גל, אנצ'לוטי מבחינה טכנית וידע של כדורגל יודע המון והוא כבר מאוד מנוסה. אני מודה ואודה לו על מה שעשה למילאן עם ההנהלה המעאפנה שלנו. הוא גם חלק מהאופי הזה שמילאן מתחילה עונה רע ומסיימת אותה טוב, מה שמביא לנו גביעים אירופאים בכמה משחקים מבריקים ולא יותר. במשחק של ראשון אחרי ראשון, מילאן בעונות האחרונות הייתה מאוד בינונית ועדיין האופי הציל אותה. כנראה שנסיים מקום שישי.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ולמרות כל זה, אני חושב שלא רק אנצ'לוטי צריך ללכת לחפש אתגר חדש, גם חצי מהסגל אם לא כולו, צריך להעיף. אגב, אנדריי, את הדברים האלה, גליאני באמת אמר. וקצת אופטימיות... Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionfera!!!! :aaa021:
עוד נקודה שמפריעה לי: מנג'רים אמיתיים יש רק באנגליה? אין מגמה של מאמנים שמצניחים להם על הראש. לא בישראל*, לא בספרד*, בטח שבטח שלא בגרמניה, לא בליון (עוד הנהלה ראוי לשבח) ודעתי גם לא בבלגיה או בהולנד. יש את זה במילאן ויש את זה באנגליה. ההבדל היחיד הוא שבאנגליה כל הרעיונות המטופשים של מנג'ר ספורטיבי וכאלה הביאו למלחמות עולם (נזכרתי עכשיו גם במרטין יול, שהצניחו עליו כל מיני טמטומים למינהם ובסוף הלך אחרי ריב מאוד מכוער עם הנהלת הספרס) ובמילאן, אם מישהו באמת חושב שאנצ'לוטי לא מחליט לבד מי יבוא ומי לא, העניין דווקא מצטייר בגוונים יפים... *יש את עניין המנהל הספורטיבי בבית"ר, אבל לדעתי הוא לא מחליט לבד ולא הפיל שחקנים על שום מאמן. תקנו אותי אם אני טועה. **בבארסה יש הרבה רכישות שהן תוצאה של הבחירות לנשיאות המועדון, אבל הן בודדות ולא תכופות. את העיקר עושה המאמן. בריאל היתה תקופת גלאקטיקוס שהביאה לתחלופה גבוהה של מאמנים ולמלחמות עולם. הסאגה נגמרה מהר יותר משבמילאן זזים דברים והשיטה נזנחה.
החבל הוא שהתעוררתם מאוחר מדי. אנצ'לוטי היה צריך ללכת אחרי הכשלון של העונה הקודמת ולאפשר את הרענון והבניה של הדור החדש למישהו אחר ישר מההתחלה, ישר מהתחתית, בדיוק כמו שהוא עצמו קיבל. על הדרך אני יכול גם להזכיר לכם כמה התפללתי בשביל עולם הכדורגל כולו שמוריניו יהיה זה שיירש אותו.
יש לך שנאה לאינטר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בעקרון אני מסכים איתך, ועוד הרבה בפורום גם כן. הקטע הוא שבאיטליה יש עדיין אוהדים של מילאן שחיים באשליות שחושבים שנקרע את הסריה אה לגזרים. בקיצור, הביטוי האיטלקי אומר, Meglio tardi che mai, "עדיף מאוחר מאשר לעולם לא".
לא שונא ולא אוהב אותם. אני פשוט חושב שמוריניו היה מכניס את הרוח למפרשים העייפים של מילאן ושלי בתור אוהד נייטרלי של כדורגל, נורא מתחשק לראות שילוב של שחקנים כמו פירו, קאקה, רונאלדיניו ונסטה מתעורר לחיים...זה פוטנציאל עצום להנאה.
