מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כדאי שתתרגלו למעמד החדש של הקבוצה. סוג של ארסנל בגירסא המבוגרת.

פאטו ממשיך לעצבן אותי עם כל הפוצי מוצי שלו עם אנצ'לוטי וההיתממות בנוסח "יש לי חוזה עם מילאן אבל אני אשמ לקבל הצעה מצ'לסי".

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואוו איזה אוהדים ממורמרים ופתטים. אנחנו עדיין באמצע יוני וההנהלה מראה נכונות לשדרג ולהצעיר את הקבוצה. תחכו בסבלנות.

3. Milanista3 Member

ממורמרים ופתטים.
    כל שנה חיכינו בסבלנות וידוע בדיוק מה קיבלנו.
    נמאס.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלתם את בוריילו, שבצ'נקו, רונלדיניו, פלאמיני, זמברוטה ובקהאם. ההנהלה לא אשמה שחלק מהשחקנים לא עמדו בציפיות ושהקבוצה הציגה יכולת גרועה ולא זכתה בשום דבר.
    הפעם המצב הכלכלי קצת יותר לחוץ אבל רואים שיש מודעות לשפר ולהצעיר את הקבוצה. מכירתו של קאקא יכולה להצביע על כך ובכסף שמילאן הרוויחה אפשר לבנות קבוצה מצויינת.

5. Milanista3 Member

שמת לב שכל השמות שאמרת הם שחקנים מעבר לשיא?
    חוץ מפלאמיני שהגיע אחרי עונה מצויינת בארסנל אבל למעשה זה השחקן האחרון שמילאן הייתה צריכה.
    נכון שיש כסף מהמכירה של קאקה אבל רואים שאתה לא כל כך בקיא בהתנהלות הרכש של מילאן.
    נדבר בסוף חלון העברות,והלוואי שאני טועה.

6. milanezi22 Member

קודם גליאני משפריץ בשמות של אלופי עולם, ועכשיו KOBY
    לראשון יש אינטרס כלכלי
    אבל מה האינטרס שלך בדיוק? להצחיק?

מביא לי פה שמות של פו הדוב, בוגד בן 32 שהתייבש על הספסל של צ'לסי במשך שנתיים ולא זוכר איך נראה כדור, עוד 2 שחקנים מעבר לשיא שעברו את ה32 , קשר אחורי שהגיע על תקן מחליף לאמברוזיני ואחרון חביב בוריילו שהיה פצוע חצי מהקריירה ונתן עונה נחמדה בג'נואה.
    הלאה עוד עוד שמות? אולי סנדרוס, או אנטוניני? ויודז או קארדצ'יו?

אפשר לחסות "חובות" (על המשכורת של הגרוזיני ושל דידה), עם המכירה של קאקא.
    להביא חלוץ, ולסגור את הבאסטה, בדיוק כמו שציטטתי את גליאני מלפני כמה הודעות.
    זה שאפשר להביא ולבנות כל אחד יודע, אבל כולנו יודעים גם מה האינטרסים של הקברניטים, ולא לבנות קבוצה תחרותית זה לא אחד מהם, לא לפי איך שהסגל הזה נראה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/09
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

milanezi22
    שכחתי את סילבה. זמברוטה, רונלדיניו, שבצ'נקו ובקהאם אומנם מעבר לשיא אך עדיין מדובר בשחקנים שרק שנתיים לפני כן היו הטובים בעולם בתפקידם. חוסר הצלחה של "פו הדב" למשל, לא קשור להנהלה שראתה לנכון להביא אותו למרות העונה האחרונה שלו בבארסה שהייתה מלאה בפציעות.

אני מבין שלברלוסקוני וגליאני אין כסף להשקיע ברכש. מכירתו של קאקא אמורה לפתור (אולי חלקית) את הבעיות הכלכליות שנוצרו ולאפשר חיזוק לכמה עמדות חשובות מבלי להוציא יורו אחד מהכיס הדל.

לדעתי גם אוהדי הצלחות הכי מגעילים צריכים להבין שכשהקבוצה שלהם נמצאת ברגעים קשים, צריך לתמוך בה. איבדתם אמון בברלוסקוני? איפה הייתם כשהוא בנה קבוצה חדשה מ0 עם הוצאות אדירות שלא נראו באיטליה אף פעם (חוץ מהשגעת של לאציו). לא נראת לכם התוכנית של הרכש? למה בדיוק ציפיתם? מסי? רונאלדו? עד שהמצב הכלכלי יתייצב, אפשר לבנתיים לאהוד את ריאל מדריד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/09
  8. 亚历山大帕托 Member

קובי, הצחקת. אתה רוצה לקחת מהם את המהות שלהם? אלה אוהדים שמאשימים את מאלדיני שהוא המשיך לשחק ואח"כ מתפלאים למה שורקים לו בוז במשחק הפרידה. הם לא יוכלו להתקיים בלי לקטר 24/7 על המצב בקבוצה במקום לאהוב אותה.

