מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

במילאן? פרט לקאקה?
    מפאטו ראיתי ים של כישרון, אבל זה לא מדד עדיין, מה שכן הוא שחקן צעיר.
    בוריילו הצליח בגולה, גם ג'ילארדינו ....
    בונרה אותי לא הרשים , שחקן הגנה לא רע, אבל עם כל הכבוד אני לא רואה אותו נכנס לנעליים של נסטה או של מאלדיני.
    ופאלוסקי?
    עוד ילד מוכשר שעדיין לא קרע זוג נעליים.

פאק, אתם משגעים אותי, אנחנו מדברים על מילאן, לא על אטלנטה ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/08
  2. פרנקו בארזי Member

בקשר לפאטו זה דווקא כן מדד. הוא עשה מספיק בשביל שנוכל להיות בטוחים שהשחקן הזה עומד להיות שחקן ענק, אולי כבר בעונה הבאה, ולא אולי שחקן ענק, ולא שחקן ענק בפוטנציה.
    בוריילו אמנם הצליח מחוץ למילאן אבל מה זה חשוב? הוא הצליח. הוא הוכיח שהוא יודע לכבוש.
    פאלוסקי כבר כבש מספר שערים שמעידים על יכולת הסיומת הנהדרת שלו.
    אתה רוצה שיהיו שחקנים צעירים, אבל אחר כך מתלונן שהם עוד לא קרעו זוג נעליים.
    לכן השילוב הכי טוב הוא גם צעירים וגם ותיקים בהרכב.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רוזנר רק שתבין, אני יעתיק לך את זה על באיירן.
    הם היו צריכים להביא צעירים כמו יאנסן או פודולסקי לקבוצה? לוקחים את הכישרונות הכי טובים שיש בליגה. לפעמיים זה מצליח ולפעמיים לא, הכל כאן הימור.

4. אחד_מנתניה Member

לירן רוזנר
    אף אחד לא טוען שלא קיימת בעיה כרגע הן בהנהלה והן בקבוצה, במיוחד בכל הנוגע לגיל הממוצע של הסגל/רכש, אבל רכש מבוגר יכול להיות לטוב ולרע. לטוב כמו הרכישה של סתאם, רונאלדו, יאנקולובסקי, קרספו (לא רכישה אבל השאלה) לרע, אודו, פאבלי, ברוקי, אמרסון, ויירי וכו'. מה שאני בעצם מנסה לומר שרכישה עתידית (בחלון העברות הנוכחי כמובן) של רונאלדיניו יכולה להיות פתרון זמני (נגיד 4 שנים - בערך התקופה של רונאלדיניו למצות את עצמו במילאנו) ויכולה להיות טובה לשני הצדדים. באופן עקרוני, אני מסכים איתך, ההתנהלות של גליאני ובראיידה בזמן תקופת חלון העברות אינה התנהלות ראוייה לקבוצת פער באירופה. וזה מתבטא ברכש (הדל והעודף ניסיון) ובמשכורותיהם של השחקנים (דידה 4 מיליון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ).

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/08
  5. rojo Guest

אם אתה רוצה את טובת הכדורגל האירופאי אז אתה צריך לקוות שאתה צודק .

כולכם פה קופצים על לירן - מה שהוא אומר הגיוני בהחלט ,איפה כול הבכיינים למינהם ששרפו את הדיון הזה לפניי כחודש ? על זה שאין רכש ,וגליאני הורס את הקבוצה וכו' ,איפה אותם אלו שבאו בטענות חמורות על הרכש של מילאן מהעונה שעברה ?
    אז פתאום הכול בסדר .

לירן - אתה מבזבז את הזמן שלך ,תן להם להנות בגביע אופא ,מתאים להם (ולנו) .

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ברלסקוני לא מוכן להוציא יותר כסף, לכן לא מגיעים עוד כוכבים גדולים, אבל יש כבר תאכלס מספיק כאלו במילאן ויש דור עתיד מצויין.

7. 亚历山大帕托 Member

1-2 צעירים עם פוטנציאל? פאטו ופלאמיני עונים על הקריטריון הזה ואף יותר מזה. עכשיו מנסים להביא עוד שחקן התקפה מהטופ, וגיל 28 (דיניו) זה יותר מלגטימי. חוץ מזה, מנסים גם כל מיני דברים עם גורקוף, פאלוסקי, דרמיאן, אבאטה, וגם בוריילו שנראה כאילו עומד לפרוץ ברמות הגבוהות. שלא לדבר על כך שקאקא, פירלו ונסטה עדיין יהיו עמודי התווך של מילאן בעוד שנתיים-שלוש, וכל עמדה אחרת תטופל בבוא הזמן כשיהיה צורך. כרגע, הסגל לעונה הבאה סגור (כולל רונאלדיניו שיצטרף ככל הנראה), ועם הצלחה יגיע גם הכסף ליותר רכישות בקיץ 2009.

אמנם היה איחור של שנה ברענון הסגל, אבל זה קורה, לאט ובטוח. השיטה הנכונה היא לשלב בין הוותיקים לצעירים, ורק כשרונות יוצאי דופן זוכים לשחק בהרכב ראשון בגיל צעיר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/08
  8. אבו Member

הזיג זאג בין מנצ'סטר סיטי למילאן בעניין רונאלדיניו נמשך, והפעם הזיג עובר למנצ'סטר סיטי- כך מדווח היום בעיתונות, כאשר לרונאלדיניו נמאס ממילאן, וברצלונה עצמה תעדיף כמובן את ההצעה של סיטי שהיא כפולה ומעט יותר מההצעה של מילאן. מה שכן, ברצלונה נתנה 48 שעות למילאן להשוות את ההצעה.

