מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Milanista3 Member

לא אמרתי שאין לו מקום בהרכב ,אלא שחייבים עוד חלוץ ובדחיפות ואסור להסתמך עליו בתור החלוץ "ברמה" (במרכאות כי בוריילו ואינזאגי יודעים כדורגל,הם פשוט לא ברמה מספקת) היחיד בסגל.
    תשמע,אין ספק שפאטו הוא כישרון אדיר וצפוי לו עתיד מזהיר.אבל כרגע הוא בן 19,ולתת לו להיות בלחץ של השגת תארים יכולה לפגוע בו,בטח שהוא נחשב לחלוץ הכי טוב בסגל שלא מעט מונח על כתפיו.
    נכון שהוא הבקיע לא מעט,ונתן הופעות מצויינות,אבל זה לא משנה את העבודה שחייבים עוד חלוץ כי בנוסף לפאטו אין ממש למילאן מה להציע לדעתי,בין אם זה בוריילו שהוא סימן שאלה גדול ,לבין אם זה אינזאגי המזדקן שעם כל האהבה שלי אליו הוא לא יכול להיות יותר מחלוץ 3 בקבוצה ברמתה של מילאן.אסור לשכוח שיכולות לקרות פציעות ופאטו נפצע גם בעונה שעברה.
    קאקה ורונאלדיניו הם שילוב אדיר,אבל זה לא נכון שיש לנו עוד 3 חלוצים על הספסל,פאלוסקי כנראה יושאל לפי דרישתו .
    אם פאלוסקי היה בסגל הייתי מצפה שייתנו לו לשחק והרבה,כי יש לו כדורגל וראינו את זה במשחקים הבודדים שהוא שיחק עונה שעברה.אבל זה לא ממש אפשרי,כי פאטו אמור להיות מן "באנקר בהרכב" וכמובן שבוריילו לא חזר כדי לשבת על הספסל אלא כדי להוכיח את עצמו אז קשה לי לראות את פאסלוקי נשאר ומקבל דקות(ובגלל זה הדרישה להשאלה).
    להיות עם שלושה חלוצים(כאלה) בסגל לקבוצה שרוצה סקודטו זה לא רציני.
    השילוב קאקה ורונאלדיניו יכול לכפר על זה במשך זמן אבל סקודטו קשה לי להאמין שהוא יביא לבד.

תראה את אינטר למשל:זלטאן ,אדריאנו קרוז ואני לא ממש זוכר מי משחק אצלם בנוסף.
    הם מחזיקים בסגל שניים מהחלוצים הטובים בעולם.
    ובקשר לג'ילארדינו לא הזכרתי אותו בכלל וזה נכון ביכולת שהוא הפגין לא היה לו מקום בהרכב ,אבל אלה ההחלטות של אנצ'לוטי ולא שלנו.

אגב,יש שמועות שקושרות את סיידורף ליובנטוס אתם חושבים שמהלך כזה ייצא לפועל?
    אני ממש מקווה שלא.
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul18g.html

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/08
  2. uri מנהלים

רק לי הוידאו גרם להתגעגע לדמיטריו אלברטיני...

3. 亚历山大帕托 Member

תגיד למסי מה הוא יכול או לא יכול לעשות בגיל 19. לפאטו יש אותן איכויות אישיות. הוא בנוי לכל הלחץ הזה והוא ללא ספק הוכיח את עצמו מעל ומעבר בעונה שעברה כשתרם הרבה מאוד נקודות לקופה.

בוריילו ממש לא בא כדי להיות מס' 2 והוא מתכוון לתפוס את המקום בהרכב הפותח. זו המוטיבציה שאנחנו צריכים, וזה רק מעמיק יותר את הסגל שלנו, כי אני בספק שאפילו במחצית המשחקים נעלה עם קא-פא-רו.

פאלוסקי לא דרש להיות מושאל, זו החלטת ההנהלה בלבד כי פאלו הוא יאנגסטר שאוהד את מילאן ומוכן לכבס מגבות רק כדי להתאמן בקבוצה הבוגרת. במילאן מודעים היטב לאיכויות שלו ובונים עליו כבר לעונה הבאה כשאינזאגי, בין אם הוא יפרוש או לא, כבר לא יהיה חלוץ שלישי. לכן ההשאלה, כדי לתת לו לשחק ולהשתפשף כמה שיותר בסריה אה. רג'ינה מבטיחה לו הרכב ראשון ובימים הקרובים כנראה נקבל הודעה רשמית שהוא ישחק ברג'ו קלבריה העונה.

