבוהות במועדון, הוא נמצא בירידה מתמדת בכושר, משחק במצב כבוי, תוקע את כל המשחק, ולא מועיל בשום דבר כבר שנתיים. כאשר יש אנצ'לוטי שמוכן לקחת אותו מאיתנו ועוד לשלם לנו עליו מספיק כסף שנוכל להביא מחליף מהטופ, צריך לבנות לו פסל על תרומתו למילאן גם אחרי עזיבתו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/09
  7. 亚历山大帕托 Member

אולי לא מגן שמאלי, אבל קשר כן.

8. Joel Gion Member

יכול להיות שלא הגדרתי את זה נכון, אז אני אנסה שוב. נסטה הוא הימור הרבה יותר גדול מפירלו לדעתי, שחקן ששנתיים לא שיחק בצורה רצינית אמור ככה סתם פתאום לחזור ולהוביל את ההגנה הגם ככה די צולעת של הקבוצה. אז נכון שעדיין מדובר באחד מהבלמים הטובים בהיסטוריה, אבל לכו תדעו איך הוא יחזור. פירלו מצידו, בסך הכל חווה שתי עונות בינוניות, בערך כמו כל שחקני המפתח של הקבוצה. אני לא טוען שצריך לזרוק את נסטה, אבל מצד שני גם לא מקבל את התירוץ שפירלו מאכזב כבר הרבה זמן ולא מגיע לו עוד צ'אנס.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

מילא היינו שומעים על התעניינות באיזה ד'אגוסטינו או אקוילאני, אבל ממה שהבנתי מילאן הולכת בכלל על הרנאנס. אם כבר הרנאנס, הוא לא בכלל שחקן בסגנון של סיידורף?

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

פירלו כבר יותר משנתיים מזייף ונותנים לו צ'אנס ועוד אחד ועוד אחד. יותר מידי צ'אנסים בוזבזו עליו.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פברגאס? אלונסו? ד'אגוסטינו? קשר-שמעולם-לא-יצא-מברזיל-אבל-חייב-להיות-תותח-כי-לפני-שנתיים-זכה שם-בתואר-שחקן-העונה?

אז למה לאונרדו ממשיך להתעקש על כך שהקבוצה צריכה מגן שמאלי וחלוץ? עוד לא שמת לב שהוא מעדיף אפילו את פבאלי כמגן שמאלי מאשר את יאנקו'? הוא פשוט לא סומך עליו בעמדה הזאת וכבר לא מעט זמן שמדברים על הסבה של הצ'כי לקישור.

11. 亚历山大帕托 Member

כבר ראינו איך נסטה חזר. הוא הבלם הכי טוב שלנו והוא ינהיג את ההגנה.

גם אם מגיע עוד צ'אנס לפירלו, זה הדבר השגוי לעשות. אנחנו צריכים לרענן את השורות ולבנות את המשחק דרך פליימייקרים אחרים. אני לא מאמין שעזיבת מאמנו האהוב והמצב הקשה שבו המועדון נמצא ייתן לו את המוטיבציה שהיתה חסרה לו. לא אכפת לי אם יילך לצ'לסי ויזכה בטריפל ויזכה בתואר השחקן הטוב בעולם. במילאן זה לא יקרה והמצב הנוכחי לא מועיל לאף אחד.

הרננס משלב את הסגנון של פירלו וגאטוזו. שחקן חזק שמתקל ומנהל את המשחק עם טכניקה גבוהה דרך מרכז השדה.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מוכן לוותר על פירלו רק במקרה והרננס יגיע (נו מילא), ואם יובטח לי שההפרש יתווסף לתקציב שהוקצב לרכישת חלוץ. במילים אחרות: דזקו.
    אני לא רוצה לשחרר את פירלו, בגלל שעד עכשיו שיחררנו שני עילויים תמורת לא מעט כסף, כשאיכשהו היינו מוכנים לקבל את זה מתוך מחשבה שיגיעו מחליפים הולמים. נכון להיום, 3 שבועות לפתיחת העונה, אנחנו לא מצליחים להחתים אפילו את לואיס פאקין פביאנו.

13. 亚历山大帕托 Member

ומי היה פירלו כשאנצ'לוטי הימר עליו?

לאונרדו לא מתעקש על קשר כי אין מקום לאחד כזה ופירלו הוא חלק מהסגל. דיפלומטיה, אתה יודע. על סמך מה קבעת את השטות הזאת על יאנקו? משחק אחד שפבאלי פתח באגף? רוטציות, אין מספיק שחקנים קשרים, נסיונות כאלה ואחרים...

14. 亚历山大帕托 Member

התקציב לרכישת חלוץ לא תלוי במכירת פירלו. יש תקציב מסוים שאותו גליאני לא ממהר לסכן. פביאנו והונטלאאר לא שווים את הסיכון, והמטרה היא לחכות לדזקו. אם הוא יגיע רק בעונה הבאה, כדאי לחסוך ולהוציא בקטן על חלוץ טוב שישרת אותנו לעונה הקרובה ואז נראה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקן הכי גדול בתולדות האזוריני.

אנדריי, זה כל-כך שקוף... אנחנו נמכור את פירלו, נשאיל בחינם את בייל מטוטנהאם, יאנקו' יעבור לקישור ונחתים את הונטלאאר ב-15 מיליון יומיים לפני הדרבי.