מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אנשים אנחנו כבר צריכים להבין אחד את השניhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

הליצן כמובן הוא דידה והג'ירפה הוא קלאץ' המדהים.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הג'ירפה עוד מובן, אבל ליצן...
    יש לכם לא אחד ולא שתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. THE STRETFORD END Member

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/08
  5. 亚历山大帕托 Member

תמיד רושמים שלושה שוערים לאירופה.

6. 亚历山大帕托 Member

אם שבצ'נקו חותם בסוף, אני יורק על כל הרכש שנעשה הקיץ, כל הציפיות הגבוהות וההתרגשות לקראת העונה הבאה, ומכריז מלחמה על ברלוסקוני וגליאני שהם אפילו לא חלמו בסיוטים הכי מפחידים שלהם לקבל מיניב. זה יהיה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות, גם למועדון אבל בעיקר לאוהדים. אני אתבייש להיות אוהד של מועדון שמתנהל בצורה כזאת.

http://uk.youtube.com/watch?v=EmAAp2TVB7I

http://blogs.orange.co.uk/photos/uncategorized/2008/05/25/sheva.Xxx

טפו בלאט!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/8/08
  7. קיבוצניק מילאנלו Member

אייג'נט אני חייב לחלוק עליך.
    נכוןזה מעליב קצת שדווקא שבה חוזר, זה מעצבן שדווקא הוא ולא אחר זה מעצבן שעוד אין בלם נוסף ושאולי ישאילו את בוריילו בגלל הגעתו.
    אבל : אנחנו בתור אוהדים של קבוצה שלפעמים ובטח בשנה שנתיים האחרונות היה מבאס לראות את הרכש שלה חייבים להבין את ההנהלה של הקבוצה. איזה חלוץ אפשר להביא כדי לגבות את החלוצים שכבר יש? כמה אפשר לסמוך על שפיץ בדקה ה88 של אינזאגי?
    פאלוסקי עדיין לא בשל לדעתי ופאטו יהיה חייב לנוח, בוריילו אניגמה רצינית .
    שבה בגד בנו שעבר לכסף הגדול, הסתדרנו בלעדיו, אבל הוא כנראה יהיה בקבוצה ויתן המון שערים לדעתי..
    אני אומר שטוב שלפחות עשינו השנה רכש ואולי עוד נראה בלם נוסף בקבוצה..מי יודע..
    אז נשאיל את שבה לעונה ואם הוא יאכזב אז שגליאני יאכל את הכובע , אבל אני מאחל לו בהצלחה ושיהנה מהספק והבוז שרבים מאיתנו אוהדי מילאן חשים כלפיו....אני מקווה שיקבלו אותו יפה בסאן סירו אנחנו לא חיות כמו לאציו או רומא
    מה אתה אומר?

8. yonmu Member

"הסתדרנו בלעדיו" ?!
    בעונה הבאה לא נשחק בליגת האלופות - בגלל העזיבה שלו. בצמד העונות האחרונות לא איימנו על האליפות - בגלל העזיבה שלו. אנחמנו נמצאים במצב כזה גרוע, בעיקר בגלל שהוא עזב. זה מבחינת הבגידה שלו.
    מהבחינה המקצועית -
    אין לנו בעיות כרגע בעמדת החלוץ. פאטו שחקן הרכב, בוריילו מחליף ראשון, אינזאגי מחליף שני, פאלוסקי משלים סגל. איפה הבעיה?
    נכון, אם שבה יבוא ויחזור לעצמו (אפילו חלקית) תהיה לנו התקפה מדהימה עם קאקא, רונאלדיניו, שבצ'נקו, פאטו, סידורף, אינזאגי, בוריילו, ופאלסוקי - 8 שחקנים טובים-מעולים על 3 עמדות. אבל מה הסיכוי שזה יקרה? כבר בעונה האחרונה שלו במילאן הואהתחיל להראות סימני ירידה (הוא היה טוב, אבל לא כמו לפני). עכשיו הוא שחקן שנמצא 3 שנים בדעיכה.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד, אתה בן 7?
    אתה באמת חושב שיקבלו אותו יפה אצלכם?
    אתה באמת בעד לראות אותו אצכלם?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הייתי רוצה לראות בקבוצה שלי את אמרסון למשל. בוגד קטן ועלוב שעזב את הקבוצה בצורה הכי דוחה שיש והיום נמצא הרבה מעבר לשיא. איזה חיה אני אה?