מה שהולך במילאן אין אפילו בישראל. במילאן אדון גליאני הוא הדובר של הקבוצה, הוא מנהל הרכש והמו"מ (אנצ'לוטי מדיי פעם מחמיא לו על שמות מפוצצים כמו רונאלדיניו ושבצנקו), הוא מחליט מי השחקנים שיגיעו ומי יעזוב, ולפעמים גם מתערב בהרכב (עם כי זאת ספקולציה). את המילה האחרונה נותן ברלוסקוני הסנד"ק, אבל גם זה רק כשיש לו זמן. ולטפל באנצ'לוטי הם מתפנים על פי המצב רוח, יום עאסל יום בסל. פעם הוא מאיים להעיף את אנצ'לוטי בצחוק אם לא ישחק עם 2 חולצים, פעם אומר שהוא ימשיך לאכול לחם איטלקי גם בחג הפסחה בינואר 2009, ואולי מחר נשמע שגמר הרומן שנמשך כבר 7 שנים. מסיבות מקצועיות אנצ'לוטי היה צריך לעזוב כבר אחרי אסון איסטמבול. כבר באותה עונה איבדנו את החדות מול הקטנות בליגה. אבל למזלו קאקא החזיר לו בגדול עם ההתעלות בצ'מפיונס 2007 . אי אפשר היה לפטר אותו לאחר העונה הזאת, אז מילאן סבלה עוד שנה, בעיקר בגלל ההנהלה אבל גם לאנצ'לוטי היתה יד בדבר, במיוחד שיטת ה"ברוקי,גאטוזו,אמברוזיני" מול קאטאניה בסן סירו. ומה השנה? הפכנו לגלקטיקוס!!! כמו ריאל מדריד. יש שמות מפוצצים, אבל התוצאות והכדורגל? אכן אין סוף לפשעים, אבל סבלנות יש לנו בשפע, כבר 5 שנים לא ראינו סקודטו. אני מוכן לחכות כמה שצריך כדי לראות מאמן התקפי במילאן שמחזיר את החיוך לאוהדים. מקווה שדונאדוני אם יגיע לא ישחזר את אותן הטעויות. אבל כדי להיות בטוחים ב100% ונגר או ראייקרד אני קונה בשימחה.
אם כבר מאמן התקפי, לא הפדופיל הצרפתי ולא שחקן עבר. יש פתרון, והוא כעת חופשי אחרי שפיטרו אותי מהכוכב האדום בלגרד. http://www.memorabiliacalcio.com/recensioni/Zeman.Xxx
א' התמונה שלך לא עובדת ב' אתה חי בסרט ענק, זמאן אחד מדוברי האנטי שחיתות הגדולים באיטליה ישחק אצל סילביו ברלוסקוני? זה יקרה כמו שונגר יאמן במילאן והסיכויים לשניהם כמובן אפסיים. אחרי 2005 חשבתי שאנצ'לוטי צריך ללכת, במהלך השנתיים עד לגביע אירופה ב-2007 הוא המשיך לגמגם בליגה. כל הגישה המפגרת של להעדיף את אירופה ולהסתפק במקום הרביעי מעליבה עבור מועדון כמו מילאן. המרדף אחרי התואר "הקבוצה המעוטרת בעולם" הוא הסיבה להתרסקות הטוטאלית של הקבוצה וכנראה שנמשיך לצפות במסע ההרס העצמי הזה עד לכישלון נוסף או במילים של סילביו, עוד עונה ללא ליגת האלופות. אני מסכים עם יואב, חצי סגל צריך ללכת ובכלל חריש עמוק צריך להיעשות במילאן אבל מה הסיכוי שזה יקרה? אני מאשים את האוהדים העיוורים במילאנו שיש להם חלק לא מבוטל בכישלון המתמשך של הקבוצה.
מילאן דומה יותר לתפוז המכני מאשר לסרטים הפרסים האופטימיים שלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אבל לא בצורה כזאת, והוא בטח לא הציג את זה בתור הסיבה היחידה להפסד. גול.קום מנפחים כל דבר כדי לעשות כותרת רועשת. "אנצ'לוטי? הוא בסדר." - המצאה על המקום (גליאני מעולם לא הוציא מילים כאלה מהפה) כדי לקדם את המוטיב של האתר מהשבוע האחרון שכאילו אנצ'לוטי עף בקרוב.
http://images.gazzetta.it/Media/Foto/2008/09/16/pirlo--346x212.Xxx פירלו קרע את השריר ובימים הקרובים נדע כמה זמן הוא ייעדר מהמגרשים.
עם כמה שזה נשמע רע, ושלפירלו אין תחליף, זה יכול לעשות טוב למילאן. משחק עם צמד גרזנים ושלישיית קישור התקפי או צמד קישור התקפי וצמד חלוצים הם אלטרנטיבות לא רעות. בכל מקרה פירלו משחק בחצי-שינה בזמן האחרון, מי יודע, אולי זה מה שיעיר אותו.