קשה למצוא שחקנים זרים שרמת הנאמנות שלהם תהיה זהה לשחקן בית, קשה למצוא שחקנים זרים שהאהדה והאהבה אליהם תהיה שווה לשחקן בית, יכול מאוד להיות שאוהדי מילאן פשוט טעו בהערכה שלהם כלפי שבצ'נקו והחיבור שלו לקבוצה,למועדון,לסמל, יכול להיות שהוא,שבצ'נקו חשב שהוא כזה עד שהכסף הגדול גרם לו למכור את הערכים שלו, אופי?יכול להיות,מהיכן הוא מגיע?אני בטוח,יש הבדל בין שחקנים שמגיעים מהגוש המזרחי לבין כאלה מפרופר מערב אירופה,ערכים שונים,נאמנות שונה,הכל שונה. לקח לעתיד?כן,בהחלט! אם אני מביא דוגמא מיונייטד,נגיד 20 שנה בערך אחורה אז רק 2 שחקנים זרים הם יוצאים מן הכלל, רק שניהם,רמת האהבה והנאמנות דו צדדית היתה זהה, קאנטונה וסולשיאר, היו הרבה אחרים,טובים וגדולים אבל תמיד ידענו לקחת הכל בערבון מוגבל. איך אפשר לדעת,איך אפשר לזהות מי שכיר חרב ומי לא? קשה,אולי בלתי אפשרי,אולי רק הלב יודע,אבל גם הלב טועה לפעמים, בקיצור,אני הכי מבין את אוהדי מילאן,מצד אחד שחקן מצויין,מצד שני כפוי טובה,בוגד, יש לי כזה אצלי בבית,רונאלדו,מה עושים? נותנים להם לשחק,נותנים להם לעשות את הטוב ביותר למען הקבוצה אבל לא מחזירים אהבה אחרת נהפוך להיות אשה מוכה. האם זה מזיז להם? נראה לי שכן,אני מקווה שכן ואם לא אז נותר רק לרחם עליהם. שחקנים באים והולכים,אנחנו נשארים.
מה אני אגיד לך? זה רק ברלוסקוני הקרימינל הזה שחצי מהאיטלקים רוצים את הראש שלו, ולאו דווקא גליאני ובראידה. אבל בשבילי גליאני הוא האחראי למקרה המביש הזה, כי הוא לקח את החמלניצקי הזה בהשאלה!!! מה? הוא קרספו?
:aa1: זה רשמי: סאנדרוס ישחק במילאן בעונה הקרובה. הקבוצה השאילה את הבלם השוויצרי לעונה אחת עם אופציה לרכוש את כרטיסו בסיום תקופת ההשאלה.
חרא. עד שחלון ההעברות היה טוב עם פלאמיני, זמברוטה, רונאלדיניו, אנטוניני, ובוריילו, הבוגד וסנדרוס באים. חבל. סנדרוס לדעתי שחקן פחות טוב מסימיץ' שעזב, והרבה פחות טוב מאיבאנוביץ וסטנדארדו שקושרו אלינו. חוץ מפיזיות אין לו כלום. נסטה קאלאדזה ובונרה עדיפים עליו ללא שום ספק, ואני מעדיף גם את מאלדיני בגיל 40. נקווה שהוא לא ישחק הרבה, אלא ישחק רק במקרה שכל הברביעיה הנ"ל לא תהיה כשירה.
וגם הוא איטי להחריד. אני מדמיין כבר מה שחנים כמו זלאטן, ווצ'יניץ', די נאטלה, קאסנו, יאקווינטה וכו' יעשו לו.
לא ברורה לי הסיבה להשאיל אותו למילאן. לא מצד ארסנל, ולא מצד מילאן? מה זה אמור לתרום בדיוק למילאן, ולארסנל? הוא נורא איטי, מרבה לעשות שגיאות לא מחויבות. שחקן כבד, סוף סוף יצטרף שחקן צעיר לבית האבות של המילאנזים.