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

12. Joel Gion Member

שנתיים אחרי, ועדיין אני לא מבין איך בדיוק שבצ'נקו "בגד" בזה שהוא עבר לצ'לסי. בגלל שהוא נישק את החולצה אחרי הגול הראשון? בגלל שהבטיח להשאר עד סוף הקריירה ולבסוף התחרט? החטא היחיד שלו זה שהוא הסכים לבקשת אשתו לגור ולחנך את הילד במדינה דוברת אנגלית. או שאתם באמת מאמינים שהמליון יורו לשנה יותר שהוא מקבל עכשיו מאברמוביץ' שינו לו את החיים ושזו הייתה הסיבה האמיתית למעבר?

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ציטוט של עצמי מהעמוד הקודם.

14. 亚历山大帕托 Member

להציל שחקן קרוב ללב שנמצא בבור עמוק בקריירה שלו, למרות מה שעשה בזמנו, זה אנושי ועל זה אפשר לברך את ראשי מילאן שתמיד הציבו יחסי אנוש מעל הכל. כן, הם גרמו להרבה ייאוש לחלקנו בכך שהשאירו שחקנים בינוניים בקבוצה, ולא פעם העדיפו לשמור אמונים לשחקנים ותיקים יותר במקום להחליפם באופציות אטרקטיביות יותר, אבל זאת הסיבה העיקרית לכבוד שאני רוחש כלפיהם.

הפגנת המדיניות הזאת באה לביטוי גם בניסיון להחזיר את שבצ'נקו, ואני מבין את זה לגמרי מאחר ולנו כאוהדים יש מערכת יחסים שונה עם השחקן מאשר להם. אמנם יש גבול, והם עדיין לא עברו אותו. למרבה המזל, יש להם קצת שכל והם לא מוכנים להוציא כסף בשביל לקנות בחזרה שחקן שאנחנו לא צריכים, שלא לדבר על כך שהחזרתו עלולה לפגוע במועדון (באחוז ניכר מהאוהדים בטוח). בצ'לסי נואשים והיו שמחים לקבל לפחות שליש ממה שהשקיעו בו, אבל השאלתו למילאן תהיה תבוסה אמיתית עבור האנגלים, ולכן הם בצדק לא מסכימים.

אני עדיין לא אירגע עד ה-1 לספטמבר.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ככל שהזמן עובר, אוהדים שקונים כרטיסים ומנויים מרגישים נרמים ע"י מועדון שלא שם עליהם, ובמיוחד ע"י ברלוסקה אחד מוקיון עלוב. בווווו.... :aaaprot:

החברה שיושבים ברחוב טוראטי צריכים ללמוד מבאיירן מינכן על איך הם התכוננו בקיץ שעבר, חייבים. אישית אני מרגיש ששמים לי סרט שחור על העיניים. ועדיין סנדרוס השוויצרי יהיה רכש טוב, אבל אם אני חבר הנהלה קמצן אני הייתי מהמר על דארמיאן שלא היה רע היום נגד נאפולי ויובנטוס. ואני עוד לא מאמין שפגשתי אוהדי מילאן שעדיין רוצים בחזרה את האוקראיני שלא כבש שנתיים בצורה רציפה. אם זה ימשיך ככה, שחקנים חזקים כמו קאקה, נסטה ופירלו יברחו. חלאס!