מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Gnus Avenue Member

יש לי אליכם, אוהדי מילאן, 2 שאלות:

א. איך שיחק מתיו' פלאמיני בעונה האחרונה?
    ב.יש סיכוי שהוא יעזוב את מילאן? אם כן לאילו קבוצות הוא מקושר?

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלאמיני היה בינוני במקרה הטוב. נותנים לו חסד על כך שזאת עונת התאקלמות. הוא ישאר בודאות. היכולת שלו לשחק בכמה עמדות הופכת אותו לשחקן גיבוי מעולה.

3. milanezi22 Member

קודם כל פלאמיני ניכנס למערך לקוי מיסודו של אנצ'לוטי.
    בארסנל הוא שיחק ליד שחקנים מהירים והתקפיים, ולפיכך חוסר היכולת הטכנית שלו למסור תוך כדי תנועה ולאחר מכן לקבל כדור ושוב למסור אותו, לא הורגשה בארסנל.
    אבל כשבמילאן הוא משחק לצד אמברוזיני, או גאטוזו (אחד מהשניים), כבר יש לך 2 קשרים אחוריים. תוסיף אליהם את פירלו וסיידורף שלא ממש מהירים בלשון המעטה, ואת רונאלדיניו שאחרי 10 מטרים מתנשף כאילו רץ 15 קילומטר.....ותקבל פלאמיני דיי בינוני שכל מה שנותר לו לעשות זה להחזיר כדורים או להעביר הלאה למישהו קדימה בכדי שזה ייצר משהו חיובי.

אנצ'לוטי רק בסיום העונה הבין שפלאמיני לא יכול לתרום התקפית, ובעיקר בגלל הפציעה של יאנקולבסקי נתן לו לשחק מגן שמאלי. עבודה שהוא עשה על הצד הטוב ביותר והשינוי הורגש במהירות שהוא הוסיף לאגף. אם גם היו לו הרמות מצויינות יכולנו לקבל מחליף מצויין לצ'כי שנוטה להפצע.

שורה תחתונה אין לו מקום במילאן בתור קשר אחורי כשגאטוזו או אמברוזיני על המגרש.נקודה

4. 亚历山大帕托 Member

הוא שיחק מגן ימני, לא שמאלי.

5. milanezi22 Member

נכון מגן ימני (משום מה ציירתי את זה הפוך), אם כי העקרון דומה, הוא יכול להשתלב מצויין בתור מגן.
    את יאנקו החליף פאבאלי
    את זאמברוטה עד כמה שזכור לי לא ניצלו יותר מדיי לאגף השמאלי למרות שהוא יכול לשחק גם שם.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל הפוך אצלך. פבאלי לא החליף את יאנקו. פלאמיני החליף אותו בכך שנכנס לצד ימין והסיט את זמברוטה שמאלה.

7. 亚历山大帕托 Member

לא, זמברוטה שיחק בעיקר באגף שמאל כשיאנקו נעדר. בחצי העונה האחרונה אני לא זוכר שפבאלי תופקד כמגן יותר מפעם אחת.

8. milanezi22 Member

פאבאלי שיחק מגן שמאלי יותר מפעם אחת, היו משחקים שגם אנטוניני החליף את זאמברוטה כשזה לא היה בסגל.
    אבל משהו פה לא מסתדר לי, הרי פלאמיני שיחק כולה 3 משחקים בתור מגן ימני.
    ויאנקו נעדר יותר מחודשיים העונה. אז מי בדיוק היה מגן שמאלי/ימני, אם לא פאבאלי ואנטוניני. בונרה אולי במשחק אחד שיחק מגן
    קאלאדזה כששיחק הוא היה בלם

