מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. דנידין Member

עזבו, רונלדיניו לא רק שלא ישחק בכדורגל האנגלי הלא מתאים לו, בטח שלא יעבור לקבוצה שולית שם.
    כל העברה למילאן זה רק עניין של זמן, המתינו בסבלנות.

2. סביליה אצלי בדם Member

קודם שיוריד במשקל ואז נדע לאן הוא מתאים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

3. Lupo Member

זה שהווא שמנמן זה נכון, אבל אף אחד לא אמר שאם הוא שמנמן אז הוא כדורגלן פחות טוב....
    תראה את רונאלדו, תמיד היה שמנמן פחות או יותר, ותמיד היה שחקן גדול.

4. uri מנהלים

:aa1: הגאזטה דלו ספורט: רונלדיניו במילאן! גאלייני הגיע לסיכום עם לאפורטה לפיו מילאן תשלם 18.5 מיליון אירו עבור הברזילאי שירוויח 6.5 מיליון אירו לעונה. מחר הוא צפוי להיות מוצג באופן רשמי במילאנלו.

5. MHFC Member

איך אתם בכלל משווים בין רונלדיניו לרונלדו לפי המשקל?!
    רונלדו תמיד, תמיד היה שמנמן ושחקן שיש עליו עודף משקל, לעומת זאת רונלדיניו בזמן האחרון אכל קצת יותר מדי, ללא תזונה נכונה, הזניח את החיי הכדורגל המקצועיים והשמין, ועדיין הוא בכלל לא דומה לרונלדו עם כל המשקל שלו, בנוסף כל העודף של הק"ג האלה אצל רונלדיניו ירדו מהר, הוא לא יתן לעצמו להישאר במצב כזה.

בכל אופן העסקה עם רונלדיניו עדיין לא הסתיימה, אני מקווה שהיא תסתיים בכך שהברזילאי יצטרף למילאן
    ויגמר כל הסיפור הזה עם רונלדיניו שנמשך כבר לפחות שנה וחצי אם לא יותר, אחרי כל הדיבורים על זה שהוא יגיע למילאן. ועם כל הכבוד לסיטי, אין לו ממש מה לעשות שם, מילאן היא אימפריה וקבוצה ברמה הכי גבוהה שיש, לעומת זאת הסיטי...לא.

טוב אני רואה שמפרסמים פה שרונלדיניו סופית במילאן, מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/08
  6. xavi6 Member

היום התברר סופית שרונלדיניו לא יהיה בברסה, פה כבר ידעתי שלסיטי הוא לא ילך והתחנה הבאה היא מילאן. תודה רבה, אני מקווה שתהנו מהפנומן הזה. אני מקווה שגם לא תהיו נוקשים איתו, הוא תמיד היה ותמיד יהיה בליין לא קטן, כשהוא יפול-אל תהיו צבועים ותגידו זה את זה לרעתו כמו אוהדי ברסה עכשיו, תזכרו לו את הרגעים הטובים, אם הוא יביא לכם כאלה. אני מקווה שכן.

בהצלחה רוני. לא נשכח.

7. פרנקו בארזי Member

זה היה סופי באופן רשמי כבר לפני ארבעה ימים, אבל לא משנה
    מילאן ובארסה הגיעו לסיכום... מצוין!

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדיניו כמעט סגור. אני מוכרח להגיד שחלון ההעברות הנוכחי מפתיע לטובה אצל מילאן, אבל מצד שני לקחתם כמה סיכונים גדולים מדי. זמברוטה- מזדקן וכבר לא מזכיר את הזמברוטה של יובנטוס, אבל הפוטנציאל עדיין טמון בו ויכול להיות שהחזרה לאיטליה תחזיר עימה גם את היכולת האבודה, בוריילו נתן עונה מצוינת אבל זה היה בהרבה פחות לחץ ועונה אחת לא משקפת כלום, אנטוניני הוא צעיר ולא מנוסה, והשם הגדול רונאלדיניו כמובן הוא סימן שאלה מאוד לא ברור- הוא נמצא בגיל שבוא שחקנים נמצאים בשיא הקריירה אבל הוא דווקא דועך. במידה והוא יחזור לכושרו מלפני הסכסוך עם רייקארד תקבלו שחקן אדיר ויהיה לכם קישור מפלצתי. היחידי שלטעמי הוא קלף בטוח הוא פלאמיני, גם כקלף מהספסל וגם כשחקן הרכב הוא יהיה טוב אחרי עונה אדירה בארסנל.
    למרות הכל- אני מקווה שקרלו יוציא מהשחקנים הללו את המיטב כי יש מה להוציא, ובהצלחה למילאן. (כמובן שאתם עדיין לא ברמה של יובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )

