מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אני לא יכול לדמיין את בקאהם עם המדים של מילאן?

2. דנידין Member

עכשיו תשחקו עם קשר ימני קיצוני שזורק מוקשתות לחלוצים? זה מילאן? זה מתאים יותר לסוסים העיוורים בכדורגל של האי ממנו הוא בא.

3. yonmu Member

נשמע לא רע. הוא כנראה לא יבוא על חשבון אף אחד, ואחרי הכל - כן, יש לו כדורגל ברגלים. עדין יש לו את הטאץ', ובמילאן בכל מקרה חסרים שחקנים שיודעים להגביהה. וכמו שאמרו למעלה, מבחינה שיווקית זה אדיר. עוד המון אוהדים (יעזור גם לליגה, שתקבל את בקהאם בנוסף למוריניו ורונאלדיניו), עוד כותרות, עוד מכירות. בקיצור, מבחינה מקצועית זה יועיל מעט, ומבחינה שיווקית המון.

4. piston Member

אין ספק שהבאת בקהאם היא הברקה.
    כמובן שמקצועית אין לו מה לתרום, אבל אחרי שהוציאו לא מעט כסף בקיץ, צריך משהו שיאזן את זה.
    אני בספק אם נראה את בקאהם משחק במשחקים חשובים, מלבד צילומימ מהספסל.

כמות הכסף שהוא יכניס למועדון תהיה אדירה, ואולי נראה רכש שיהיה גם טוב מקצועית בעונה הבאה.

5. דנידין Member

אם תקברו אותו על הספסל לא תראו כל כך הרבה כסף כמו שאתם חושבים. האוהדים יתאכזבו, פחות יבואו, פחות חולצות וכו'. כנראה שמילאן בונים עליו להרכב ושם גם נזק צריך לבוא בחשבון.

6. JR-Riquelme Member

נזק. מי שישמע בקהאם זה בן שושן.

זה עדיין שחקן כדורגל מצוין שיכול להוסיף למילאן.

הכל נאמר כבר, החתמה גדולה אם זה באמת נכון, מילאן תכניס המון כסף(למרות שאם מילאן הייתה רוכשת אותו ואת רונאלדיניו ביחד לפני 5 שנים, היא הייתה מכניסה פי 3. לא משנה שזה היה עולה לה פי 5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), ופשוט יהיה לה בספסל את דיוויד בקהאם נקודה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/08
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתם לא מעריכים את בקהאם הן ככדורגלן (לרעה) והן כאיש שיווק (בהגזמה).
    אני חושב שכיום רונאלדיניו הוא כוח מכירה גדול בהרבה מבקס, שהוא כבר החדשות של אתמול במובן הזה. אני לא יודע כמה ילדים כבר מתים להיות בקהאם. בטח לא כמו לפני 4-5 שנים.
    ככדורגלן, מה שהוא ייתן הוא ייתן בכמויות מקסימליות. הוא כבר לא בנוי ל-90 דקות אבל כשיש לך על הספסל שחקן שיודע לשים כדור על השפיץ של הנעל או לסובב נייחת מדוייקת זה יתרון משמעותי, בפרט כשהקבוצה בפיגור ותקועה.

8. 亚历山大帕托 Member

זה שהוא היה מגיע להתאמן בחורף זה ידוע. עכשיו גליאני מנסה לסגור עם סוכנו של בקהאם על עסקת השאלה לכמה חודשים. זה שהוא לא מתאים למערך ולכדורגל האיטלקי זה כבר משהו אחר. מילאן החתימה הרבה has-been's שהתאדו באותה המהירות בה הגיעו, אין מה להתרגש יותר מדי. אגב, הסיפור של גליאני עם בקהאם הוא לא חדש, הוא ניסה לחטוף אותו לפני ריאל מדריד, ובקהאם הודה שהבחירה באמת היתה בין ריאל למילאן.

9. piston Member

יתנו לו לשחק אבל רק במשחקים פחות חשובים.
    הוא יתן כמה דקות, יראה את השיער הבלונדיני המטופח שלו, וימכור עוד כמה כרטיסים וחולצות.
    בגביע הוא יקבל 90 דקות כל משחק שיוכל לשחק, ויכנס למשחקים אחרי שמילאן תבטיח את הנצחונות שלהם.

