מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י מיכל3, ‏3/6/07.

1. מיכל3 Member

ניב, דברו על זה כבר באשכול של קאלצ'ומרקטו. מה אפשר להגיד? יש אוהדי מילאן שהם מאוד אופטימיים והם טוענים שגליאני סתם מבלף בדבריו לתקשורת וחושבים שזאת עוד "טקטיקה" שלו. לא טקטיקה ולא נעליים, מועדון רציני עם מנהל רכש רציני, היה מביא כבר ממזמן חלוץ, מגן וקשר אחורי, עמדות שמילאן חייבת בהן חיזוק. זאת כבר לא פעם ראשונה שגליאני אומר את זה, הוא אמר את זה בדרכים עקיפות ועכשיו באופן ישיר. אין לי ספק בכלל עכשיו שנשאר עם הסגל הזה או שנביא איזה פלופ בהתקפה.

2. jurjv Member

כמה אוהדיי הצלחות יש פה .
    רק שלא תעברו לאהוד את אינטר כן ? , זה הריי מנהג אצלכם , 4 שנים עם מילאן , לא הגיע הזמן לעבור ?

3. 亚历山大帕托 Member

חבר'ה, אני לא מבין מה כל-כך רע. אנחנו נשחק עם השיטה שבה פירקנו את כל הקבוצות הגדולות של אירופה, רק שיהיה סוף סוף חלוץ שעושה משהו - רונאלדו! אני פחדתי שהתכנון הוא שג'ילה יהיה הפרטנר הקבוע של רוני אם אף אחד לא יבוא, אבל אלה חדשות מצוינות! קאקא הוא השחקן הכי טוב בעולם, והוא הראה מה הוא יודע לעשות בתור פורוורד עם 10 כיבושים בליגת האלופות. הוא עדיין ימלא את תפקיד הפליימייקר, וסיידורף יוכל לשחק בתפקיד האהוב עליו, וגם גורקוף יקבל הרבה יותר הזדמנויות. בקיצור, אני מאושר מהמצב הנוכחי, וזה מה שהעדפתי מההתחלה. עכשיו... הגנה!!! מגן שמאלי, בלם, ואולי גם איזה קשר או שניים בכדי להעמיק את הסגל.

4. מיכל3 Member

למי ההודעה הזאת מכוונת בדיוק?

AGENT (מה שמך?)- גם אצלך נמחק החצי הראשון של העונה, הא? מילאן אלופת אירופה לא בגלל שהיא הציגה כדורגל כ"כ יפה במשך כל המפעל, אלא רק מרבע הגמר והלאה. רונאלדו אכן שינה הרבה דברים במילאן (למרות שהוא לא שיחק בצ'מפיונס)..אבל חייבים להביא עוד חלוץ במידה והוא יפצע. הרי ידוע שיש לו נטייה להפצע ואז מי יחליף אותו, ג'ילארדינו? (אתה יודע בטח שאנצ'לוטי תמיד העדיף אותו מאשר את אינזאגי מאז שהוא הגיע). ועל בלם בכלל אפשר לחלום, גליאני אמר שאם מילאן תחתים בכלל שחקן זה יהיה בהתקפה.

5. 亚历山大帕托 Member

(אנדריי)

בחצי הראשון של העונה שיחקנו עם שני חלוצים לא מוצלחים בחוד. בשלבים המתקדמים של ליגת האלופות הצלחנו רק בגלל השיטה הגאונית של אנצ'לוטי, ולמרות שהיו לנו ניצבים במקום חלוצים (עם כל הכבוד למה שפיפו עשה בגמר). בקיצור, עכשיו אני הרבה יותר רגוע, ובטוח יגיע אלינו איזה פאטו בחורף. אפילו עד אז החוד של רוני וקאקא מאחוריו יהיה קטלני ביותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/7/07
  6. מיכל3 Member

נעים מאוד אנדרייhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

אני לא סומכת על זה שפאטו יגיע אלינו בחורף, בטח יקרה איזה "נס" שיפוצץ בסופו של דבר את העסקה. הפחד היחיד שלי זה שרונאלדו יפצע ועם כל הכבוד לקאקה, 10 שערים זה בהחלט יפה אבל עדיין לא כמות מספקת לחלוץ אמיתי. מילאן צריכה חלוץ אורגינל, שיוכל להחליף (או לשחק לצידו) במידה ורוני יפצע. נחייה ונראה מה יהיה, אם זה באמת הסגל הסופי שלנו לעונה הקרובה נצטרך לקוות מאוד שהוא לא יפצע. במידה וכן, נראה איך אוהדי הקבוצה יזכרו שוב לבוא בטענות לגליאני...