נראה אם גם הפעם יהיה זאג או שזה רציני.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון, אצל שוערים אין פונקציה של גיל. תגידו שאביאטי לא לרמה של מילאן, אל תחשיבו את השוערים במניין הזקנים שלכם. הלאה - לרוב חוליית ההגנה יש עוד לפחות שנתיים לתת ברמות הגבוהות כשלבונרה יש עוד הרבה מאוד שנים לפניו. בקישור יש את פלאמיני, קאקה ופירלו שאומנם לא ילד, אבל מתוקף סגנון המשחק שלו, אני מאמין שהוא בקלות יכול לתת עוד 5 שנים בהרכב הראשון. מה זה אומר? שבמערך של 4-4-2, אנחנו צריכים שיגיע רק עוד שחקן הרכב אחד בשנים הקרובות. בהתקפה יש את בוריילו ופאטו. הנה, אני אפילו לא מחשיב את פאלוסקי. אז כן, בכל עונה נצטרך כנראה להביא 1-2 שחקנים צעירים לסגל. איפה נמצאת פה הבעיה? מי לא עושה את זה?

10. Ohad_Glr Member

גם השחקנים שכביכול מבוגרים במילאן מתפקדים מצויין, פירלו ונסטה למשל. עד העונה האחרונה זה היה נכון גם לגבי גאטוזו. העונה גאטוזו נחלש והגיע פלאמיני.
    שחקנים כמו נסטה או פירלו יכולים להמשיך ברמות הגבוהות עוד כמה שנים ואז יגיעו שחקנים אחרים להחליף אותם.
    הטעות בבניית הסגל תיהיה אם כדי להחליף את פירלו בגיל 33 יביאו שחקן בן 31 או אם במקום גאטוסו היה מגיע שחקן מבוגר גם כן.

11. 亚历山大帕托 Member

קודם כל, נא לפרסם ספקולציות תקשורתיות בדיון העברות ושמועות.

זו סתם נפיחה טיפשית מאחר ורונאלדיניו יכול לבטל את החוזה שלו ולעבור למילאן כשחקן חופשי אם בבארסה ינסו לעשות עליו תרגילים. ללאפורטה אין שום כוח בנושא הזה, והוא להיפך רוצה את הכסף של מילאן כל עוד הוא יכול להשיג מזה משהו. לא סתם גליאני מתמקח על להוריד את המחיר ל-15 מ' יורו.

12. xavi6 Member

ברצלונה הודיעה שתמכור את רונלדיניו רק אם תגיע הצעה ראויה. עם זאת-זה נראה לי כמו ניסוי עלוב לרדת מהעץ של עצמם. אחרי שהם אמרו שהם לא רוצים את רונלדיניו הם באמת ציפו להצעות רציניות...

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

קולע למטרה. צ'או חמדן, סע לשלום לברזיל.

(קרדיט לאבי)

רוזנר הרבה אנשים חיים כאן באשליות, כבר עכשיו חושבים לאן להשאיל את אבאטה (מישהו חושב שהוא יראה הרכב שיש לו את השחקן הטוב בעולם כריסטיאן ברוקי? או חוטב העצים החמדן אמרסון?), אנטוניני? עוד שחקן לרוטציה. פאלוסקי? ספק אם ישתלב בשנה הבאה ולא יושאל וגורקוף שרוף כל עוד אנצ'לוטי במילאן.

גליאני מרבה לדבר על כך שחסר כסף אבל במקום לתת לאוהדים תירוצים שיסתכל לרשימת המשכורות בקבוצה ויראה שיש ממה לקצץ שם. רק על הארכת החוזה של הליצן הברזילאי הוא צריך להפיק לקחים קשים שכולם ראו כנראה מלבדו מה הוא שווה כרגע.

הרכב טוב יש אבל לא כזה שידגדג את אינטר או כזה שיוכל לרוח היובנטינית הנודעת. אגב בוריילו מתחיל להתבכיין שיש יותר מידי תחרות והוא ישקול את עתידו בהתאם לרכש.

14. פרנקו בארזי Member

ריבוי הידיעות באתרים השונים בשתי היממות האחרונות מובילות למסקנה שרונאלדיניו יבוא למילאן לחוזה של שנתיים, בעוד אדבאיור לא יבוא. גם אם שבצ'נקו יבוא בסוף, המערך בעונה הבאה יהיה כנראה 4-5-1
    אני חושב שהרכב כזה -
    -------------אבאטי----------
    זמברוטה--נסטה--קאלדזה--מאלדיני
    ----------גאטוזו--פירלו
    רונאלדיניו----------------פלאמיני
    -------------קאקא-----------
    -------------פאטו-----------
    הוא הרכב שיכול להתחרות באופן רציני ביותר על הסקודטו ואף לזכות בגביע אופ"א.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד למלדיני, אתה רואה אותו משחק עונה שלמה בהרכב?
    והאם אתה סומך על קלאדזה כבלם?