9. milanezi22 Member

א. לגבי רונאלדיניו, עם איך שהוא נראה בקיץ, וזה 15 קילו עודף, לנו לפחות היה דיי ברור שרחוק הוא לא ירוץ עם המשקל הזה...תוסיף לזה את האופי הבעייתי שלו בכל הקשור לבילויים ותקבל כשלון ידוע מראש. וזה שבארסה הציגה את היעדרותו של רונאלדיניו כפציעות, לא הוכחה. במהלך אותן פציעות הוא בחר להשמין, להריב עם ראייקרד ולבלות במועדונים במקום לשמור על עצמו.

רונאלדיניו הגיע למילאן הגיע לסתום פיות, פיות של אוהדים עיוורים וילדי רונאלדיניו בני 12.
    היתה אפשרות להביא את אדביור או את אטו, אבל החליטו ללכת עליו למרות שאנצ'לוטי לא הכי התלהב ממנו בלשון המעטה.
    כעת לאחר העונה הכושלת שלו במילאן, ההנהלה הביאה לו פרס, בניית קבוצה סביב שחקן שניכנס בסוף העונה מול יובנטוס דקה 75, מקבל כדור על קו האמצע בדקה ה85, רץ 10 מטרים ועוצר כי אין לו אוויר לנשום. קאקא נותר אז לבד עם הכדור כי חברו רונאלדיניו לא בכושר משחק לרוץ כמו שחקן כדורגל לגיטימי ברמות הגבוהות. זה מבחינתי מסכם את הרכש איתו

ב. אני מבין שלברלוסקוני וגליאני אין כסף להשקיע ברכש.
    אולי להשקיע ברכש לא, אבל לשלם 160 מיליון אירו משכורות רק בעונה הנוכחית יש ויש.
    אז אל תעליב פה את האינטלגציה של עצמך ושל האוהדים. קבוצה שאין לה כסף לרכש לא משלמת חוזים כאלה לשחקנים.
    נכון שחלקם הגדול נחתם לפני כמה שנים, אבל רק העונה הגיעו 10 שחקנים...פלאמיני, 4 מיליון לעונה, כך גם זמברוטה...רונאלדיניו עם 6.5 נקי, שבצנקו עם 5 נקי, בוריילו עם 3.5 נקי, סנדרוס עם 2.5 מיליון...אני יכול להמשיך

אי אפשר לחיות בעבר ועל הישגי עבר. היום מילאן היא רק שם עד הודעה חדשה. כל זאת תודות למעשים
    אי אפשר היום להסכים עם מה שהולך בקבוצה, כי אותם הפשעים שההנהלה ביצעה מיד לאחר הזכיה עולים לנו היום בעזיבת כוכבים גדולים, ולא בגלל המשבר הכלכלי תהיה בטוח בזה. אם מילאן היתה במשבר היינו מוכרים עוד כמה שחקנים, ומקצצים את המשכורות עוד העונה (אבל בשביל למכור חולצות צריך שמות גדולים, ושמות גדולים רוצים שכר של 4 מיליון ומעלה כן, ואי אפשר להעליב שחקנים ותיקים אז גם דידה וקאלאדזה עולים לרכבת).

ומי ששרק בוז למאלדיני זה אנשים שרצו לסגור איתו חשבון על סכסוך שהחל עוד בעונת 97 , כאלה עם קעקועים של נאצים על עצמם. מה זה שייך לזה שהוא היה צריך לפרוש לפני שנתיים?