מבחינת חלוצים אנחנו מסודרים בהתחשב בזה שאנחנו נשחק במערך של חלוץ חוד יחיד. כאופציה ראשונה יש לנו את הפנומן בעשייה שכבר הורס הגנות איטלקיות בשיטתיות, ברוטציה חלוץ מטרה קלאסי רעב להצלחה שלהוט להוכיח את עצמו, וכמובן מלך השערים של אירופה שלעולם לא נגמר כגיבוי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/7/08
  4. Milanista3 Member

לא אמרתי שהוא לא מוכשר (בדיוק להפך) ואולי עכשיו אני אהיה יותר ברור כנראה שלא הבנת נכון :
    אני לא מאמין שפאטו יסחוב את החוד שלנו לבד כל העונה (פציעות ,ירד בכושר ואפילו כמו שאמרתי לחץ דבר שקורה גם לטובים ביותר במיוחד לצעירים,כן יש דבר כזה !).
    אז מה יהיו האופציות אז?
    נכון,זה טוב ויפה שבוריילו בא כדי לתפוס מקום בהרכב או לפחות חלוץ שני,אבל זה באמת מספיק לקבוצה שרצה לסקודטו?
    למה ג'ילא לא היה להוט להוכיח את עצמו?
    הוא לא כיכב בפארמה?
    עם כל הכבוד ל19 גולים שהוא הבקיע בעונה שעברה (ויש כבוד !) אי אפשר לסמוך על זה שהוא לא יהיה פלופ כמו ג'ילא ,הלוואי שאני טועה.
    ואינזאגי הלא נגמר גם כן מועד לפציעות .
    מה שאני מנסה לומר,שלדעתי,שבמקרה שפאטו לא ישחק משסיבות כלשהן החלוצים המחליפים פשוט לא מספיקים לקבוצה שרוצה אליפות (בלי קשר לשאר הקבוצה ).
    ואני בטוח שאתה מסכים איתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

5. 亚历山大帕托 Member

ועל מי אתה יכול להגיד בוודאות שלא יהיה פלופ? יש מישהו כזה? אם לא, אז המסקנה היא אחת ויחידה: מהמרים ושופטים עפ"י התוצאות בהמשך. ובכלל פאטו לא אמור לסחוב אף אחד על גבו, קאקא ודיניו יהיו האחראים על רוב העבודה ההתקפית.

6. Milanista3 Member

אי אפשר לדעת מה יהיה,אבל יש הימורים שנחשבים ל-"פחות מסוכנים".
    אתה יודע למי ניתנה הנבואה,ובכל מקרה יש כאלה שהסיכויים שלהם להיות פלופים יותר גבוהים.
    אני מתקשה לראות את בוריילו פורח בסאן סירו ,אבל הלוואי ואני טועה.
    ובקשר לסחיבה של פאטו("יסחוב את החוד " ביטוי חדשני ולא מובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ),התכוונתי שהוא זה שישחק ברוב המשחקים כנראה (?),ע"ח בוריילו ואינזאגי.

7. 亚历山大帕托 Member

נכון, אבל הוא לא שחקן מרכזי (עדיין לא) והוא הצליח יפה מאוד במעמד הזה בעונה שעברה.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה, אבל גם אטו, שהוא אולי השם הכי טוב מבין אילו שקושרו אלינו בשנה האחרונה, הוא שחקן בעל יכולות שנמצא על מיטת הטיפולים חצי מהזמן. אז על מי כן אפשר לסמוך? על אף אחד. אני סומך על בוריילו כגיבוי, מוטב שתעשו זאת גם אתם במקום לזלזל כל הזמן בסגל שלנו. קצת אופטימיות, גם אם קשה. קצת ביטחון, קצת אמונה. נהייתה פה פסימיות וקוטריות שמתאימה לאוהדי אינטר. זה מתחיל קצת להציק...

