מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. c.seedorf Member

שמסתכלים על סנדרוס זה מוציא טוב לאוהדי מילאן בישראל מכול הבחינות
    גם הוא ינסה לחזור לכושר ולא ילך לנבחרת
    שזה יעזור לנבחרת ישראל כי הוא אחד מהשחקנים הבכירים של שוויץ.

2. adirda Member

יש מצב שכבר היום שבצנקו יקבל צ'אנס וישחק בהרכב הראשון/מחליף ?

3. 亚历山大帕托 Member

לצערי, כן.

4. c.seedorf Member

אני חושב שהוא כבר יעלה היום בהרכב,גם אני לא היתי רוצה לראות אותו,ופאטו צריך לקבל יותר היזדנויות מהבוגד,הוא צריך לעלות מהספסל במקרה של 0-0 לחזק תהתקפה.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בגלל ברלוסקה הזה, הפכנו לאינטר עם 800 חלוצים לא נחוצים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

שיתן את המפתחות לפיירסילביו או איזה אחת מהילדות שלו. נמאס לי.

6. Andrea Pirlo Member

זה כולה 4 כשפאטו יוסב מדי פעם(כשקאקה ודיניו יהיו פצועים באותו הזמן והם יהיו) לאחור. כנראה שראו בקיץ מאינזגי משהו שאנחנו לא יודעים וכנראה שרואים בו כבר שחקן גמור שיכול להועיל רק למשימות מיוחדות במשחקי נוקקאוט למיניהם. ככה שתכל'ס זה 3 חלוצים שזה סביר(הייתי מעדיף כמובן שבמקום להביא את שבצ'נקו ובוריילו היינו מקבלים חלוץ 1 אבל ברמה עולמית הכי גבוהה, אבל אין מה לעשות).

7. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

איזה גולאסו של וליאני, פשוט תענוג. השתחרר משלושה שחקנים ושלח טיל לרשת. די-ואיו, האקס ביאנקונרי נתן לכם גם שער. איזו סגירה עלובה של אמברוסיני על וליאני בשער השני. חופשי ומאושר בין שלושה שחקנים. אביאטי לא אשם בשער הזה. כל הכבוד לבולוניה על הנחישות. למילאן אין נחישות, אין להט, לא מניעים את הכדור בצורה מסודרת. מניעים את הכדור בצורה שבלונית, הגיע למילאן להפסיד. ציפיתי למשחק קצת יותר טוב מצידה של מילאן. אף אחד לא עוזר, שבצ'נקו איטי ולא תרם כלום, היחיד שעוד עשה משהו זה פאטו, שניסה לעשות משהו. משחק הקווים גם כן היה זוועתי. אין קישור, אין כלום. פשוט משחק חלש של מילאן. אפשר לציין גם את רונלדיניו, שנתן משחק לא רע בכלל במחצית הראשונה. במחצית השניה הוא עשה יותר שטויות, מאשר לשחק כדורגל. נתן כדורים לא מדוייקים, מילאן זילזלו בבולוניה, וקיבלו על כך בראש בהפסד 2-1. מחזור ראשון, וכבר הפסד בית.

8. GUTE Member

פשוט לא יאומן. נמאס נמאס נמאס נמאס נמאס נמאס!!!! ועוד פעם נמאס.
    אנצ'לוטי הפחדן הזה. מה זה ההרכב הביזיוני הזה.
    לעלות עם חלוץ אחד בבית מול עולה חדשה. זה פשוט ביזיון.
    למה לא לעלות עם שני חלוצים, למה פאטו על הספסל.

אני מתבייש!

9. 亚历山大帕托 Member

תמיד נשחק עם חלוץ חוד אחד כל עוד שניים מתוך שלושת הפליימייקרים שלנו כשירים. לא היה שום דבר פחדני במערך היום, אבל מה שכן היה זה בחירות טיפשיות בשחקנים (פיפו ומס' 76).

