מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. milanezi22 Member

אנדרי אם טיאגו סילבה תופס משבצת של זר
    דזקו ייחשב כזר שני
    אז זה סוגר את אופציית הרננס?

אגב שימו לב לנשיא הליצן של סאו פאולו
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun13r.html

הוא מתנהג כאיש עסקים שהאף שלו עלה למעלה.
    כבר נפלנו בזמנו על דנילסונים ואוליביירות למיניהם, תראו מה קרה לסיסיניו.
    אם הוא חושב למכור את הרננס ב45 מיליון אירו, או אפילו ב30 שימשיך לחכות אפילו על רוביניו ריאל שילמה בזמנו 30 אז מי זה הרננס?
    זה שכרטיסיאנו רונאלדו, סוס עבודה שלא נולד כמותו, נמכר ב94 מיליון לא אומר שאדון חתול בשק הרננס ימכר בחצי מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/09
  2. 亚历山大帕托 Member

לא מצאתי שום הוכחה לכך שלדזקו יש דרכון נוסף, ועל הרננס אין הרבה מידע. בדרך כלל אצל דרום אמריקאיים תמיד מזכירים אם יש להם אזרחות אירופאית.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש יותר מדי דיבורים על כך שהסמל הכי גדול בכדורגל ביובל האחרון, מגיע להיות סטיב קלארק החדש בצ'לסי (מאמן דיפנסיבי\עוזר). מה הדיברים במילאנו?

4. milanezi22 Member

אה?

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מלדיני בצ'לסי?למה לא? העיקר לא בקבוצות האחרות שאני שונא באנגליה. גם פראנקו בארזי היה בפולהאם ואחר כך חזר לאמן את הילדים במילאן. זה מגיע להנהלה המטומטמת של גליאני ושות'.

6. milanezi22 Member

אחרי שלא קיבל גב מההנהלה בנוגע למעשיות הפררחחים במשחק הפרידה, לא מפתיע בכלל שפאולו רוצה להתרחק קצת מהמערכת הלא ממש בריאה שמתנהלת במילאנו בשנים האחרונות.
    קאקא סחב שנתיים, אבל גם הוא נשבר
    גורקוף רצה להאמין שאחרי עזיבתו של אנצ'י משהו ישתנה, אבל כנראה שהקברניטים חשבו על שיטות אחרות להתנהלות.

מה יהיה בצ'לסי? קשה להגיד. אנצ'לוטי מקבל אחלה של סגל וגם תקציב נורמלי לרכש (נראה מי יגיע מהרשימה). עד כאן הכל טוב ויפה, משהו שגם רוני לוי היה שמח לקבל ומגיע להישגים לא פחות טובים משל סקולארי והידינג העונה.
    השאלה הגדולה אם אנצ'לוטי יידע לקחת את הקבוצה לאליפות. זו החולשה שלו למעשה גם בימיו הגדולים. הוא לא יודע לשנות טקטיקה מול הקטנות של הליגה. גם בקדנציה שלו ביובה וגם במילאן הוא כשל נחרצות בזירה המקומית.
    אברמוביץ חושב שבאירופה הוא יידע להביא את השינוי. השאלה כאן היא כמה זמן הוא יקבל למשימה.
    אחרי שמחליפים מאמן כמו גרביים, הסיכוי שאנצ'לוטי ייקח בשנה הראשונה משהו לא גדול.
    אולי בתקופה של 3 שנים יהיה סיכוי לצ'מפיונס.

ואם בצ'לסי עסקינן

שימו לב לזה
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun13u.html

גליאני מסרב לשחרר את פאטו. אז מה קרה למשבר הכלכלי? נותנים לך 40 מיליון אירו על שחקן בן 19 . זיוני שכל זה מה שאפשר להבין מהמכירה של קאקא. עוד חותם על זה שהברזילאי רצה לעזוב בעצמו וזו היתה רק שאלה של זמן.

מה שמסתתר עוד מאחורי הסיפור עם פאטו זה שהוא מרוויח משהו כמו 2+ מיליון אירו לעונה. בגלל שהוא הגיע בגיל 18 במילאן לא רצו לתת לו משכרות "קאלאדזה" ועכשיו הברווז קיבל הצעה מצ'לסי עם שכר של 4-5 מיליון אירו לעונה, וכשמנגד הוא משחק בבית חולים (משני הסוגים), ברור שירצה לעבור למשהו יותר נורמלי.
    אבל לפתע פתאום, מתעורר גליאני מההזיות של המשבר הכלכלי ובשיחה בדלתיים סגורות כמעט מכפיל לפאטו את השכר למרות שלל ההצהרות על קיצוצים.
    מעניין אה?

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרכישה של סיסוקו הפתיעה אותי, אני חשבתי שהוא ישאר בפורטו לפחות עוד עונה. בתחילת דרכו בפורטו הוא נאבק על מקום בהרכב מול שחקנים די בינוניים לדעתי, בהמשך הציג יכולת גבוהה ותפס מקום קבוע בהרכב.

מצד אחד קצת הימור על צעיר חסר ניסיון (יחסית), מצד שני כמו שיותם אמר- עוד חצי עונה ביכולת הזו ומחירו היה עולה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/09
  8. 亚历山大帕托 Member

ממש לא מוצאת חן בעיניי הרכישה הזאת. לא צפיתי בליגה הפורטוגלית העונה, אך במשחקים של פורטו שכן ראיתי (במיוחד אלה נגד יונייטד) הוא כלל לא הרשים אותי. שחקן צעיר, מקובל, אבל למה להביא אותו ב-15 מ'? זה לא כסף שמילאן יכולה לסכן. הייתי מעדיף את דה סילבסטרי לאגף הימני וזמברוטה לשמאלי.