9. Milanista3 Member

שמע,יש שחקנים כמו זלטאן טורס ודויד ויאה שהייתי סומך עליהם פשוט בעיניים עצומות(בלי קשר לאם יש אפשרות שהם יגיעו או לא).
    וגם על אדריאנו למרות ההדרדרות.
    אני לא פאסימי ,ולא מזלזל בסגל ,רק אמרתי שבמקרה של פציעה אני בספק גדול שבוריילו ופיפו בתור חלוצים יכולים להספיק לסקודטו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/08
  10. MHFC Member

תבין, אחרי שהבאנו את רונלדיניו לקבוצה ובנוסף יש לנו את קאקה, אני מאמין שהמערך שמילאן תשחק יהיה 4-3-3, כאשר פאטו יהיה בחוד וקאקה ורונלדיניו בצדדים, אז אתה באמת חושב שכל הלחץ יהיה עליו להבקיע שערים? הסברתי בהודעה הקודמת שיש את רונלדיניו שהוא סקורר ויש גם את קאקה, יתר על כן ראינו את פאטו מבקיע בחצי עונה 9 שערים מיכולת מדהימה שלו, אז למה שעם 2 סופרסטארים כמו קאקה ורונלדיניו, פאטו לא ישתדרג? ובעונה שלמה אני מאמין שהוא יכול לכבוש 15 שערים, אם לא יותר, מה רע בזה? את מי כבר אתה יכול להביא? ואם תביא גם את החלוץ הכי טוב כיום, למה שפאטו שחקן צעיר ואחד הכישרונים כיום שיש, ימתין על הספסל ויחכה לדקות משחק? לא חבל לבזבז שחקן עם כישרון כמו שלו? אם מביאים חלוץ, אז זה אך ורק לספסל, אבל בעצם כשמסתכלים מה יש לנו על הספסל, אנחנו רואים את אינזאגי המנוסה שיכול לתרום בדקות שהוא משחק והוא עשה את זה יחסית הרבה בעונה החולפת, את בוריילו שהוכיח את עצמו בג'נואה וסיים כמלך השערים שלה ואת פאלוסקי בדקות המשחק שקיבל עד כה הראה שיש לו כישרון, לכן אני לא ממש רואה סיבה מדוע צריך חלוץ, בכסף הזה במקום לרכוש חלוץ לסגל, עדיף בלם ברמה עולמית לצידו של נסטה, ככה אולי אני מאמין שההגנה של מילאן תחזור להיות אחת החזקות בעולם כפי שהייתה בעבר, לטעמי זה המהלך הכי דחוף שצריך לקרות כיום, להביא בלם, ואם אפשר אז גם שוער, למרות שאפשר גם להסתמך על אביאטי.
    אם רוצים סקודטו, חייבים, אבל חייבים הגנה חזקה, ובשביל שזה יקרה חייבים בלם נוסף להרכב, שזו העמדה הכי נחוצה כיום, ואני לא ממש מאמין שהצמד בונרה-נסטה יוכל להעמיד את אחת ההגנות החזקות בליגה, למרות ההערכה העצומה שיש לי ל-2 השחקנים האלה. אבל יקרה מצב שפאלוסקי יעזוב ולא יישאר, אז אני אסכים איתך שצריך להביא חלוץ נוסף, אבל לספסל ולא להרכב.
    בקיצור צריך לחכות לפתיחת העונה, ואז רק נוכל לראות את התוצאות.

11. 亚历山大帕托 Member

קא-פא-רו יכולים בהחלט להספיק לאליפות, אבל השאלה כעת היא יותר האם החוליה הכי חלשה שלנו (שוער) לא תכשיל אותנו.

12. Milanista3 Member

כל מה שאני אומר יוצא מנקודת הנחה שפאסלוקי יושאל,שלפי מה שהבנתי הולך לקרות.
    אם הוא לא יושאל אין מה להביא חלוץ,ואין טעם לדיון בכלל.
    Ka-Pa-Ro כמובן יכול להספיק,אבל אני מדבר פה על הקוצר בספסל במקרה של העדרות של פאטו.
    פאטו באנקר בהרכב,ואין ויכוח בכלל פשוט במקרה של פציעה שלו המחליפים לא בטוח יספיקו לסקודטו,מה לא מובן?
    לא אמרתי שצריך להביא איזה זלטאן לספסל עכשיו ,אבל אפשר להביא מחליף ברמה טיפה יותר גבוהה מהקיים.