10. yonmu Member

משחק מצוין. הנקודות הרעות היחידות הם מרכז ההגנה והשפיץ (למה פאטו לא פתח, למה, למה?!).

המשחק הזה דווקא נותן תקווה לאליפות, ולא למאבק על ליגת האלופות. עם קאקא כשיר או עם פאטו בהרכב אני משוכנע שהיינו מנצחים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/08
  11. Milanista3 Member

משחק חלש ? ראינו את אותו משחק?מילאן לא שיחקה כדורגל מעולם אחר ,אבל משחק חלש לא היה פה.
    מילאן שיחקה בכלל לא רע בחלק ההתקפי ואם לא החמצות מזעזעות של שבצ'נקו ואינזאגי מילאן הייתה מנצחת .רונאלדיניו היה טוב ,ודווקא פאטו ששיבחת אותו נתן משחק חלש חוץ מדריבל בדקה הראשונה שלו על המגרש ומה שנזכור ממנו זה בעיקר את האיבוד הכדור שהוביל לשער השני .
    משחק ההגנה של מילאן באמת היה זוועתי ,והכי עיצבן אותי שדקה 85 בולוניה מניעה כדור מאחורה ומילאן לא יוצאת ללחוץ כאילו הגול יגיע מעצמו.
    צריך לציין את זאמברוטה גם שנתן משחק מעולה ,בטח יחסית למה שראינו ממנו במשחקי הכנה .
    קאלדזה כרגיל בהגנה שערוריתית וגם פירלו וסיידורף נראו כבויים לגמרי .
    שבה כבד כצפוי אבל נקווה שזה יעבור לו ככל שהעונה תתקדם.
    בסך הכל תוצאה ממש מאכזבת ,ושהבלמים הקבועים יחזרו למרכז ההגנה זה ייראה שונה ,בטח שקאקה יחזור וישתף פעולה עם רונאלדיניו ,אני אופטימי.

12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

זה מה שאמרתי, שרק רונלדיניו היה טוב במחצית הראשונה. ופאטו בשניה. וזה לא ששבצ'נקו החמיץ אנטוניולי עדף את הכדור הזה, בעדיפה גדולה, לידיעתך. אולי מילאן יזמה במחצית הראשונה, אבל תוצאות לא יצאו מכך. במחצית השניה רוני היה חלש מאד. ובעיקר עשה שטויות. במקום להתרכז במשחק. קאלדזה היה אשם בשער של די-ויו. ואמברוסיני היה אשם בשער השני של וליאני. סה''כ מילאן לא הראו משחק גדול. היו להם מספר הזדמנויות, אבל ממילאן, צריך לצפות לקצת יותר. וכן, ראיתי את המשחק. אני לא זורק סתם שטויות לאוויר.

13. 亚历山大帕托 Member

אתה כן ("במחצית השנייה רוני היה חלש מאוד ובעיקר עשה שטויות" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx), ועוד אתה עושה את זה במקום הלא נכון. יש דיון מחזור, שם מדברים על המשחק.

14. GUTE Member

הבל הבלים!

רונלדיניו היה מעולה. הוא תיפקד כבעל הבית על המגרש, רוב הכדורגל הלכו אליו. לצערי החלוצים שלנו החמיצו והחמיצו והחמיצו.

15. ~barca~ Member

באימא שלכם די לחפש נקודות אור במשחק הזה,הפסדתם בבית לעולה החדשה,איך אתם בדיוק לוקחים נקודות אור מהמשחק הזה?
    אחרי כל הרכש ה"מדהים" שלכם לא ציפתם לקצת יותר,לקצת לחימה,לקצת לחץ?
    מילאן לא נלחמה בכלל,היא ניראתה בדיוק כמו ברצלונה במשחקי החוץ של העונה שעברה,ללא מפעילה לחץ בכלל לא נלחמת כלום,רק כשהכדור ברגלים שלה היא מנסה מהלכים.
    בקיצור בושה,להפסיד לבולוניה בסאן סירו זה פשוט בושה.