נקווה שהרכישות הבאות יהיו יותר מבטיחות.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שזה בגלל שיש לך סנטימנטים לדה-סילבסטרי מעצם היותו איטלקי. הוא נתן עונה שבינונית מהווה מחמאה בשבילה. לא סתם ליכשטיינר השתלט לגמרי על עמדת המגן הימני בלאציו. גם באולימפיאדה וגם בהזדמנויות המעטות שקיבל בליגה, לולו (זה הכינוי שלו, למי שמתעצל לכתוב את השם המלא) לא הבריק ונראה כמו שחקן שיש לו עוד הרבה יותר מדי מה ללמוד. אני לא זוכר פציעה שלו ואני מאמין שזאת הסיבה שקאזיראגי אפילו לא כלל אותו בסגל של האזוריני.

10. milanezi22 Member

אם ניזכר במטיוני,גרימי, ויודז, קארדסיו ואנטוניני אז סיסוקו נראה יותר רציני
    אני גם כרגע לא מכיר אותו, לא צפיתי בפורטו אבל לפחות ממה שאנשים אמרו וממה שראינו קצת בסרטונים מדובר בסוס עבודה שיוסיף מהירות לאגף שדיי רדום אצלינו.
    הפציעות גמרו את יאנקו, שנתן עונה גדולה כשמילאן לקחה את הצמפיונס אבל מאז לא ראינו לא אותו ולא את אגף שמאל. סרג'יניו הותיר שם חתיכת חור

גם כשסנדרוס הגיע לא פסלתי ובסוף אכלתי את הכובע. נקווה שעם סיסוקו זה יהיה אחרת
    עם כל הסלידה למעשים של ההנהלה, איכשהו הפעם נראה שהם שמו את הכסף במקום הנכון. בסה"כ כשגורקוף הגיע למילאן אף אחד לא ידע מה ומי, ותראו עכשיו.
    אם לאונרדו ייתן לו את הצ'אנס והוא ייתן, נקבל משהו שלא ראינו כבר זמן רב ממילאן.

11. 亚历山大帕托 Member

לפחות אנחנו מכירים אותו ויודעים איזה כשרון יש לו, וכמובן שיש לו ניסיון בליגה האיטלקית. מה ידוע לנו על סיסוקו? הימור גדול מדי. לדעתי, אפשר היה להביא מגן מוכח בסכום הזה, רק שאף אחד לא קושר אלינו (חוץ מדה סילבסטרי, וגם זה לא יותר מדי).

12. Cup of Tea Liverpool, UK

חייבים להודות שעם לאונרדו לא יהיה קל להביא שחקנים כמו עם אנצ'לוטי. סיסוקו אומנם הימור אבל מדובר בשחקן ש"יש לו את זה" ואפילו נגד קבוצה שתוקפת הרבה מאוד ובגלים כמו יונייטד (ועוד אצלה בבית), מעמדת המגן הוא היה מאוד סולידי בהגנה ועזר הרבה להתקפה. אני באמת חושב שאם תטפלו בו כמו שצריך הוא יגדל להיות אחד המגנים השמאליים הטובים בעולם ותיזכרו שהוא הגיע בסכום מצחיק של 13 מיליון יורו...

עריכה: שמתי לב לזה עכשיו ולא הצלחתי להתאפק.
    מהירות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/6/09
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

צריך גם להזכיר שזה שהוא מהיר לא אומר בהכרח שהוא תומך בהתקפה, לפחות לא בהכרח עושה זאת טוב. מהמשחקים שאני ראיתי של פורטו (לא הרבה אבל מעל חובב הכדורגל הממוצע לדעתי) החלק החלש שלו היה בהתקפה, הוא לא גופה שנשארת רק בהגנה אבל הוא גם לא מגן שתוקף פעם אחר פעם לאורך כל המשחק (המשחק במנצ'סטר יכול להיות היוצא מהכלל במקרה הזה). מה גם שיש לו הרבה מה לשפר ביכולת עם הכדור. כמו שאמרתי חשבתי שהוא ישאר עוד עונה לפחות בפורטו ובהתאם ליכולת אז יתקדם (או לא).

החברה "האיטלקים" פה יודעים יותר טוב מה היו האופציות האחרות ובכלל אם הוא בא על תקן שחקן הרכב או רוטציה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/6/09
  14. milanezi22 Member

כרגע לא ברור מה יעלה בגורלו של יאנקולבסקי, מקווה שישאר
    גם זאמברוטה יכול לשחק מגן שמאלי. כי בונרה יכול לשחקן גם מגן ימני וגם בלם.
    בהנחה ונסטה יחלים, כשטיאגו סילבה ישלים אותו בעמדת הבלמים, אולי יהיה תקווה להגנה נורמלית.
    האופציות האחרות הן קאלאדזה ופאבאלי. הראשון מאז שאחיו נהרג ומאז הזכיה בצמפיונס הפך לחור בהגנה. השני בן 39 , נגד הקטנות עוד איכשהו מסתדר אבל במאני טיים (אצל אנצ'לוטי היינו רואים אותו הרבה במאני טיים), לא עומד בקצב של המשחק, ובכלל לאף אחד לא ברור מה הוא עושה בקבוצה כמו מילאן.
    אם אנצ'לוטי לא הבין את זה, אולי לאונרדו יידע לנקות קצת שחקנים שלא צריכים להיות בקבוצה כבר שנתיים אבל הם עדיין שם, ולוקחים כל שנה 12 מיליון אירו ברוטו מהקופה של המועדון רק על משכורות.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני לא מצפה לדברים טובים מהעונה הבאה, לכן כל הצלחה תהיה הפתעה.