מעניין אותי מה הוא הולך לומר לאוהדים אחרי שהוא ירק לנו בפרצוף. יהיה לו ממש קשה ואולי בלתי אפשרי להחזיר לעצמו ,אני לא יגיד אהבה אבל מהכבוד של האוהדים כלפיו. מה שבטוח,גם אם הוא יבקיע 50 גולים העונה ,זה אף פעם לא יהיה אותו דבר.
הילד צריך ללמוד במדינה דוברת אנגלית. זה היה אז התירוץ הכי טוב שהוא יכל להוציא מהתחת. והיום? איך בדיוק השתנתה הסיבה הזאת מחוץ לעובדה ליכולת האפסית שהבוגד הזה גילה בצ'לסי בשנתיים האחרונות? הרגע שבו המצלמה עשתה עליו קלוז אפ בדקה ה-119 של גמר ליגת האלופות האחרון היה priceless של ממש, כמו כל שאר הרגעים שבו הוא לא מצא שם את עצמו. הכסף בכלל לא קשור. מצידי הוא יכול להיחשב לבוגד גם אם הוא עבר רק כי הוא מתגעגע למזג אוויר הביתי שלונדון יכולה לספק לו 12 חודשים בשנה לעומת מילאנו. אין קשר. האיש היה סמל בהתהוות של הקבוצה. כששמעת את השם "מילאן", הפרצוף שלו היה הראשון שעובר לך בראש. וייס קפטן, מקום 2 בטבלת מלכי השערים של הקבוצה (שאם היה נשאר כמעט בטוח היה גם מגיע לטופ), אליל אוהדים וכו'. ואז הוא זרק את הכל לפח לטובת... ממש לא מזיז לי את הביצה מה. בוגד כבר אמרתי? ורק שאני לא אשכח: מה המחיר של זהות היום בשוק? אני צריך לקנות אחת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אני לא מבין מה מילאן צריכים שחקן שבאמת, אבל באמת גמור. עזבו שניה את כל הבגידה וכל זה, אם זה היה שחקן בגיל 27 שבגד וחזר, אז אפשר עוד יהיה להפיק ממנו כמה דברים והוא יהיה במצב שהוא יכול לתת לקבוצה את מלוא הפיצוי, אבל להביא אותו כמו איך שהוא נראה ואחרי שהוא נפגם עוד יותר בשל ישיבה כה ארוכה על הספסל? נראה כמו מעשה מפגר מאין כמותו. עד שזה נראה שמילאן משלבים יפה בין הצעירים והמנוסים, אז הנה זה מגיע. מילא רונלדיניו שגם זה מהלך הזוי אבל יכול בגילו להניב פירות, אבל זה? מה זה יניב למילאן? אולי צרות.
דווקא ההפך,לדעתי אני חושב שיש לו עוד שנתיים טובות יחסית לתת. הוא היה בליגה אנגלית,בצ'לסי מקום שהוא לא הסתגל אליו. עכשיו הוא יחזור לליגה האיטלקית,לבית שלו (כן בטח ),ואני די בטוח שיהיה לו הרבה יותר קל. הכל יכול להיות,אם חשבנו שרונאלדיניו הוא הימור אז שבצ'נקו הימור הרבה יותר גדול. בכלל כל הרכש העונה של מילאן הוא הימור אחד גדול.
http://img148.imageshack.us/img148/1923/wantedko8.Xxxhttp://data1.blog.de/media/970/1391970_87021c8ebb_m.Xxx את הראש שלך אני רוצה עכשיו ומיד!
חברה, אתם שולפים סכינים בלי לחשוב לפני. אין שום קשר לכסף, אם שבצ'נקו היה רוצה, הוא היה מקבל את אותו הכסף ממילאן. מה שזה כן קשור אליו, זה הכניעה שלו אל מול הדרישות של אישתו (לעבור ללונדון), וזה, למי שחי בעולם האמיתי, לגיטמי לחלוטין שהוא נכנע לדרישה שלה. מה קרה שזה השתנה? אני לא יודע, אבל אני אישית לא חושב שהוא בוגד (הנשיקה לסמל של צ'לסי הייתה בהתחלה מתוך הרגל ממדי מילאו, וזה לא קרה בהמשך), ושמח לראות את הבן האובד שב הביתה. שבצ'נקו נתן למילאן המון, ואי אפשר לשכוח לו את זה. אני מאמין שהשילוב שלו אם קאקה ופירלו, שהיה מצויין, יחזור להיות מצויין, ושהוא יחזור לכושר. את השיטה הוא מכיר מצויין. עכשיו מה שצריך זה שוער ובלם, ואולי יש תקווה.
