מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה רוצה שישיבו שבעה? זה שהפסדת לא אומר שהכל היה חרא,היו צדדים טובים היום למילאן,ורונאלדיניו היה טוב.. אני לא מבין מה הבעיה..

2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אתה רוצה שאני אשקר? הוא כמעט ולא עשה כלום במחצית השניה חוץ משטויות. אז חאלס להתווכח על כל שטות. במחצית הראשונה הוא היה אדיר. במחצית השניה, לא!!!

3. 亚历山大帕托 Member

מילא אם היה מדובר בהדחה ממפעל אירופי או קץ לכל סיכוי לאליפות או משהו, אבל זה בסה"כ מחזור ראשון. לדעתי, הצורה שבה שיחקנו היתה יותר חשובה מהתוצאה. חוץ מזה, אי אפשר שלא לשבח את רונאלדיניו שלא הפסיק להלהיב. עם כל הכבוד לשחקנים הוותיקים, יש בעל בית חדש בסאן סירו.

http://img182.imageshack.us/img182/2097/0k6gzzxr346x212xc0.Xxx

4. xavi6 Member

הייתי כבר בסרט הזה. אני שמח לשמוע שהבחור שלי שיחק טוב, הוא תמיד היה ותמיד יהיה מנהיג. כנראה זה מה שאתם גם צריכים אחרי שמאלדיני ילך, אחד שידבר ויכוון-רונלדיניו הוא האיש. הוא היה האיש בברצלונה שכיוון ודיבר, גם מעל פויול.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ועם כל הכבוד ליקיר האוהדים החדש בעל הבית בסן סירו הוא עדיין:

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00796/kaka127afp_796508c.Xxx
    :aaa8:

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולכם נדפקתם... שום ברזילאי לא יהיה בעל הבית והמנהיג.

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/supercup/577413_mediumsquare.Xxx

7. xavi6 Member

לא הייתי כ"כ בטוח. אולי בליבם של האוהדים, אבל על המגרש קאקה הוא הסוג שמנהיג, מדבר, מלהיב, מכוון. הוא ילד טוב ששותק ועושה מה שאומרים לו, רק שהוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר. רונלדיניו מצד שני לא ילד, כבר מנוסה, הוא יודע בידיוק מה להגיד ויש לו את הביטחון יהכולת. על המגרש רונלדיניו יהיה כנראה בעל הבית, לאו דווקא קאקה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא תודה יש לנו את אמברוסיני וגאטוסו שיודעים לדבר במגרש והביטחון. שהגאושו יידע לשחק עם בעל הבית האמיתי ולספק את מה שהוא יודע.

לא יודע כמה יצא לך לראות את קאקה אני ראיתי אותו עושה הרבה, אני מעדיף את המנהיג השקט שלנו אבל שוב, הקבוצה מעל הכל ואני מקווה שהם יידעו לשתף פעולה כדי שהאליפות תגיע למקום הראוי לה.

:aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/08
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה מעניין אותי בעל בית? אין שום בעל בית כרגע במילאן, כשלא רוצים לשחק כדורגל ולעשות שטויות ודריבלים. טפו. אף אחד לא שיחק היום טוב ולאף אחד לא מגיע רחמים.

10. xavi6 Member

נסטה, זה לא שרונלדיניו שואל אותך. הוא יקח את המושכות גם בלי האישור שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אם אתה רוצה או לא זה כבר שאלה אחרת. לדעתי תמיד טוב שיהיה שחקן כמוהו שיכוון.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ירדן, אתה מגזים. אני לא ביקרתי בדיון של צ'לסי וליקקתי לשבצ'נקו.

12. 亚历山大帕托 Member

רונאלדיניו היה פנומנלי היום, אין לי מושג על מה אתם מדברים. בזמן שסיידורף, פירלו ואמברוזיני התרוצצו על המגרש כמו מפגרים בדיוק כמו בעונה שעברה, השפנפן היה זה שניהל את המשחק כאילו הוא הוותיק מכולם, ועוד איך הוא ניהל את המשחק! כל תנועה, מסירה, הגבהה - בונבוניירה! מי בכלל מדבר על מנהיגות והכוונה? talk is cheap. דיניו פשוט לקח את העניינים לרגליים שלו, והיה היחיד שעשה הבדל.

נ.ב.: מה פשר התמונה של הבלונדיני חסר התועלת? בגללו הפסדנו היום.

13. xavi6 Member

סעמק. בהתחלה היתבלבלתי תמיד בין דור וארז, עכשיו זה יהיה בינך לבין נסטה.

14. yonmu Member

את אמברוזיני אתה מאשים? בגלל שבשער השני הוא היה אמור לצפות לבעיטה האדירה הזאת? אז נכון שהשער באשמתו, אבל קשה למנוע שער כזה. חוץ מזה, הוא נתן את שלו עם הגול, וגם עזר לשליטה במרכז המגרש. משחק בכלל לא רע שלו. גם פירלו לא היה מזעזע, הוא פשוט שיחק קצת באי-אכפתיות, אבל נתן כמה מסירות טובות (המסירה לרונאלדיניו לבישול).

אם כבר אשמים, קאלאדזה, אינזאגי, ושבצ'נקו, ללא ספק.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

זאת הבעיה, אי אכפתיות, אי רצון, המילאן הזאת שבעה. אפילו חצי גמר גביע אופ"א אני לא מאמין שיהיה.