הוא קיבל בעבר שתי הזדמנויות לעשות את זה, להראות מה הוא שווה בקבוצה כמו מילאן והוא כשל. אני בספק גדול אם הוא יוכיח משהו שונה בניסיון השלישי אבל העיקר שגליאני יוכל להתפאר שהוא הביא חלוץ שהבקיע 19 שערים בעונה הקודמת. דף האינטרנט שהופיע באתר הרשמי שאמר שאם היה לנו את בוריילו בעונה שעברה אז היינו ממוקמים גבוה יותר בליגה היה נקודה מאוד מוזרה במילאן בזמן האחרון.
בוריילו הוא חלוץ שמאוד, אבל מאוד מזכיר לי את טוני. כמו טוני גם הוא פורץ בגיל מאוחר. הוא בהחלט שווה את ההימור.
אני לא מאמין בבוריילו. מה שנדרש מחלוץ בכדי לתת 19 שערים בקבוצה חלשה, זה לא מה שנדרש בכדי לכבוש בצרורות במילאן. הלחץ מאד שונה, והעמידה בלחץ אף פעם לא הייתה תכונה טובה של בוריילו. אל תשכחו שגם ג'ילארודינו הגיע עם שתי עונות של 20+ שערים ב serie A. וכולנו יודעים איך זה נגמר. אני בעד לתת לו הזדמנות, אבל לא כחלוץ מרכזי, אלא כחלוץ למשחקים משניים בהם צריך חתת לשחקני ההרכב לנוח, או כמחליף למקרה של פציעות, וחילופים. זו עמדה עם פחות לחץ באופן משמעותי, ואולי ממנה הוא יצליח להועיל למילאן, וגם להתפתח.
ג'ילארדינו נכשל הרבה בגלל הלחץ שהוטל עליו בליגת האלופות, וכשלא הלך לו שם, הוא איבד ביטחון ונכשל גם בליגה. בוריילו לא צריך להבריק בליגת האלופות ולא יופעל עליו הלחץ שהופעל על ג'ילארדינו שהיה אמור להיכנס לנעליו של קרספו ואחר כך שבצ'נקו.
piston כל שחקן שמגיע יש סיכון שהוא לא יצליח. על כל שחקן שיגיע אפשר בקלות למצוא שחקן מרקע דומה שנכשל (כפי שהבאת את ג'ילארדינו) ושחקן מרקע דומה שהצליח (גם פיפו שעם הזמנן הפך לאחד החלוצים הגדולים בהיסטוריה הגיע ליובנטוס מאטאלנטה). תמיד יש סיכון, גם באדביור יש סיכון. אני רק טוען שאם אתה כבר מסתכן, אז עדיף להסתכן עם שחקן בית (שגם מגיע בחינם) ולא עם זר אפריקאי שיעלה 45 מיליון אירו.
נכון, מילאן יצאו פראיירים שלא השאילו את בוריילו, אלא מכרו את מחצית כרטיסו תמורת 2 מיליון אירו. בכל מקרה, גם אם לא בחינם מדובר בשחקן בית שהוכיח את עצמו והרוויח את ההזדמנות.
זה נכון, אבל בוריילו כן היה בעבר במילאן, ולא הצליח בלשון המעטה. זה עדיין לא משנה את העובדה שהלחץ במילאן הוא הרבה יותר משמעותי, מאשר בקבוצת תחתית. אמנם אין השנה ליגת האלופות, אבל הלחץ יהיה גדול מתמיד לקחת את הסקודטו. זה לחץ רציני, שבוריילו עד עכשיו לא הוכיח שהוא מסוגל להתמודד איתו. הלוואי שאני אאלץ לאכול את הכובע על דברי...
אורי - חלק מהשערים של בוריילו באו מפנדלים. בכל מקרה, הרכב לדעתי הוא לא שווה, אבל מחליף ראשון כן. בין אם משחקים 4-5-1 ובין אם 4-4-2.
לא חסרים שחקנים שהבקיעו עונה אחת בצרורות ונעלמו לאחר מכן (די ואיו ודוגמא ממש טריה, ביאנקי). זה לא אומר כלום על בוריילו, אבל לא הוא זה שיציל את ההתקפה של מילאן.