9. Ampelmann Member

אני לא חושב שהבנת בכלל מה האישיו. הבעיה היא לא שיש שחקנים מבוגרים, הבעיה היא שיש רק שחקנים מבוגרים. חצי מהסגל של מילאן הוא מעל גיל שלושים, ולמרות שהגיל הוא לא מדד בליגה האיטלקית (בן כמה מלך השערים?) אי אפשר למשוך הרכב כזה מעל לגיל 35, זה יתפוצץ בפרצוף המילאנזי (זה כבר התפוצץ).

ולמה באיירן לא צריכה להצעיר את הסגל? כי עם פודולסקי (22), שוייני (23), שלאודרוף (22), לאהם (24), רנסינג (24) אוטל (23), ריברי (25) אתה ממש לא צריך לחשוב על הצערה...

אצל מילאן?
    קלאדזה 30
    מלדיני 40
    אמרסון 32
    דידה 34 (פחות רלוונטי במקרה של שוערים אבל זה לא משפר את המצב)
    גטוזו 30
    אינזגי 34
    סיידרוף 32
    נסטה 32
    קאלאץ' 35
    סימיץ' 32
    ינקולובסקי 31
    פבאלי 36
    אמברוסיני 31
    ברוקי 32
    אודו 32
    זמברוטה 31
    אביאטי 31
    סטוררי 31

19 מתוך 31 שחקנים בקבוצה הבוגרת הם שחקני שהגיל שלהם הוא מעל 30. כשמחשיבים את פירלו שהשנה יחגוג 30 זה כבר 20. 64% מהשחקנים בקבוצה נמצאים בשלבי סוף הקריירה.
    גרוע יותר, בעצם, הוא ש-70% מהשחקנים בהרכב הם בעצם השחקנים האלה.
    כשמורידים את הרשימה המפוארת הזו, מי נשאר למילאן?
    קאקה, בונרה, פאטו (חכו איתו...הוא שחקן טוב אבל אף אחד לא מבטיח לכם שזה היורש של קאקה (בתור מנהיג, לא בעמדה) או שהוא בכלל ישאר אתכם לנצח) ורשימה ארוכה של שחקנים אלמוניים וחצי אלמוניים.
    בזמן שלמנצ'סטר יש בסיס צעיר (רונאלדו, רוני, נאני, אנדרסון), ברצלונה היא בכלל קבוצה של יותר עתיד מהווה (מסי, בוז'אן, אינייסטה ומחלקת הנוער הבלתי נגמרת שלה), ריאל לא מגדלת אבל משקיעה בכיוון (סניידר, רובן, מרסלו, ראמוס, קסיאס עוד צעיר כשוער), על ארסנל לא צריך בכלל להתחיל לספר וגם לליברפול, צ'לסי ואני מניח שגם לאינטר ויובה יש רשימה ארוכה של צעירים שמחכים בתור. מילאן, נכון להיום, היא הקבוצה היחידה שבעוד שנה שנתיים לא ישאר ממנה כלום ואף אחד בהנהלה האדומה לא חושב שזו בעיה.

יש כאן מישהו אחד מהרוזונרי שבאמת חושב/רוצה על/את מילאן בעוד שנתיים עם שלד בגיל ממוצע של 34?!?

10. Ampelmann Member

במילאן לא אוהבים לישון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עד שהם סוף סוף נפטרו מהמגה-פלופ (פלופ העשור מבחינתי) גילארדינו, הם מביאים את מי שיכול להיות היחיד שיגנוב לו את הכתר, ובסכום תואם.

אבל רונאלדיניו זה שחקן שבימים הטובים שלו נהניתי לראות אותו בכל שניה ומילאן, למרות מה שלא מעט אנשים בפורום מנסים לגרום לכם לחשוב, היא קבוצה שאני מסמפט (המשחק מזעזע אבל אל מול שחקנים כמו מלדיני ופירלו אי אפשר להישאר אדישים!) ככה שאני מקווה שרוני יביא לקבוצה את החיים והקצב שהיא כל כך צריכה...זה יכול להיות שילוב ענק. בהצלחה באופ"א.