אם רוצים לדבר על החלפות, אז צריך להבין משהו פשוט
    גליאני לא מוכר את קאקא כדי להביא במקומו שחקן אחר. הוא מוכר אותו לעשות כסף, שיישאר לו בכיס בין 40-50 מיליון כדי לחסות חובות
    אין סיכוי שתראו שחקן שעולה יותר מ30 מיליון אירו בסן סירו, אחרת לא יישאר לו מה לספור במדרגות.
    רק אם ריאל יהיו נדיבים ויביאו לך שחקנים+כסף
    אחרת יגיעו כמה שחקנים שיכולים להתברר כטובים אבל לא כמו לאבצי שיעלה יותר מ30. קשה להאמין שגליאני ישלם סכום של 35 , זה שהוא מטומטם זה לא חדש לאף אחד
    אבל בנוגע לעסקים אין מצב שהוא עושה לך עיסקה כדי להישאר עם 20-30% רווח. אין לו מה לעשות עם 30 מיליון אירו, זה העודף שיישאר? לא שווה לך למכור בשבילו את קאקא, עד כמה שאני מכיר את גליאני גם הוא יודע שהאוהדים לא יעזבו אותו בשקט אם ה30 מיליון האלה זה מה שגרם לו להוציא את העיסקה בפועל.
    ביינתים אף אחד לא יודע אם קאקא דרש עזיבה, או שזה הגיע יותר מההנהלה.
    אני ממש לא אתפלא לגלות שקאקא יזם את המהלך לאור השתלשלות העניינים במילאן, והמבט לשנה הבאה

עכשיו אני עוד מוכן לקבל על סוג קטן של חוב שיש לקבוצה מהעונה הנוכחית בה הקבוצה התבזתה בUEFA , הרי איזה רווחים שלא יהיו צריך לחסות 130 מיליון אירו משכורות, ללא הוצאות נילוות.
    בעונות הקודמות במיוחד של אחרי הזכיה נותר ים של כסף בקופה, והבאתי כבר כמה פעמים הודעות פה בפורום על רווחים של יותר מ100 מיליון אירו רק על הזכיה בצ'מפיונס ובאליפות העולם כתוצאה מפרסום,זכויות שידור, מכירות מרצ'נדייז וכל הסובב.

אז נא להוריד ציפיות. אם נאפולי או ארסנל יהיו מוכנים למכור את הכוכבים מתחת ל25 מיליון אולי יהיה סיכוי לשם אחד חם, אחרת תהיו מוכנים ללוקה טוני ולסרבי שגליאני ציין.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/09
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מסתבר שקאקה חמד לא קטן בלשון המעטה..פרסומים חדשים על הרכישה המסתמנת מראים שקאקה ואביו נחושים להוציא את המיטב מפרז וריאל מדריד. 11.5 מיליון מענק לאביו של קאקה מה שנקרא מענק מיוחד לסוכן שבנוסף מבקשים גם מענק חתימה בגובה 11.5 מיליון אירו וגולת הכותרת החתמתו של אחיו הלא מוצלח דיגאו תמורת 1.5 מיליון אירו. (1.5 יותר מידי..)

http://media2.acmilan.com/200804/10104_big.Xxx
    בדרך לפתור את בעיות ההגנה של ריאל.

מעניין מה מזה באמת נכון והאם ריאל באמת מוכנה ללכת עד הסוף.

פירלו אמר שלא יעזוב את מילאן לטובת צ'לסי, סיידורף עדיין לא דיבר על העניין... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

-------------------------------------------------------------------------------------
    למעלה מ-300 אוהדים הפגינו מול משרדי המועדון במילאנו נגד מכירתו של קאקה כאשר הם נושאים שלטים שעליהם נרשם "אם תמכור את קאקה, תמכור את המועדון" או "מי שימכור ישלם". עוד מאיימים האוהדים לפגוע פוליטית בברלוסקוני בבחירות שייערכו השבוע לפרלמנט האיחוד האירופאי.

http://static.tuttomercatoweb.com/storage/img_notizie/thumb/12441342391237884023PhotobyGiacomo06.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/09
  10. עודד (אוהד הצלחות) Member

אין שום גאונות כלכלית בלקנות שחקן כמו טוני ב-8 מליון יורו.

אם נראה לכם שלחשוב על תקציב במונחים חד-שנתיים זאת התנהלות כלכלית נבונה, אתם לוקים באותה מחשבה כמו גליאני.