הרי אתה אנדרי, אוהב הקבוצה, אין לך דיעה אמיתית לגבי מה שקורה, או שאתה מפחד להציג אותה בפני כולם שמה נקטלג אותך פה כאוהב ההנהלה או כמתנגד לה (למרות שהם מייצגים את כל מה שמילאן מייצגת). התפקיד שלך פה הוא לחפש מי אמר מה, ולעדכן במצב. אתה לא תומך במעשים, וגם לא נגדם , אוהד מילאן נייטרלי שיודע להציג את עצמו כטוב ביותר, אידיאל של ממש.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להסכים שהמשכורת של חלק מהשחקנים של מילאן מגוחכות אבל גם כאן אין מקום להאשים את ההנהלה.ניקח את דידה לדוגמא, הוא חתם על חוזה שמן כשהיה השוער הראשון של מילאן שהדף פנדלים בגמר ליגת האלופות. היום ההנהלה לא יכולה לקצץ את המשכורת שלו למרות שהוא מהווה רק מטרה למטווח באימונים, הם חייבים לכבד את החוזה שלו. מקרה דומה קרה ברומא, מונטלה קיבל חוזה חדש עם משכורת של 4.5 מליון יורו לעונה אחריי שסיים עונה עם 20 שערים. מאז אותה עונה הוא סובל מפציעות וכושר משחק נוראי. האם מישהו יכל לצפות הדרדרות כזאת? בסופו של דבר מונטלה קיזז את המשכורת שלו ב50% אך זאת הייתה בחירה חופשית שלו. המשכורות האחרונות, כולן הגיוניות למדיי. שחקן בלי חוזה תמיד ידרוש משכורת גבוה יותר ממה שהיה מקבל אילו היה נרכש ולכן המשכורת של פלאמיני מוצדקת. שבצ'נקו הגיע בהשאלה ללא תמורה וגם הוא היה חייב לקבל את מה שהרוויח בצ'לסי. את בוריילו אחריי 19 שערים בעונה גם כן אפשר להבין. רונלדיניו היה שווה גם יותר מזה באותה תקופה והחזיר חלק נכבד במרצ'נדייס. סאנדרוס באמת לא שווה 2.5 מליון יורו לעונה (משכורת של מקסס) אבל כנראה זה הסכום שהרוויח בארסנל.

11. milanezi22 Member

כשדידה חתם על החוזה הוא היה גרוע, כולם זוכרים את זה. מאז שקיבל את החזיז בכתף בעונת 04/05 לא ראינו את דידה חוזר לעצמו.
    בעונת 06/07 היו שמועות שברצלונה בעקבותיו של דידה, ההנהלה קיבלה החלטה לתת לו חוזה חסר תקדים. אפילו אורי שלנו , חיבר על זה עלילה בזמנו שמה דידה תפס את גליאני וסילביו באקט לא נעים ולא היתה להם בררה אלא לפצות אותו בחוזה.

אבל זה רק חלק קטן מהעניין, בשנים האחרונות למילאן יש נטייה לאסוף שאריות של אחרים.
    זה התחיל ברונאלדו שנזרק מריאל, המשיך באמרסון שאף אחד לא הבין מה צריך אותו קשיש לך את גאטוזו, ברוקי ואמברוזיני באותם התפקידים.
    המשיך בפאבלי שהגיע כפנסיונר של אינטר, אמורוסו למי שזוכר בעונת 06/07 , אוליביירה שהיה הימור גדול לאחר פציע קשה שעבר והושאל לברזיל.

אחרי עונת הצ'מפיונס ההנהלה החליטה להשאיר את כל המזדקנים, קאפו סרג'יניו, והרשימה עוד ארוכה.
    העונה הזו המגמה המשיכה, עם זאמברוטה,בקהאם ושבצנקו כולם הרבה מעבר לשיא.

ולא מצליח להבין אותך, מה לגיטימי בלתת משכורות כאלה למי שהגיע העונה. אלה שחקנים גמורים שמספיקים למקום 3-4 בליגה החלשה שלנו.

נכון שנוח לחשוב ששחקנים שלפני שנה שנתיים היו בשיאם יגיעו למילאנלו יקחו גלולה ויחזרו למוטב, אבל בכדורגל זה לא עובד ככה. לא זכורים לי מקרים רבים בהם שחקן מעל גיל 30 היה כישלון
    בקבוצתו בשנה האחרונה, הגיע למועדון אחר והתחיל להפציץ...זה לא קורה.

מה הסיבות לכך שההנהלה החליטה לשנות את המדיניות שלה וללכת על שחקנים כאלה לא ברור.
    ולא ניכסתי איתך למה שקורה על הדשא עם המערכים של אנצ'לוטי (קיבל כרטיס חופשי מההנהלה), הסירוס של גורקוף ושאר הירקות. זה כבר חרשנו בשרשור הזה בחודשים האחרונים מספיק.