11. סביליה אצלי בדם Member

אין מה לדאוג אני מאמין שרונאלדיניו יחזור עוד לימיו הטובים

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

תאמין לי שניסיתי אבל אנשים לא מעוניינים לשמוע על כך, ראינו כבר ניצנים לכך העונה ונראה את זה גם בעונה הבאה, לא מביאים איזה בלם צעיר ומוכשר שיילמד מהטובים באמת ובמקום זה משאירים את המסננת הגיאורגית בהרכב הפותח, אין חיזוק בהגנה, אין חיזוק בעמדת השוער.

הושאל לפיורנטינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך מיליון צעירים ולא צריך מיליון ילדים שיבטיחו לנו עתיד. אנחנו לא ארסנל, לא אודינזה ולא טוברוק. למה מה בדיוק ארסנל שווה עם כל הצעירים שלה? מנצ'סטר קנתה את רונאלדו בגיל 17 והייתה צריכה לחכות 3 שנים עד שיצא לה מזה משהו. מה זה שווה? מה זה נותן? אנחנו לא צריכים להימשך לכל מיני טרנדים. פאטו אחד זה מספיק. באיטליה מאז ומתמיד סומכים על הניסיון וכאוהד של אחת מספינות הדגל של הקאלצ'ו, אין בי שום רצון לראות את זה משתנה. תעשו רשימות, תחשבו אחוזים, תחשבו ממוצעים - אנחנו זקנים וזה נהדר. מעדיף בלם מנוסה שיודע מה הוא עושה על פני צעיר שבכל מקרה יעשה טעויות כחלק מתהליך הלימוד שלו. במקום לזרוק את הגיל של כל אחד מהשחקני הסגל, תעברו על כל אחד מהשחקנים ותצביעו לי בצורה מדויקת על אלה שהגיל באמת פוגע בהם ובמילאן. אז אמברוסיני וזאמברוטה בני 31... למי אכפת? הם מהטובים בעולם בעמדותיהם! הצערת סגל עושים בתהליך שבא במקביל לירידה ביכולת של שחקנים מסויימים. לא צריך לרוץ למרקאטו ולהביא שחקן במיליונים בכל פעם ששחקן חוגג כניסה לעשור הרביעי לחייו - רק אם יש תחושה שהיכולת שלו מתחילה להיפגע מעט. זה מה שעשינו ברגע שגאטוזו התחיל לזייף. הבאנו שחקן צעיר בעמדה שלו שהיה אחד המצטיינים בעונה האחרונה.

נ.ב.
    מה לפאטו ולמנהיגות? גם קאקה הוא לא בדיוק מנהיג. יש לנו מספיק איטלקים שימלאו את התפקיד הזה.

14. פרנקו בארזי Member

מה שוויגן אתלטיק אמר.
    אז הם בני 30, כל עוד הם טובים - למי אכפת?
    לדעתי זה נהיה כבר מאוס, שכל שחקן שעובר את גיל 30 מוכתר כזקן. אין בפורום הזה טקס ע"ש ניסים כהן?
    פעם רוב השחקנים הגדולים שיחקו עד גיל 40 בכיף. אני לא מבין למה זה לא צריך להיות כך גם היום.
    אל תיתנו לקונצנזוס ולחישובים המתמטיים לקבוע אם השחקן זקן, תנו לשחקן עצמו להרגיש לבד אם השרירים שלו התעייפו או לא.
    מאלדיני מרגיש שהוא יכול לשחק עוד עונה? תנו לו לשחק! אז מה אם הוא בן 40?
    גם שחקנים בני 31-32 יכולים לתת עוד 5,6,7 עונות טובות. למה צריך כבר להפטר מהסגל?
    שלא תטעו, אני חושב שצריך לרענן קצת את הסגל, במיוחד בהגנה.
    אבל שוב, כמו שוויגאן כתב - גאטוזו התחיל קצת לזייף? הביאו שחקן צעיר ומצוין בעמדה שלו.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.goal.com/images/27130_hp.Xxx