נניח והנתונים שנתתם כאן מדוייקים, כלומר: טוני עולה 8 מליון, ויכול לתת שתי עונות טובות, משמע עד גיל 34. אדאביור עולה 30 מליון, ונניח לצורך העניין שגם הוא יהיה ראוי עד גיל 34, כלומר- 9 עונות.

אם טוני טוב רק לשתי עונות, אז בעוד שתי עונות גליאני צריך לקנות עוד שחקן מסוגו. זאת אומרת עוד 8 מליון. סה"כ, במשך 9 עונות עד שאדאביור יהיה בן 34, גליאני יצטרך לקנות 5 חלוצים "במחיר מציאה". שימו לב גם שהמחירים של שחקנים רק הולכים ועולים עם השנים, אז בואו נניח שכל שתי רכישות המחיר עולה ב-2 מליון.
    על טוני הוא ישלם 8 מליון, על טוני ב' עוד 8 מליון, על טוני ג' 10 מליון, על טוני ד' עוד 10 מליון ועל טוני ה' 12 מליון. סה"כ- 48 מליון. 18 מליון יותר מאשר אדאביור

עכשיו, תוסיפו לזה את זה שאדאביור (הוא סתם דוגמא, אגב) יותר טוב. זה אומר- הוא מוכר יותר חולצות, הוא מביא יותר אוהדים למגרש, הוא מביא יותר הצלחות אירופאיות (ביחד עם עוד שחקנים, מן הסתם, שגם הם מהווים חלק ממערכת של רכש חכם שלא בא לספק יצר רגעי של גליאני) שפירושן מענקי זכיה/העפלה, מרצ'דנייזינג יותר פופולרי, זכויות שידור יותר יקרות ועוד צופים...

עכשיו, בואו נוסיף לזה את מדיניות חידוש החוזים של מילאן- כל שחקן זכאי לחוזה עד הפרישה, פחות או יותר. זה אומר שבזמן שאדאביור יאייש את העמדה לבד, טוני ג' וטוני ד' יהיו בחפיפה של עונה לפחות, ובזמן הזה מילאן תשלם משכורת כפולה.

ברור שמה שרשמתי כאן פשטני מאד- אבל מדגים שתי אמרות פשוטות אך חכמות-
    1. "בשביל לעשות כסך צריך להשקיע כסף"- ובטח שאין לברלוסקוני מה לצפות שניהול כושל, לצד חוסר השקעה, יוביל פתאום לרווח בלתי מוסבר. תמשיך לתת לגליאני לנהל רע, תמשיך לא הלשקיע, ואז להגיד שאין כסף להוצאות, בגלל שניהלנו גרוע, ואז שובל נהל גרוע...
    2. "קנה בזול- שלם ביוקר"- שחקנים כמו פאבאלי מרוקנים את מילאן מכסף (וגם טוני אם יבוא)- המשכורת שלהם עולה המון, והם לא מוכרים מרצ'נדייזינג, לא מביאים צופים לאצטדיונים, ולא עוזרים למילאן להגיע להישגים.

11. 亚历山大帕托 Member

http://i42.tinypic.com/fc7ihd.Xxx

האוהדים מפגינים מול משרדי מילאן.

מנהיג האולטראס של מילאן טוען שהוא דיבר עם קאקא בטלפון לכמה דקות והברזילאי אמר שהוא רוצה להישאר אך המועדון החליט למכורו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/09
  12. REAL MADRID Member

כמה אני שמח שקאקה נמצא כרגע בברזיל ויכול להימנע מהדברים האלה..

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בתור אוהד מילאן אני יותר מודאג מכל השטויות שברלוסקוני טוען בימים האחרונים, קודם הוא התחיל עם השמן שהוא טוען שבשבילו שילמו העונה אוהדים כסף ואני שואל האם הוא צפה בהופעותיו ה"מזהירות"?

