מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אני דווקא שמעתי שלקרולין יש מניעים להישאר במילאנו.

2. Kaka' Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx
    שוב פעם הוא מוכיח לי למה הוא השחקן האהוב עליי.

3. Robin Member

אתה מוכן להסביר את פשר הטענה השטותית הזאת? :aaa031:

4. מרקו ואן באסטן Member

אכן טענה שטותית. הרי זאת עובדה שלא ניתנת לוויכוח שלפחות ב5 שנים האחרונות הרבה יותר שחקנים פרחו והשתבחו בארסנל,מאשר בריאל מדריד. שאני יתחיל לספור אותם?
    יותר מכך,לא סתם ריאל קיבלה את הכינוי הלא מחמיא במיוחד "בית קברות לשחקנים"

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/07
  5. MHFC Member

על-פי האתר הרשמי של מילאן, כבר למעלה מ-38,000 אלף מנוים נמכרו לקראת העונה הקרובה ! וזה עוד לאחר שלמעט איברהים בה, אף רכש לא הגיע לקבוצה. וזה רק עוד לכרגע, אני מאמין שמילאן תעבור את ה-50,000 מנוים, במידה וגם יהיה רכש נורמלי.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. joiff Member

מה לא עושים כדיי לנסות לדפוק קצת את ריאל אה ?

התכוונת במקרה ללאציו ,ריאל מעולם לא קיבלה את הכינויי הזה , אל תמציא דברים .

הקבוצה שלך , דווקא כן קיבלה את הכינויי "אלופת אירופה החלשה ביותר "

הקבוצה שלך הגיע גם למצב שה"אוהדים" שלה שונאים את ההנהלה ואת אנט'צוטי , מי שהביא להם אליפות אירופה שנייה .

אל תמציא דברים ,זה הכול .

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לכותב שמעליי אני מבקש לא לכתוב בדיון הזה ספציפית, הוכח שאתה שונא את מילאן ולא מדבר עלייה בצורה אובייקטיבית ולכן אני מבקש שתפסיק לכתוב אם אלה רוח הדברים שלך.

"מרקו ואן באסטן" אתה מדבר שטויות, ריאל ממש לא בית קברות לשחקנים ואני יכול לתת לך רשימה ארוכה של שחקנים שהצליחו בשורותיה אבל זה לא הדיון של ריאל.

ואל ג'יי קיי זה אכן נס שכל כך הרבה אנשים קנו מנויים וזה מראה עד כמה אנשים אוהבים את הקבוצה שלנו למרות שאנחנו מקבלים ממנה גם לא מעט חרא בכל הנוגע להתנהלות ההנהלה שלנו, כל הכבוד להם על התעוזה שבקניית המנוי.

8. joiff Member

אם היית כותב את זה לפניי לא הייתי נאלץ להגיב .

9. Deki Member

10. Waters Member

בהחלט אפשר להבין את זה.

במילאן הבינו שאם זו לא בארסה ולא ריאל (שבאיזשהו שלב כבר ירדה מקיבו) זו רק אינטר ועדיף שבארסה תתחזק עם קיבו מאשר היריבה הגדולה.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/07
  12. Chievo Member

אני בשוק, בושה ההנהלה של מילאן רק מאכזבה בחלון ההעברות, במקום להתעסק בלהביא רכש משמעותי לקבוצה הם מתנהגים בצורה ילדותית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx שיתתחילו לעבוד כבר.

13. Sergio Ramos Member

דברים בינתיים לא זזים במילאן, חוץ מזה שכרגע מעוניינים לרכוש את באפטיסטה מראיל שאני לא חושב שהוא רכש מספיק טוב כמו שמילאן צריכה.

14. 亚历山大帕托 Member

למרות ההרגשה הרווחת בקרב האוהדים כלפי ברלוסקוני וגליאני (אל תשכחו שגם להם יש חלק בשמחות שלכם), אני רוחש אליהם כבוד רב. הרבה ממנו אבד בעקבות הקיץ הזה, ולאו דוקא בגלל הכשלונות הנשנים בהחתמת שחקנים שמעדיפים מועדונים אחרים. ההתנהלות שלהם בפני האוהדים והתקשורת היא ביזיון אחד גדול. לא הוקל לי אפילו לרגע לשמוע שאנחנו הולכים להחתים "אחד מן החמישה הבאים...", או שיש איזה מר X פלמוני שהולך להגיע בקרוב, ועדיין לא ניתן לחשוף את זהותו, או שרונאלדיניו או אטו בטוח ינחתו בסאן סירו, או שאנחנו שומרים מקום לשבצ'נקו, או שבכלל קאקא הוא חלוץ מן המניין ואין צורך בחיזוק בכלל. די, נמאס כבר! אם אין לך משהו טוב להגיד, עדיף שתשתוק! אוהדי הקבוצות הבכירות האחרות ודאי תמיד ישמחו לשמוע שהקבוצה שלהם מקושרת עם שחקן חם כלשהו, אבל מעכשיו כל שם חדש שיצוץ בהקשר למילאן, התגובה שלי תהיה "not this shit again".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/7/07
  15. מרקו ואן באסטן Member

אני באמת לא מבין את ההתנהלות הזאת של ברלוסקוני וגליאני. אני אוהד מילאן כבר 15 שנה והשנתיים האחרונות ובמיוחד הקיץ האחרון באמת לא מובנות לי. הרי זה לא יתכן שכ"כ קשה להביא רכש חדש לקבוצה,במיוחד אחרי עונה בא הוכתרנו לאלופי אירופה. שיתחילו להזיז עניינים כבר. האם יתכן שברלוסקוני נקלע לקשיים כספיים? אני לא מבין את המדיניות הזאת... אין כל סיבה נראית לעין למעט יהירות וטפשות מצד ההנהלה. ואנחנו עוד נשלם עליה ביוקר.