13. 亚历山大帕托 Member

בוא נגיד ככה: אפשרויות ההתקפה שיש לנו עכשיו הרבה יותר טובות משל שתי העונות הקודמות. כן, גם כשפאטו לא משחק, בוריילו ו/או אינזאגי יכולים לתרום בלהביא את התוצאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/7/08
  14. Milanista3 Member

חחח הגזמת.
    הכל יותר טוב מאשר בשתי העונות הקודמות . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

לא רציתי לעשות דאבל אז :
    גוברות השמועות על מעבר של קאקה לצ'לסי ,אם זה קורה מילאן לא עשתה כלום בהחתמת רונאלדיניו.
    מה שכן ,זה לקוח מגול ככה שאני לא בטוח בקשר לאמינות האתר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ,למרות שהפעם זה נראה לי טיפה יותר רציני,אוי ואבוי אם ימכרו את קאקה.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=782807

15. milanezi22 Member

זה לקוח מהגארדיאן הבריטי. אין לדעת אם יש אמת בדבר, הכתב שם לא מפסיק לחרטט שטויות שקאקא בחיים לא היה אומר, והם תלושים מהמציאות.
    החוזה של קאקא עד 2013 ולא עד 2012. והוא מקבל היום 9 מיליון נקי לכיס, ולמילאן לא תהיה שום בעיה להשוות את השכר שצ'לסי תציע לו, ואת זה אני אומר עם יד על הלב, כי קאקא שווה את כל הכסף שבעולם.
    מילאן לא בקשיים כלכליים ולא נעליים, כי הם לא הוציאו כמעט כסף בשנים האחרונות ורק הכניסו לקופה, מה גם שברלוסקוני עם המיליארדים שלו לא צריך את הכסף של צ'לסי, כדי למכור שחקן יחיד במינו.
    זה מבלי להזכיר את הנושא שאחיו משחק במילאן, והקבוצה עשתה הכל למענו ולמען משפחתו, יש קשרים בינו למילאן, ששווים יותר מכסף, ולאחר 'הטיפול' שחברו שבצנקו עבר בצ'לסי, ספק אם הוא ירצה ללכת בדרכו, גם מבחינת התרבות האנגלית שלא מתאימה לברזילאים יותר מדיי.
    אם הידיעה הזו תחזור לעצמה ותגיע גם לתקשורת באיטליה, אני מאמין שגליאני יוציא הודעה רשמית בנושא, ויסתום לדובר הליצן הזה את הפה פעם אחת ולתמיד

אבל ההחלטה כמו שתמיד היתה רק של קאקא. שחקנים ברמה שלו יכולים לבקש מהקבוצה לעזוב מתי שירצו
    השאלה אם במילאן יעשו הכל כדי להשאיר אותו, ובקטע הזה קאקא בשביל מילאן זה 'הכל', בטח שרונאלדיניו שמן שבקושי רץ, זה לא המחליף שחקן כמו קאקא.
    צריך לזכור שה100 מיליון אירו שנותנים למילאן על קאקא צריכים לחסות את כל ההכנסות העתידיות של המועדון מהשחקן, כולל מכירת מוצרים, חולצות, מנויים ופרסום.
    גם אם יביאו במקומו את אגוארו ואטו/דרוגבה/ויה (מה שלא יקרה), זה עדיין לא יהיה אותו דבר.

כל האוהדים שרכשו עד היום מנויים, יעשו כאלה הפגנות שההנהלה לא חלמה עליהם אם קאקא יעזוב.
    אני נוטה להאמין שבאיטליה הדברים יכולים אפילו להגיע למצבים קיצוניים הרבה יותר, שאף אחד באמת לא רוצה להגיע אליהם.
    באיטליה הכדורגל זה דת, וברגע שמנסים לגעת באחד היהלומים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה, שיש לו עתיד מזהיר והוא רק בן 26 , אפשר להיות בטוח שבשקט זה לא יעבור.
    שוב רק אם קאקא עצמו יצהיר שהוא מעוניין במעבר הזה מסיבות של 'רצון לשנות אווירה' קרי יותר כסף ויותר אפשרויות לתארים....רק אז יש הילה לכל הדיבורים סביב קאקא וצ'לסי
    אבל זה סותר לגמריי את כל מה שהשחקן דיבר עליו בתקופה האחרונה. (הדיבורים של ההנהלה לא ממש תופסים פה פקטור, כי גליאני בשניה יכול להמציא 2 שקרים שסותרים אחד את השני, ואף אחד לא באמת ירים גבה).