אח"כ הוא לא מפסיק וטוען שהוא מחכה לחזרתו של קלאדזה למרכז ההגנה(!$!$) ושמילאן תשמור על הכוכבים שלה כאשר הוא מזכיר את סיידורף כאחד מהם (כנראה שהוא היה עסוק במסיבות חשק כי הוא שכח את שריקות הבוז הנמשכות למעלה משנתיים כבר). לידו כבר גליאני נראה הגיוני יותר וזה אומר הרבה..

יש אינטרנט וחברים במילאנו בשביל לספר..

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/09
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברלוסקוני עסוק בימים האחרונים במלחמת הסברה שמכינה את הקרקע לאפס השקעות בקיץ הקרוב ואלוהים יודע כמה עוד זמן לאחר מכן. אני אופטימי מטבעי ובכל זאת אני רואה את השנתיים הקרובות בתור שנתיים שחורות מאוד.
    השלט שהכי הזדהתי איתו היה זה שטען שאם ברלו' לא מוכן לשים כסף, שימכור את הקבוצה. ברלוסקוני עושה עכשיו כסף על גבם של האוהדים וזה מעצבן אותי. ברור מאליו שאנחנו צריכים להגיד לו תודה על ההשקעות שהתחילו באמצע שנות ה-80', אבל גם זה לא תירוץ למה שקורה עכשיו. שלא יבכה שאין משקיעים/קונים. כל מה שהוא צריך לעשות זה לבקש. אם יובטח להם כוח ניהולי, משקיעים וקונים ירוצו. מילאן מנוהלת היטב זאת מכונת להדפסת כסף.

15. milanezi22 Member

אני רוצה להאמין שההקאות של ברלוסקוני בנוגע לקאלאדזה ואי החיזוקים זה חלק מספין תקשורתי , אך זה נאיבי מדיי לחשוב בצורה הזו.
    למרות שכבר היינו עדים לאינספור חירטוטים מהסוג הזה לפני ההגעה של רונאלדיניו (" אנחנו לא מביאים את רונאלדיניו, נסתדר גם בלעדיו מצויין" אלה היו המילים שלו שנה שעברה לפני ההגעה).
    הפעם נראה שלא משנה כמה אש יפנו לעבר ההנהלה, קאקא ימכר, אין מנוס מכך.
    אבל מה שההנהלה מנסה לעשות עכשיו זה עוד יותר חצוף, כשדיברתי על ספירת כסף במדרגות עם סכומים של 50 אירו לכיס, התכוונתי בדיוק למסע ההשפרצות על קאלאדזה, פאבאלי ועוד אי אילו שמות שנזרקים ביחד עם המילה "אלופים" מהפה הליצני של הקברניטים.
    ספינים זולים וידועים, כי אם לאונרדו יביא "מטיוני"/גרמיני/ויודזים למיניהם ב5 מיליון אירו, זה אשכרה ייראה לחלק מהאוהדים הנאיביים שלנו מתהליך "הצערה" ובניה מחדש.
    ליד קאלאדזה כל שחקן ייראה לנו "מסי" הבא, אם נעוות קצת את המחשבה וננסה לדמיין סרט בו גליאני גם מודע לכך שאותו פאבאלי וקאלאדזה נמצאים אצלינו רק בשביל שהוא יבוא בקיץ וידגים לנו איזה אלופים גדולים הם. אז מהלך של הבאת "נער מגבות" נוסף ב5 מיליון אירו, באמת יכול להיראות כלא פחות ממדהים.
    אבל אל לנו לשכוח מי יספור את ה50 מיליון אירו במדרגות אחרי שקאקא ימכר.

גם אם אנחנו נמנעים מלהתייחס למאות השמועות שנזרקות באוויר בימים האחרונים, עדיין שום דבר לא יוכל להרגיע לא אותי ולא כל אוהד מילאן אחר שיוכל לשבת בחיבוק ידיים ולראות את קאקא, האלוהים ב6 העונות האחרונות, עוזב בגלל תאוות בצע של ההנהלה, אין לי הגדרה אחרת לבעלים מיליארדר שמוכר את הזהות של המועדון, וקאקא הוא הזהות. יש לו את הפריבילגיה, האופי וגם היכולת. בלתי ניתן לעכל, למרות שהיה צפוי שום דבר לא עוזר