מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בארזי אתה בטוח שאתה אוהד מילאן? פלאמיני קיצוני באגף ימין? מלדיני מגן ימני? האם פיספסתי משהו בשנה האחרונה?

2. פרנקו בארזי Member

משום מה הוספת ה--- בלבלה את הדברים, אם כי זה מוזר כי בשאר השורות זה לא כך.
    הכוונה היתה מאלדיני בצד שמאל וזאמברוטה בצד ימין.
    פלמיני לפי מה שהבנתי יכול לשחק או כקשר אחורי או כקשר אגף
    יכול להיות שאני טועה, לא עקבתי מי יודע מה אחרי ארסנל העונה.
    ד"א אם אני זוכר נכון מלדיני שיחק העונה מספר לא מבוטל של משחקים כבלם
    קאלדזה יכול לשחק בצד השמאלי של ההגנה ומלדיני במרכז. אפשר גם ההפך.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/08
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שפלאמיני יכול לשחק באגף.

לדעתי ההרכב צריך להראות ככה:
    ---------------אביאטי--------------
    יאנקו--נסטה---מלדיני\קאלדזה--זמברוטה
    ----פלאמיני-----פירלו------גאטוסו------
    ----------דיניו\סידורף--קאקא----------
    ------------פאטו\בוריילו--------------

אם דיניו יהיה יותר מדיי שמן, אפשר לפתוח עם שני חלוצים.

4. yonmu Member

בהנחה שרונאלדיניו בא -

ההרכב שאני רוצה לראות:

----------אבייאטי-----------
    יאנקולובסקי-נסטה-בונרה-זמברוטה
    -סידורף---פירלו---פלאמיני-
    ----רונאלדיניו----קאקא----
    ----------פאטו---------

ההרכב שכנראה יהיה בפועל-
    ------אבייאטי----------
    יאנקו--נסטה-קאלאדזה-זמברוטה-
    --פלאמיני---פירלו---גאטוזו
    ---רונאלדיניו---קאקא------
    -------פאטו-----------

השיפורים לעומת העונה שעברה -
    1. שוער - אין מה לדבר לעומת דידה, כל דבר הוא שיפור.
    2. מגנים - גם יאנקולובסקי וגם זמברוטה נתנו טורניר מצוין ביורו.
    3. ספסל חזק - קאלאץ' הוכיח שהוא שוער סביר, בונרה בלם מעולה, אודו עוד יכול לחזור, מאלדיני זה מאלדיני, אמברוזיני ואמרסון בקישור האחורי, סידורף בקדמי, בוריילו ופיפו בשפיץ.
    4. מנוחה לפירלו - פירלו בדרך כלל פותח את העונה מצוין ואז נחלש מעייפות כי אין לו מחליף. כשיהיה את רונאלדיניו נוכל לשחק עם סידורף בעמדה שלו או אפילו פלאמיני.
    5. יצירתיות - שלושה שחקנים מסוכנים מכל כיוון + פירלו ואולי סידורף.
    6. שינוי בין מערכים - קאקא יכול לעבור לשחק חלוץ נסוג ופאטו ממש בשפיץ, בוריילו ופיפו יכולים לשנות ל4-4-2 יהלום, רונאלדיניו, קאקא, וסידורף יכולים לשחק באגפים ב4-4-2 קלאסי (עם פירלו\פלאמיני\גאטוזו\אמברוזיני במרכז), 2 מבין רונאלדיני\קאקא\פאטו מאחורי בוריילו\אינזאגי ב4-3-3 סגנון בארסה.

5. פרנקו בארזי Member

לא יודע למה אתם רוצים כל כך את יאנקו בהרכב.
    בעונה האחרונה וגם ביורו הוא לא היה משהו. יכול להיות שמלדיני "זקן" מבחינת גיל,
    אבל בעונה האחרונה הוא שיחק טוב ואני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי בין העונה האחרונה לעונה הנוכחית מבחינת הכושר שלו. כל עוד מלדיני יכול לסיים 70 דקות אני חושב שראוי שהוא יפתח בהרכב.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתה לא מודע למצבו? הוא רק עבר פציעה לא קלה לקראת סיום העונה ומגן צריך לדעת לעלות הרבה להתקפה ופאולו כבר לא חד כמו פעם ובכלל אם תשים אותו מגן אני בספק אם הוא עדיין יסיים את התשעים דקות שלו. הוא ישחק בעיקר במשחקים גדולים במקום קלאדזה לטעמי. בכל הנוגע לבונרה אתם ממשיכים לפאר אותו אבל הוא שחקן רוטציה נחמד ולא יותר מכך, לא הבלם האיכותי שמילאן צריכה אבל עדיף על המסננת הגיאורגית (מוזמנים לראות אותו מככב עם דידה בסרטון ששמתי מקודם בשער מול סיינה אם אני זוכר היטב).