7. 亚历山大帕托 Member

צריך להפסיק לקחת את הפציעות של רוני כמובן מאליו, זה רק יקלקל לנו את הבריאות. 10 שערים בליגת האלופות זה לא מספיק בשביל פליימייקר?! איזה סטנדרטים יש לך. זה די ברור שקאקא לא ישחק כחלוץ, גליאני אומר את זה רק כדי ליהנות מהאשליה שיש לו הרכב מושלם עם שני חלוצים. זה לא ככה, קאקא מגלם תפקיד של שחקן התקפה חופשי. ביסוד הוא עדיין קשר, וככה זה יישאר. כמו שכבר אמרתי פעמים רבות, אני הרבה יותר אוהב את המערך של 4-5-1, וראינו כבר מה עושה אנצ'לוטי עם השיטה הזאת במשחקים נגד באיירן, יונייטד וליברפול. וברוב הפעמים לא היינו צריכים בכלל את החלוץ.

8. מיכל3 Member

מה אני אעשה, אני מנסה להיות ריאלית ולפי העבר (הלא רחוק בכלל), ידוע שיש לו נטייה להפצע. אני לא אומרת שזה יקרה בטוח..אבל צריך לקחת הכל בחשבון וההנהלה שלנו-כמו חלק מהאוהדים, לא עושה את זה.

כפליימייקר בטח שזה מספיק. אבל כנראה שאתה לא זוכר או לא יודעת מה, אבל אנצ'לוטי בפירוש שיחק העונה עם קאקה כחלוץ לאחר שהוא התייאש מצמד הפלופים ששחקו בהתקפה. אחרי ההגעה של רונאלדו, הוא חזר לעמדה המקורית שלו (בחלק מהמשחקים, גם לא בכולם). לכן אני טוענת שזה לא מספיק לכמות של חלוץ אמיתי, לקשר התקפי זה בהחלט כן.

אין לי בעיה עם ה4-5-1, כל עוד רונאלדו משחק בהתקפה ולא שחקן אחר בגלל אילוצים שהזכרתי.

9. Sergio Ramos Member

חברה שכחתם איך הייתם נראים בהתחלה?אסור להסתמך על קאקא,מילאן צריכה חלוץ בדחיפות.שום 4-5-1 ושום נעליים.רונאלדו צריך לידו חלוץ.קאקא הוא לא חלוץ בכלל הוא שחקן חופשי על העמצה.אל תתנו לזה ש4-5-1 ניצח את מנצ'סטר ובאיירן וליברפול בליגת האלופות,לקנות אתכם.זאת תהיה בושה עם לא יגיע חלוץ.ומה קורה במקרה שרונאלדו נפצע?אינזגי ישחק?ג'ילה שאי אפשר לסמוך עליו?
    אנצלוטי שם את קאקא כחלוץ צד מי חוסר ברירה.ולא הייתי רוצה לראות את קאקא שוב כחלוץ.קאקא הוא פליימייקר נטו,לא חלוץ.
    עם לא יגיע חלוץ,סביר להניח שמילאן תשחק עם חלוץ בודד,רונאלדו כמובן.כשקאקא יהיה שחקן חופשי.סיידרוף כרגיל בשמאל גאטוסו אמברוסיניו ופירלו.
    ולא הייתי רוצה לראות את זה שוב,הייתי רוצה לראות את אמברוסיני בחוץ,וחלוץ צד ליד רונאלדו.

כל יום שומעים משו חדש,פעם 100 מיליון על רונלדיניו,פעם 30 מיליון על אטו.כבר נמאס מי כל זה.
    מחר תעלה באתר הודעה.ברוסלוקוני:"אנחנו מנהלים משא ומתן עם אטו"נמאס כבר מי כל הזיבולים האלה.