אולי אדוני המלומד יסביר לכולנו מה זה בורים? כדי שנדע לקחת אותך בפרופורציות הנכונות פה בפורום. לא ידעתי שאנחנו צריכים לבקש אישור, מהוד רמתו להביע מחאה על התנהלות הקבוצה. ככה שאם מפריע לך לראות אנשים מתלוננים ובוכים, אז דלג הלאה, שב לך בנחת וצפה בברוקי מוביל כדור להנאתך. :aaatv: לאוהדים יש את כל הסיבות שבעולם להתלונן על ההנהלה, וזו זכותם המלאה, הם אלה שהולכים למשחקים, קונים מנויים ומוצרים של הקבוצה. אנשים מתלוננים כי אכפת להם מהמועדון ולא כי הם מפונקים ויחכו עד שהכל יסתדר מעצמו. לשאוף לכדורגל איכותי וטוב, ולהנות מהקבוצה זה לא פשע, ואנחנו לא צריכים להסתתר מאחורי התארים כדי להביע מחאה על ההתנהלות. הסקודטו האחרון של מילאן היה ב2004 ולפני כן ב1999 , 2 סקודטו בלבד ב12 השנים האחרונות לקבוצה בסד"ג של מילאן זה לא מתאים. לבוא לזרוק את הזכייה ב2007 כתירוץ לכל המחדלים של השנים האחרונות זה לייצני. לבוא ולבכות שאין כסף לרכש כשמשלמים לחבורה של סוסים גמורים משכורות מטורפות כשאחרון השחקנים בקבוצה מקבל 2 מיליון אירו נקי לכיס. זה לייצני להחתים את דידה על חוזה של 3 שנים בשווי 24 מיליון אירו, לאחר שהיה בתקופה גרועה זה לייצני את העונה אשתקד פתחנו עם כל הוטרנים שזכו בליגת האלופות כשהכתובת היתה כתובה על הקיר, אבל להנהלה זה לא הפריע, מה עשו עם כל כספי הזכייה באלופות והמכירה של שבצנקו? שילמו משכורות לאפסים זה מה שעשו. במקום להביא שחקנים רעננים ורעבים,לחזק את הסגל משאירים את הבאנקרים בהרכב ומקווים לטוב. אני גם הייתי סבלני עד שראיתי שבעונה שעברה נשארנו בסוף עם 3 חלוצים וכל הזקנים, אחרי שה31 באוגוסט עבר והבאנו את אמרסון ופאטו לחצי עונה. הרי לא צריך להיות גאון כדורגל כדי להבין שעם ספסל כמו שיש למילאן אנחנו נלחם על המקום הרביעי במקרה הטוב. איך בדיוק אמברוזיני, ברוקי, אמרסון,בוריילו, קאלאדזה מאלדיני פאבלי ודידה אמורים להביא לך סקודטו בשנה הנוכחית רק אתה יודע...תהיה בריא רק שאף אחד לא יתפלא אם קאקא יעזוב את המועדון יחד עם פירלו כשמילאן שוב תשאר עם כלום ושום דבר גם העונה. היום שחקנים שואפים לזכות בכמה שיותר תארים, ומספיק שקבוצה לא משתתפת באלופות, אנחנו רואים שחקנים שלא רוצים לעבור אלינו ומעדיפים את בארסה או אפילו יובנטוס. בתור אחד שרואה את מילאן קרוב ל20 שנה אני מכיר ומעריך את הנההלה, לא פחות מהאוהד הכי אופטימי אני לא דורש שאף אחד שם יעזוב, בטח שלא ברלוסקוני, ואני גם לא מבקש שהוא ישקיע מיליון על אפריקאים כמו אדביור....בטח שחלוץ אחד או קשר אחד לא יפתרו למילאן את כמות הבעיות שהיא יצרה לעצמה מאז הזכייה באלופות. המינימום שנדרש זה להפסיק עם המדיניות הזו של שחקנים בינוניים בקבוצה, והסגידה לשחקנים שעברו את השיא מזמן וזמנם עבר. יש היום בשוק מספיק שחקנים בשווי 10-15 מיליון אירו שיכולים הלחליף את השחקנים הבינוניים שלנו על הספסל, ועוד כמה מההרכב הראשון. גליאני כבר אמר שברלוסקוני לא מתערב בהחלטות המקצועיות כמה פעמים, ומי שנהל את הדברים הללו זה בראיידה, גליאני ואנצ'לוטי+הצוות המקצועי, ככה שאת השאלות הללו צריך להפנות אליהם בראש ובראשונה. המחאות של האוהדים מחלחלים להנהלה, וזה לא להשתין נגד הרוח, האוהדים הם גוף מאוד חשוב והם גורם אינטגרלי לתפקוד הקבוצה, ולהכנסותיה. אם ההנהלה תמשיך לפגוע באוהדים עם היחס המזלזל הזה, האוהדים יפגעו בכיס של המועדון ובמוניטין שלו שגם ככה נפגע לאחר העונה החלשה של הקבוצה. מילאן היא אימפריה בדעיכה-טור אישי של רמי הראל
http://francefootball.fr/FF/breves2008/200...n-a-90_Dev.html הסוכן של רונאלדיניו :" הוא ישחק ב 90 אחוז במילאן בעונה הקרובה ..."