לפני שאני שוכח או מזניח אני בהחלט נגד להשאיל את פאלוסקי לטורינו, הקבוצה אולי הכי אפורה בליגה, יותר מקייבו ויותר מאינטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx . היו לי הרבה שיחות עם גיא, סלע ומי לא בעצם על עניין שבצ'נקו. בשבילי ואני בטוח שאני מדבר בשם הרבה אוהדי מילאן בעולם ששבצ'נקו לא היה סתם שחקן זר, הוא לא היה סתם שחקן רכש רגיל שבא ותורם והולך. הוא התחבר למערכת (ברלוסקוני הוא הסנדק של ג'ורדן הבן שלו) ונכנס ללבבות של כל אוהד רוסונרי ואחרי פרישת מלדיני הוא זה שהיה צריך להיות הקאפיטנו הבא. שבצ'נקו הוא הכובש השני בכל הזמנים של המועדון בליגה, באיזה מועדון כבר שחקן השתלב ככה שהוא נחשב בעיניי האוהדים כמו שחקן בית? בשביל מה הוא היה צריך לעזוב? האוהדים הכי אוהבים, מסורים ושרופים היו לו כבר במילאנו, סרט הקפטן חיכה לו, משכורת יפה הייתה לו ומה לא והוא פיזר הצהרות על ימין ועל שמאל ובימים שקדמו למעבר הוא הבטיח הרבה ואז נתן איזה תירוץ שהוא רוצה שהבן שלו ילמד אנגלית (שכחתי באמת שבמילאנו קשה למצוא מורים לזה) ועזב אותנו וכאילו שזה לא מספיק הלך ונישק את סמל הכסף של צ'לסי במשחק הראשון או בשער הראשון שלו. כן, היום הכדורגל לא מה שהיה פעם אבל זה היה מקרה שונה ומבחינתי לפחות, לא נסלח ולא נשכח. מצידי שימשיך להירקב שם בכפור הלונדוני. הוא קיבל את מה שמגיע לו, התסריט הטוב ביותר התגשם מבחינתי. אני מעדיף להישאר עם בוריילו הבינוני מאשר להביא אותו. בוגד! ------------ יש לנו מספר 7 וקוראים לו אלשנדרה פאטו. הוא העתיד של מילאן, הוא ופאלוסקי.
אני חייב להגיד משהו בנושא שבצ'נקו: נכון הוא עזב ואפילו בגד..אבל אני חותם שהוא הולך להבקיע כל כך הרבה שערים אם יבוא שכולם יתחרטו שאמרו את זה ..אני רוצה לראות כאן בפורום עוד שבוע וחצי מישהו אומר משהו רע על שבצ'נקו כי הוא פשוט הולך להבקיע כמו שהוא יודע במילאן.. זו כמובן תחושת בטן אבל אני בטוח שכולם כאן עמוק בפנים יודעים שהוא חלוץ ע נ ק ורק צריך את הפס הנכון מקאקא או רונאלדיניו בשביל לכבוש. תנו לו צ'אנס , אנשים טועים בגלל כסף..אתם לא הייתם עוברים למקום אחר תמורת ה מ ו ן כסף?
בלי קשר לזה ששבה עזב בצורה מגעילה את מילאן, אחרי שנים רבות של הצלחה ושל תארים, לטובת הכסף של אברמוביץ', אני לא חושב שמילאן זקוקה לשבה כיום, יש לה את חוליית ההתקפה אחת החזקות בעולם על הנייר שבעתיד יכולה להיות גם הכי קטלנית. שלישית הברזילאים, רונלדיניו וקאקה מאחור, ופאטו שכבר הראה בעונה הקודמת את היכולות האדירות שלו בגיל כזה צעיר, שהוא חלוץ מצוין. אם שבה מגיע, מבחינתי זה לספסל, למרות שכרגע עדיף לקדם את פאלוסקי הצעיר ולשתף את פיפו ואת בוריילו אחרי שיחזור מהפציעה שהוא נמצא בה כיום. אבל מה שדי ברור הוא, שאם שבה יחזור אחרי כמה גולים שלו הקהל ישכח לו הכול, ואני מוכן להתערב על זה כבר עכשיו. במקום לנסות ולהביא חלוץ, לא עדיף להביא בלם בכיר וטוב ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אם הוא יחזור, השנאה כלפיו תתגבר עוד יותר. אם הוא יחזור להבקיע, עוד כפליים. אם יביא אליפות, הרגשות המעורבים יגרמו לי לזלזל, וזה יגרום לי להרגיש רע, ואני אשנא אותו עוד יותר על זה. אני מעדיף את מילאן בסריה בי מאשר אלופה בזכות שבצ'נקו.
עזוב, אם שבה יגיע אתה לבד תראה כמה שאתה טועה. אבל בינתיים הוא לא כאן, והוא לא הוביל את מילאן לאליפות, אז בוא נשמור את זה בינתיים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אני מאוד מאוכזב מהאוהדים במילאנו, דבר ראשון הם הסתנוורו מרונאלדיניו שהם שכחו שיש להם קבוצה בלי הגנה ועכשיו שמחזירים את האיש שפגע בנו יותר חזק מכמעט כל שחקן זה הרבה זמן אני לא שומע כמעט מחאה וחשבתי שזה יהיה אחרת, צריך שהקהל שם יפגין נוכחות כדי שהוא לא יחזור.
ככה זה שיש לנו מאמן אופורטוניסטי, בלי כריזמה ובלי רצונות, כזה שמוכן לקבל מה שנותנים לו. ההפך הגמור ממאמנים בסגנון של רס"ר קאפלו או "אני ז'וז'ו המיוחד".
עוד מסאקי: (מתנצל על שלא תרגמתי) אגב אנצ'לוטי צריך להחליט עד ה-1 בחודש הבא על סגל 25 השחקנים שישחקו באירופה. דרמיאן, אנטוניני, מלדיני והג'וקר בפנים בגלל היותם שחקני בית. ככל הנראה האורוגוואים ימצאו את עצמם בחוץ ביחד עם הליצן או הג'ירפה.