7. piston Member

הסגל של מילאן הוא בהחלט מבוגר, אבל זה לא ריאלי להביא כל שנה שני שחקנים צעירים תותחים.

אתה יכול להביא שחקנים צעירים עם פוטנציאל, אבל כמה שחקנים צעירים תותחים יש, וכמה אתה צריך לשלם עליהם אם בכלל המועדון שלהם יסכים לשחרר אותם.

אדאביור פחות טוב מאטו ומדרוגבה, אך המחיר שלו הרבה יותר גבוה בגלל שהוא צעיר.
    ואם כל הכבוד, גם הוא נתן בקושי עונה טובה, שגם בה הייתה לו בצורת ארוכה.
    כמעט ואין צעירים תותחים, ובטח לא במחירים שפויים.

להביא שחקנים סביב גיל ה 30 זה הפתרון של מילאן, וזה עבד להם בעשור האחרון.
    שנים שלמילאן יש את אחד הסגלים המבוגרים ביבשת, ושנים שהיא בצמרת הכדורגל ביבשת.
    שחקן בן 30 יכול לתת עונות יפות, ומגיע במחיר הרבה יותר הגיוני.
    בגיל הזה השחקנים גם הרבה יותר בוגרים נפשית (בדרך כלל), דבר שתורם לקבוצה.
    כולם ממוקדי מטרה בלהביא תארים.

אין ביטוח בכדורגל. אפשר גם לרכוש את כריסטיאנו רונאלדו ב 100 מליון, ולגלות שאחרי הפציעה הוא לא השחקן שהוא היה. הכל יכול לקרות.

אני אישית לא מאמין ברונאלדיניו, אבל אני מודע לזה שאני יכול לאכול את הכובע אחרי עונה מדהימה שלו.

דיברו על מילאן זקנה כשהם הביאו את ריבאלדו, ואמנם בלי הרבה תרומה ממנו זה עדיין הסתיים באליפות אירופה.

מה שנשאר זה לחכות ולראות.
    אם רונאלדיניו יגיע למילאן בסופו של דבר (כי עד שזה לא סגור, זה לא סגור).
    במידה וכן, איך הוא ישתלב.

8. פרנקו בארזי Member

כמו שכתבתי, כל עוד הוא יכול לסיים 70 דקות מדי שבוע אני לא מוצא סיבה מדוע לא לעלות אותו בהרכב.
    "המסננת הגאורגית"... אני דווקא מחזיק מקלאדזה. לדעתי הוא טוב מבונרה וראוי שיפתח בהרכב.
    אין לי ספק שיאנקו יהיה המגן ולא מלדיני, אני אישית מעדיף את פאולו

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

קלאדזה לא רע בתור אופציה כגיבוי, מחליף לזמנים קשים אבל ממש לא מתאים לקבוצה בעלת שאיפות לזכות בסקודטו. אז אולי הוא לא חוזה צ'אמוט או רוקה ג'וניור אבל עדיין לא מתאים וחבל שהוא לא עזב שהייתה ההזדמנות שיעזוב לאינטר שעוד מוריניו היה שם (אולי נעשה איזה טרייד עם הנחשים ממול? מזמן לא עשקנו אותם..).

אותי מעניין אם הכשרונות של מילאן בנבחרת עד גיל 19 שמדברים עליהם ללא הפסקה, האם הם יעשו את הדרך להרכב. ספק אם הם יצליחו לפרוץ את הקיבעון של אנצ'לוטי.

10. xavi6 Member

אני לא חושב שכדאי לבנות על מאלדיני, הבחור לא אותו דבר, הוא כבר לא ילד, כמה שזה נשמע קלישיאתי. צריך למצוא העונה שחקן שיעשה איתו רוטציה, אם הוא בכלל יוכל לשחק רוב העונה. את דידה ממזמן היה צריך להעיף ולא מובן לי למה בכלל הביאו לו חוזה כמו של בופון, פשוט חוצפן מדרגה ראשונה. ועוד יותר לא מובן לי מדוע לא סומכים על אביאטי, לדעתי הוא שוער מעולה, בטח לבטח יותר טוב מדידה. הגיע הזמן להחזיר אותו הביתה.