תבינו משהו, לגליאני יש איזה מאניה מטורפת לקנות שחקנים שניצחו או הצליחו אישית נגד מילאן: - פאטריק קלייברט: את השער שלו נגד מילאן בארנסט האפל בגמר ליגת האלופות, לא שוכחים. הביאו אותו, ומה הוא עשה במילאן תזכירו לי? - ז'ליקו קאלאץ: בעונה האחרונה שלנו בגביע אופ"א היינו צריכים לעבור את רודה בפנדלים, עברנו, קאלאץ עצר פנדלים של קאלדזה וחוסה מארי. גליאני הביא אותו. - ויטאלי קוטוצוב: הביילרוסי של באטה בוריסוב הרשים את ראשי הקבוצה מתי שהם שיחקו בסן סירו וחטפו בראש. איפה קוטוצוב ומה המרחק ממילאנו? - מארסיו אמורוזו: זוכרים, באותה עונה, דורטמונד עשתה קרקס ממילאן בוושטפאלנשטאדיון, אמרוזו הזכיר לראשי מילאן שאותו תותח שהיה באודינזה וכמובן הבקיע נגד מילאן. גליאני הביא אותו. - רונאלדז'יניו: מישהו זוכר את הפצצה שהוא הביא בקאמפ נואו נגד מילאן בדקה ה90. ברלוסקוני אימץ אותו לתעמולת הבחירות והביא אותו. - אמרסון וזאמברוטה: צריך להזכיר מה אלו עשו אצל יובנטוס של קאפלו? גליאני הביא אותם. - פלאמיני וסנדרוס: אחרי שמינית הגמר אשתקד נגד ארסנל, גליאני הביא את הבלם והקשר האחורי. נרוויח משהו? אפילו מארק יאנקולבסקי הבקיע נגד מילאן שער עצמי. אומר משהו?
איפה כתוב על סנדרוס? לא מצאתי שום דבר, לא באתר של מילאן ולא של ארסנל. בכל מקרה, מדובר באחלה בלם לגיבוי (בהיררכיה הוא אופציה 5). תפסיקו לבכות, הוא בא בחינם. עוד דבר: על הנייר, מילאן מציבה את הסגל הכי חזק באיטליה. עכשיו לאנצ'לוטי לא יהיו את התירוצים כמו בשנתיים האחרונות, אבל יש לו הרבה עבודה בגיבוש הסגל.
אף איטלקי לא מצליח רחוק מהבית, רק אם יש לידו הגנות גרועות. רגע?!עוד איטלקי באנגליה?!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
לא חבל על האוהדות של טוטנהאם שיתעלפו בכל פעם שהוא יעלה על המגרש? אז שבצ'נקו... איך מגדירים את זה? כיסוי לתקופת ההחלמה של קאקה ובוריילו? ניסיון להעמיק עוד יותר את ההתקפה הגם ככה עמוסה בעונה שבה אנחנו נאבקים ב-19 מפעלים שונים? בשביל מה זה טוב? אז מילא אם היו מביאים שם סתם עוד חלוץ נוסף, דבר שגם ככה לא הגיוני כשמסתכלים על רשימת השחקנים שמרכיבים את ההתקפה (ולא מדובר ברשימה המשפוצרת של היחצ"נים, רשימה שכוללת את סיידורף, ברוקי ודידה) - למה דווקא את שבצ'נקו? מבחינתי אין אף שחקן או דמות מעל המועדון הזה, ואני לא אבזבז עליו עונה. אני לא אייחל לכישלון שלו או של הקבוצה כמו שכמה מאוהדי צ'לסי ייחלו לכילשון של צ'לסי וגרנט כדי שהישראלי ילך. האם הדמות הזאת של אנדריי שבצ'נקו גורמת לי לרגשות שליליים? בהחלט. אבל אם וכאשר הוא יכבוש שער, אני אקפוץ בדיוק כמו שאני אקפוץ כשסיידורף מוריד טיל שקורע את הרשת או כשפירלו מסובב עוד כדור לחיבור. אז שבצ'נקו כבש... שיזדיין. מילאן שמה גול - שאני לא אשמח? אני אתכחש ואתעלם כמה שצריך. הוא לא שווה שום דבר מעבר לזה. לגבי סנדרוס - סעמק.