אין מחשבה במילאן, אין מישהו שחושב באמת והכל מהבטן ובעיקר מבטן של סילביו שעושה רושם פשוט זורק שחקנים למגרש ומבקש מהבובה שלו שתסדר אותם במערך כלשהוא. גם רונאלדיניו וגם שבצ'נקו הם האהבות של הנשיא, שניהם הובאו לא כי זה מה שמילאן הייתה צריכה העונה אחרי הפיאסקו של שנה שעברה אלא בגלל שסיליביו לא יכל לראות אותם במקום אחר. שוער בינוני, הגנה מזדקנת ולא ראויה. עם הדברים הללו אנחנו הולכים לעוד פיאסקו אבל העיקר שהנשיא יהיה שמח והאוהדים התמימים יתלהבו מכל הפדאלות והסיפור היפה של הבן הבוגד שחזר הביתה אחרי שהבן שלו מסתבר סיים את לימודי האנגלית המשובחים שלונדון יכולה להציע. מי היה מאמין שמילאן ואינטר יתהפכו פתאום? פעם זה היה הם שזורקים שמות למגרש והיום זה אנחנו שעושים דברים מבטן בלי לחשוב. אחרי היום אל תגידו לי שאנצ'לוטי לא בובה. תחזירו לי את הקבוצה.
יופי באמת, ואיפה שבצ'נקו? דוחף את פאלוסקי לעונת השאלה באיזה טורינו? ובוריילו שיחמם את הספסל? או מה אתם אומרים, אולי נשים את רונאלדיניו ואת החמלניצקי הזה כבלמים??? איפה בלם? איפה סנדרוס? איפה איבאנוביץ'? איפה איפה? מותר להגיד דרמיאן? אין כבר "סופרלטיבים" כדי לתאר את ההנהלה הזאת: פתאטים, עלובים, מטומטמים, עסקנים ואינטרסנטים. יופי, עוד חולצות של שבצ'נקו לילדי מונצה וקומו...
אשתו הייתה דוגמנית במילאנו זה לא שהיא סבלה שם, הכסף היה הרבה יותר גדול אצל הדוד הרוסי והבוגד היה גם חבר שלו, אם בלונדון היה טוב הוא לא היה ממהר לחזור. לגיטימי נורא אבל לפני שמתרפסים צריך גם לדעת לשקול היטב מה עושים ובסופו של דבר טובתו היא גם טובתה. אני בטוח שסילביו יכל לסדר לה עבודות אם זאת הייתה הבעיה שלה.
מה כולם משחקים אותה , בוגד וכול החארטות.. שבצ'נקו שחקן ענק וזה מצוין למילאן שהוא חוזר , תוספת ענקית להתקפה..
איכסססססססססססססס איזו עונה הולכת להיות. כמה שאהבתי אותו פעם אני רק שונא אותו יותר עכשיו. די, מה מחזירים אותו? חשבתי שהעונה הבאה תהיה יותר טובה, רונאלדיניו הולך להפציץ עם קאקה ורלאות את מוריניו אוכל את הלב, מקום ראשון ושנה הבאה שוב אלופות. אבל גם אם זה יקרה לא רציתי שזה יקרה עם בוגד עלוב עלוב!! עלובבב נבלה בן ש@$#%$#! ביאס לי את השבוע האחרון של החופש, חתיכת אפס בוגד הלוואי וישבור רגל. לא, אי ןלי שום כבוד ושום אהבה כבר לשחקן הזבל הזה. אני לא אשכח אף פעם כמה הייתי עצוב ומדוכדך אחרי שהוא עזב ועשה מה שעשה בצ'לסי, גם אם הוא ייתן מאה גולים אני אמשיך לשנוא אותו! בוז שבצ'נקו! אפס!
לדעתי אוהדי מילאן כועסים רקבגלל הדרך שבה הוא חזר ,וחוסר הוודאות סביב תגובת הקבוצות / תגובת השחקן עצמו אם שבה היה חוזר לאחר שנתיים מדהימות שבהם היה פעם אחת סגן מלך השערים של אנגליה ובפעם השנייה מלך השערים של אירופה וחוזר עם הצהרה "באתי הבייתה " או "באתי על מנת להשיב את הסקודאטו" או כל דבר בסגנון ? כובעים היו עפים פה ... המצב העלוב שממנו שבה חוזר מאפשר לאוהדים ,ובצדק, לקרוא לו כלבה קטנה על ארבע . אבל באותה מידה הוא היה גם יכול להיות האביר על הסוס הלבן... רק נקודה למחשבה.