ובוא ניקח דוגמא קיצונית על אנשים שפעם היו בסדר והיום כבר לא ממש.
    מוג'י, בכל הקשור לכדורגל
    דודו טופז בתקשורת, מעניין מה חושבים המעריצים שלו היום
    ברלוסקוני ווילת נערות הליווי
    גליאני ושיבוצי השופטים
    מאראדונה והסמים

חסר דוגמאות, האם זה אומר שאוהדים צריכים ללכת ולהעריץ כל מה שההנהלה עושה?
    להזכירך אוהדים פה את מילאן, הסמל. היא היתה לפני ברלוסקוני ותמשיך להיות אחריו.
    האמן לי שאני מעריך את מה שהנהלה עשתה עד היום, מודה להם וגם משתחווה , מוריד כובעים ומה לא...השאלה היא אם אפשר למתוח עליהם ביקורת חריפה, במיוחד על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
    יש לנו היום שחקנים שמביישים את הסמל, מה אנחנו כאוהדים צריכים לעשות, לתת להם גב?
    אין בקבוצה הזו בניה לעתיד, בניה על צעירים...
    אני מציע לך לבדוק מתי החוזים של השחקנים הותיקים נגמרים כדי להבין את הלך הדברים, ולאן מילאן תגיע בשנים הקרובות. (רמז מלחמה על הצ'מפיונס במקרה הטוב)

אם לא יהיה שינוי מהותי, וישוחררו שחקנים שלא אמורים להיות במועדון, נמשיך להתנהל כמו מועדון בינוני שדואג לנינים של שחקני הספסל.

קשה לך כאוהד רומא להבין איך אוהדי מילאן הגיעו למצב שהם מבקרים את ההנהלה שהביאה להם את כל התארים האלה
    אבל אם היית בנעליים שלנו היית עושה בדיוק את אותו דבר.
    הציפיות שלך כאוהד רומא שונות לגמריי, לא ראיתם צ'מפיונס ליג, וגם הסקודטו האחרון היה לפני אי אילו שנים...השאיפות של הקבוצה לא ברורות, יש בעיית תקציב להילחם במורטי, ובטח כמה מהלכים לא מובנים של ההנהלה.
    אצלינו הבעיות שונות במהותן . זה שברלוסקוני החליט לשים דגש על משכורות במקום על רכש זה משהו אחר. תשאל אותו למה הוא מעדיף להחזיק קבוצה מזדקנת בשנים האלה, אף אחד לא מבין את זה (אולי זה שקאקא הקוסם הביא לו צ'מפיונס ב2007 גרם לו להאמין שהניסיון ימשיך להביא לו הצלחות..מי יודע).
    ההפסדים בשנים האחרונות נובעים מהתנהלות לא נכונה, ומהכשלונות של הקבוצה
    אם ההנהלה רוצה להתסכל על מילאן כגוף רווחי, מבלי להשקיע כספים, ובשחקנים צעירים שלא יצפו לרווחים.

12. אחד_מנתניה Member

קצת באיחור, אבל מעניין אותי לדעת מה חושבים האוהדים...

לפני 3 שנים כששבה נמכר לצ'לסי קראו לו הבוגד, כלבלב, וכ'ו... מסכים.
    עכשיו כשקאקא זינק לזרועותיו של פרז, מה ההבדל בעצם? האם רמת הבגידה שווה או שקאקא באמת כזה תמים ורצה רק לעזור לחשבון הבנק של ברלוסקוני.

רשע או תם?

13. 亚历山大帕托 Member

לא זה ולא זה. פרידה הדדית. אם האוהדים מחפשים את מי להאשים, אז את שני הצדדים.

14. אחד_מנתניה Member

אם קאקא היה רוצה להישאר הוא היה נשאר, זה היה תלוי רק בו.
    הוא בסה"כ עכבר שהחליט לברוח מספינה טובעת, למזלנו פלורנטינו זרק לנו סירת הצלה בשווי של 67 מיליון יורו, רק חבל שלא בדיוק ידוע מה ברלוסקוני מתכוון לעשות עם הכסף.
    בשורה התחתונה, קאקא הבטיח הבטחות, הראה בשנים האחרונות מחוייבות, זרק מילים לאוויר ולא הוכיח במעשים.
    בגידה לא בגידה, כרגע אני מעריך אותו הרבה פחות, שיהנה במדריד, גם ככה הוא משחק כמו הצל של עצמו בשנתיים - שלוש האחרונות.

15. 亚历山大帕托 Member

לא, בשורה התחתונה גם ההנהלה לא התנגדה למהלך כזה מתוך אילוצים כאלה ואחרים. גם קאקא הלך בלב כבד, אני בטוח, אבל מן הסתם שלא מדובר פה בשחקן הכי נאמן שדרך בסאן סירו. בסה"כ עשינו עליו בוכטה כסף לפני שהיה באמת מאוחר כי בקיץ הבא כבר היה יכול לצאת מהחוזה שלו ב-20 מ' אירו.