10. jurjv Member

לכול ה"אוהדים" שקוטלים את מילאן כשהם לא עושים רכש ..
    רמז : הרוב פה .

11. Ricardo Kaka Member

זה שאנחנו קוטלים את הרכש זה ממש לא אומר שאנו אוהדי הצלחות. מאיפה הסקת את זה בכלל?

12. Oran_Hashai Member

jurjv בתור האוהדים של הקבוצה זכותינו להביע דעה על כל מה שקורה בקבוצה.
    בקשר לאוהדי ההצלחות , העונה שעברה הוכיחה באמת מעל ומעבר מי אוהד מילאן באמת.התחלנו עם מינוס 8 נקודות , שחקנים לא רצו לבוא , עליהום תקשורתי , בקיצור תדמית על הפנים.
    וכולם פה יודעים איך הסתיימה העונה שעברה אי שם באתונה (מרגש).
    והנה בפנינו עומדת עונה חדשה ואני מאמין שכולם אוהדים את מילאן בדיוק כמו לפני שנה , באותה התלהבות , ובאותו אדרנלין.אז להגיד שאנחנו אוהדי הצלחות?! אין לכך שום בסיס.

13. 亚历山大帕托 Member

להזכירך, קאקא שיחק כפורוורד רק באלופות (וגם שם רק חצי מהזמן). אני לא זוכר שבליגה עלינו עם חלוץ אחד, בטח שלא אחרי שרונאלדו הגיע. הוא אף פעם לא היה חלוץ אמיתי, הוא רק היה צריך למלא את התפקיד הזה בעיקר בשלבי הנוק-אאוט של הצ'מפיונס, שם מילאן שיחקה את המשחקים הכי טובים שלה (לא כולם מושלמים - בכל זאת, שיחקנו נגד הקבוצות הכי חזקות באירופה).

זה ההרכב שלנו בשלב הזה:

דידה
    יאנקו - מאלדיני - נסטה - אודו
    אמברו - פירלו - גאטוזו
    סיידורף - קאקא
    רונאלדו

עם שינוי אחד או שניים בהגנה, אנחנו לא רחוקים משלמות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. Sergio Ramos Member

מילאן מבחינת הכל מושלמת.אבל מילאן לדעתי חייבת עוד חלוץ הרמה גבוהה מי ג'ילה ואינזגי.תחשוב על רונאלדו עם יפצע?וידוע שלברזילאי אין מזל בפציעות.מה תעשו במצב כזה?תשמחו על ג'ילה או על אינזגי שישחקו בחוד?
    לא ממש נראה לי.אני עדיין עומד על שלי וחושב שמילאן חייבת עוד חלוץ ליד רונאלדו,או אפילו מחליף שאפשר לסמוך עליו.
    הלוואי והיה אפשר להביא את רונלדיניו,לדעתי עם והיה מגיע הוא היה פותר את בעית החלוץ,תוך כדי שמילאן גם תשחק בשיטה שככל אוהדי אוהבים,4-5-1.

15. 亚历山大帕托 Member

טוב, מספיק עם השטויות האלה של "מה אם רונאלדו ייפצע". הוא לא נפצע כל שנה, הוא יהיה בכושר שיא עד תחילת העונה, והכל יהיה בסדר. די כבר עם הספקולציות האלה! אפשר כבר עכשיו לסגור את הבאסטה ובכלל לא לעלות על המגרש כי יש מצב שקאקא, פירלו ונסטה ייפצעו. גם עם ג'ילה ופיפו בחוד היינו הקבוצה הכי חזקה באירופה (לא בזכותם, כמובן). אישית, אני מאמין שג'ילה ייקח את עצמו בידיים העונה, ולכו תדעו, אולי יעיף מישהו מההרכב ויעביר את קאקא למקומו הטבעי. אני לא אומר שהכל מושלם ולא צריך עוד חלוץ, אני פשוט אומר שהמצב שלנו לא כזה גרוע גם ככה. רונאלדו בשיאו יחד עם השחקן הכי טוב בעולם לצידו יכולים לעשות טרור לכל הקבוצות.