מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Ampelmann Member

שמע, בכדורגל יש תמיד נפילת מתח, וברצלונה כולה סבלה מעונתיים לא משהו. מהרבה סיבות.
    הבעיה עם רונאלדיניו היא שהוא הימור עצום. הוא יכול או לחזור ל-2006 מבחינת כושר או לצנוח לגמרי. בהתחשב בסכום שבמקשים עבורו, זו החלטה מאוד קשה.

2. yonmu Member

מבחינתי הוא יגיע כמו שרונאלדו הגיע, רק בלי בעית הפציעות. רונאלדו הגיע והיה מצוין, ואם הוא לא היה נפצע היינו בליגת האלופות בעונה הקרובה (לפחות זה). ברור שהוא הימור, אבל אני חושב שהוא יצליח. הוא רוצה לחזור לשחק כדורגל, הוא לא עולה הרבה, ויש מספיק שחקנים (קאקא, פאטו, סידורף) שיעזרו לו. אני לא חושב שהוא יחזור להיות בדיוק מה שהוא היה פעם, אבל קרוב לזה הוא בהחלט יכול להיות.

3. REAL MADRID Member

אם אני זוכר נכון סיידרוף נגד הגעתו של רונאלדיניו (או שהוא נגד אדאביור)..

4. דנידין Member

הוא אמר למה? רונלדיניו צפוי לשחק על העמדה של סיידורף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Ohad_Glr Member

כשרונאלדיניו בכושר המשחק שלו מאוד תכליתי. אני מניח שכולם כאן יודעים למה רונאלדיניו מסוגל כשהוא בכושר משחק טוב.
    אני חושב שביחד עם העניין של מעבר לקבוצה חדשה, מקום שבו כולם בעדו וביחד עם העובדה שזאת מילאן (כמו שכבר אמרו כאן, משובה ברזילאית, מתקנים נהדרים וכ'ו) נראה את רונאלדיניו חוזר לעצמו. לחזור למה שהוא היה בברצלונה אני לא מאמין שהוא יכול אבל לחזור ולהיות שחקן מצויין הוא בהחלט יכול.

6. 亚历山大帕托 Member

אם לחלק את זה לשחור ולבן, אז הוא בעד אדבאיור ונגד רונאלדיניו, וכמובן שאין בזה שום פן מקצועי.

7. piston Member

כל עוד לא יביאו חלוץ, אני מאמין שיציבו את רונאלדיניו בחוד, יחד עם פאטו, וקאקה מאחוריהם.

8. 亚历山大帕托 Member

דידה: "אני מתחיל מחדש כדי לזכות שוב במקומי ובאמון של כולם. אז זה יהיה תלוי במאמן לקבוע תפקידים. אני לא פוחד מתחרות. אני רוצה להוכיח מה אני שווה."

9. MHFC Member

להתחיל מחדש?!

כבר 3-4 שנים שהוא מציג יכול חלשה, ופעם אחר פעם הוא מקבל את האמון מהמועדון בכך שהוא עדיין השוער הבכיר של מילאן (למרות שגם אחת הסיבות לכך היא שגם מילאן לא מתאמצת להביא בדיוק שוער מהרמה הכי גבוהה). אני לא מצפה ממנו שלא יטעה, אני מצפה ממנו לכמה שפחות טעויות, כי טועיות אצלו ימשיכו לקרות, ויש לציין שטעויות טיפשיות מאוד.

אגב רונאלדיניו הרבה יותר עדיף מאדבאיור, למרות שגם את השני לא הייתי מתנגד לראות אבל בסכומים נמוכים יותר.

10. xavi6 Member

לא ריקארד האשם היחידי ביכולת של רונלדיניו בשנתיים האחרונות אלא יותר רונלדיניו עצמו. היא העדיף לבלות בחדר כושר ולא על כר הדשא. מלבד זה הייתה ירידת מתח אצל השחקנים, מארקז ודקו סבלו מחוסר שקט משפחתי (התגרשו), ושחקנים אחרים פשוט ירדו בכושר, שחקנים עזבו ורכשים חדשים הגיעו והיו ממש לא טובים. כמובן שהפציעות אף פעם לא עזרו, ותמיד בורכנו בהרבה פצועים. אבל, וזה אבל גדול-דווקא כשהיינו בריצפה רונלדיניו סחב את הקבוצה וביכולת פחות טובה הוא עדיין סיפק את השערים.
    במידה והוא הולך-הלוואי והוא ישחק במילאן.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רונאלדיניו, שבצ'נקו, זמבורטה ...
    ממשיכים לירות לעצמכם ברגליים?

רק לחשוב איך מילאן תיראה עוד כמה שנים שכל דור הזקנים יפרוש ( בניה מחדש רבותי, בניה מחדש).
    חבל שהבוסים שלכם לא מתעוררים בזמן ועושים את השינויים הנחוצים במקום להידבק לשחקנים שהשם שלהם היה גדול בעבר.
    חבל

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לזמברוטה יש עוד מה לתת, מילאן תמיד מוציאה משחקני ההגנה שלה יכולת טובה אפילו עד גיל 35.
    ורונלדיניו? שחקן עבר גדול? בגלל עונה רעה? כולה בן כמה? 25? עבר? אם שחקנים היום גומרים קריירה בשנות ה 20 שלהם, אז אבדנו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/08
  13. Ampelmann Member

למי שלא ידע/שכח וכו'...רונלדיניו הוא לא חלוץ. אין שום סיבה שהוא יבוא במקום או על חשבון אדביור. רונאלדיניו בכלל משחק באגפים, הוא לא יעיל במיוחד במרכז, בטח שלא בחוד.

14. 亚历山大帕托 Member

אם רונאלדיניו יגיע, לא תהיה רכישה של עוד חלוץ וזה סופי. להיפך, פאלוסקי יצטרף לרג'ינה בהשאלה כדי לפנות מקום. שיטת המשחק לעונה הבאה תיקבע עפ"י התוצאה הסופית של מסע הרכישות. אם דיניו יגיע, נשחק 4-5-1 עם פאטו בחוד. אם לא, נישאר ב-4-4-2 כשפאטו חלוץ שני.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ממש.
    אתה חושב כולם יכולים להיות סטייל פאולו מלדיני ...

ורונאלידיניו בן 25 ? :aaarofl:

עוד חצי שנה הוא יהיה בן 29. קרי את העונה הבאה הוא פותח שהוא כבר נושק לגיל ה 30.
    וזמברוטה היה רע בברצלונה, אוקי אולי במילאן הוא יעשה שינוי כיוון, אולי, בד"כ אבל זה מאד קשה עדבלתי אפשרי.
    ואני לא מדבר רק על שחקני הרכש אלא על הסגל עצמו: דידה, מאלדיני, זמברוטה, פאבלי, ינקלובסקי ( כן, גם הוא כבר בן31), אודו, סידורף, גטוזו, אמברוזיני, ברוקי, אינזאגי
    ם נוסיף לרשימה את רונאלדיניו ואת שצ'נקו תקבל 13 שחקנים מעל לגיל 30. כשהרוב אף מעל לגיל 32.
    עכשיו השאלה איפה רובם יהיו עוד שנתיים?

לא ברור לי פוליטיקת הרכש שלהם, לא ברור לי בכלל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/08