פלאמיני לא שחקן כנף, הוא שחקן אמצע שעושה את העבודה השחורה ומידי פעם מיצטרף להתקפה. הוא המחליף המושלם לגאטוסו, שגם הוא לצערינו כבר לא ילד. פירלו זה פירלו, שום דבר לא אמור להוציא אותו מההרכב, הוא הלב של הקבוצה ולפי איך שהוא שיחק באיטליה-אני לא חושב שמישהו בעולם מפקפק בו. לצד גטוסו\פלאמיני הוא אמור להמשיך להוביל את הקישור. בחלק ההתקפי יש קצת בעיות, אני מבין שאף אחד לא רוצה את שבה, אבל זה רק לטובת מילאן-שבה יכול להחזיר אותכם, אתם בעצמכם יודעים שאין מישהו יותר מתאים וטוב ממנו, לא אטו ולא דרוגבה, וגם לא אדא. חבל שהעזיבה שלו הייתה כזאת מכוערת, אחרת זה בהחלט יכול היה להיות סיפור יפה. אולי הוא עוד יחזור ובאמת יחזיר לכם על כל עוגמת הנפש שהוא עשה לכם, אני אישית מקווה לראות אותו ואת רונלדיניו במילאן פורחים. ואם לא שבה-יש לכם עדיין את אינזאגי, ופאטו הוא עדיין ילד רעב, ותאמינו לי-מהילדים האלה מקבלים את הכי טוב שבעולם, ואני מדבר בתור אחד שכל מה שיש לו בקבוצה זה ילד ארגנטינאי קטן. הגיע הזמן שפאטו יפרח, אבל באמת, וכאשר קאקה בקבוצה תמיד אפשר להיות רגועים.

11. פרנקו בארזי Member

מושלם כאופציה לגיבוי, אבל גיבוי של מה? של בונרה?
    כמובן שהייתי מעדיף בלם מהטופ העולמי לצידו של נסטה, אבל קלאדזה, כרגע, הוא האופציה הכי טובה.
    אגב, לאור ההופעות של זאמברוטה בבארסה - וגם ביורו הוא לא ממש הבריק, אני לא בטוח שאני לא מעדיף את מאסימו אודו בצד ימין של ההגנה.
    נכון, הוא לא שם גדול כמו זאמברוטה והוא גם לא כל כך צעיר, אבל אני פשוט אוהב את השחקן הזה.

12. 亚历山大帕托 Member

אודו זה אחד השחקנים הגרועים שיש לנו בסגל עפ"י העונה האחרונה שלו. הוא צריך להיות אופציה שלישית לעמדת המגן הימני, אבל נראה איך הוא התאושש מהפציעה ויתחיל את העונה הבאה בידיעה שהוא צריך להתחרות על המקום בהרכב.

13. piston Member

צריך לתת לאודו עדיין קרדיט, זה כדורגל לא טניס. אמנם הייתה לו עונה לא טובה, אבל הוא שחקן בית שהראה שהוא יכול לשחק ברמות הגבוהות ביותר. נקווה שהוא יעשה קאמבק העונה...

14. 亚历山大帕托 Member

התרומה ההתקפית שלו שאפה לאפס מאז ש"חזר" אלינו, והמעט שהוא יוכל לעשות זה להפסיק עם החורים הנוראיים שהוא היה עושה בהגנה בעונה שעברה, במיוחד בחצי השני שלה. הוא היה פשוט שחקן איום ונורא עד שעבר את הניתוח, וההופעות המעטות שלו אחרי לא נחשבות. מה שעוד עיצבן זו התגובה שלו לאי הכללתו בסגל האצורי. ממש לא הגיעו לו והוא נשאר בבית בצדק. אני מקווה שהוא ישכיל להבין את זה ויציב לעצמו מטרה לחזור לנבחרת.

15. ROSSONERI1995 Member

הצורה שמילאן צריכה לשחק זה 4-2-3-1 הופך ל4-2-1-2-1

מוותרים על אמברוסיני במרכז השדה , שמים את פירלו שיבנה התקפה וגאטוסו שינסה למננוע התקפות יריב
    סידורף הולך קצת אחורה מרונאלדיניו וקאקא(במידה ורונאלדיניו בא) והוא כמו פירלו מנסה לבנות התקפות או לאיים מ20,25 מטר על השער..
    רונאלדיניו וקאקא בשמאל אולי זה לא שילוב טוב(נבחרת ברזיל) אבל במילאן השחקנים שונים והמערך שונה .
    לפי דעתי רונאלדיניו יכול לחזור לעצמו , השנה גם ראינו כמה רגעים שמזכירים אותו בעיקר בתחילת העונה , שנה שעברה עם המספרת , ועל הנייר שילוב של קאקא ורונאלדיניו(במידה והוא חוזר לעצמו\משתפר) זה שילוב שאי אפשר לעצור.
    וכמובן בחוד פאטו או אדביור..

זה יהיה התקפה טובה , אבל חייבים לחזק את ההגנה.