איזה יום! כמה שאני מחכה למשחק הזה אלוהים ישמור אותי (ואני עוד קיבוצניק) המשחק היום יקבע לנו רבות העונה- האם נצמד לאינטר בפסגה, או נמשיך לנצח קבוצות קטנות במגרשים קטנים. זה המבחן! האם פאטו מספיק גדול כבר בשביל הדרבי הגדול בעולם? האם קאקה באמת חזר לעצמו? האם אפשר בלי פירלו באמת? האם רונאלדיניו ב א מ ת חוזר לעצמו או פשוט יעביר עונה שקטה וסולידית על הספסל במילאן? האם אביאטי באמת עדיף על דידה? האם ההגנה המבוגרת שלנו תצליח לעצור את זלאטן ושחקני האגף של אינטר? האם גאטוסו פלאמיני סיידורף ואמברו ינצחו בקרב הענק על מרכז השדה? נקודת מבחן ענקית למילאן - אם נפסיד - נמשיך להסתובב במדרכות (אני אישית בקיבוץ) עם ראש למטה ונתחנן שאף אחד לא יעיר משהו.. בבקשה קרליטו- תוכיח שאתה יותר טוב ממוריניו השחצן המעצבן הזה.. אין דבר יותר מבאס כיום- מלראות את מוריניו מבסוט. שיהיה לנו בהצלחה- פורצה מילאן! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
היום מתחילה העונה,היום באמת נדע אם אנחנו יכולים לאינטר,היום נדע אם אנחנו באמת מסוגלים לרוץ לאליפות,היום נדע מה אנחנו שווים. אחד המשחקים החשובים שלנו בשנים האחרונות,ואנחנו בדרך כלל יודעים לנצח משחקים חשובים,אני מאמין שנעשה את זה,אנחנו רוצים יותר.
הכל טוב ויפה, אבל למעשה המשחק הזה לא יקבע שום דבר. ניצחון אולי יעניק קצת חוסן מנטלי לקראת שני המשחקים הבאים, או אולי אפילו שלושה-ארבעה אם נמשיך לנצח. לדעתי, זו תהיה הצלחה אם נגיע לפגרת חורף עם פער שלא עולה על 5 נקודות מהמקום הראשון, ומשם כבר תתחיל עונה חדשה.
המשחק הזה יקבע והרבה,אם נפסיד,נהיה כבר במרחק 7 נקודות מאינטר,במקרה כזה אפשר להגיד ביי לאליפות כבר אחרי חמישה מחזורים. במקרה של ניצחון,הכל פתוח,לא רק בגלל שאנחנו רק נקודה מאינטר,אלא בגלל שנדע בביטחון שאנחנו יכולים להם,וזה דבר שהשחקנים חייבים להכניס למערכת אם רוצים להוציא משהו מהעונה הזאת. אני מקווה שאנצ'לוטי יפתח עם סיידורף קאקא ופאטו.
בחודש הקרוב לאינטר יש שני משחקי חוץ קשים - נגד רומא ופיורנטינה. היא יכולה להפסיד את שניהם, ואנחנו ננצח את כל האטאלנטות והסיינות ושוב נחזור לפער של 4 נקודות או אפילו פחות. עדיין ביי ביי לאליפות? גם במקרה של הפסד הכל פתוח, זה פאקין מחזור חמישי. הכי חשוב להגיע לפגרת חורף כשאנחנו חזק בתמונת האליפות להוציא תוצאה טובה בפברואר בדרבי השני. לסיכום, ערכו של הניצחון המורלי יהיה הרבה יותר גבוה מאשר 3 נקודות הערב.
פה כל הקאטצ', אם נפסיד היום,סביר להניח שכל הרוח מהמפרשים תצא,או לפחות 75 אחוז ממנה,ואז נבוא לכל האטאלנטות והסיינות לא כמו שהיינו באים במקרה של ניצחון. אנחנו חייבים את הניצחון היום,גם בשביל הנקודות,אבל בעיקר בגלל הסיבה שכתבתי אותה כבר בהודעתי הקודמת,פה אני מסכים איתך. וגם בגלל עוד סיבה,אני קם ב4 לפנות בוקר לראות את המשחק הזה,ואני לא אסבול הפסד,עם תיקו אני עוד יכול לחיות,מקווה ללכת לעבודה עם חיוך.
צריך להכין את עצמנו מראש לתוצאה גרועה ולהסתכל בעובדות - זה לא סוף העולם, זה רק נראה ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
אליפות או לא, טבלה או לא, זה משחק על הרבה מוניטין וכבוד. אם אינטר תנצח היום מבחינתי הם חוזרים להיות מספר 1 בעיר אחרי המון זמן שאנחנו שולטים.
מה מפוקפק בתארים של אינטר ולמה הם תמיד יהיו מספר 2 במילאנו? נמאס לי מהקטע המפגר הזה שאת אינטר כולם שונאים שהם לקחו אליפויות ועל יובה אף אחד לא אומר שום דבר למרות שהם רימו את כל הכדורגל באיטליה במשך שנים.
כי עד שאינטר תצליח להשתוות מבחינת ההישגים, מילאן תספיק לעבור עוד מאה משברים. כמה עונות פור בגלל נפילתן של הגדולות לא מקנות מסורת של אלופים אמיתיים. חוץ מזה, ממתי הרמאות זרה למשפחת מוראטי?
מאסימו מוראטי לא אשם במעשיו של אנג'לו מוראטי, אביו. מוראטי הבן הוא אדם נקי משחיתויות בכל מה שקשור לכדורגל. ואינטר אוטוטו משווה את מספר הסקודטואים של מילאן, וזה לא קשור לנפילתן של הגדולות. יש שנים שבהן הליגה יותר חלשה וגם יובה ומילאן נהנו מהדבר הזה עם האליפויות שלהן. בסופו של דבר מה שזוכרים זה את התוצאה.
אוטוטו? גם שהיא תחגוג את הסקודטו הבא, זה עדיין לא יהיה סקודטו מס' 17. איזו באסה. הממממ... אולי יש עוד משהו שאנחנו מפספסים..? טוב, לא נורא. גם אוהדי אינטר לא יודעים על מה מדובר, זה מושג זר לחלוטין עבורם.