אולי כיום אין הרבה ילדים שרוצים להיות בקהאם (למרות שבאנגליה וביפן עדיין יש לא מעט)
    הגורם הזה הוא לא המרכזי ביכולת השיווק של בקהאם. היתרון שלו על האחרים הוא שגם בנות והרבה מהן מעריצות אותו, וזה קשור מעט מאד לכדורגל.

מילאן ירוויחו הרבה כסף מהעסקה הזו.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוטספר, אתה זה שלא עושה כל-כך נכון את ההערכות. בקהאם יכול עדיין להיות בכושר טוב והוא יכול עדיין להחזיק ביכולת שלו מפעם, זה לא משנה את העובדה שגם לבקהאם בשיאו, קשה מאוד להיכנס כיום להרכב של מילאן. בקהאם הנוכחי שלא ברור באיזה יכולת הוא מגיע ולבטח לא מגיע בכושר שיא מבחינה פיזית, יתקשה מאוד להשתלב בקישור המאוד עמוס גם כך של מילאן.
    גם מבחינה שיווקית אתה מסתכל על בקהאם עצמו ונכשל בהתבוננות הכללית של הסביבה שאליה הוא נכנס. הכדורגל האיטלקי נפגע מבחינה תדמיתית לאחר פרשת השחיתות ובשנתיים שלאחר העונש, הליגה קפאה מבחינת כוח נכנס והיא נחלשה רבות מכוכבים שעזבו. לא הגיעו שמות גדולים, פתאום הכדורגל האיטלקי לא נצץ כמו בעבר והאוהדים הצביעו ברגליים. הקהל באיטליה מתגעגע לימים היפים של הכוכבים הגדולים ונכון לעכשיו, כשהקאלצ'ו עדיין במגמת התאוששות, הם מוכנים גם להסתפק בשמות גדולים שהם קצת מעבר לשיא - העיקר שיגיעו כוכבי ענק שיתנו איזשהי תחושה שהכדורגל האיטלקי עדיין מהווה מוקד משיכה כלשהו. לא סתם הגיעו 65,000 אלף צופים למשחק ביתי של מילאן מול סמפדוריה, לא סתם לאציו פתאום מביאה פתאום כמעט 40,000 צופים למשחק מול לצ'ה - ההתעוררות הקטנה הזאת שנעשתה הקיץ כבר עשתה את הבאז שלה, האוהדים צמאים לזה ובינתיים, עד הקיץ הבא, גם בקהאם יספיק כדי להמשיך את המגמה.

11. פרנקו בארזי Member

אני חושב שבאופן כללי, כל אדם שאכפת לו ואוהב את הכדורגל האיטלקי ואת הסריה אה בפרט צריך לברך על ההחתמה הזאת של בקהאם. לדעתי זה יכול להביא תנופה אדירה לכדורגל האיטלקי במיוחד אחרי שנות השפל האחרונות מאז הקאלצ'ופולי. זה מצטרף להחתמה של רונאלדיניו ולכך שאם אני לא טועה מדובר בפתיחת שיא של עונה מבחינת כמות קהל ביציעים מזה כמה עונות טובות.
    החזרה הזאת של כוכבים גדולים לסריה אה זה דבר טוב, מצד שני צריך גם שהליגה לא תהפוך לפרמיירליג הגרסא האיטלקית. שלא יהיו לנו כאן קבוצות כמו ארסנל (אינטר בדרך אליהם...)

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רק הערה קטנה, תישארו על הקרקע. אין פה בשורות גדולות ובטח שלא היו יותר מידי גם שפו הגיע. כל התקוות האלה יהיו במקומן כאשר כוכב בזמן אמת יגיע לאיטליה כמו אגוארו למשל. בקהאם שחקן טוב והכל אבל אני לא בדיוק בטוח בשביל מה אנחנו זקוקים לו אבל אם יעשו מזה כמה ג'ובות אז שיהיה להם בהצלחה כי יש גבול לקרקס.

לגורקוף ולאבאטה לא יהיה לאן לחזור בקצב הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/08
  13. Milanista3 Member

למה ?
    בקהאם כרגע מושאל עד סוף העונה ומי יודע מה יהיה אח"כ.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נמאס לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

15. פרנקו בארזי Member

אני מזכיר לך שבקהאם מושאל, והוא מושאל לחצי עונה. אח"כ הוא חוזר לMLS.